Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Háromláb

Rosszlányok blog 2019.03.08. 04:52

Denver felé mentünk az autópályán a férjemmel. A nagy blazer könnyedén falta a mérföldeket. Pink Floydot hallgattunk, az amcsikra jellemző countryzene nagyon távol állt tőlünk, Jack, a férjem még mellettem is óriásnak tűnt. 178 centis csinos nő voltam, a bálkirálynő, aki évfolyamelsőként végzett a gimnáziumban, hozzáment az egyetemi fociklub hátvédjéhez. Tiszta csöpogős lányregényként indult a sztori. Mivel Jack nem csak jóképű, de elég jóagyú mérnök is volt. Nem csak hátvédnek volt óriási (209 centisre nőtt a drágám) de simán felvették az egyetemre is, olyan jó volt matekból. Alapítottunk egy céget, az internet születésénél programozóként elég aktívan vettünk részt, később két szabadalmunkat is megvették a legnagyobb techcégek, Pár év elteltével fiatal párként dollármilliókkal a zsebünkben éltük a kirakatba illő életünket, utazgattunk, amatőr autóversenyen indultunk, koncertekre ruccantunk át európába. A mai napig...
Aztán egy kereszbeforduló kamion tönkretette az életünket. Elszundikáltam a kocsiban. Miközben csicsikáltam, borzalmas balesetet szenvedtünk. Egy kórházban tértem magamhoz, alig volt a testemen olyan pont, ami nem bűzölgött volna a sebfertőtlenítőtől, tiszta géz voltam szinte mindenhol, katasztrófálisan néztem ki anyám szerint, aki egy héten át zokogott az ágyam mellett. Tőle tudtam meg, hogy özvegy vagyok. Jack az élettel össze nem egyeztethető fejsérüléseket szenvedett, anyám azonosította. Évekkel később mesélte el, hogy elájult a hullaházban, mikor a tepsiből előkerült az az inkább hamburgerhúsra emlékeztető férfitest, akit ő a vejeként megkedvelt.
Körülbelül két hét elteltével már le tudták annyira csökkenteni a morfiumot, hogy beszélni lehessen velem. Mikor eszméltem, nyilvánvalóvá vált, hogy az életem tönkrement. Bal kezemen gipsz volt, a karom eltört. Tulajdonképpen ez mentette meg az életemet, cserébe elvesztettem a mellemet. Kerekcsöcsű bombanő voltam, imádtak a férfiak, most egy roncs vagyok, fél mellem van, a jobb combomon 27 centis borzasztó heg, ennek tetejébe még kicsit biccentek is. Egy életre elfelejthetem a 11 centis tűsarkúkat. Mikor végre fel bírtam kelni, a tükörből már nem az a dögös miliomos háziasszony, hanem egy roncs nézett vissza rám.
Kb fél év lábadozás után tértem vissza otthonomba, ami kongott az ürességtől a férjem nélkül. Borzasztó gyászmunka várt rám.
Gyakran felhívott Jack egy korábbi ismerőse, Greg, aki plasztikai sebészként dolgozott Chicagoban. Régi barátságunkra való tekintettel ingyen is rendbehozott volna, pedig nem voltam rászorulva. Irgalmatlan pénzt örököltem, és a biztosító, meg a korábban említett techcégek is igen bőkezűek voltak velem. Egyre több pénz volt a számláimon, már dollár tízmilliókról beszélünk, De nekem eszembe nem volt rendbehozatni magam, szinte kívántam a szörnyű látványomat a tükörben, talán így vezekeltem azért, amiért én túléltem azt, amit szeretett férjem nem. Hiányzott nekem az emberem, aki elvette a szüzességem, aki a rettenetesen nagy farkával oly sok örömet szerzett nekem, 21/6... emelet/ajtó? Dehogyis. A férjem paraméterei, amiért olyan írígy volt rám sok barátnőm. Nem ment könnyen az első szex, mikor elmeséltem a csajoknak, nagyon röhögtek, hogy csak a makk ment be a punámban, én meg majd összepisiltem magam. De aztán megszoktam, imádtam hogy tele vagyok vele, hogy minden egyes lökésnél a méhszájamnak feszül. És most erről is le kellett mondanom.
Kb egy éve már, hogy csak cukkinikkel, uborkákkal, meg az ujjammal szórakoztattam magam, mikor a szomszéd farmon befogadtak egy öszvért. Harper, a farmer nagy állatbarát volt, egy ismerősétől hozta el, aki csak elaltatta volna. A jobb hátsó lába eltört, ilyenkor általában leölik őket. Harper tudta, hogy tele vagyok lóvéval, s csak pár percig kellett, hogy a fülemet rágja, elhatároztuk, bármennyibe is kerüljön, rendbehozzuk az állatot. A végén tényleg egy kisebb vagyon ment rá, más családok egy komolyabb autót vettek volna a pénzből, nálam viszont ott parkolt egy aston, meg egy 911 a garázsban. Nem voltam arra rászorulva, hogy még egy klassz sportkocsit birtokoljak, de ezen az állaton megesett a szívem, Csődör volt a drága, vicces nagy füleket örökölt a keresztezésből, de inkább ló formája volt, mint szamár, bár kisebb volta teste, Sötét szemeiben el lehetett veszni, de nem csak szép volt, okos, rafkós is, aki imádta a répát:) Mikor zöldségekkel huncutkodtam a hálószobában, valahogy ki tudta szagolni rajtam, Harper kissé furcsán is nézett, hogy néha milyen lelkes a Háromláb, ha én megjelentem.
Harper jó barát volt, sosem a nőt nézte bennem, barátként tekintett rám. Sokat viszkiztünk a teraszon, jópofa dolgokat mesélt a fiatalkoráról, meg borzalmasakat az európai háborúról, ahol ő is szolgált. Aztán egy márciusi napon, mikor 78 éves volt, meghalt. Megint magányos voltam, a black labelt egyedül kortyolgattam esténként, és maszturbáltam. Aztán egy nyári nap felfigyeltem Háromláb erényeire . Egy komolyabb akció után egy laza nyári ruhában kimentem a kertbe, ahol Háromláb vidáman legelészett. Odajött hozzám, a vállamra tette a fejét, én meg megint elvesztem a szemében. Ő meg szimatolgatni kezdett, ott, ahol pár percel korábban méb az ujjam szorgoskodott. És kiengedett egy rettenetes vastag faszt, amit idáig rejtve tartott előttem. Kicsit viccesnek gondoltam a helyzetet, hogy egy öszvér rámberjedt. Ugyanakkor bizsergetett is a gondolat, hisz ez mégsem egy hideg, sárga zöldség volt!
Megveregettem Háromláb oldalát, aztán felmentem ateraszra, leültem egy viszkivel, bal kezemmel a nedves ölemben. Az öszvér elfordult, és tovább legelészett, de az a gyönyörű húsos fasza a füvet súrolta. Visszamentem a hálóba, és újra masztizni kezdtem. Kétszer elégültem még ki, de mégis tudtam, ez mostmár nem az igazi, innentől kezdve hiányzott valami belőlem. Pár hét még eltelt, aztán a gondolatot tett követte. Az egyik ilyen masztizás után, ahogy feltápászkodtam az ágyról a hálóablakból a kertre néztem le, s Háromláb szokás szerint a zsenge fűvel foglalaltoskodott.
Abban a pillanatban határoztam el, hogy most másképp végződik a sztori, mint eddig, A vulvám tüzelt, csatakos voltam majdnem térdig, már én is éreztem a szobában az illatomat, Augusztus volt, esteledett. Felkaptam egy laza ruhát, és lementem a teraszra. Fogtam a Johnnie Walkeres üveget, de most eszembe sem jutott, hogy ez volt Jack kedvenc itala, csak a bujaság járt a fejemben. Pohár nélkül beleittam, hogy bátrabb legyek. Az öszvér egyből reagált rám, még csak két méterre volt, de már elkezdett megvastagodni. Elkezdtem a piunámon matatni a ruha alatt, majd az ujjaimat az állat orrához tartottam. Retteneteseket fújtatott, és még többet engedett ki magáből. Letérdeltem, és megmarkoltam a lófaszt. Egész testemben bizseregtem, nagyon kívántam már, hiszen hetek óta ez járt az eszemben, de ez mégis más volt, mint csak agyalni rajta. A markomban tartottam, a kezem nem érte körbe. Ahogy lenézetem, láttam, hogy pont elférnék alatta térdelve, és már tulajdonképpen meg is rogyott a lábam. Térdre ereszkedtem és megszagoltam a testét. Nem voltam elragadtatva az illatától, de a méretei minden várakozásomat felülmúlták. Felálltam, visszamentem a házba,és lehoztam pár intim törlőkendőt. Meg persze meghúztam a viszkisüveget. Letörölgettem a lófaszt vele, s most, hogy emberibb illata lett, körbenyalogattam. Nagyon szexi dögnek éreztem magam, teljesen felbátorodtam, és a számba erőltettem, szopni kezdtem. A vulvámból újra patakként áradt a nedü. Kb öt perc kísérletezgetés után be kellett látnom, ez nem célravezető, ráadásul mindkettőnklnek több kell ennél. Bemásztam a hasa alá, és kipucsítottam. A csiklómon csorgott végig, amit ez az öszvér előcsalogatott belőlem. Kicsit sem féltem, hogy megrúg, pont azért hívtuk Háromlábnak, mert minden orvosi kísérletezgetés ellenére is csak egy sánta öszvér maradt, de legalább életben tartottuk. Hátranyúltam, és a megdörzsölgettem magam a végével. Azt hittem, menten szétrobbanok, annyira jól esett az élő test érintese, Háromláb meg elégedetten felhorkantott.
Magamba igazítottam a végét, és hátrébb toltam a valagam. Könnyedén csusszant be az első pár centi, a vaginám nagyon szépen oldotta meg a hatalmas problémát. Nedves voltam rendesen, a vulvám máris összerándult párszor, pedig még csak öt centit mártottam magamba. De tudtam, ennél mindketten többet tudunk, nem is akarta egyikünk sem abbahagyni az üzekedést. Először a bal, majd a jobb térdemmel is hátrébb léptem, megint beljebb volt a lófasz pár centivel. Ekkor tört rám az első orgazmusom. Össze-vissza rángott a vulvám, iszonyatos ereje volt, pár csepp pisi is elcsöppent, én meg majdnem összerogytam. Aztán zokogni kezdtem. Ilyen jót több éve nem élveztem, Jack halála óta. Az öszvér figyelme viszont cseppet sem lankadt, továbbra is majd szétszakított, pedig még bőven volt benne tartalék. Pár perc alatt lenyugodtam, már inkább mosolyogtam magamon, mint sajnálkoztam volna, de izgatottságom nem csüggedt. Óvatosan mozogni kezdtem, simán siklott bennem a húsos lófasz, és két óvatosabb hátralépés után mújabb öt-hat centit falt be éhes punám. Éreztem, hogy még van bennem hely, megint kicsit megriszáltam a farom, és tolattam picit. Szép lassan tele lettem vele, már a méhemen éreztem a nyomást. Nagyon forró élmény volt, s miközben beesteledett, a házból kiszűrődő fényekben láttam a csődör sziluettjét, és a sajátomat, ahogy alatta ficánkolok. Egyre fokozódó nyomást éreztem, majd Háromláb a mellső lábával toppantott egyet. Azt hittem, türelmetlen, de nem. Ekkor robbant belém először. Csillagokat láttam, a méhem ázott a nedveiben, s csak háromszor toltam magam hátra, és is elélveztem. Újabb vad rángatózás következett altestemben, aztán most tényleg összecsuklottam pár másodperc után. Elképesztő élmény volt, tudtam, újfajta függőségem alakult ki bennem percek alatt, amitől egy életen át nem szabadulok. Hasaltam az öszvér alatt, hatalmas lógeci-tócsával magam alatt, a fasza meg a seggemet csikizte. A friss fű illata elbódított teljesen, vagy tíz percig hédereltem így, majd feltápászkodtam, megveregettem az állat nyakát, és zuhanyozni mentem. Aztán egy köntösben kiültem a teraszra, és egy narancslével a kezemben átgondoltam a dolgot. Tudtam, hogy ezt hetente párszor meg fogom ismételni, tudtam, hogy semmi, nincs, ami ettől az állati élvezettől eltántorítson. De valami megváltozott bennem. Kb fél óra agyalás után a telefonért nyúltam.

- Halló, Greg, te vagy az?
-Igen Jill, tudod, hány óra van?
-Ne haragudj, fontos lenne beszélnünk.
-Bajban vagy?
-Nem, dehogy... csak átgondoltam a dolgot.
-Mivel kapcsolatban?
-Műtét.
-Végre... vállalod?
-Igen, azt hiszem elhatároztam magam.
-Hogyhogy? Mi történ? Csak nem van valakid?
-Folyamatban van!
-Mikor jössz?
-Mindjárt foglalok repülőjegyet. Talán holnapután.
-Oké, várlak... de most hagy aludjak.
-Köszi Greg, majd hívlak.

Nem éreztem szégyent, amiért hazudtam neki, hiszen egyáltalán nem volt folyamatban semmilyen kapcsolat. Más ember lettem. Egyszer kúrtam egy hatalmasat az öszvérrel, és más színben láttam a világot.
Két nap múlva repülőn ültem, egy hét múlva megműtötte a mellemet, és a combomat Greg, fél év lábadozás után újra az a bombanő voltam, aki Jackhez hozzáment, csak most tíz évvel idősebb, és öt-tíz kilóval teltebb kiadásban.

2032. január 27.

Lassan letellik a nekem szánt idő, 95-ben újra férjhez mentem, családom lett. Aztán újra özvegy lettem, Második férjemmel egész klassz házasságot tudtunk magunk mögött, nagyszerű fiút szültem neki. A fiam felnőtt, Londonba költözött, ott alapított családot.Szinte minden nap skypeon csacsogok az unokáimmal. Öt éve halt meg a második férjem, Jack nagy 50 éve... Van, hogy hetekig eszembe sem jutnak, kint van a képük a falon, de már csak elcsoszogok mellettük. Nagyszerű emberek voltak de a feledés homálya borul rájuk. De Háromláb... Háromláb minden nap eszembe jut, s eszembe jutnak azok a nagyszerű percek, amiket a fűben térdelve alatta töltöttem. Eszembe jut az ondója illata, ami a térdemig csorgott, miközben telepumpálta a méhem. Hiába voltak nagyszerű férfiak az életemben, csak ez a nyomorult öszvér volt az, amiben igazán kedvemet leltem.


Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr7114658563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása