Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!

HTML

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Ches Desmond: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Vadóc leszbi története

Rosszlányok blog 2019.08.21. 04:13

Már legalább egy órája lement nyugaton a nap, mikor elindultam otthonról az éjszakába, de még mindig tikkasztó hőség uralkodott kint. Mindössze csak egy fekete szegélyű, virágmintás fehér bikinit viseltem egy mini farmer szoknyával és egy fehér szandállal a lábamon. Még csak nyár eleje volt, de a napok óta uralkodó kánikulának köszönhetően már csokibarnára barnultam, így a laza, fehéres öltözetem igencsak jól állt rajtam.

Mire a belvárosba értem már nagyban pezsgett az éjszakai élet. Fiatalok sokasága flangált néhány ruhadarabban az utcákon. Páran már a szórakozóhelyek pultjainál iszogatták az éj első koktéljait. Mások még a Balatonban mártóztak vagy a tó partján heverésztek. A legtöbben viszont az utcákon tekeregtek másokra várva, céljaik felé tartva vagy pedig, ahogy én is, azon gondolkodtak, hogy hova nézzenek be.

Mivel születésem óta itt élek a Balaton fővárosában, ezért jól tudom, hogy mi hol található. Tudom, hogy hova kell mennem a könnyed, de izgalmakat sejtető bulikba, hol találom a nehéz, emberszagú és poros helyeket, a lazulós, egyszerű táncos partikat, vagy a humoros esetleg intellektuel bárokat. De azt is tudom, hogy hova néznek be először a tájékozatlan turisták.

Vettem a főutcán haladva egy nagy kanyart balra és elindultam az egyik táncos, kis helyre. A Kék lagúna nem éppen a legnagyobb szórakozóhelyek közé tartozik és kissé távol is esik a központtól, de a turisták számára készült brosúrákban előszeretettel hirdeti magát.

Csak pár nappal ezelőtt tettem le az utolsó vizsgám és az elmúlt napokban az eredményre várva a kertben dőzsölve napoztam, tehát még nem mértem fel az idei nyár turista kínálatát. Egy jó buliban pedig már nem is tudom, hogy mikor riszáltam magam. Épp itt volt már az ideje, a vizsgaidőszak végezte után, hogy lebarnulva, bikiniben beiktassak egy görbe éjszakát.

A klub már félig telve volt, mire megérkeztem. A táncparketten villódzó, színes fények közepette fiatalok tekergőztek a legújabb disco számok ritmusára. A pultnál egy-két idősebb fazon italukba merülve vegetált. Úgy döntöttem csatlakozom hozzájuk és rendelek egy Cuba Librét. A hideg, alkoholos ital hűvös szellőként gördült le a torkomon. Az első kortyok után megfordultam a bárszékemen és háttal nekidőltem a pultnak, hogy alaposan szemügyre vegyem a táncolótömeget. Jórészt húszas éveikben járók voltak néhány fiatalabb, tízes éveik végét taposókkal.

Ahogy a tömeget bámulva kortyolgattam az italom egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy engem is bámulnak. Tőlem jobbra néhány méterrel a bárpult végén egy harmincas éveiben járó pasas fixírozott. Láttam, ahogy kevésbé formás lábaimon gyorsan végigsiklik a tekintette a felsőtestemre. Egy pillanatra megakad a szeme a köldökpiercingemen, majd a melleimen időzik tovább. Végül az arcom mustrálja, a kék szemeim, a hullámos, barna hajam, ami a hátam közepéig leér, az ovális fejem vonalait, a kissé vastag ajkaim. Tekintetéből kiolvastam, hogy arra számít, hogy végignyalom lassan a felső ajkam, mire ő meghív egy italra, mondjuk egy Sex On The Beachre és én, mint egy pincsi kutya, az ölébe huppanok. Hát ezt benézte, mert nem volt az esetem és különben se vagyok ennyire könnyen kapható.

Tisztában vagyok vele, hogy magas, karcsú alkatomnak és 84-es mellbőségemnek köszönhetően igazán vonzó modell alkatom van. A pasik többségének rendesen csorog is a nyála utánam. De velük ellentétben a modellügynökségeknek csak pár másodpercig kerülök a látóterébe, amíg észre nem veszik a lábaim, amik nem éppen formásak. Nem arról van szó, hogy nagy, vaskos fatörzsszerű lábaim lennének. Egyszerűen csak nem nevezhetők formásnak és ez bőven elég arra, hogy az ügynökségek ne vegyenek komolyan.

Miután jeleztem a pasasnak az érdektelen arckifejezésemmel, hogy keressen valaki mást, bekortyoltam az utolsó csepp Cuba Librém. Letettem a pultra a poharam és alá dugtam az árát némi borravalóval megspékelve. Kimentem a Kék lagúna teraszára megcsodálni a csillagos égboltot. Rajtam és egy mohón csókolózó és taperáló páron kívül nem volt senki kinn. Az apró fényekkel tarkított, sötét eget bámultam magányosan és hallgattam a cuppanós csókokat, a kezek matatását a csupasz bőrön a ruha alatt. Megpróbáltam visszaemlékezni a legutolsó szexuális együttlétemre. Elkezdtem visszarepülni az időben. Napok, hetek, hónapok. Aztán egy februári estén megtaláltam, amit kerestem. Meztelenül feküdtem az ágyamban szobatársnőm vibrátorával a lábaim között.

Visszasiettem a bárpulthoz és megittam egy felest a legerősebb pálinkából, ami csak kapható a Kék lagúnában. Újra nekidőltem a pultnak háttal. Hónapok óta nem voltam senkivel és még csak éhséget sem éreztem. Hihetetlen, hogy a tanulás mennyire frigiddé tudott tenni. Most viszont éreztem, hogy égek a vágytól. Izzadtam még ebben a kevés ruhában is, annyira fel voltam tüzelve. Igaz, erre a pálinka is rásegített. Pedig azt csak az ijedelmem ellen gurítottam le.

Vadászó, éhes szemekkel pásztáztam a vendégeket, keresve a vágyam csillapítóját. A vendégek többsége turista volt, azaz tökéletesen megfelelt egy éjszakai kalandra. Sajnos, nem igazán találtam a fogamra való partnert. Már-már azon voltam, hogy megkeresem azt a pasit, aki bámult, mikor egy kéjesen vonagló tizenéves lányra lettem figyelmes. Egymagában, becsukott szemeivel a haját dobálva járta erotikus, forró táncát. Éreztem, ahogy a testem belebizsereg ebbe a ritmusba. Lecsúsztam a bárszékről és egyenesen felé vettem az irányt.

Megálltam vele szembe és szinte szájtátva stíröltem ezt a kis vadócot. Tőlem alacsonyabb volt, középmagas és karcsú. Vállig érő vörösbarna haját a testével együtt dobálta magasba emelt kezekkel, mintha valamiféle törzsi rituálén venne részt. De illett a mozgása a zenéhez, nagyon is illett. Fehér, félig átlátszó félvállas női ruhát viselt, ami épp, hogy elfedte a popsiját és egy fekete vonalas, csábos női arc volt rányomva. Fedetlen vállán kilátszott a ruhán keresztül látható fekete, csipkés melltartó pántja. Látható volt a hozzátartozó szintén fekete, csipkés bugyi is a ruhája alatt. Apró, pirosra lakkozott lábain világosbarna, római szandált viselt. Csuklóin pedig tömérdek pici karkötő fokozta a törzsi hangulatot. Miután tudatosult bennem, hogy ezzel a lánnyal akarom eltölteni az éjszakát, átadtam a testem a zenének. Felpörögtem.

Vadul riszáltam a csípőmet jobbra-balra és olyan közel mentem hozzá, hogy a mellecskéink majdnem összeértek. Beletelt egy kis időbe, mire feleszmélt, hogy előtte rázom magam. Kinyitotta a szemeit és rám nézett. Sötétzöld szemeit belevéste az arcomba és most öregebbnek tűnt, mint előtte. Lehet, hogy volt már húsz éves is.

Hosszas szemezés után végigpásztázta a testem és mosolygott. Újra becsukta a szemeit és tovább járta a rituáléját, de most már lassabban andalogva. Én is lassabbra vettem a tempót és hagytam, hogy a melleink néha egymáshoz dörgölözzenek.

Három vagy négy szám is lement már, de mi még mindig nem közeledtünk jobban egymáshoz és kezdtem bepánikolni, mikor megszólalt.

- Nem érintesz meg? - kérdezte. A hangja hihetetlenül fiatalnak tűnt, mintha egy kis kamaszlány szólalt volna meg.

Kellett pár pillanat, mire feleszméltem és a kezeim a vékony derekára fontam. Közelebb húzódott, a mellei a melleim alá tolódtak és belemarkolt a fenekembe. Kicsit meghökkentem. Sose voltam igazán rámenős, inkább mások nyomultak rám, de most valahogy a korkülönbség miatt úgy gondoltam, hogy én leszek a domináns. Úgy látszott, hogy tévedtem.

A zene továbbra is gyors ütemben dübörgött, de mi egymás karjaiban lassúztunk. Egyre több szempár szegeződött ránk és figyelte leszbikus párosunk. Talán a magas nézettségi szám vagy az, hogy nem bírtam elviselni a tévedésem, arra késztetett, hogy kezeim a popsijára csússzanak és picit felhúzva ruháját és bugyiját belemarkoljanak.

- Mit szólnál egy idillibb helyhez? - suttogtam a fülébe.

Felemelte a fejét és rám nézett. Ujjai végigszántották a hajam és a nyelve a számba hatolt. Nyelveink egymást űzve tekeregtek, hol az én, hol az ő szájában. Hosszas csókolózásunk a dominanciáért vívott csata volt, amelyet elvesztettem.

Megfogta a kezem és kivonszolt a buliból. Kinn újra megcsókolt, de most csak egy pillanat volt az egész.

- Mutasd azt az idilli helyet! - mondta kacéran.

Rá mosolyogtam és kéz a kézben elindultunk az általam kigondolt helyre. Egy játszótér mellett haladtunk el, amikor elengedte a kezem és beleült egy hintába.

- Nah, gyere már! Ne kéresd magad! - kiabálta felém.

- Most komolyan hintázni akarsz? - tettem fel neki a kérdést a hintája előtt állva.

- Gyere, csüccsenj az ölembe! - mosolygott rám.

- Jól van. - mondtam kedveszegetten és a lábaimat átdobva a hintán az ölébe huppantam.

- Kapaszkodj, indulunk! - meglendítette a lábait, és lassan elkezdtünk mozogni oda és vissza.

Mire belejöttünk a ritmusba beletúrt a hajamba és újra hosszas csókolózásba kezdtünk. Én a hintába, ő pedig belém kapaszkodott. Mohón faltuk egymást nem törődve azzal, hogy esetleg valaki meglát minket. Bíztunk az éjszaka sötétségében.

Édes ajkai elváltak az enyéimtől és az államon keresztül haladva a nyakamra tapadtak. Ujjai a bikini felsőm felső megkötését bogozták kifele. Szívem egyre ütemesebben vert, az ajkaim szétnyíltak, hogy utat engedjenek a halk élvezet hangjainak.

A szájával egyre lejjebb haladt egészen a melleimig. Ujjai is követték lefele a bikini felsőm alsó megkötéséhez. Hamarosan lehullt rólam a ruhadarab és a megduzzadt pici mellbimbóim a vadidegen lány forró ajkai közé kerültek. A kéjes nyögdécseléseim egyre hangosabbak lettek és a viszonzási vágy is egyre nőtt bennem. De ő lankadatlan erővel szopkodta a kis, barna mellbimbóim, amik teljesen beleolvadtak a bőröm színébe.

- Fel tudsz állni? - kérdezte egy idő után.

- Hm? - értetlenkedtem.

- Szeretnék tovább haladni. - Kéjes éhség csillogott a szemeiben, miközben az egyik ujjával a köldökpiercingemet pöckölgette.

- Inkább viszonoznám a kényeztetésed. - ellenkeztem huncutul a nálamnál nagyobb melleit stírölve.

- Majd arra is sort kerítünk, de én alig bírok magammal! - kikapcsolta a mini farmerszoknyám gombját, majd lehúzta a sliccem ellenkezést nem tűrve.

Gyorsan vetettem néhány pillantást a környékre, hogy nem figyel-e minket valaki. Szerencsére a központtól már messze voltunk egy elég elhagyatott helyen. Nem láttam senkit.

Szandálomból kilépve könnyedén felálltam a hintában a négyévnyi szertornának köszönhetően. Mire kényelmesen elhelyezkedtem a farmerszoknyám már a bokáimon csüngött, hogy a bikini felsőm és a szandálom mellé kerüljön a földre. Az ismeretlen lány feje az ágyékommal volt pontosan egy síkban. Két begyakorlott mozdulattal lehámozta rólam a bikini alsóm és ott álltam előtte a hintában anyaszült meztelenül. Pár órája még nem gondoltam volna, hogy ennyire kicsapok a házból, jobban szólva a ruhámból.

- Ez csodaszép! - pár másodperces szemmereszgetés után állapította meg, hogy a frissen borotvált és barnult puncim mennyire kívánatos. Ugyanis a saját kertemben voltam olyan merész, hogy teljesen csupaszon napozzak a tökéletes barnulás kedvéért.

Nem sokáig habozott ezután, széthúzta a kinőtt belső szeméremajkaim az ujjaival és a nyelvével izgatni kezdte a már duzzadt, lucskos csiklóm. Lassan tapogatózva nyalogatott, még csak felfedezőkörútját járta a nyelvecskéje bennem, de én már így is lángra kaptam.

Idővel megragadta a fenekem és a nyelvével mélyebbre hatolt bennem. Már nem volt olyan óvatosan, merészebben csapkodta a nyelve hegyét. Hol körbejárta a majd kidurannó csiklóm, hol vadul csapkodta a nyelvével és volt mikor ajkai közé kapta, hogy megszívogassa, mint egy mellbimbót. Én már teljesen elaléltam a kéjtől, hangosan sikongattam.

Nem vetette be a puncinyalogatás összes fortélyát, csupán párat használt közülük. De azokat olyan tökéletesen alkalmazta, ahogy csak egy nő tudja. Megdönthetetlen tény, hogy a puncinyalás nagy mesterei a nők. És én a forróságban egyszerűen elolvadtam, de nem volt még vége.

Tüzes csiklóm izgatását tovább fokozta, hogy egyik mutatóujját belém dugta, amelyet pillanatok alatt követett a középső ujja. Egyhamar megtalálta az ujjbegyeivel a g-pontom és éreztem a katarzist. A testem a végletekig megfeszült és egy hatalmas sikoly és spricc közepette elélveztem.

Leszálltam a hintáról és hátrafelé dülöngéltem egészen a hinta területét jelző korlátokig. A korlátoknak támaszkodva lassan visszanyertem az egyensúly érzékem és a normális légzésem.

A lány a hintából kiszállva odajött hozzám és szájon csókolt. Éreztem az ajkain a saját orgazmusom váladékát, amit nem távolított el az arcáról.

- Ha nem ugrasz ki a hintából, akkor lehetett volna többszörös is. - most végignéztem rajta és láttam, hogy az egész arca és a ruhája felső része a váladékomtól nedves, de őt látszólag nem zavarta. - Máskor ne ugorj el előlem, mert véletlen még megsértem a hüvelyed. - dorgolt le a lucskos ujjait mutatva.

- Rendben. - feleltem. - De most te következel! - megragadtam a kezét és egyenesen a közeli csúszdáig ráncigáltam és egy vad mozdulattal beletepertem.

Megszólalni se tudott, máris kiéhezve csókoltam, a haját túrtam, a jobb mellét masszíroztam. Itt volt az ideje, hogy vadmacska módjára leszaggassam róla a ruháit, és magamévá tegyem elbűvölő, hozzám képest sápadt testét.

Hosszas, forró csókolózás után kezeim közévettem a fehér ruhája alsó szegélyét és se perc alatt a nyakán át kibújtattam belőle, hogy elhajítsam a fenébe.

- A tiéd vagyok. - mondta fülig érő szájjal és kikapcsolta hátul a fekete, csipkés melltartóját, ami pillanatok alatt a ruháján landolt.

Azonnal nekiestem dús keble rózsabimbóinak. Formás és mondhatni nagy körtekebleinek mellbimbói aprócskák voltak, amelyeket nagy rózsaszín bimbóudvar vett körül. Parányi méretüknek köszönhetően nem tudtam a számba venni az édes bimbókat, de a nyelvemmel vadul nyalogattam őket és tág udvarukat. Hatásos munkám eredményeként a kis ördög kéjmámorban úszva túrta a hajam és lihegett.

Mikor a nyelvem fáradozni kezdett, a kezeim vették át a dolgát. Nagy ujjaimmal a bimbócskákat izgatva masszíroztam a dús kebleket.

- Mesélj csak, te kis vadmacska, hogy hívnak? - kérdeztem enyhe lihegését figyelve, hátha van kedve egy kis beszélgetéshez.

- Azt hittem csak egy éjszakát akarsz. Nem pedig társat. - felelte és a kezeivel ő is elkezdte kényeztetni a melleim.

- Így is van, csak egy kalandot kerestem és nem egy életet. De attól még megismerhetjük egy kicsit egymást, nem?

- Hát végül is... de ne mélyüljünk el egymásban, legalábbis ilyen értelemben nem - mindketten megeresztettünk egy huncut mosolyt. - Szóval szólíts csak Vadócnak!

- Rendben, Vadóc! - egyeztem bele. - Én pedig leszek mondjuk... Csingiling!

- Csingiling?

- Igen, Csingiling! Nem tetszik?

- De nagyon is! - mondta láthatóan visszafojtott kuncogással.- Ti modellek nagyon... nagyon érdekesek vagytok!

- Modellek? Honnan veszed, hogy modell vagyok?

- Szerintem ezt nem kell megmagyaráznom. - végigstírölt a szemeivel.

- Kedves, de nem vagyok modell. - mondtam kicsit szomorkásan. - A lábaim nem túl kecsesek.

- Sebaj, nekem bejössz! Ezért is vagyunk itt! - kacéran mosolygott rám, amit viszonoztam.

- Ez kölcsönös.

- Szóval te a tőled fiatalabbakra buksz?

- Nem vagyok én olyan öreg! - fakadtam ki picit sértődötten. - Másodéves egyetemista vagyok!

- Jó, jó! - csillapított le. - Rosszul fogalmaztam. Nem úgy értettem. Én jövőre érettségizek, tehát harmadikos vagyok, középiskolás, te pedig egyetemista. Szóval nem egy súlycsoportban vagyunk, érted?

- Huh, többnek néztelek egy picit. De ugye nem jelentesz fel vagy valami, hogy...

- Már elmúltam tizennyolc. Pár napja. - szakított félbe.

- Akkor jó. Boldog születésnapot így utólag is!

- Köszönöm, Csingiling! Most, hogy már tudod, hogy nem jelentelek fel én, Vadóc, igazán abbahagyhatnánk a fecsegést és folytathatnánk a játszadozást. Már teljesen kiszáradtam!

A mellmasszázst befejezve lejjebb csusszantam a csúszdában és lehúztam róla a csipkés bugyiját, hogy a lábait a csúszdából kidobva beterpesszen nekem. Frissen borotvált babapunci ajkai feltárultak előttem. A nyelvemmel gyengéden behatoltam a külső, majd a belső ajkak közé, hogy édes, kis klitoriszára cuppanjak. Ahogy mellbimbói, úgy a csiklója is aprócska volt. Szerencsémre nyelvem szelíd kényeztetésére megduzzadt akkorára, hogy a számba tudjam venni egy kis szopogatásra. Úgy gondoltam, hogy a tökéletes élvezethez bevetem két ujjam is. A klitoriszát a két ujjam közé fogtam, dörzsölgettem, mialatt a nyelvem hegyével is vadul pöckölgettem. Vadóc szinte rángatózott, úgy zihált a fenséges kéjtől.

Már épp azon voltam, hogy bevessem két ujjam a hüvelye izgatására, mikor a teste megrándult és elélvezett. Ennek ellenére nem tántorodtam el az ötlettől és feldugtam két ujjam a puncijába. Nyelvem megállás nélkül tovább pörgött a csiklóján, ujjaim pedig ütemesen ki-be jártak a lucskos, kis puncijában. Teste az orgazmusa után tovább rángatózott gyengéden, kezei a hajamat tépték a megfeszülései alatt.

Nem kellett sok idő, hogy elérje a második orgazmusát, amit követett a harmadik és negyedik. Mind három orgazmusa alatt a húgycsövén keresztül kilövellő váladékkal áldotta meg az arcomat gyönyörű sikongatásokkal tarkítva a mámort.

A negyedik áldás után kimerülten terültem el vörösre izzott bőrén. Hosszas perceken keresztül csak hallgattuk egymás légzését. Majd a kispihenő után Vadóc maga alá gyűrt és tüzes ajkai kezelésbe vették a testem.

Hajnalig izgattuk egymás kéjsóvárgó lelkét. Idővel a főbb erogén zónák nélkülözésével kerestük a rejtett bájakat. A formás popóinkat gyúrtuk, puszilgattuk, gyermekesen paskolgattuk. Ajkaink közé kaptuk a fülcimpáink és a lábujjaink. Felfedeztük egymás combjait, gerincét, lapockáját, vállát, nyakát, derekát, hasát.

A napfelkelte első sugaraival összeszedtük a szétdobált ruháink és leszaladtunk a Balatonhoz, hogy lehűtsük a felizzott vérünk. A hajnali hideg víztől megfeszült a testünk, kebleink rózsája kivirágzott és a vágyunk feltüzelt. Vadóc ujjai a csiklómra tapadtak.

- Vadóc!

- Csss! - suttogta. - Gyors leszek.

A hátam mögött állva ujjai olyan gyorsan pöcögtették a klitoriszom, hogy percek alatt elélveztem. Helyet cseréltünk és percek alatt én is a csúcsra jutattam őt. A hajnal végének közeledtével kirohantunk a vízből és azonnal magunkra kaptuk a ruháink.

Hazafelé ballagva Vadóc elmesélte, hogy a szüleivel nyaral itt egy hétig, azaz még van öt éjszakánk, amit együtt tölthetünk.

- Amúgy hol van az az idilli hely, ahova el akartál vinni?

- Majd ma éjjel megmutatom. - mondtam kacéran és egy hosszú, nyelves csók keretében búcsút vettünk egymástól éjszakáig.


Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx

Szólj hozzá!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr7214992522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.