Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Őrületes szex

Rosszlányok blog 2019.10.17. 04:58

Most már el merem hinni, hogy ezt a srácot megérdemlem. Illetve vele együtt azt a lehet *245 séget, hogy az el *245 z *245 megalázó kapcsolatom után maximálisan megélhessem a n *245 iességemet. Úgy, mint még eddig soha életemben.

Nagyon idegesen készül *245 dtem a mai randinkra. Egyrészt mert otthon kissé puskaporos volt a hangulat, féltem, nehogy a férjem gyanút fogjon. Másrészt már tizedik hete, hogy a Kedvesemmel nem tudtunk talizni, hol *245 nem ért rá, hol én nem. Harmadrészt meg azért mégiscsak tíz évvel fiatalabb nálam, hiába nyugtatgat, hogy fel sem t *251 nik, és tényleg, a szenvedély hevében mit sem számít, de akkor is...

Napok óta készül *245 döm, igyekszem kipihent lenni, az elmúlt két hónap lakásfelújítási hercehurcáit és a férjem hisztijeit magam mögött hagyni, kialudni magam, napozni kicsit, stb, stb...tényleg jó formában akarok lenni.

Persze elkap a pánik indulás el *245 tt, nincs egy rongyom se-gondolatok, belenézek a tükörbe, sminkelni kellene, de minek...szóval a szokásos n *245 i hülyeségek...de azért felveszem a legszexibb piros melltartó-bugyi együttesemet, vörös sort, fekete póló, magassarkú cip *245 ...igyekszem kitenni magamért.

El *245 bb odaérek a megadott címre, leülök egy sövény védelmébe, nagy leveg *245 ket veszek. Kb. tíz perc után látom meg a Kedvesemet, hogy sétál a ház felé, utánamegyek, figyelem a mozgását, eszméletlen szép izmos teste van amúgy is, de az egyszer *251 sort-póló szerelésben senki nem mondaná még negyvennek sem. Na nesze nekem kihívás...

Megkerülöm az oszlopot, meglepetésszer *251 en kikukkantok mögüle, és mivel senki nem lát az oszlop takarásában, örömömben a nyakába ugrom, puszit nyomok a szájára!

Nagyon meglep *245 dik, viszonozza a puszit, felindulunk a lakásba, megdícsér a t *245 le szokott módon, hogy már megint csini vagyok...kinek nem esne ez jól?

Kérdezgetjük egymást, kivel mi újság, de sokat nem tudunk beszélgetni, becsukódik mögöttünk az ajtó...hozzábújok, beletúrok a kócos-rövid hajába, átölel, csókolózunk. De érzem, nem tudok úgy feloldódni, sok volt a kihagyás. Sok levelet váltottunk, biztattuk egymást, hogy érdemes várni, mert mindent megér egymással átélni ezt az *245 rületet...

Elmegyek kezet mosni, *245 meg pisilni, leveszi a cip *245 jét, én is, bemegyünk a hálóba, leül az ágy szélére, magához húz...és akkor bekattan valami az agyamba. Átéltem vele már háromszor, hogy mennyire önzetlen, mennyire figyel rám, mennyire csak az számít neki, hogy én élvezzem az együttlétet, ett *245 l indul be igazán...végre sikerült megszervezni, együttlehetünk, akkor meg mit *245 l félek?

Félreteszem magamban a korkülönbséget, a férjem gorombaságait, a rossz dolgokat, amit másoktól kaptam...ebben a férfiban végre megbízhatok, semmi nem fontos, csak az egymásnak önzetlenül adott gyönyör!

Felnéz rám, belenézek a meleg-barna szemébe, látom, érti, mi zajlik le bennem. Elborítja az agyamat a hála, a testemet pedig a vágy. Elkezdem lecibálni róla a ruhát, beszívom a finom férfias illatát, de ez csak simán a testszaga, szíven üt vele. *213 is levetk *245 ztet, közben simogat, csókol, ahol ér, de persze az érzékenyebb részeimet gonoszul kihagyja.

Összefonódva oldalra d *245 lünk az ágyon, annyira kívánom már, de tudom, hogy szereti a lassú el *245 játékot, megadom neki az örömet, hogy lassan vehessen birtokba. Teljesen összefonódunk, de behatolás nélkül, érzem a hasamon a hatalmas erekcióját, mindig megdöbbent vele, hogyan van annyi önuralma, hogy órákon át az elélvezés határán juttat engem gyönyörhöz?
Apró kis szavakat suttogok a fülébe, simogatom, ahol érem, belenyalok-harapok a fülébe...érzem, mennyire élvezi, lenyúl az ölemhez, és a szeméremajkaimat simogatja...mintha villámcsapás ért volna! Óvatosan végigsimítom a férfiasságát, forró és k *245 kemény, érzem hogy megrándul a teste, felnyög, de akkor már bizony megmarkolom, és fel-le masszírozom. Sokszor észreveszem, hogy gyorsabb és hevesebb vagyok nála, most már rámfekszik, és elkezdi a szerszáma hegyével ingerelni, simogatni az addigra totálnedves és duzzadt puncibejáratomat.

Ezzel meg *245 rjít, hát nem arra várok már hetek óta, hogy végre magamban érezzem, erre még húzza az agyamat?
A csíp *245 je köré fonom a lábaimat, a két kezem közé fogom az arcát, a szemébe nézek, és szinte magamba rántom.
Mindkett *245 nkben bennakad a leveg *245 , annyira intenzív a kéjérzet, amit kivált bel *245 lem ezzel a hirtelen mozdulattal, közben belefúrja a fejét a vállgödrömbe, és az *245 össze nem téveszthet *245 módján magához szorít. Mindezt úgy, hogy egyszerre kapaszkodik is belém, és birtokba is vesz.

Összekulcsolja a kezét az enyémmel, a másik kezével alátámasztja a fejem, lenéz rám, és lök.
Ívben hátrafeszülök a gyönyört *245 l, de nem kímél, er *245 sebben, gyorsabban, mélyebben lök, néha teker egyet a csíp *245 jén, én meg tehetetlenül fekszem alatta, mélyen a torkomból nyüszítek, nyögök, remegek, folyik rólam a víz, nem hagy nyugton addig, míg szabályosan el nem vesztem a tudatomat az orgazmusoktól, belekarmolok a hátába...akkor lelassít.

Oldalra fordít, de összefonódva marad velem, magamhoz térek, két kezembe veszem az arcát, hálásan megcsókolom. \ Olyan régen vágytam már erre\ -mondom neki, mire *245 \ teljesen megbolondítasz, annyira finom vagy\ - és újra elkezd bennem mozogni.

Közben érzem, a popsimat simogatja, be is dugja kicsit az ujját, ezzel fokozza a gyönyört, nem mintha amúgy is nem lenne kibírhatatlan...szorít magához, de teljesen elfeszülök t *245 le, ahogy megint egy orgazmus-sorozathoz juttat, érzem hogy közben megtámasztja hátam...imádom ezeket a finom kis mozdulatait, amivel növeli a biztonságérzetemet, szinte óv, nehogy sérülés érjen, miközben nem is tudok magamról.
Az els *245 perct *245 l kezdve meg tudok neki nyílni, be tudom fogadni, talán éppen ezért.
Nem tudom, csak a keresztnevét, róla magáról is alig valamit, és mégis, tökéletesen be tudom fogadni magamba, nem csak testileg, hanem azt a férfienergiát, ami megnyilvánul bel *245 le.

Amikor megint magamhoz térek, eszembe jut, hogy nincs ez így rendjén, nekem is kényeztetni kell *245 t, viszonozni amit kaptam. El *245 ttem térdel az ágyon, eléhasalok, az orrom el *245 tt meredezik a szép, vastag, kívánatos farka. Óvatosan kézbe fogom, lehajtom a fejem amennyire tudom, és beszívom az egyik zacsiját, finoman szopva. Aztán a másikat is. Közben lassan-érzékien simogatom a b *245 rt le-fel a szerszámán.

Aztán váltok, kézzel simogatom a heréit, és végignyalom alulról felfelé a farkát, ekkor már halk nyögést hallok felülr *245 l, ráteszi a két kezét a fejemre. Becsukom a szemem, és ösztönb *245 l próbálom megérezni, mi a legjobb neki. Lassan körbenyalom a makkját, érzem az el *245 tör *245 kéjcseppek édeskés ízét, eloszlatom a nyelvemmel, aztán elkezdem szopni. Erre már nagyon pici csíp *245 mozdulatokkal is reagál, mélyen a torkomra engedem, er *245 sebben szopom. Érzem közben, hogy a popsivágatomat simogatja, oldalra fordulok, hogy a puncimat is elérje, és ezzel lavinát indítok el.

Ráhajlik a puncimra, én meg aláfordulok, 69-es helyzetben találjuk magunkat, de ezzel át is veszi az irányítást, egyszerre nyalja a csiklómat, ujazza a g-pontomat, és érzem, a popsimat is simogatja.
Megint elvesztem a fejem, nem tudom, hogy csinálja, de egyre hevesebb, nincs rá hatással, hogy közben er *245 sen szopom, aztán tényleg nem bírok már ráfigyelni, a számban a kemény szerszámával elélvezek többször is, nyögve, a fejét a puncimhoz szorítva.

Valahogy kiaraszolok alóla, végignyúlok az ágyon, próbálok magamhoz térni, azonnal ott fekszik mellettem, átölel, magához szorít, próbál megint belém hatolni, de én érzem, hogy pihennem kell.
És *245 t kell kényeztetnem, mert nem lehetek ennyire önz *245 .

Finoman hanyatt fordítom, leszorítom a karjait, próbálom megértetni vele, hogy most én kényeztetem, és végre elengedi magát. Ráfekszem, belecsókolok a fülébe, bele is harapok picit, aztán puszilgatom a nyakát, lefelé a mellkasát, nagyon er *245 s hatással van az érzékeimre a szaga, íze, a b *245 re tapintása, a finoman kidolgozott izmok, a férfias sz *245 rszálak a mellkasán, hasán, lejjebb... itt-ott meg is nyalom a b *245 rét puszilgatás közben, beleszagolok a hónaljába, lágyékhajlatába...frenetikus hatással vannak rám az illatanyagai, jellegzetes férfiszaga.

Érzem a farka körül a punciszagommal összekeveredett sajátszagát, nagyon felizgulok t *245 le, de fékezem magam, és beleadok mindent a férfiassága kényeztetésébe. Megint ráteszi két kezét a fejemre, er *245 sebben mozgatja a csíp *245 jét szopás közben, érzem, nagyon élvezi. Az a baj hogy én is, mert nem bírom tovább, felkúszok rajta és szinte azonnal felnyársalom magam a merev péniszére.

Eleinte azt gondoltam, nem tudom magamba befogadni, sokkal nagyobb a mérete, mint az én sz *251 k puncim, de ez a félelmem minden alkalommal, most is elt *251 nt. Tövig eltüntetem a puncimban, csak finoman mozgatom magamban, ahogy körözök a csíp *245 mmel aztán felhúzom a lábaimat guggolásba, és teljes hosszában végigcsúszok rajta többször is.

Rájöhettem volna már korábban is, *245 a végtelenségig bírja, de én nem. Odanézünk mindketten, ahogy összekapcsolódik a testünk, erre elindulnak bennem az orgazmushullámok, és ráborulok.
Csókolózunk, miközben alulról lökdös, belenyögök a szájába élvezés közben, és közben érzem, feltolja az ujját a popsimba, nem is kicsit. Bennem akad a leveg *245 a meglepetést *245 l, mert nem fáj, inkább er *245 sebben élvezek, másként mint eddig. Honnan tud ez a srác ilyen finom kis trükköket, és hogyan tudja eltalálni a pillanatot, és nem csak fizikai értelemben, hanem érzéssel, fogalmam sincs.

Teljesen magamon kívül tombolok már, aztán arra térek magamhoz, hogy hanyatt fekszem, *245 meg mellettem, finoman simogat, puszilgat. Ránézek, csak annyit tudok mondani, neki, \ köszönöm\ .

Magához szorít, puszilgatjuk egymást, beszélünk, vagyis inkább suttogunk pár szót.

Egyszer *251 en nem értem, hogyan lehet, de ennyi élvezés után is megint megkívánom, odahúzom a kezét az ölemhez, és kérem, hogy simogassa a csiklómat. Hátulról simul hozzám, érzem a popsimon, szinte azonnal megmerevedik a szerszáma, belém is hatol, és ezzel együtt benedvesíti és dörzsöli a legérzékenyebb pontomat. Sokáig tart, mire elélvezek, ezzel csak egy, de tomboló orgazmust vált ki bel *245 lem, hosszan tartót, lüktet *245 t, érzem, ahogy a merev férfiasságára feszülök közben és még mindig bírja.

Megszólal a telefonja, szerencsére már amikor kicsit magamhoz térek, próbálom magam elrendezgetni, amíg beszél, de csak azt érzem, totálisan leizzasztott, a tarkómon is vizes a hajam.

Hasrafordulok, pihegek. Vesztemre, mert nem hallom, amikor visszajön a szobába, lehuppan az ágyra, és meglepetésszer *251 en rámfekszik. Nem érzem a súlyát, de az érzés, a melegsége, a biztonságérzet, ami elönt, a puszik a nyakamon, nagyon jólesnek. Felhúzom az egyik lábam, *245 meg nem szórakozik sokáig, belémhatol, fogalmam sincs, ilyen gyorsan hogyan merevedett újra k *245 keményre.

Teljesen más szögb *245 l dörzsöl belülr *245 l, mint eddig, felkönyöklök, hátrafordítom a fejem, csókol közben, és lassan lök. Amúgy is eléggé rápasszol a puncim, de ebben a helyzetben még szorosabb vagyok, és ez most már rá is hatással van. Rámborul, a két kezével magához szorít, érzem a mozdulatain, kezdi az önuralmát elveszíteni, de megáll, és próbálja húzni az élvezetet.

Kihasználom a kis szünetet, kibújok alóla, és háttal elétérdelek.
Magához szorít, rácsúszok a farkára, le-fel, le-fel, már ameddig bírom, közben a melleimet simogatja, belecsókol a nyakamba, és amikor már nem bírok a gyönyört *245 l mozogni, *245 lök tovább, közben teljesen hozzámsimul háttal, és szorít.

Aztán kiül velem az ágy szélére, ezzel megint meglep, hogy lehet valaki ennyire er *245 s, felkap mint egy pihét, a rá jellemz *245 stílusban gyengéden, de mégis birtoklóan, és egy pillanatra sem csúszik ki bel *245 lem. Csókolózunk, lök, nyögök a szájába, már nem tudom, hányadszor élvezek el, egyszer *251 en nem tudok lekerülni a gyönyör hullámvasútjáról, de nem is akarok.

És akkor még van meglepetése, mert feláll, és megtart magán. Régi fantáziám, hogy állva szeretkezzen velem, és imádom ezért hogy ilyen gondolatolvasó. Hálát adok magamban az égnek, hogy pici vagyok, és igyekszem jógával karbantartani magam, hajlékony is vagyok, úgyhogy remélem, nem okozok csalódást neki.
De itt cs *245 döt mond a tudományom, annyira izzadtak vagyunk már az élvezetekt *245 l, hogy állandóan lecsúszok rajta, pedig próbálok belékapaszkodni, de nem megy.

Elnevetjük a bénázásomat, lekászálódok róla, hanyattfekszem az ágyon és kitárom felé a karjaimat, \ így gyere belém!\ Nem kell biztatni, azonnal rámfekszik, hirtelen, er *245 sen belémdöf, és kezdetét veszi az, amit a legjobban szeretek a vele való együttlétben.

Ahogy elélvez!

Legszívesebben ezzel kezdeném, de akkor sok minden kimaradna.

Lassan kezd bennem mozogni, ahogy szokta, de most mindketten tudjuk, nem az a lényeg, hogy én élvezzek, hanem *245 . Eleinte rámnéz, de ahogy kezdi elveszteni az öntudatát, belefúrja a fejét a vállgödrömbe, teljesen magához szorít, az egyik kezével a fejemet, másikkal a csíp *245 met.
Most már kontroll nélkül lökdös, de nem is akarom, hogy tör *245 djön velem, átölelem kezemmel-lábammal. Szorítom én is, ahogy tudom, teljesen átadom magam neki.
Nyoma sincs a gyengédségnek, teljesen bevadul, birtoklóan és hihetetlen er *245 vel szorít magához, mint egy *245 rült vadló, amelyik épp kitör a karámból és élvezi a szabadságot.
Látom az arcán, teljesen kilépett önmagából, puszit adok rá, de nem is veszi észre, nyög, rángatózik, döf, és amikor végre elélvez, olyan er *245 vel szorít magához, hogy szinte összeroppant.

Mint az *245 srobbanás! Hosszan, lüktetve, rángatózva, oldalt fordul és csak szorít hosszú percekig...

Soha nem láttam férfit így elélvezni, de nem is hallottam ilyet. Az a kis magömlés, néhány kilövellés, amit rendszerint átélnek a férfiak, semmi a Kedvesem orgazmusához képest.

Els *245 alkalommal meg is lepett vele, de nem ijedtem meg, élveztem vele együtt.

De most sírva fakadok rajta, annyira megdöbbent *245 és magával ragadó élmény, hogy akármilyen hülyén jön ki, nem bírom visszafojtani. Teljesen meg vagyok rendülve, folyik a könnyem, miközben *245 lassan magához tér. Elnézést kérek t *245 le, puszilgatom az arcát, simogatom a b *245 rét, próbálom nyújtani az elélvezés utáni ellazult perceit.

Aztán persze menni kell, zuhanyozni, öltözni, vissza a megszokott életünkbe...

A liftben még körbevizsgál, nem okozott-e nekem sérülést, de megnyugtatom, semmit bajom, és a kisebb karcolásokat boldogan hordom még néhány napig.

Otthon szerencsére nyugi van, rendet rakok a család után, ránézek az órára, és nem akarom elhinni, milyen gyorsan végeztem mindennel. F *245 zök egy forró teát, kezembe veszem a bögrét, leülök az asztalhoz, és nézek ki az ablakon.

Olyan jó megint n *245 nek érezni magam, rengeteg gyengédséget és szenvedélyt kaptam a Kedvesemt *245 l. Er *245 t érzek magamban, teljesen másként látom magam körül a világot, mások a színek, az illatok, másként hallom a zenét, más az es *245 szaga, aztán kibújik a felh *245 k mögül a nap, és ez is sokkal szebb. Pontosan ez a szeretkezés lényege, hogy N *245 lehetek, a Kedvesem pedig Férfinek érezheti magát mellettem.

És azt is tudom, kincset kaptam. Valóban nem számít a korkülönbség, csak abban, hogy én már jobban tudom értékelni az élet ajándékait, mert tudom, kevesebb van el *245 re, mint ami már mögöttem van. Kevés dolog van az életemben, amit igazán értékelek, de ezt maximálisan megbecsülöm. Ajándékként kaptam, egy önzetlen férfitól, aki ritka, mint a fehér holló. Tart, ameddig tart, nem ragaszkodom hozzá mindenáron, mert egyszer úgyis végetér minden.


Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr8715186050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása