Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Egy őszi délután

Rosszlányok blog 2019.08.29. 03:38

Egy szokásos, csendes délutánnak néztünk elébe. Az ebéd utáni mosogatás már megint elmaradt, ő bement a szobába azzal, hogy alszik egyet. Én még pakolásztam kicsit a konyhában, aztán elnéztem az esőt, ami már reggel óta verte az ablakot. Hol jobban, hol kevésbé, de egész nap esett, és a reggel óta tartó szürkeség teljesen beborította az udvart, a házakat. Alig volt még két óra, de olyan sötét volt, mintha esteledne. November .. nem a kedvenc hónapom.

Nem volt kedvem semmihez, bementem én is a szobába. Addigra ő már elheveredett az ágyon, és bekapcsolt valami természetfilmet, amire nagyon jól lehet aludni. Nekem viszont aludni sem volt kedvem, inkább beszélgettem volna. Leheveredtem mellé, és finoman megsimítottam az arcát. Rám nézett, megfogta a kezemet, belecsókolt a tenyerembe, magához szorította a karomat és szépen alváshoz helyezkedett.

-Mit gondolsz, tudnék olyan témát felhozni, ami miatt hajlandó vagy ébren maradni? kérdeztem tőle.

Ebben a pillanatban nem nagyon tudom elképzelni dörmögte már csukott szemmel.

Azért én megpróbálom . mondtam, és alig érzékelhető mozdulattal közelebb simultam hozzá. Azon gondolkodtam, folytattam, miközben éreztem, hogy mozdulatomra ő is kicsit megszorított engem hogy vajon tudunk-e valami újat kitalálni. Tudod, a szexben. Kis rezzenés mutatta, hogy a téma nem volt hatástalan az érzékeire.

Szerintem a legtöbb dolgot már megcsináltuk. válaszolta kis idő múlva Legfeljebb ezeket lehetne valahogy kombinálni.

Ó, szerintem van még olyan, ami eddig nem volt mondtam, és arra gondoltam, hogy igen, most ahhoz lenne kedvem, hogy egy jót szeretkezzünk, aztán aludhatnánk egy nagyot ebben a szürke szombati délutánban.

Mesélj, kicsim, mi jutott eszedbe? kérdezte, és még egy mozdulattal közelebb jött hozzám. A lábát átemelte a lábamon, most már teljesen körbezárta a testemet.

Szerintem én tudnék neked újat mutatni. Elhiszed?

Nem tudom elképzelni. Válaszolta.

Ha mégis, akkor kérhetek tőled valamit, mondjuk jutalomként? kérdeztem, miközben rácsókoltam a szemére.

Mit szeretnél?

Egy teljes óra kényeztetést. válaszoltam azonnal, gondolkodás nélkül.

Azt megkaphatod, kicsim. De ha nem lesz új, akkor én is kérhetek valamit, ugye?

Te is kérsz egy óra kényeztetést?

Szerintem így jogos. válaszolta, és közben érzetem, hogy változás történt: az álmos hang megváltozott, inkább várakozó lett, és az alvásra készülő, pihenő test is kezdett megélénkülni, figyelő lett, izmai dolgozni kezdtek, megint megszorított.

Akkor készülj fel életed legszebb és legkínzóbb kalandjára mondtam mosolyogva, és újra megcsókoltam a szemét, aztán a száját is. Átölelt, szorosan magához vont, egész testével szorított, és már nem én csókoltam őt, hanem ő engem. Elmúlt az álmosság, átvette a helyét a kíváncsiság és a vágy.

Na akkor rajta gondoltam, és magamhoz vettem az irányítást. Hátára fordítottam, és két lábammal közrefogva a testét, végigsimultam a mellkasán, rátámaszkodtam a két karomra, és nagyon finoman csókolni kezdtem a száját. Lehunyt szemmel élvezte a csókot, egyik karjával körbeölelte a derekamat, másik a nyakam köré fonódott.

Ágyékomat az övéhez szorítottam, és éreztem, hogy férfiassága is feltámadt. Már kezdte volna átvenni az irányítást, éreztem a mozdulataiból, de nem engedtem: most én irányítok, mert valami újat csinálunk.

Kicsit megemeltem a testemet, eltávolodtam tőle. Visszahajoltam a szájára, leheletnyi finomsággal megérintettem, inkább csak végigsimítva ajkammal az ajkán. Aztán megemelkedtem, őt is felemeltem, és finoman lehúztam róla a pólóját. Visszaengedtem, és újra megcsókoltam, aztán megcsókoltam az állát, a nyakát, a mellkasát, és egészen a hasáig, lefelé, nagyon finoman végigcsókoltam a testét.

Lehunyt szemmel élvezte, karjaival állandóan ölelt, simogatott. Megérintettem a hasa alatt, végigsimítottam az ágyékát, farka már így is állt, de az érintésemre mozdult még egy kicsit, még keményebb lett. Váratlanul elengedtem, és teljesen eltávolodtam tőle. Hirtelen nem tudta, mire vélje a dolgot. Kinyitotta a szemét, és ölelt volna újra, de nem engedtem.

A szekrényhez mentem, és elővettem néhány sálamat. Finoman megcsókoltam az egyik csuklóját, és körbetekertem rajta a vékony kendőt, és hozzákötöttem az ágy felső sarkához. Aztán a másik csuklóját is megcsókoltam, és azt is körbetekertem, és az ágy másik sarkához kötöttem.

Ott feküdt, két karja kikötve, nagyon izgatottan, az ágyon, póló nélkül, rövidnadrágban, ami középen határozottan megemelkedett, alig fért el benne a farka.

Újra végigsimultam a testén, ezúttal már nem tudott magához ölelni. Felnyögött, amikor a melleimet nekiszorítottam a mellkasának, ágyékomat pedig az ágyékának feszítettem. A kezeit nem tudta használni, ezért a lábaival szorított át, amennyire csak tudott. Végigcsókoltam a testét újra, egészen a hasáig, és újra megsimítottam a farkát. Nagyon érzékenyen reagált minden érintésemre, élveztem, hogy teljesen én irányíthatom. Ráültem az ágyékára, szemben vele, és finom mozdulattal lehúztam magamról a pólót, és kikapcsoltam a melltartómat is. Levettem azt is, és rásimultam újra, végigfeküdtem a testén, és jóleső érzés volt, ahogy a bőröm a bőréhez ért.

Megemelte a fejét, csókolni akart, de nem engedtem. Újra eltávolodtam tőle, és felemelkedtem. Feltérdeltem mellé, fel is álltam az ágy mellett, és nagyon egyszerű mozdulattal letoltam a nadrágomat, már csak egy bugyi maradt rajtam. Szépen, lassan azt is letoltam magamról, és már meztelenül álltam előtte. Hagytam, hogy nézzen, körbefordultam lassan, aztán visszamentem mellé az ágyra, és lehúztam a rövidnadrágját. Most már ő is teljesen meztelenül feküdt az ágyon. Egy újabb kendőt vettem elő, amit a bokájára tekertem, és az ágy sarkához kötöttem, és aztán a másik bokájára egy utolsót.

Az én kedvesem meztelenül, kikötözve feküdt az ágyon, kiszolgáltatva nekem, azt tehettem vele, amit csak akartam. Emelkedett és süllyedt a mellkasa, nagyon erős izgalmi állapotban volt.

A kezemet a combjára tettem, végigsimítottam a combja tövét, a golyói mellett, aztán kézbe vettem őket, és finoman morzsolgattam, simogattam. Aztán a farkát is a kezembe vettem, markomba szorítottam, és néhányszor végighúztam rajta a kezemet. Kőkeményen állt, ő pedig halkan felnyögött.

Újra a golyóihoz tértem vissza. Dédelgettem, simogattam őket, élveztem, ahogy csúsznak a bőrben ide-oda, jó volt játszadozni velük. Arra gondoltam, milyen kiszolgáltatott ez a férfi, itt előttem, kezemben a legérzékenyebb testrésze, azt csinálok vele, amit akarok, és nem fog tiltakozni. Nagyon izgató érzés volt, éreztem, hogy egyre nedvesebb vagyok én is. Hirtelen gondolattal újra keresztbe tettem a testén a lábaimat, lovaglóülésben helyezkedtem el a teste fölött, de nem ültem rá, csak a teste fölött pár centire tartottam a testemet.

Szemben voltam vele, figyeltem az arcát, és láttam az arcán is az izgalmát. Lassan lejjebb ereszkedtem, és közben teljesen szétnyitottam a lábaimat. Hátradőltem, megtámaszkodtam a karjaimon, és megengedtem neki, hogy élvezze a látványt, amint szétnyílik a puncim előtte, és elképzelheti a gyönyört, amit kaphat tőle. Lassan feljebb toltam a testemet, a térdeimre ereszkedtem, és a feje fölött térdeltem, széttárt lábakkal.

Élveztem, ahogy néz, ahogy egyre hangosabban veszi a levegőt, láttam az arcán az izgalmat, és az igyekezet, ahogy próbálta a fejét felemelni, hogy elérje a nyelvével a csiklómat, nagyon felizgatott. Picit lejjebb engedtem magamat, éppen annyira, hogy a nyelvével megérinthette a szeméremajkakat. Simogatta, és közben láttam az arcán a vágyat, mennyire szeretne közelebb jutni hozzám, de nem engedtem. Még nem.

Amikor felemelkedtem, azt hörögte, hogy ne tegyem, adjam vissza ami az övé, de nem hallgattam rá. Újra végigfeküdtem a testén, most már teljesen meztelenül egészen más érzés volt. A száját kezdtem csókolni. Vadul viszonozta a csókot, minden vágya benne volt a csókjában, amit az előbb megtagadtam tőle a puncimnál, azt most megkapta a számnál. Szeretett volna még tovább csókolni, de én már újra mást gondoltam. Újra kezdtem végigcsókolni a testét, lassan, egyre lejjebb . ezúttal nem álltam meg a hasánál. Lejjebb csúszott a kezem és a szám is.

Megérintettem a farkát, egészen a tövénél, nagyon finoman, és ugyanakkor megsimítottam a nyelvemmel a makkját, egészen a tetején. Átmenet nélkül, nagyon határozottan, hirtelen megmarkoltam a farkát a tövénél, és a makkját körbezártam az ajkaimmal. Körbenyalogattam a makkját, és éreztem azt a pici nedvességet, ami már most előjött belőle. Tudtam, hogy mennyire izgatott, és mennyire vágyik a kielégülésre. Ez a gondolat engem is nagyon felizgatott. Az, hogy ez a férfi itt fekszik előttem, számban a farka, és ennyire kívánja , hogy folytassam, határtalanul izgató gondolat volt. A puncimat elöntötte a nedvesség, és már attól tartottam, hogy nem fogom tudni végigcsinálni a kényeztetését, mert én leszek az, aki nem bírok magammal, én leszek az, aki beleülök keményen álló farkába, és addig mozgok rajta, amíg elérkezik a kielégülés.

Tovább nyalogattam a kedvesem makkját, miközben időnként végighúztam a kezem a farkán is. Egyre izgatottabb lett, egyre hangosabban és szaporábban vette a levegőt. Elengedtem a kezemmel a farkát, csak a számmal tartottam, a kezemmel pedig a golyóit fogtam meg, és újra morzsolgatni kezdtem. A teste megfeszült a vágytól, és ekkor nagyon picit megszívtam a farkát. Aztán egy kicsit jobban, és ő hangosan felnyögött, amikor tövig ráhajoltam, torkomig engedtem, miközben a golyóit a markomban tartva pont annyira szorítottam, hogy megőrüljön a vágytól. Remegett az egész teste, vágytól fuldokolva suttogta, hogy csináljam, erősebben, még, még . Újra kijjebb vettem a farkát, újra megmarkoltam a tövét, húzogattam, és közben úgy nyalogattam a makkját, mintha nyalókáznék.

Egyre jobban élveztem a játékot. Élveztem a farka ízét, az illatát, és élveztem hogy ilyen keményen áll a számban. Élveztem a markomban a golyóit, és szerettem volna a számban érezni őket is. Megnyalogattam, megcsókolgattam szerelmem makkját, végigcsókoltam a farkát a tövéig, és lejjebb, a golyói felé. Nyelvemmel csiklandoztam a heréit, majd óvatosan a számba vettem az egyiket, és kóstolgattam, ízlelgettem, nyalogattam. Megfeszült a teste, hangosan lélegzett, éreztem, hogy alig bír magával. A másik golyóját a kezembe vettem, és ujjaimmal kényeztettem. Aztán cseréltem, hogy mindkettőt jól megkóstolgathassam.

Visszatértem a farkához, újra megszívogattam a makkját, és az utolsó kendőért nyúltam. Körbetekertem a farka tövén, kicsit megszorítottam, és keresztben, szorítva, végighúztam a farka teljes hosszán. Kedvesem tágra nyílt szemmel figyelt, arcán a vágy egyre erősebben látszott, farka olyan keményen állt, mint eddig még egyszer sem. A kendőt most lefelé húztam végig a farkán, majd újra fel, óvatosan, hogy le ne csússzon a végén. Ekkor kezdett hörögve könyörögni, hogy engedjem elélvezni, beleőrül, hogy nem mozdulhat meg, de abba ne hagyjam, folytassam, csináljam, akarja .. Amikor láttam, hogy nagyon a határon van már, elengedtem, és hagytam, hogy lecsillapodjon egy kicsit.

Akkor újra számba vettem a farkát, és nagyon finoman megnyalogattam újra a makkját. Egy-két szívás elég volt, hogy újra kőkeményen ágaskodjon. Elöntött a vágy engem is. Szerettem volna teljesen benyelni a farkát, tövig vettem a számba újra, tenyeremet rászorítottam a heréire, föl-le mozgattam a fejem a farkán, élvezettel szívtam, és éreztem, hogy mindjárt élvez, de még mindig nem akartam.

Elengedtem, lihegtünk mind a ketten. Kedvesem könyörögve nézett rám, és annyit nyögött ki: kérlek, add a számba a puncidat

Engedtem a kérésének, fölé térdeltem, és leengedtem a fenekemet annyira, hogy nyelvével kényelmesen elérhesse a csiklómat. Azonnal bedugta a nyelvét a szeméremajkak közé, és gyakorlott mozdulattal találta meg a csiklómat. Olyan finoman kezdte nyalni, hogy a testem beleborzongott. Minden lehetősége az aktív cselekvésre ez volt, ezért beleadott mindent, és én szinte az arcába nyomtam a puncimat, hogy még, még, még, csinálja még, mert megőrülök a vágytól. És ő fel-felnyögve, élvezettel nyalt, én pedig éreztem, hogy lassan elérkezünk a végéig, óriási erőfeszítéssel elemelkedtem tőle, kényeztető nyelvétől, ráborultam újra, és csókolni kezdtem a száját, aztán vadul, egyre lejjebb és újra számba vettem a farkát. Erősen markoltam a tövét, erősen kezdtem húzogatni a bőrt, és gondolkodás nélkül szívtam, élvezettel körbe-körbejárt a nyelvem a makkján, kitágult a tetején a kis nyílás, élveztem, ahogy a nyelvemmel azt is simogatom.

Úgy éreztem, elönt a vágy, akartam, hogy belém hatoljon, érezni akartam a testemben forró, lüktető farkát, érezni akartam, ahogy belém élvez . egyetlen mozdulattal kioldottam a lábain a sálakat, és végigfeküdtem a testén újra, közben csókoltam, haraptam a testét

-A kezemet is engedd el hörögte, és én feljebb emelkedtem, a melleimet az arcába nyomtam, ő pedig belefúrta a fejét a melleim közé, én kioldottam a sálakat a kezénél, és ő azonnal magához ölelt, és egy pillanat alatt átfordított, széttárta a combjaimat, és gondolkodás nélkül belémhatolt. Teljes erőből szorított magához, miközben a farka erősen, keményen állt, és így döfött belém, és én azt éreztem, hogy belehalok, hogy akarom, akarom, akarom még ezt az erőt.

Minden döfésnél felnyögtem, egyre hangosabban, tiszta erőmből szorítottam, a fenekébe és a hátába karmoltam, alig bírtam magammal, úgy éreztem, belehalok, ha nem jön a gyönyör azonnal. Ő is ezt érezte, ő is hangosabb lett, és elérkezett a pillanat, amikor felsikoltottam: még, még! és abban a pillanatban végigfutott a testemen a jól ismert hullám, de sokkal erősebben, mint máskor, szétáradt bennem, fuldokoltam, dobáltam a fejem, és egy pillanatra szinte eszméletemet vesztettem, és abban a pillanatban éreztem, hogy ő is megvonaglik, halk, de erős nyögéseket hallottam, farka belefeszült a hüvelyembe, teljesen kitöltötte, és lüktetett bennem, olyan erősen, hogy újra elindult a gyönyör a testemben, újra megéltem a megsemmisítő érzést.

Kedvesem hörögve vonaglott rajtam, perceken keresztül meg-megrándulva feküdtünk egymáson, és csak a levegőt kapkodtuk. Lassan-lassan, hosszú percek múlva kezdtünk magunkhoz térni. Engedett a szorítása, és én is lágyabban öleltem már. Kezdtünk normálisan lélegezni, és ő megcsókolta a számat. Percekig csókolóztunk, nagyon jólesően, lassan, finoman.

Aztán picit oldalra fordult, lecsúszott rólam, hogy ne nyomjon, de a farka még mindig bennem volt. Lábaink összefonódva maradtak, és oldalról egymás mellé simulva feküdtünk, karjainkkal ölelve egymást, finoman simogatva egymás testét. Ahogy lelassult a lélegzésünk, úgy csukódott le a szemünk is. Elaludtunk egymás karjaiban, egy olyan szeretkezés után, amilyenben addig nem volt részünk.


Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr2415002684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása