Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Anyám kinyalva, nővérem kinyalva

Rosszlányok blog 2018.12.02. 02:10

17 éves vagyok, Bencének hívnak.
Három éve kattantam rá a szexre. Akkor kezdtem a gimit, az osztályban a srácok már a második héten azt kérdezték, hokizok-e?
Persze, mondtam, de nem volt igaz. Még csak akkor ismerkedni a szexszel. Már állt a farkam reggel, persze, hogy rákerestem a neten, miről van szó. Nem kellett sok idő, hamar a pornó oldalaknál kötöttem ki. Gyorsan rájöttem, mit kell csinálnom, hogy elsüljön a faszom. Először meglepődtem a hatáson, aztán nagyon rászoktam a farokverésre. Imádom csinálni, van úgy, hogy naponta kétszer-háromszor is kiverem.
És közben felfedeztem mindent, amit csak a neten lehet találni. Két dolog tetszett igazán, legtöbbször ezekre verem ki. Az egyik, amikor nőket látok elélvezni. Szeretem látni, amikor összerándul a testük, szeretem hallani a sikoltásukat, a nyögésüket, szeretem az orgazmusukat. Tudom, a pornóban sokan megjátsszák, de sikerült megtalálni azokat az oldalakat és azokat a klippeket, amiken amatőr csajok, nők elégítik ki magukat. És ők nem játsszák meg. De bőven van olyan klipp is, amin jól megbasszák a nőt, és attól élvez el. No meg persze ide tartoznak a leszbi akciók is, amikor kinyalnak egy pinát, az csodás látvány - főleg, ha a végén tényleg elélvez a csaj.
A másik, amire pillanatok alatt el tudok élvezni, az a spriccelő farok. Imádom látni, amikor a geci kilő a farok végén. Mindegy, hogy magának veri ki a pasas, vagy egy csaj veri ki vagy éppen szopja le... a spriccelő geci nagyon fel tud izgatni. Remélem, ettől még nem vagyok meleg.
Arra nem számítottam, hogy alkalmam lesz mindkettőt együtt látni, élőben.

Két hónapja történt.
Tudni kell, hogy anyámmal és nővéremmel, Orsival élek együtt, apám jó tíz éve itt hagyott minket. Orsi most töltötte be a tizennyolcat, anyu 43 éves, szép, nagyon jó nő, sokat is keres, amolyan igazi dugnivaló milf. De a fater jó tíz éve lelépett egy huszonéves bigéért.
Anyám aztán jó öt éve összejött egy pasassal. Ferkó értelmes, 3 nyelven beszél, egy nagy banknál dolgozik valami vezető állásban. Jó fej, és ami fontos: nem akar apám helyett apám lenni, nem szól bele, mit csinálok. Jól keres, és mindent megad anyunak... most már azt is tudom, hogy a szex terén is.
Talán két éve történt, hogy egyik este nálunk aludt. Éjjel felébredtem, és a hálószobából hangos nyögéseket, sóhajokat hallottam. Igen, dugtak. De akkor még mertem jobban odafigyelni, nem úgy, mint akkor, amiről mesélni akarok. Most már igencsak érdekel a dolog. És megtörtént az, hogy egyszerre láthattam elélvezni egy nőt és elsülni egy faszt. A nő anyám volt, a farok pedig Ferkóé...

Egyik délután elmaradt az utolsó három óránk a gimiben, hamarabb jöttem haza. A háló ajtaja nyitva volt, bent kettejük hangját hallottam. Óvatosan odaálltam és belestem. Anya teljesen meztelenül guggolt Ferkó felett, aki keresztben hanyatt feküdt az ágyon. Mindketten teljesen meztelenek voltak, anya széttárt combjai között a pináját láttam. Gyönyörű volt, fekete puha szőr vette körül.
Most láttam először meztelenül anyámat. Gyönyörű teste volt. Keskeny dereka, széles csípője, a testének a formája egy homokórához hasonlított. És a mellei... nagy, körte alakú mellek, amiket lehúzott a saját súlyuk, de nem azért, mert megereszkedett volna.
Gyönyörködtem anyámban, miközben láttam azt is, hogy Ferkó farka az égnek meredt. Kőkemény volt, és én csak bámultam rá, mert legalább 20 centi hosszú volt, és igen vastag. Anya lassan ereszkedett rá, a makk szétfeszítette a hüvelyt és lassan elmerült benne. Illetve helyesebben anya ráhúzta magát a merev farokra. Felemelte a fejét, a szemét becsukta, látszott, hogy élvezi, ahogy magába fogadta a hímvesszőt.
Ekkor már az én farkam is kőkemény volt, de nem mertem hozzáérni, megmozdulni sem. Anya lassan elkezdett fel-alá mozogni, a farok ki-be járt a hüvelyéből. Jól láttam, ahogy elmerül benne, minden leereszkedésnél tövig. Anyám behunyt szemmel lovagolt, miközben Ferkó a két kezével finoman, szinte alig észrevehetően megérintette a melleit - amitől anyám megfeszült, és még jobban kitolta a hatalmas körtéket.
A farkam majdnem elsült. Nem is tudom, hogyan tudtam visszatartani, a fejem már zúgott a látványtól, ahogy basztak. Pedig ezután jött a java.
Anyám egyszer csak abbahagyta a lovaglást. Odahajolt Ferkó füléhez, súgott valamit neki, amire ő bólintott egyet. Ekkor anyám felemelkedett a férfi farkáról, az mint egy íj pattant ki anyám puncijából.
Nem tudtam, mi következik, de nem kellett sokat várni. Anyám feljebb csúszott, egészen Ferkó arcáig... fölé térdepelt és a széttárt combjaival úgy ereszkedett le, hogy a pinája az alul fekvő férfi szája fölé került. Anyám odanyúlt, a jobb keze hüvelyk és mutatóujjával szétnyitotta a szőrös nagyajkakat, és előbukkant a kőkemény, rózsaszínű csiklója. Ferkó kicsit megemelte a fejét, a kezével addig matatott, amíg egy kispárnát a tarkója alá tudott tenni így a feje magasabbra került - kinyújtotta a nyelvét, és megérintette vele anya csiklóját. Ő beleremegett az érintésbe, amire válaszul Ferkó lassú, finom mozdulatokkal elkezdte nyalni anyámat. Eszméletlen látvány volt. Anyám behunyt szemmel élvezte, ahogy nyalják. Széttárta a combjait, a saját mellét markolta, és hangosan sóhajtozott.
- Fantasztikus, amit tudsz velem csinálni - mondta, s közben amennyire csak lehetett, rászorította a testét a nyalakodó szájra.
Ferkó, aki eddig anya két seggét markolta, jobb kezével elengedte azt, és valami hihetetlen dolgot művelt: odanyúlt a még mindig mereven álló farkához, és elkezdte verni. Marokra fogta, lassan húzogatta a bőrt fel-alá, ugyanabban a ritmusban, ahogyan anyám csiklóját nyalta. Gyönyörű látvány volt: anyám térdelve élvezi a nyalást, közben a pasija a saját farkát veri. Látszott, hogy nem először csinálják így, mert anyám egy pillanatra hátranézett, elégedetten fordult vissza, hogy a párja is jól érzi magát.
Kb. öt percig csinálták így, amikor anyám lihegése felgyorsult. Megfogta Ferkó fejét, még jobban magába húzta a nyalakodó nyelvet, és elkezdett remegni a teste. Ekkor már szinte nem volt magánál. A remegés rázkódásba, vonaglásba ment át, először a csípője, majd az egész teste elkezdett rángatózni. A fejét hátrafeszítette, a teste ívbe görbült, majd egy hatalmasat sikoltva összerándult - és ez még kétszer-háromszor megismétlődött. Az orgazmus az egész testét átjárta, öntudatlanul remegett.
Ugyanekkor Ferkót is elélvezett. Farkát egyre gyorsabban verte, a teste megfeszült, egy pillanatra megállt a csuklója mozgásával - és abban a pillanatban, amikor anyám felsikoltott a gyönyörtől, vastag sugárban lőtt ki a geci a makkja hegyéből, mint egy szökőkút, spriccelt kifelé. Ő is hörgött, de a pina nyalását nem hagyta abba. Egyszerre élveztek el.
Anyám még percekig a szája felett térdelt, láttam, ahogy a hüvelyéből a nedve a férfi arcára folyik.
- Finom volt? - kérdezte Ferkó
- Isteni volt - felelte anyám. - Imádom, amikor így nyalsz ki.
Lefeküdt a férfi mellé, kezét finomam rátette a gecitól nedves farkára, és hozzábújt.

Számomra is csodálatos volt. Egyszerre láthattam elélvezni egy nőt, és elsülni egy farkat - méghozzá igaziakat, nem filmen megjátszottakat. Az sem érdekelt, hogy a nő az anyám volt...
Lassan elhúzódtam az ajtótól, beléptem a szobámba. Nem kellett két másodperc, meztelenül feküdtem az ágyamon, és a merev faszomat vertem. Közben szemeim előtt újra lejátszódott, amit láttam: anyám elélvező testét, a rándulásait, a kinyílt pináját és mellette a kivert faszból spriccelő gecit. Pillanatok múlva éreztem, hogy jön nekem is a robbanás. Nekem is sugárban lőtt ki a geci a farkamból, éreztem, hogy a testem megrázkódik, minden egyes rándulásnál újabb és újabb adagokat lőttem ki a hasamra, a mellkasomra.
Ez volt életem eddigi legjobb hokizása...

Arra tértem magamhoz, hogy nővérem ott ül az ágyam szélén, és halkan megszólal:
- Na, nagyfiú lett az én kis öcsémből...
Azonnal rákiabáltam:
- Mit keresel itt?
De ő csak elvigyorogta magát:
- Na mi van öcskös, rád jött a kangörcs? Nem kellett volna meglesni anyáékat...
Elállt a lélegzetem.
- Mi van?
- Azt hiszed, nem láttam? - válaszolt vigyorogva. - Kíváncsi voltam, mit csinálsz utána.
Azt hittem, megpofozom.
- Jó, le lehet lépni.
- Nem úgy van ám az, öcsécském.
Utáltam, amikor így szólított. Közben én még mindig meztelenül feküdtem az ágyon, a hasamon, a mellkasomon a sperma csorgott.
- Szép méretes farkad van, hallod-e. Rég láttam már... És mit láttál, mesélj csak? Anyuék dugtak?
- Semmi közöd hozzá - válaszoltam, és magamra rántottam a takarómat.
- Jó, oké. Akkor elmondom anyunak, hogy mit csináltál - állt fel, és elindult az ajtó felé.
Tudtam, hogy megteszi, nagyon szemét tudott lenni.
- Várj - szóltam utána. - Meg ne merd mondani!
- Dehogyisnem, ismersz - vigyorogta el magát.
Hát igen, nagyon genya egy csaj.
- Jó, oké... elmondom. Nem dugtak, Ferkó kinyalta anyát.
Az ilyen stílusú duma megszokott volt kettőnk között, szoktunk durvább szavakat is használni egymásra, egymás előtt.
- És - kérdezett vissza a nővérem, - anya leszopta?
- Nem.
Gondolkoztam, elmondjam-e?
- Kiverte magának.
Láttam, hogy a nővérem magában végigjátssza a jelenetet.
- Hú, az nagyon jó...
Leült mellém megint, és kijelentette:
- De most ezért öcsécském, felelni fogsz. Ki fogsz nyalni engem.
Felkaptam a fejemet.
- Mi van, bazd meg?
- Hallottad... ki fogsz nyalni.
Ez hülye, gondoltam magamban.
- Te nem vagy normális. Soha.
- Dehogyisnem. Máskülönben, tudod, mi lesz...
Végigfutott az agyamon, hogy ez amilyen szemét, képes megtenni, hogy elmondja anyunak.
- Már miért tenném meg? A nővérem vagy, még soha nem dugtam nővel, és egyáltalán, mi benne a jó nekem?
Rögtön, gondolkozás nélkül válaszolt.
- Először is, az nem érdekel, hogy az öcsém vagy. Tetszel, méretes a farkad, és én már igencsak régen voltam akárkivel is. Másodszor, nem mondtam, hogy megdughatsz - csak nyaljál ki. És mi a jó benne neked? Megtanítalak nyalni, hidd el, hálás leszel még érte. Végül pedig: mondtam, ha nem nyalsz ki, elmondom anyunak.
- Te most zsarolni próbálsz?
- Nem, nem zsarolni próbállak, zsarollak is...
Elgondolkoztam. Biztos, hogy megtenné, hogy beárul anyunak. Másrészről viszont igencsak kíváncsi lettem, és már a gondolatra is felállt a farkam.
Ezt nővérem is észrevette.
- Nézd csak a kis kukid már szeretné is.
- Az előbb még azt mondtad, hogy milyen nagy.
- Jól van, tényleg nagy... - vigyorogta el magát.
És ezzel már mellém is bújt az ágyba. A kezét a farkamra tette, nem zavarta, hogy a spermámtól nedves, simogatta, még élvezte is.
- Figyelj - kezdett bele. - Ti férfiak azt hiszitek, hogy egy nőnek az a jó, hogy beteszik neki, jól megdöngetik, aztán annyi. Pedig ez nem így van. Főleg, ha a csaj bele van zúgva a pasiba. De a nők is szeretnek kielégülni. És sok nő nem a hüvelyében élvez el, hanem a csiklóján keresztül.
- Ezt tudom én is, már olvastam - szakítottam félbe.
- Hidd el, hogy ha egy csajjal összejössz, és az első adandó alkalommal nem megdugod, hanem kinyalod, egy életre hálás lesz neked.
- Miért?
- Először is, mert látni fogja, hogy nem csak dugni kellesz neki, nem csak meg akarod baszni. Másodszor, meg hidd el, ha átélt egy jó nyalást, egy igazi, vad orgazmust, azt nem felejti el soha.
Elgondolkoztam.
- Mondd csak, te már dugtál ugye?
- Igen.
- És milyen volt?
- Cöcö...
- Attilával? - kérdeztem. Ő volt tavaly a pasija.
- Igen, vele is. De miért kérded?
- És ki is nyalt?
- Ő nem... - válaszolta
- Akkor egy másik pasi? - kérdeztem.
- Ne légy kíváncsi - válaszolta, és megfogta a kezemet, odavezette a puncijához. Megérintettem. Az agyamon átfutott, hogy első alkalommal érek pinához. Isteni volt. Puha és meleg, és nedves.
- Na gyere, megmutatom, mit csinálj - szólalt meg, és láttam az arcán, hogy lecsukott szemmel élvezi, ahogy hozzáérek.
Feltolta a felsőtestemet, hogy lássam az egész alakját. Gyönyörű volt. A mellei szép kerekek, a póló alatt is látszottak. Hanyatt feküdt, és a kis sortot és a bugyiját egy mozdulattal húzta le, széttárta a combjait és ebben pillanatban elém tárult a fekete szőrrel keretezett pinája. Hihetetlen látvány volt, úgy éreztem, azonnal elsül a farkam.
De nem hagyott időt. Széthúzta a nagyajkait, kitárult, a csiklója kidudorodott belőle.
- Itt a csiklóm, látod? - és rátette a nagyujját.
- Igen - suttogtam.
Én már teljesen begerjedtem. Elképzeltem, amit már annyiszor láttam videón, hogy beteszem neki.
- Szeretnélek megdugni - szólaltam meg.
- Mondtam, hogy nem
Megfogta a fejemet, és odahúzta a pinájához.
- Úgy, most puszilgasd.
Elkezdtem puszilgatni, éreztem, hogy minden érintésnél megrázkódik a teste.
- Igen, igen - suttogta. Most érintsd meg a csiklómat.
Odanyúltam az ujjammal, de rám szólt.
- Nem úgy, te... a nyelveddel.
Kinyújtottam a nyelvemet, és hozzáértem a csiklójához. Isteni íze volt. Kemény, de mégis puha, meleg és nagyon-nagyon nedves.
- Ez az - nyögött fel, - és most mozgasd a nyelvedet.
- Hogyan? - kérdeztem
- Fel-le, te hülye, hát hogyan - nevette el magát. - mintha fagyit nyalnál.
És így tettem. Csodálatos érzés volt, éreztem, hogy a csiklója egyre keményebb lesz. Ő megfogta mindkét kézzel a fejemet, és amikor arrébb akartam mozdulni a fejemmel, visszaigazította a csiklójára.
- Úgy, ott. Isteni, isteni...
Százszor láttam már pinát nyalni pornófilmen. Mindig az jutott eszembe, hogy nem fullad meg az, aki nyal. De itt most nem volt gond - úgy látszik, ösztönösen tudja az ember, hogy vegyen levegőt. Orsi puncijának a szőrébe hajoltam, beszívtam az illatát, és közben éreztem, hogy a farkam kőkeményen áll.
- Mindjárt elélvezek - mondtam, felemelve a fejemet.
- Nem érdekel - nyögte -, ne hagyd abba... gyorsabban, csináld ...
Felgyorsítottam. Közben ő a kezemet a melleire húzta, megmarkoltam...
Megint rám szólt:
- Finomabban. Csak simogasd.
A kőkemény melleire finoman rátettem a kezemet, ő megfeszítette magát, amitől az egész melle a markomba gömbölyödött. A feszítéstől még jobban a számra tapadt a puncija.
- Nyaljál, nyaljál... isteni, ahogy csinálod - nyögte.
Nem tudom, meddig lehetett így, de egyszer csak éreztem, hogy a két kezével irtózatos erővel magára nyomja a fejemet, a teste megfeszült és egy hangosat sikolt. A következő pillanatban elkezdett rázkódni a teste, a combjai abban az ütemben rángatózni kezdtek, ahogy nyaltam, és sorozatos sikongatások hagyták el a torkát. Megrémültem, fel akartam emelni a fejemet, de nem engedte.
- Úúú úúú nyald még! - kiabálta
Nem hagytam abba, tovább lefetyeltem a pináját, miközben éreztem, hogy nedv folyik ki belőle. A szám, az állam csurom nedv lett.
Abba kellett hagynom, fulladoztam. Erőnek erejével felemeltem a fejemet, felnéztem. Ő becsukott szemmel feküdt, a teste még mindig rázkódott. Visszanyomta a fejemet, már nem kellett keresnem a csiklóját, odaérintettem a nyelvemet. Erre egy utolsó hatalmas rándulás rázta meg a testét, majd a két kezével elrántotta a fejemet és csak annyit mondott:
- Elég...
Eztán már csak lihegett.
Éreztem, hogy a farkam mindjárt elsül. Felemeltem a pináját nedves arcomat, és odasúgtam:
- Te, ez csodálatos volt... de nekem is el kell mennem
Egy pár másodperc múlva ő is megszólalt.
- Csodálatos volt... várjál, mindjárt...
De erre már nem tudtam várni. Feltérdeltem a combjai között, odanyúltam a farkamhoz, kettőt vagy hármat húztam rajta és irtózatos erővel lőttem ki a spermámat. A melléig húzott a fehér csík a pólóján, a következő adagok pedig a hasára és a pinájának a szőrére landoltak. Rázkódott a testem, amit ő is érzett, ahogy megfogta a derekamat két oldalt. Amikor abbamaradt, mellé henteredtem, és lihegve kapkodtam a levegőt.
- Isteni volt - szólalt meg. - Ahhoz képest, hogy először csináltad, jobb volt, mint ahogy anya csinálja.
Először nem is értettem, mit beszél, de ő rögtön észbekapott.
- Bassza meg... ezt nem kellett volna.
- Mi van? Te anyával..?
Még soha nem ilyen zavarodottnak az arcát.
- Hú, basszus, basszus... - nyögte.
Elnevettem magam.
- Na, öreglány, lebuktál. Lebuktatok.
Magához tért.
- Ide figyelj. Ha el mered mondani anyunak, hogy tudod, én megöllek.
- Hopp, most ez bukta volt - mondtam vigyorogva. - Most én zsarolhatlak téged.
- Nem mered - válaszolt.
- Dehogyisnem. De nagyon is.
- Kérlek, kérlek, ne... - mondta, majdnem sírva.
- Oké, öreglány. Egy feltétellel. Ha te pedig leszopsz engem.
Láttam az arcán, hogy most meg merné tenni, annyira be volt ijedve.
- Oké. Most?
- Dehogyis. Majd, ha én akarom. Sok szopásodba fog ez kerülni.
- Ne csináld - kérlelt. - Olyan jó volt, akkorát élveztem, ne rontsd el.
Még sose láttam ilyen kedveskedőnek. Átkaroltam.
- Tényleg jó volt?
- Nagyon. Nagyon. Ekkorát még életemben nem élveztem.
- Na... akkor majd visszajátsszuk még, oké?
Elnevette magát.
- Nem bánom. És lehet másról is szó.
- Miről? - kérdeztem.
Odasimult hozzám, mint egy szerelmes nő, és csak ennyit súgott:
- Megtanítalak baszni is, jó...?
- Jó... - válaszoltam.

De ezt majd legközelebb mesélem el.


Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr1314387734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása