Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

A szopás gyönyöre, imádom a geci ízét

Rosszlányok blog 2019.08.11. 04:06

Úgy terveztem meg a napi programomat, hogy a lehető legtöbb időm maradjon a könyvkereskedésre. Aztán még egy banknál is megálltam, hogy váltsak jó néhány negyed dollárost, minden esetre felkészülve. Egészen kerge birka módjára szédelegtem az idegességtől, amikor végre ismét beléphettem a boltba. Gyorsan a hátsó traktus felé pillantottam és elkeseredetten konstatáltam, hogy csupán egyetlen kabin foglalt. Azonnal a végétől visszafelé a második kabint választottam ki, mert addigra az én képzeletemben már az volt a fasz-szopó-kabin. Bereteszeltem magam mögött az ajtót, elkezdtem nézni a filmet, lehúztam a farmerom cipzárját és vártam. Ismét az első film az igazi, míg a második homokos film volt. Már majdnem véget ért a második film is, a nyugtalan faszom a kezemben dagadozott és éppen arra gondoltam, hogy ez a látogatásom más szempontból viszont szerencsétlenül alakult, amikor meghallottam, hogy az utolsó kabinnak az ajtaja kinyílik, majd becsukódik és a vetítőgép életre kelve elkezd zakatolni.

Ideges várakozással telt el a következő perc, vagy talán kettő is. Végre úgy éreztem, hogy le tudom győzni az idegességemet és nagy elhatározással akcióba kezdtem. Azt mondtam magamban, hogy “most vagy soha Egészen halkan felemelkedtem a székről, letérdeltem a földre egy jó lábnyira a faltól, szemben a nyilással és óvatosan kémleltem át a szomszédos kabinba. Ott, ahol két héttel korábban én ültem, egy tagbaszakadt, kamionos férfi verte szép lassan, komótosan a kemény, vastag faszát, ami úgy tűnt, hogy legalább húsz centis. Lassan közelebb hajoltam a réshez, de fogalmam sem volt, hogy mit fogok tenni utána. De aztán már megkezdődött szinte magától. Az alak felemelkedett a székéről és véletlenül szembe fordult a nyílással. Így a meredező szerszáma pont a szemem közé mutatott, alig tíz centire tőlem. Nyilvánvaló volt, hogy tudatában van a jelenlétemnek és valami jelzésre vár tőlem. Még közelebb hajoltam, már szinte hozzáértem a falhoz, és a nyílástól alig egy centire szétnyitottam a számat. Vártam. Arra a pontra jutottam, hogy már szó szerint remegtem a vágyakozástól, amikor megpillantottam a sötét, felduzzadt hegyét a fasz-fejének, amint éppen próbál áthatolni a résen. Gyorsan nyeltem egyet, megnyaltam az ajkaimat, majd előrehajolva nekiestem és végre az a selymesen sima, csupasz bőre annak a vértolulásos szervnek hozzáért az ajkaimhoz.

Egyszerűen leírhatatlan az az érzés, az a szenzációs érzése az első érintésnek. Ez járt a fejemben és erről fantáziáltam már két hete és most itt volt a valóságban! Számításba véve minden akadályozó tényezőt úgy találtam, hogy nem kell elkapkodnom semmit és szépen nyugodtan végrehajthatom, amiről immár két hete álmodozom. Széttártam az ajkaimat és lassan beszívtam a kívánatos fasznak a forró fejét a számba. Lágyan, óvatosan megpöccintettem a nyelvemmel a húgycső nyílását és már meg is ízlelhettem az első, sós kéjcseppet, ami éppen készült onnan kifelé. A nyelvem ekkor elkezdett mozogni, örült örvénylően forgolódni, mintha tejesen önálló életet élne és a nyálammal elkeveredő kifolyó kéj-cseppekkel fényesen sikamlóssá varázsolta a csupasz makkot. Nyilvánvalóan élvezte ezt a zsákmányom tulajdonosa is, mivel lassan, de nagyon határozottan tolta a faszát felém. Ekkor abban a félhomályos kabinban - egyre fokozódó gerjedelmemben megpillantottam, amint az a hatalmas szerv teljes hosszában mered előttem. Mivel az éhes számmal a fasz végén dolgoztam, tisztán láthattam a vérrel telt vénákat, amik a vastag, lüktető rúd selymes bőre alatt húzódtak és ettől a gyönyörök eddig számomra ismeretlen magasságaiba repültem.

Teljesen nyilvánvaló volt, hogy a névtelen partnerem azt kívánja tőlem, hogy a lüktető faszából még többet tömjek a szájamba és ez teljesen egybeesett az én igyekezetemmel. Nagyom óvatosan, nehogy a fogaimmal véletlenül felsértsem azt a rendkívül kényes testrészt, széttárva az ajkaimat hagytam, hogy fokozatosan csússzon rá a szám a szerszámára egészen addig, míg végül az el is tűnt bennem teljesen. Ekkor egy jó erőset szívtam a csepegő lyukából, amiért egy áradat meleg kéjcseppel jutalmazott. Az ajkaimmal befedtem a fogsoromat és úgy szánkáztam párszor végig a számmal a rúdján, miközben a nyelvemmel játékosan simogattam végig a szinte lángoló szervnek az alsó felét, majd visszahúztam a fejem és egészen lassan toltam csak ismét előre, először csak néhány centit, majd egyre többel és többel, míg végül ismét be volt teljesen tömve a falánk, kiéhezett szám. Tágra nyílt szemekkel ijedten figyeltem, ahogy az a vastag fasz lassan, fokozatosan eltűnik az ajkaim között. Amikor megéreztem, hogy a dagadt makk nekifeszül a torkom hátsó felének, minden igyekezetemmel azon voltam, hogy ellazítsam az izmaimat és kihasználjam ezt a kínálkozó alkalmat. Egy-két pillanatig úgy tűnt, hogy ez nem fog sikerülni, mert a torkom összeszorult és az a hatalmas szerv elakadt a szélénél, de aztán egy pici, alig észrevehető finom lökés és máris csodálkozva vettem észre, hogy sötét szőrtincsek közelednek egyre jobban, míg végül az orrom is eltűnt már a bozótban. A szám és a torkom is annyira ki volt tömve, amennyire korábban nem tartottam volna lehetségesnek, de önelégült élvezettel állapítottam meg, hogy az orromon keresztül megfelelően tudok lélegezni és néhány perc múlva már kéjesen szívtam be a göndör szeméremszőrzetből kiáramló meleg pézsmaillatot. Habár már teljesen ki volt peckelve a szám, a nyelvem alig fért már el a helyén, mégis megtaláltam a módját, hogy valahogy megmozdítsam és megnyaljam a lüktető rudat a tövén, aminek eredményeként kéjes rándulást éreztem benne. Úgy éreztem, hogy egy napig is ellennék a torkomban feszülő jutalmammal, de nem tétlenkedhettem és ezért nekiláttam megdolgozni azt.

Óvatosan elkezdtem hátrahúzódni és hagytam lassan kicsúszni magamból azt a forró szervet. Jól éreztem az ajkaimmal a lüktető vénákat miközben a pöcök szánkázott kifelé és elkezdtem a nyelvemmel is egyre gyorsabban és gyorsabban dolgozni azokon. Annak a már teljesen feldagadt szerszámnak a tulajdonosa - jól éreztem - elkezdett vonaglani, ami még nagyobb agresszivitásra ösztönzött: míg ennek a csodálatos akciónak az elején csupán egy alázatos kis inas voltam, addigra már egészen mesterré váltam. Jól éreztem ezt és élveztem. Tudtam, hogy az eseményeket teljességgel kontrollálni tudom. Ennek akkor már valóban tudatában voltam, de azt is tudtam, hogy ez egy olyan harc, aminek a végén nincs vesztes. Amint éppen még egyszer alaposan beszívtam a forró, duzzadt faszfejet eszembe jutott, hogy a kezeim most szabadon kószálhatnak és ennek a lüktető rúdnak a tövénél két nehéz tojásnak kell lógnia a zacskójukba zárva. A bal kezemmel az izmos golyók alá nyúltam és finoman elkezdtem masszírozni. Hátrahajoltam annyira, hogy éppen csak a dorongjának a hegye volt a számban és így jól láthattam, hogy most már közel sem lógnak le annyira azok a tojások, mint amikor először megpillantottam őket a falba vágott nyíláson keresztül, és ahogy az emlékeimben voltak, hanem egészen megemelkedtek és már közvetlenül a rúd két oldalán helyezkedtek el, a zacskó pedig teljesen körbe fogta azt a folyamatosan dobogó szervet. A nyelvemmel egy nagyot lefetyeltem és éhesen nyaltam be az én ágaskodó zsákmányom hegyéből csörgedező kéjcseppekből egy adagot. Aztán egy jól megfontolt szándékkal előrelöktem a fejemet és így felnyársaltam magamat avval a hatalmasra dagadt szerszámmal, de hajoltam tovább előre és hagytam azt addig belém fürödni, amíg már egészen mélyen égette a torkomat és utána hirtelen visszahúzódtam, de közben összezártam az ajkaimat és így szívtam a dorongot, majd a fogaimmal óvatosan, egészen gyengéden összefogtam a makkot a gallérja alatt. A szerszámhoz tartozó test ekkor nekiesett a funérlemezből készült válaszfalnak és attól tartottam, hogy elvesztve az önkontrollját menten átszakítja azt. Ennek ellenére újra jól megszívtam a faszát, jobban mint korábban, majd vadul csapkodtam a nyelvemmel a végét, amitől az még jobban elsötétedett és úgy megtelt, megdagadt, hogy már szét akart robbanni. Aztán hirtelen megint előre hajoltam és a számba baszattam azt a lángoló faszt és a kezeimmel közben mogyoróztam a golyókat. Ennek az őrjöngő aktusnak az élménye, a számban lévő ízek és az orromban érzett szagok azt eredményezték, hogy a remegő combjaim között meredezett már az én keményre dagadt faszom is és az is lüktetett és csöpögött.

Fokoztam a tempót, lökdöstem előre-hátra a fejemet, közben hosszan szívtam azt a varázslatos faszt, teljesen felajzva, összezárt ajkakkal vártam a mind közelebb és közelebb kerülő ejakulációt, aminek most már el kellett következnie. És elkezdődött. Az ajkaim éppen egészen az összegabalyodott szőrökig értek, amikor megéreztem az első kemény dobbanást és amikor a szomszéd kabinban a nehéz test fíekiesett a falnak, akkor visszahúztam a fejemet, megint rászorítottam az ajkaimat a dorongra éppen a gallér alatt és megcsapkodtam a nyelvemmel a végét. A nemi szerv erőszakosan rándult egyszer, kétszer, majd a forró geci első kilövellése a görcsös faszból mélyen a vágyakozó torkomba jutott, végig égetve azt a nyelvem tövétől. Ám aztán gyors egymásutánban követte azt a második és harmadik lövellés. És ez folytatódott, megtöltve így a különleges krémmel a számat már annyira, hogy a két sarkában elkezdett kicsordogálni, pedig igyekeztem nyelni a munkám jutalmát. Végül alábbhagyott a lüktetés, a geci is már csak csordogált, a kiürült tojások is kezdtek leereszkedni. Elhúztam a számat a már puhuló fasztól és hagytam, hogy a kezembe nehezedve ernyedjen el. Ízlelgettem még egy kicsit a geci maradékát a számban, aztán lenyeltem a bőkezű ajándékomat.



Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr3814981828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása