Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

A szextúra

Rosszlányok blog 2019.09.25. 05:40

Theodor van Minden holland ruha-nagykereskedő kéjesen nyújtózkodott, miközben kinézett a hotel ablakán az egyre jobban szürkülő világra. Eltökélt célja volt, hogy a magyar lányokról, - a szépségükről és ügyességükről, - melyről olyan sokat hallott, - személyesen is meggyőződhessen.

Mindig ámulattal hallgatta barátai szaftos élménybeszámolóit, mikor hazatértek magyarországi útjaik után, ezért megfogadta, hogy még mielőtt megnősül, Ő is belevág egy igazi szexes kalandba.
Ebben a menyasszonya is lelkesen támogatta, mondván Theóm, éld csak ki magad, szórakozz, tanulj új dolgokat,- de, ha nekem hazahozol valami nemi úton kapható szuvenírt, - megrövidítelek egy olyan 15 20 centivel!

Most, hogy így a jövendő asszony is rábólintott, nem kell, hogy furdalja a lelkiismeret, - nyugodtan, felszabadultan csajozhat. Felvette hát a zakóját, a zsebeit telerakta mindenféle és fajta óvszerrel, és elindult. A hotel előcsarnokában a recepciósra kacsintva rákérdezett a lehetőségekre.

- Kedves uram! - Minden megoldható, - attól függ, hogy mennyit szán az akcióra! - Megfelelő díjazásért akár kettő három lány is a rendelkezésére áll, - akár itt is, a szállodai szobájában! Rendeljek Önnek hölgyeket? - tartotta a kezét a recepciós a borravaló reményében.

- Ó, nagyon köszönöm, de én valami kalandosabbra gondoltam! Ismerkedni, kicsit udvarolgatni, vacsorázni a hölggyel, utána egy kis romantika mielőtt ágyba bújunk! Mégis hol érdemes keresni lányokat, akik hajlandók lennének? kérdezte kíváncsian Theodor.

- Több lehetőség is van. Elmehet egy Nightclub-ba, és ott kinéz magának valakit, aki megfelel az ízlésének! - Lehet a kocsisoron is próbálkozni, - és ott megalkuszik valamelyik éjszakai pillangóval! Esetleg csak úgy spontán leszólít az utcán egy szép nőt! Már, ha van elég bátorsága hozzá, és nem zavarja az esetleges visszautasítás! Van még ezen kívül a Swinger klub! Ott belépődíj van, és a fogyasztásért fizet, - de a szexért nem kell, - az szimpátia kérdése! Ha egy nőnek megtetszik, akkor minden oké! - De ott, nincs csukott ajtó, ott semmi sem tilos, mindent szabad, - de nem kötelező! Ha valaki nemet mond, akkor az - nem-et is jelent! Ez az egy szabály van! Ha ezt nem tartja be, - akkor kidobják!

- Köszönöm a felvilágosítást! mondta Theodor, és egy húszeuróst tett köszönetképpen a recepció pultjára, majd búcsút intve elhagyta a szállodát. A hotel előtt várakozó taxik közül beült az elsőbe.

- Hello! Vigyen engem Kőbányára a csősztoronyhoz!

- Helló, jó estét! Biztos, hogy oda kíván menni? Nem a Gitár utcába? Mert a Gitár utcában a Swinger klubba férfi egyedül csak bejelentkezésre tud bejutni! Tiszta véletlenül megvan a telefonszámuk! Rákérdezzek, hogy van e hely az Ön számára?

- Megtenné? Nem leszek hálátlan! Sőt, ha megvárna, - annak örülnék!

Ezekre a szavakra a taxis már elő is vette a mobilját és hívta a klubbot.
- Szevasz Lacikám! Tyutyu vagyok! Vinnék nektek egy kedves holland urat, - a barátomat, - aki szeretné jól érezni magát, és sokat hallott már rólatok! .. Igen, egyedül! .. - Rendben, akkor megyünk, és köszönöm! Szia, - szia!

A taxis gyorsan és rutinosan vezetett, és már tizenöt perc múlva kőbányán megállt a Swinger klub előtt. A bejárati ajtó hívogatóan, - szinte azonnal, kinyílt.

- Nos, - akkor vár rám, - ugye? nyújtott át Theodor egy százeuróst, és kiszállt.

Bent a klubban megmutatták az öltözőt, és miután elmondták a szabályokat, - magára hagyták. Levetkőzött, a ruháit berakta az öltöző szekrénybe, gondosan bezárta, majd egy szál alsónadrágban, a kapott fürdőlepedővel a vállán elkezdte a szobák megtekintését. Nagyon kellemes zene szólt halkan. A bárban gyorsan megivott egy campari szódát, csak hogy lelazuljon, és utána folytatta útját a klub megismerésére.

Az egyik szobából, ahol két gyönyörű nő, - egy kb.: húsz, és egy olyan harminc körüli kényeztetett egy negyvenes férfit, - kiintve neki, - csalogatták maguk közé.

Mivel mindkét nő nagyon tetszett, ezért nem habozott, hanem bement hozzájuk. Egy gyors kamu bemutatkozás után elkezdték a nők simogatni, csókolgatni. A férfi nevetve figyelte Theodor kezdeti zavarát. De a ferromonok megtették hatásukat. A két kéjsóvár nő egymással versengve kezdték lehúzni az egyre jobban feszülő boxer alsót Theodorról, akinek igazán nem volt semmi szégyenkezni valója. Méretes szerszáma már ott meredezett a két ügyes nő között, akik felváltva kényeztették kézzel, szájjal, kis oldalharapásokkal, amit Theó is igyekezett viszonozni csókokkal, simogatással. Egyre jobban belemelegedtek az erotikus izgatásba, mikor azt vette észre, hogy a szerszámát nem női kéz simogatja, - kényezteti! Rémülten felugrott!

Egy pillanat alatt elment a kedve az egésztől! Enyhe hányingert érzett, és kimenekült a szobából. A zuhany alatt kicsit lenyugodott. A szégyenérzete csökkent, de már nem akart egy ilyen gruppenszexben részt venni.

Felöltözött, kifizette a számláját, és a személyzet kérdésére, - hogy miért megy el ilyen hamar? - nem válaszolt, csak elpirult. Zavartan motyogott valamit, és kijött a klubból. Amikor kilépett az ajtón, a taxis észrevette, és a bejárat elé állt! Nem látta, hogy a klub portása nem et int a fejével a taxisnak.

- Menjünk innen, - mert rosszul leszek! Keressünk valami szép babát, - olyat, aki egyedül van, és tud viselkedni. Akivel meg lehet jelenni, eléggé dekoratív, és el lehet vele menni! Előbb vacsorázni, aztán fel hozzám, - a szállodai szobámba!

- Hát, kedves uram, talán olyat is tudok! mondta a taxis, és ismét elővette a mobil telefonját.

Szia Annamari, Tyutyu vagyok! Rá érsz? .. - Jól van! Egész éjszakára szüksége van rád a kedves holland barátomnak! Öltözz fel szépen, mert egy exkluzív étterembe mentek, és onnan fel a hotelba! .. Ami az anyagiakat illeti, - majd megegyeztek! . . Nem garasoskodik, - ne aggódj! - Akkor gyere a Pipacsba fél órán belül, - addig iszunk valamit! Szia! Majd Theóhoz fordulva így szólt:

- Ezt nem felejti el, - azt megígérem!

Ettől kezdve minden olyan volt, mint egy álom. Még a kávéjukat meg sem itták, mikor belibegett egy igen dekoratív, jó alakú, és szép lábú - talán egy kicsit túl élénk tündér. Nagyon finom parfümje illata lengte körül. Nem lehetett nem észrevenni! Minden férfi mosolyogva megbámulta. Theó nagyon elégedetten nézte a közeledését, és kezet csókolt a bemutatkozáskor. Még egy gyors ital, - és indultak a Gundel étterembe. Annamari minden várakozását felülmúlta. Kellemes társalgó, és igen tájékozott volt minden felvetett témában. Nem volt erőszakos, nem volt követelődző. Humoros és frappáns válaszaival megnevettette Theót. Egyre inkább azt érezte, hogy végre neki is sikerül egy olyan kaland, melyre egész jövendő életében jólesik majd visszaemlékeznie.

A kellemes vacsora, és az utána való iszogatás hatására nagyon jó hangulatban érkeztek a hotelszobába. A szobapincérrel még hozattak fel két üveg pezsgőt, és némi rágcsálni valót.

Annamari udvariasan, de határozottan kijelentette, hogy mielőtt bármit is csinálnak, itt az ideje a szolgáltatás és az egész éjszaka árát lerendezni. Theodor nagyvonalúan 200 eurót dobott az ágyra, amit a lány fej biccentve nyugtázott, és villámgyorsan eltüntetett. Végre elérkezett az idő, amire Theodor egész este várt.

Gyorsan kibújtak a felső ruházatból, és egymásnak estek. Csókolgatták, cirógatták egymás testét, amíg csak el nem jutottak az előjáték csúcsára. Annamari átvette a kezdeményezést, és a retiküljéből elővarázsolt két pár bilincset. Theodor izgatottan várta, hogy mi lesz a folytatás. Nem volt ellenére semmiféle szerepjáték. A lány odabilincselte Theó kezét lábát az ágyhoz. Egy mozdulattal letépte róla a boxer alsót, majd miután gyorsan és ügyesen felhúzott egy eper ízű óvszert az egyre hetykébben ágaskodó bájdorongra, - orálisan elkezdte kényeztetni. Theodor nyöszörögni és vonaglani kezdett a kéjtől. Miután elélvezett, a lány tovább izgatta, amíg csak megint nem ágaskodott a fallosza. Ekkor háttal beleült az ölébe, majd a kis csipkés bugyiját csak félrehúzva - belevezette az egyre jobban duzzadó hímtagot a formás popsijába.

Theodor még ilyen élményben nem részesült, pedig nem volt kezdő. Valahogy eddig soha nem jött össze. Hálásan figyelte a lányt és várta, hogy mi lesz ezután. Szinte szerelmes lett, annyira tetszett a lány minden ténykedése.

- Mindjárt visszajövök kis kandúrom, csak van némi dolgom a fürdőszobában. Ugye nem fogsz félni? Vagy hagyjam nyitva a fürdőszoba ajtót? kérdezte évődve a lány, miközben bevonult a fürdőszobába. A megbilincselt férfi bámulattal figyelte a csodálatos alakját. Észrevette, hogy a nyitott ajtón keresztül pont a tükörre lát.

Amit látott, - abba azt hitte, hogy belepusztul! Az izgató fehérneműből egy legalább akkora hímtag került elő, - mint az övé! A torkában gombóc keletkezett, amitől nem tudott hirtelen megszólalni. Sápadtan, - a düh és a rosszullét között ingadozva, suttogva kérdezte: - Te, . Te transzvesztita vagy?

- Miért, édes! Te nem tudtad? A Tyutyu nem mondta? Hűha! Akkor én most elmegyek, - nehogy valami olyasmit csinálj, amit később megbánnál! A bilincset akkor itt hagyom Neked ajándékba, mert én, ezek után nem merlek elengedni!

Gyorsan felöltözött, és még az ajtóból visszaszólt: - Majd a recepción leadom a bilincs kulcsát, hogy szabadítsanak ki! Pá, édes!

A hotel előtt a taxisok beszélgettek. Annamari, ahogy meglátta a sofőröket, feléjük indult.

- Sziasztok! Tyutyu, - beszédem van veled! - A vendég nem tudta! ..... Nem mondtad meg neki? Jössz nekem két pár bilinccsel! - nem mertem levenni róla, - mert talán meg is ölt volna! Itt van a részed! adott át ötven eurót. - cserébe hazaviszel?

- Hát, elfelejtettem! mondta röhögve Tyutyu. Mondtam neki, hogy ezt a kalandot nem fogja elfelejteni! A taxisok visítva röhögtek a történeten, amíg Tyutyu be nem ültette a taxijába Annamarit, és el nem indult vele a lány lakása felét.

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr1315048608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása