Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Családi kirándulás olaszban

Rosszlányok blog 2019.07.05. 03:07

Gazdag családban élek, és az egyik nyáron elmentünk Olaszországba, a tengerpartra, három hétre. Borzalmasan forró volt a levegő már az úton is. Egy nagyon kényelmes terepjárónk van, még a klíma is gyengélkedett az aszfaltcsík által visszavert 45 - 50.C - os hőtől. Anyu, apu, a húgom, és én utaztunk. Végre megérkeztünk délelőtt 9 - kor a hotelbe. Lepakoltunk, anyu és apu rögtön elmentek vásárolni, szétnézni. Ketten maradtunk a jó nagy lakásban. A légkondicionált szobák kellemes hűvösek voltak, ennek ellenére levetkőztem. Egy rövidgatya és egy vékony fehér póló volt rajtam. A húgom dúdolgatta kedvenc nótáit a másik szobában, én pedig benyomtam a hifibe az egyik kedvenc Mix CD - met, a hangerőt eléggé feltekerve. A húgom, Ditti átjött mérgesen, hogy halkítsam le a zenémet, mert fáj a feje. De amikor átjött, megláttam, azt hittem leesik az állam. Ditti alakját még nem igazán láttam, mert leginkább bő cuccokban jár, meg amúgy is szinte hetente váltogatom a nőjeimet, nem nagyon figyelgettem a húgomra. Szóval olyan gyönyörű, feszes bőre volt, formás mellei látszottak a melltartó alatt, és a puncija is borotvált volt, csak egy vékony csíkocska látszott. Ditti 16 és fél éves volt akkor, de első ránézésre legalább 19 - nek nézett ki. Feszes volt a feneke, feszes volt a combja, formás, epilált volt a lába, karcsú, szép arcú lány ő. Ekkor ezt mondtam neki:
- Te figyi! Ha ilyen jó alakod van, miért nem jársz passzos cuccokban?
- Mert nem szeretem, amikor a bőrömhöz ragad a cucc... - felelte.
Dittivel amúgy is elég sok mindenről lehetett beszélni, még a szexről is, nem volt tabu témánk. Én 19 éves voltam ekkor, tehát három év volt köztünk. Ám ismét hozzászóltam:
- Öltözzünk fel, elmegyünk, veszünk néhány holmit.
- Jól van, várj! Anyuékat megcsörgöm, hogy elmentünk. - válaszolta.
Felhívta anyut, és azt mondták az őseink, hogy körülbelül délután 2 - 3 - ra menjünk vissza. Gyorsan felkapkodta gyönyörű, hamvas testére a tágas ruhákat.
- Kurva meleg van, minek veszel fel hosszút?
Ezt a kérdést mindig feltettem neki nyáron, de tudtam, hogy a rövid cuccokat sem kedveli.
- Mert nem szeretem, ha a faszik megbámulnak! - felelte.
Ezzel szerintem azt akarta kifejezni, hogy ő is meg van elégedve testével, de nem akarja reklámozni magát, nem akar kurvának tűnni..
Pedig a húgom még szűz volt. Szóval elindultunk lefelé a lépcsőn, és gyalog elindultunk a hotelből ki az utcára szétnézni. Nagyon kellemes környék volt, az egész város tiszta, ragyogó volt. Plázák, bevásárlóközpontok, irodaházak, lakóépületek, parkok váltogatták egymást az úton. Sok pénz volt nálunk, tehát bőven tudtunk vásárolgatni. Közben természetesen végig röhögtünk, vihogtunk, beszélgettünk, nagyon jó volt. Ekkor ezt kérdeztem Dittitől:
- Te! Nem próbálnál fel valamilyen vékonyka, feszes nadrágot, szóval valami olyat, ami passzol a testedhez?
Ám ekkor hirtelen megszólalt a mobilom. Apuék voltak, és azt mondták, hogy innen tőlünk kb. 20 - 30 km - re baleset történt, és gyakorlatilag meg sem tudnak moccanni a hatalmas dugóban. De természetesen jól vannak, ám eltart még jó néhány óra, mire haza tudnak keveredni.. Aztán elbúcsúztunk, és elmondtam a húgomnak, hogy mi történt.
- Na! Ugrott a családi program! Nesze neked nyaralás! - félhangosan jegyezgette.
- Jól van, most mit dumálsz? Nincs semmi bajuk, nemsokára itthon lesznek. - válaszoltam vissza.
- De minek mentek el? Nem lett volna jobb itt venni dolgokat? Most pár fillérrel olcsóbb dologért elmennek vagy 40 km - re. - parázott Ditti..
- Jól van! Menjünk vásárolni! - feleltem.
Aztán Ditti rögtön lenyugodott, és folytattuk utunkat. Ismét megkérdeztem tőle:
- Na felpróbálsz valami jó cuccot?
- Háááááát... Nem tudom! - bizonytalankodott.
- Na, fizetem! - vigyorogtam.
- Hát... Őőő... Igazából én... Na jó! Egye fene! - válaszolt.
Bementünk egy elég jó helyre, ahol mindenféle top felsők, sztreccs nadrágok és satöbbik voltak. Válogatta a holmikat, majd felkapott egy fehér topot, és egy világoskék passzos nadrágot.
- Ezt én most felpróbálom! - jelentette ki.
- Hát akkor ott van a próbafülke, menj be. - mondtam.
- Gyere te is! - mondta bazsalyogva.
Kicsit meglepődtem ezen kijelentésén. De máris megfogta a kezem és húzott maga után. A próbafülke eléggé nagy volt, mint egy kisebb félszoba. Bezárta a fülkeajtót, és levette bő ruháit magáról. Ismét gyönyörű teste tárulkozott elém. Selymes világos szőke hajába a klíma levegője néha bele - belekapott, ilyenkor nagyon erotikusan nézett ki. Közben lassan - lassan húzta fel a nadrágot, és a topot is szépen gyengéden emelte magára. Nagyon szép látvány volt. Valami furcsa érzés fogott el. Dittinek kimondottan jól álltak a világos színek. Egy tökéletes alakú lányt láttam, rajta az új cuccokat.
- Na milyen, Tomi? - kérdezte.
Hirtelen az elbambulástól nem is tudtam válaszolni.
- Hahó! Ébresztő, Tomika! - mondta kuncogva.
Ekkor feleszméltem.
- Őőő... Bocs, csak eszembe jutott valami! - mondtam gagyogva, kissé remegő hangon.
- És micsoda? - ismét megszólaltatta szép hangját.
- Semmi, semmi! - vágtam rá terelve a dolgokat.
- Szóval, hogy nézek ki? - kérdezte ismét.
- Hát sokkal jobban, pompás, így már az utcára is ki merek veled menni... - e válaszomon kissé elmosolyodott.
A cuccot meg is vettük, majd rengetegféle helyre mentünk még el. Délután 3 óra tájban keveredtünk csak haza, addig jókat szórakoztunk. Épp amikor beléptünk lakhelyünkre, csörgött ismét valamelyikünk mobilja. A húgomé volt, apu kereste, és gyakorlatilag szinte 1 - 2 km - t haladtak előre durván 4 óra alatt. Azt mondták a telefonba, lehet, hogy este 9 - ig haza se érnek. Aztán bezártam a bejárati ajtót, és bementem a kondiszobába. Körülbelül egy órát edzhettem, amikor a húgom jött be ismételten melltartóban és tangában. Azt mondta, hogy a felszolgálók mindjárt hozzák az ebédet. Körülbelül fél öt lehetett, mikor csengettek az ajtón. Három pincér hozta az ebédet, Finomabbnál finomabb kajákkal. Persze jól belaktunk. A desszertet már nem is bírtuk megenni, hát betettük a fagyasztóba. Aztán már erőnk nem volt lemenni a partra, süttetni magunkat.
- Elmegyek zuhanyozni egyet! - mondtam Dittinek.
- Jó! - válaszolt röviden.
A zuhanykabinba lépve a félig hideg víz cseppecskéi ugráltak le a bőrömről. Nagyon jó érzés volt, szinte mintha kicseréltek volna. Meztelen testemet becsavartam egy törölközőbe.
- Mész zuhanyozni? - szóltam ki.
- Ja, mindjárt megyek én is! - válaszolt.
Még benn voltam kb. 5 percet, törölközés, borotválkozás. Kimentem. Ditti ott feküdt az ágyon, tévézett. Fáradt volt, odamentem hozzá. Ditti homlokán még apró kis verejtékcseppecskék is voltak. Tényleg kifáradt a hosszú úttól, és a kajtatástól. Gyönyörű szép tengerkék színű szeme annyira igéző volt, eddig egész életemben észre sem vettem, mert még komolyan egyszer sem néztünk egymás szemébe eddig a pillanatig. Ekkor megsimogatta izmos mellem, hasamon is végig futtatta ujjacskáit. Ott feküdt a lány, mint egy istennő. Melltartója átlátszott, mellei kerekek, mellbimbója csúcsosodott ki a hajszálvékony textil ruhadarab mögül. Tangájára úsztattam le tekintetem, gyönyörű szép lábai enyhén szét voltak rakva. A puncija alakját simán ki lehetett venni, vékony kis szőrcsíkja pedig még vonzóbbá tette a lányt.. Aztán elkezdtünk a szexről beszélni.
- Még egyetlen egyszer nem volt pasid? - kérdeztem.
- Nem, mert eddig csak olyan fiúkkal találkoztam, akiknek csak a szex számított. - válaszolta diszkréten.
Ditti alakját a rendszeresen aerobic edzésnek köszönhette, rengeteget mozog, és rendszeresen ápolja törékeny testét. Érdekes, hogy testén egyetlen hibát sem fedeztem fel.
- Mióta borotválod a... szóval tudod! - kérdeztem kissé meg - megállva.
- Körülbelül egy másfél éve, szóval amióta elkezdett nőni a punciszőröm. - válaszolta egészen nyugodt szemekkel.
Nagyon beizgultam. Nem is csoda, hiszen kezemet a köldöke alá helyezte. Ezután elkezdtem simogatni a hasát, melyen még a feszes bőr kissé nyirkos volt. Ditti a cirógatást nagyon élvezte, kissé feszült teste ellazult. A cirógatás hatására halkan kuncogott. Ám ekkor fordulatot vett a dolog, mert megkérdezte, hogy:
- Szerinted milyen a testem? - kérdezte magabiztosan.
- Szerintem a leggyönyörűbb alkotás, amit valaha láttam. - mondtam.
- Te eddig hányszor feküdtél le életedben? - kérdezte érdeklődve.
- Úgy... 30 - szor! - válaszoltam.
- És mennyire vagy heves, durva? - kérdezte.
- Nagyon gyengéden szoktam csinálni! - válaszoltam.
- Te is kérdezhetsz tőlem bármit. - szólt Ditti.
- Ditti! Nagyon szép szemed van, nagyon szép arcod van, nagyon szép melled, nagyon szép lábad, nagyon szép alakod van! - udvaroltam neki.
Felnézett a plafonra, és huncutul mosolygott. Ekkor felpattant, és elindult a fürdőszoba felé. Lassan, kecses mozgással megközelítette az ajtót, ekkor hirtelen hátra fordult.
- Végig nézed, ahogy lezuhanyzom? - mosolyogva nézett rám.
- Hát, ha megengeded... - válaszoltam picit megrokkanva.
- Na gyere, mert már vetkőzöm is! - mondta az ajtón befelé haladva.
Gyorsan felugrottam és óvatos lépésekkel én is megközelítettem az ajtót. Behívott, még rajta volt a melltartó és a tanga. Azt mondta, vegyem le róla a fehérneműt.
- Biztos vagy benne? - kérdeztem.
- Ha nem lennék az, nem hívtalak volna! - mondta Ditti.
A peckes női alakhoz közelítettem ujjaimat, melyek furcsa remegésbe mentek át. Lehajtottam Ditti vállairól a pántot, és kikapcsoltam a melltartót. Nem lepődtem meg azon, hogy mellei nem estek le , alakja ugyanúgy megmaradt, mint a melltartóban, majd ujjaimmal direkt megérintettem formás cicijét. Nagyon kellemes tapintású volt.
- A tangámat is! - bátran súgta nekem.
Kezem már eléggé remegett, de csinos csípőjéhez emeltem kezeim, és a tangát megfogva két oldalról nagyon óvatosan, lassan húztam lefelé. Kiszáradt a szám a látványtól. Felálltam a nálam kb. 5 cm - rel alacsonyabb lány elé, hátrébb léptem, és végignéztem ezt a gyönyörű, szemrevaló lányt. Mellei kerek alakúak, feneke kemény, feszes, puncija borotvált. Eléggé bezsongtam a szép látványtól. A húgom ekkor baloldalra fordult, és belépett a kabinba.
- Gyere ide, és nézd végig, hogyan zuhanyzom! - hívott parancsolóan.
Nem teketóriáztam, a kabin elé leültem, úgy másfél méterre, a hűs járólapra. Gyakorlatilag nem volt olyan pont a lányon, amit nem láttam. Megengedte a vizet, a rózsából ömlött a víz apró cseppekben, és szöszi haját beáztatva végig nedvesítette bőrét egészen a talpáig. A tusfürdőt a kezébe vette és másik tenyerébe nyomott egy féldiónyi fürdőzselét. A víz erejéből egy kicsit visszább vett, a langy víz már csak gyengén csöpögött a gyönyörű testre. A vállaitól kezdve szétkente a tusfürdőt, hónalját, kerek melleit érintve, lefelé haladva egészen a hasáig. Még egy adagot nyomott a kezébe, egyik lábát feltette a kb. fél méter magas peremre, és a hasától kezdve ismét lefelé haladva lábközét kezdte el lassan simogatni. Benyúlt a combjai közé, és szeméremajkait ujjaival végigsimította. Közben a lecsöpögő víztől picit habzott a testén lévő fürdőszappan. Néha - néha halkan fel - felsóhajtott, és fejét is fel - felemelgette. Majd Ditti ezután megkért, hogy mossam meg a hátát. Izmos ujjaimra én is nyomtam egy jó adagnyi tusfürdőt, és vállaitól kezdve az egész hátán szétkentem a szappant. Utólag eléggé bátortalanul, de óvatosan előre nyúltam, megérintve melleit. Kezem aztán folyamatosan simogatta cicijét, és Ditti nem is tiltakozott, miközben néha ismét halkan felsóhajtott egyet. A törölköző még mindig rajtam volt, de csurig elázott a víztől. Ledobtam magamról. Ettől kezdve a zuhany alatt álltunk teljesen meztelenül. Megfogta kezeim elől, majd lejjebb tolta egészen a köldöke aljáig. Onnan elengedte.
- Simogass még! - suttogta, miközben nyakán végigszaladt lassan nyelvem hegye.
Kezem lejjebb engedtem, egészen a punciszőréig, majd simogatni kezdtem. Ujjaim ismét nem bírtak magukkal, lejjebb engedtem őket. Immáron a punciját simogattam óvatosan, amitől szinte már majdnem elélvezett. Ekkor szembe fordult velem, leguggoltam, bal combját jobb kezemmel ráemeltem a kabin peremére, és a hasához hajoltam.
Először nyelvemmel combját érintettem, majd a vékony szőrcsíkján húztam végig, azután pedig lecsúsztam egészen a csiklójáig. Bekaptam teljesen a nemi szervét, és a számban izgattam csiklóját. Sóhajtásai egyre sűrűsödtek. Nyelvemet hüvelyébe fel - feldugtam, ez nagyon jól esett neki. Még körülbelül 2 - 3 percig folyamatosan izgattam, és feljutott a csúcsra. Sűrűn lihegett, felálltam és hevesen elkezdtem csókolgatni. Gyorsan kimentünk az ágyra, gyakorlatilag egy percig nem bírtuk volna ki. Vizesen ráfeküdtem az ágyra, péniszem már - már igen csak merevedőben volt.
- Na most én jövök! - szólalt meg finom hangján.
- Jó, csak óvatosan! - mondtam Dittinek.
Lábaim egy kicsit széttártam, és egy kicsit le is lógtak az ágyról, mire Ditti lábaim közé lefeküdt. Péniszemet jobb kezével megfogta, hátrahúzta a bőrt, és lassan el kezdte szopni. Forró ajkai körülölelték a makkomat, ami csodálatos érzés volt. Farkam pedig már kőkemény volt. Nyelvével körbe - körbefutott a hengeres testrészen, amitől majd elájultam. Hirtelen megszólaltam:
- Ditti! Szeretnéd, ha beledugnám a puncidba? - kérdeztem remegve.
- Persze, csak legyél nagyon óvatos, még szűz vagyok! - mondta bátran.
Lefeküdt az ágyra, lábait amennyire tudta, széttette, majd ráfeküdtem, közben nagyon lassan belenyomtam szűk kis hüvelyébe izmos farkam. Majd diszkréten felsikoltott, amitől automatikusan még visszább vettem a tempóból. Nagyon lassan hullámzott egyszerre testünk. Ditti mellei is lassan, szépen hullámoztak, és mellbimbói nagyon kemények voltak.
Fokoztam izgalmi állapotát azzal, hogy nyelvemmel meg - megérintettem a bimbókat. Életemben nem gondoltam volna, hogy a saját húgommal fogok egyszer lefeküdni. Miközben farkamat mozgattam a selymes szűk punciban, addig ujjaimmal minden testrészét végig tapintottam. Kihúztam hímvesszőm a nedves nyílásból, és ismét nyelvemmel kezdtem nyalogatni. Punciján a vékony bőr nagyon érzékeny, és selymes volt. Minden egyes érintésre megrezzent egy nagyon picit. Ditti már nagyon ott járt az élvezés küszöbén, hiszen csípőjét egyre gyorsabban mozgatta, és végül ismét eljutott a gyönyörig. Ezután hátamra feküdtem. Ágaskodó vesszőm legalább 18 cm - es volt, és mereven állt felfelé. Ditti pedig nem várt sokat, rögtön ráült, és óvatosan beleengedte a vastag farkam forró puncikájába. Így ringatóztunk körülbelül 5 percig, mígnem eljutottunk egyszerre a csúcsra. Leszállt rólam, hanyatt feküdt, lábait szétrakta, én addig feltérdeltem, és olyan nagyot élveztem, mint még előtte soha.
Rengeteg sperma spriccelt ki a hasára és a puniszőrére. Még sosem jött ki annyi a farkamból, mint akkor. Még sokszor húzgáltam péniszemen a bőrt, és még mindig jött belőle egy kicsi. Hevesen lihegtünk, nyögdécseltünk a hatalmas orgazmus közepette. Vékony ujjaival a fehér sűrű folyadékot széttolta hasán, miközben kielégülten mosolygott rám. Én is mosolyogtam.
- De ezt nem kell ám elmondani senkinek! Ez a mi titkunk lesz, jó? - halkan mondogatta.
- Persze. Nagyon jó volt veled! De én vettem el a szüzességed! Nem bánod? - jegyeztem meg.
- Nem! Gondolom, ki akartál próbálni, és én is ki akartalak téged próbálni, hogy milyen veled dugni... De tényleg nagyon jó volt. - mondta.
Ditti félig felült, mosolygott, én pedig gyengéden morzsolgattam feszes melleit. Még durván másfél órát feküdtünk, majd felöltöztünk. Késő délután szüleink is megjöttek. Este fél hétkor megvacsoráztunk, és lementünk a partra bulizni hajnalig. Közben más csajokkal is flörtölgettem, de a húgom nem féltékenykedett, mert ő is igencsak ott volt a fiúknál.


Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr5514903736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása