Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Hárman mesélik

Rosszlányok blog 2019.12.17. 04:30

(egy édeshármas története három szemszögből)

András meséli

Már közelebb vagyok a hatvanhoz, mint az ötvenhez. 15 éve élek Évával, a párommal, ő egy jó tízessel fiatalabb nálam. Jól megvagyunk, a szex is mindig jó volt közöttünk egészen három évvel ezelőttig. Akkor nyáron a munkahelyem eléggé zűrös volt, kicsit rámentek az idegeim ami úgy is megjelent, hogy onnantól merevedési problémáim lettek. Magyarán nem áll fel a farkam.
Aztán kiderült, komolyabb a baj. Nem az idegeskedés okozott impotenciát, hanem tavalyelőtt nyáron kiderült, hogy súlyos cukorbeteg vagyok. És ez sajnos azzal jár, hogy nem működik a farok úgy, ahogyan kellene.
Éva rendesen fogadta ezt. Találtunk más megoldást, hogy ki tudjam elégíteni (nagyon jól nyalok, erre büszke is vagyok) de éreztem rajta, hogy azért hiányzik neki az, hogy néha egy kemény farkat érezzen magában. Többször is azt mondta, hogy nem kell neki de aztán egy átborozott szombat délután bevallotta, hogy jólesne, ha valaki néha megbaszná úgy isten igazából.
Nem tudtam, mit is mondjak erre. Nem vagyok egy féltékeny természetű ember, tudom, hogy neki viszont szükségletei vannak, éppen abban a korban van. van körülöttem pár ilyen korú nő, látom rajtuk, hogy milyen az, ha el vannak hanyagolva ezen a téren.
Végül a beszélgetés oda vezetett, hogy megállapodtunk: ha talál valakit, aki megdugja jól, akkor én nem fogok tiltakozni ellene, de két dolgot kértem tőle: az egyik, hogy ne szeressen bele, ne hagyjon el senki miatt, a másik, hogy óvatosan, vigyázzon az egészségére, az egészségünkre.
Hónapok teltek el. Volt egy-két délután, amikor eltűnt, amikor nem mesélte el mit csinált, és én sem faggattam. Tudtam, hogy ilyenkor kefél valahol, de bíztam benne, hogy betartja a megállapodásunkat. Közben együtt is csináltuk. Én kinyaltam, ő pedig kiverte a farkamat, mert azért annyira működött, hogy orgazmuson még legyen. Valami jó is volt benne, hogy mással is dugott, újabb dolgokat is csinált. Volt nem egyszer, hogy együtt masztiztunk (régen erre gondolni se mertem), ő magát elégítette ki, én kivertem magamnak. Ez utóbbit már régebben is csináltuk együtt, nem egyszer én vertem, ő simogatott közben, sőt a prosztatamasszást se hagyta ki a játékból.
Én nem kérdeztem, ki az, akivel kefél, ő nem mondta el.
Így jött el tavaly október.
Vidéken volt dolgom, de jól összerúgtam a port az ottani helyi cég főnökével, ráb..tam az ajtót és hazajöttem.
Amikor beléptem a lakásba, érdekes hangokat hallottam a hálóból. Hú, mi van, a kis drágám magához nyúlt? Halkan odamentem a hálószoba ajtajához, és kicsit kinyitottam. Elállt a lélegzetem. Az én drágám nem maszturbált hanem egy kollégája előtt térdelt négykézláb, meztelenül, és a kollégája hátulról keményen baszta.
Nem hittem a szememnek. A kolléga nem volt más, mint az a Péter, akit ismertem én is, és akiről köztudott volt, hogy biszex. Éva tavaly nevetve mesélte, hogy egy csapatépítő tréningen a hétvégén egyik este a srác a diri titkárnőjét dugta meg, másik este padig a dirit aki vállaltan meleg.
Amíg ezt végiggondoltam, éreztem, hogy elkezd mocorogni a farkam. Kinyitottam a sliccemet, elővettem (nem állt fel most sem a kis piszok) és elkezdtem verni. Már régóta szerettem volna egy dugást élőben látni, most itt volt az alkalom, a sok pornó után ez más volt.
Péter egyre gyorsabban mozgott. Az ajtó felé voltak fordulva, jól láttam Éva arcán, hogy igencsak élvezi a dolgot. Péter fasza ki-bejárt a pinájából, a srác megmarkolta a csípőjét, és egy vad lökéssel tövig nyomta neki. Éva ebben a pillanatban elkezdett nyüszíteni, tudtam, hogy most élvez el. Először csak a feneke rázkódott, majd gerince és aztán az egész teste, miközben hangosan kapkodta a levegőt. Láttam az arcát is, szeretem, amikor eltorzul az orgazmustól és az utóbbi időben nyalakodva ezt nem láthattam.
Éva kéjétől Péter is elért a csúcsra. Szorosan markolta a párom fenekét, tövig ráhúzta a faszára és neki is rángani kezdett a teste tudtam, hogy most élvez bele Éva pinájába. Az arca eltorzult, és eszméletlenül elkezdett hörögni ahogy elélvezett.
Ezt nem bírtam tovább, nekem is elsült a faszom nem spriccelt (azt már régen nem teszi), de több adag geci is kijött, elöntötte a markomat.
Éva hangja térített magamhoz:
-Gyere be Andris

Éva meséli
-Gyere be, szóltam ki a hálóból.
Andris teljesen ledöbbent.
-Mi az, te tudtad?
-Hát persze, kis szívem, mit gondolsz, miért volt nyitva az ajtó?
-De honnan tudtad, hogy hamarabb hazajövök?
-Te lüke, hát egy helyen dolgoztok Péterrel, és ő tudta, mikor indultál el Pécsről. És tudod már régóta beszélgettünk
Andris félbeszakított
-Na jó, na jó várjál csak. Mégis, hogyan gondolod, hogy itt, a saját lakásunkban csinálod?
-Várjál, várd ki a végét
Az az igazság, hogy amióta Andrisnak már három éve nem áll fel a farka, nagyon hiányzik egy jó farok. Végül tavaly megegyeztünk, hogy kereshetek magamnak valakit, akivel néha megdugatom magamat és erre Péter volt a legalkalmasabb. Kéznél volt, tudtam, hogy jól baszik legendás volt a cégnél ez a képessége és azt is tudtam, hogy másra is hajlandó.
Így összejöttünk, de megállapodtam vele, hogy 1. nincs szerelem, 2. csak óvszerrel. Ő benne volt, azóta hetente, kéthetente lefeküdtünk.
Ő vetette fel, hogy csináltam-e már hármasban?
- Mármint te és két nő?
- Nem. Te és két férfi.
Hú, basszus erre még sose gondoltam.
- És ki lenne az a harmadik?
- András
- Na ne hülyéskedj már, ő nem biszex
- Biztos vagy te abban ? válaszolt nevetve
Így került sor erre a ma délutánra.
Péter megint jól felizgatott az ujjával, a szájával (azért Andris jobban nyal), és hamar a lényegre tértünk. Imádom, amikor hátulról hatol belém, és addig bassza a pinámat, amíg csak el nem érek a csúcsra. Olyankor megmarkol, érzem, hogy az ő teste is rázkódik, és érzem, amikor többször is elsül a fasza a pinámban. Azért ennél jobb orgazmus nincs. Hittem én
Még csak a felénél voltunk a dugásnak, amikor hallottam, hogy Andris hazaér. (Az a hülye bejárati ajtó, mióta kérem már, hogy kenje meg, ne nyikorogjon ). Azt is láttam, amikor a háló ajtaját kicsit kinyitotta. Azt vártam, hogy bejön, balhét csinál, de nem. Az árnyékán láttam, hogy veri a farkát. Rátettem hát én is egy lapáttal, ha lehet, még nagyobbat élveztem, és tudtam, hogy ő is eldurrant.
Látni kellett volna az arcát, amikor behívtam. Nem tudtam eldönteni, hogy most mérges, vagy inkább kíváncsi
Hasra feküdtem az ágyon, Péter mellém feküdt, Andris az ágy szélére ült le.
- Finom volt, jót élveztetek?
- persze - mondtuk egyszerre mind a ketten Péterrel
- és most mi legyen - kérdezte Andris
Egymásra néztünk Péterrel. Már régen szerettünk volna kipróbálni valamit, és megbeszéltük, legjobb, ha családban marad.

Péter meséli
Miután beleélveztem Évába, és a párja is bejött, kértem pár percet. Kimentem a mosdóba, hogy hagyjak időt nekik megbeszélni, mit is szeretne Éva.
Klassz csaj, szeretek vele kefélni. De az az igazság, hogy Andris se közömbös számomra. Tavalyelőtt a balatoni vállalati bulin láttam a seggét, a farkát szívesen kipróbálnám. Ezt Évának egyszer egy dugás után megemlítettem azt mondta, nem hinné, hogy Andris belemenne.
Mire visszaértem, túlvoltak a nehezén. Nem tudom, mit beszéltek, de Éva kiadta a szereposztást.
Nekem le kellett ülnöm a kanapéra, felálló farokkal. (A farkam akár 3-4 menetet is kibír miután elélvezett ). Éva széttárt lábakkal feküdt az ágyon, Andris a combjai közé hajolt és elkezdte nyalni. Látszott rajtuk, hogy rutinosak Éva teste finom remegésekkel válaszolt, simogatta a párja fejét, aki halkan nyalogatta a pináját. Ha jól vettem ki, az ujját is bedugta az egyik pillanatban, mert Éva megemelte a csípőjét és egy nagyot sóhajtott.
Igen tetszett a dolgoz, elkezdtem lassan húzogatni a bőrt a farkamon.
Éva odanézett, és amikor látta, hogy már keményen ágaskodik, eltolta Andris fejét, felkelt. Odajött hozzám, egy óvszert felhúzott a farkamra és aztán aztán hátat fordított nekem és így háttal ráereszkedett a farkamra. De ezután jött a java - Andris odatérdelt elénk, odahajolt Éva pinájához és elkezdte nyalni. Rájöttem, mit akart kis hamis: érezni magában egy faszt, ami bassza, és közben nyalják is ki

Andris meséli
Fura volt a felállás, de azt akartam, Éva megkapjon mindent, amit szeretne.
Széttárt combbal ült bele Péter farkába, én eléjük térdeltem és elkezdtem nyalni a csiklóját. A pinája eszméletlenül nedves volt, Péter farka, mint egy dugattyú csúszkált ki-be belőle.
Éva pillanatok alatt a csúcsra ért. Erősen megmarkolta a hajamat, rászorította a számat a pinájára és úgy elkezdett rázkódni, mint még soha. Tövig rácsúszott Péter farkára, hangosan sikoltozott, és olyan erejű orgazmust élt át, mint még soha.

Éva meséli
Valami félelmetes volt. Éreztem magamban Péter faszát, ahogyan a hüvelyemet belülről masszírozza, meg-megnyomva a G pontomat, közben Andris nyelve a csiklómat eszméletlenül nyalta. A pinám összeszorult, ráfeszült Péter faszára, ha akarta se tudta volna kihúzni. De nem is akarta, és az, hogy én voltam felül, engem tett az irányítóvá, én uralkodhattam a farka fölött. Közben Andris fejét a csiklómra szorítottam, és sikoltottam egy hatalmasat. A testem megfeszült, olyan rázkódásba kezdett, hogy már nem tudtam uralkodni felette. Az orgazmus elindult a csiklómból és a hüvelyemből, végigszáguldott a testemen, és a végén az agyamban robbant. Azt hiszem, még ekkor orgazmusban nem volt részem. A pinám összeszorult, és még percekig lüktetett, azt hiszem egy kicsit bele is ájultam.
Amikor vége volt, lefordultam Péterről, mellédőltem a kanapét, és káprázott a szemem.

Péter meséli
Éva hatalmasat élvezett, és amikor lecsúszott mellém a kanapéra, még mindig rángatózott a teste. Tudtam, hogy ez akár percekig is eltart nála, ilyenkor nem szabad hozzáérni. Gyönyörű látvány volt.
Amikor visszapillantottam a farkamra, azt látom, hogy az Éva pinájától nedves óvszerbe bújtatott farkamat Andris nézi.
- Mit szeretnél? kérdeztem
- Te mit? volt a válasz
- Volt már farok a szádban?
- Nem, soha
- Akarod?
Andris egy kis gondolkozás után válaszolt:
- Tudod mit, igen de az óvszert ne vedd le
- Jó
És aztán jött valami olyan, amit sose gondoltam volna.
Andris szépen, lassan bekapta a farkamat, és elkezdte a fejét lassan, nagyon finoman mozgatni rajta. Közben a kezével a golyóim alatt érintette meg a bőrömet, mitől ha lehetett még keményebben állt a dákóm.
- Basszus, ne mondd, hogy még nem csináltad, nagyon jól szopsz férfi létedre
- Igen engedte el egy pillanatra a farkamat Andris jó tanítóm volt és odanézett Évára.

Éva kikerekedett szemmel bámulta a férjét. Látszott rajta, hogy ezt ő se gondolta volna. A látvány igencsak felizgathatta, mert az ujjai elkezdték simogatni a combjait majd a pináját.
Közben Andris tovább folytatta, amit csinált, és egyre jobban.
- Szívd ki, szopjál le - mondtam

Andris meséli
Amikor Éva lefordult Péterről, előttem ott ágaskodott a Péter farka. Még sose láttam ilyen közelről élő farkat. Már gondoltam rá, milyen lehet a számban érezni, de hát nem lett volna rá alkalom. Az utóbbi időben, amikor Éva többször is leszopott, néztem, és igen csak tetszett a látvány, ahogyan a szájából ki és be járt a faszom.
Gondoltam egy merészet. Péter farkán még rajta volt az óvszer, ami Éva pinájának nedvétől volt síkos. Tulajdonképpen ha bekapom, nem a srác faszát kapom be, hanem Éva pináját érzem. Mire ezt végiggondoltam, már a számban is volt.
Felpillantottam, láttam Péter arcán a meglepetést. De nem tiltakozott. Elkezdtem simogatni alul, ahogyan Éva is szokta nekem. Péter teljesen elzsibbadt. A jobb kezemmel elkezdtem verni a faszát, a bal kezem ujjaival kitapogattam egy bizonyos pontot a kínaiak aranypontnak hívják ezt. A heregolyók alatt helyezkedik el, ha megfelelő módon érnek hozzá, akkor földöntúli élvezetet lehet vele okozni. Éva mutatta meg, ő rendszeresen csinálta így.
Péter ezt még nem tudta, ezért meglepte. A kezem egyre gyorsabban verte a faszát, látszott rajta, hogy mindjárt elélvez. Nem hagytam abba, tartottam az ütemet, közben a számmal körbeöleltem a makkját. Próbáltam szívni is, de az óvszeren keresztül ez nem ment. De nem is volt rá szükség. Péter teste megfeszült, majd megrázkódott és éreztem, hogy a fasza elkezdi tölteni gecivel az óvszer belsejét. Legalább öt-hat lövés eresztett el, miközben ő hangosan hörgött.
- Hú, ez fantasztikus volt hallottam a hangját.

Éva meséli
Amikor még félig elájulva feküdtem a kanapén, arra tértem magamhoz, hogy Andris finoman, de határozottan szopja Péter faszát. Előtte térdel, a kezével veri és közben a másik kezével alul matat.
- Azta... gondoltam, ez nem semmi.
És közben éreztem, hogy megint benedvesedik a pinám pedig akkorát élveztem, mint még soha.
Elkezdtem simogatni magamat, de alig pár perc telt el, és Péter rángatózva elsült. Tudom, mennyi ondót kienged ilyenkor magából, volt már benne részem.
De Andrist nem zavarta, jó volt, hogy az óvszer felfogta.
Amikor végeztek, odabújtam hozzájuk.
- Hú, ez nagyon jó volt fiúk mondtam
Láttam a két srác arcán, hogy nekik is jólesett.
- De figyelj csak Andris, mi mér kétszer elmentünk ma, te meg még csak egyszer, akkor is magadnak
- Nem baj, nekem ez is jó volt - válaszolta
Péter is felvette a fonalat.
- Nem úgy van az. Jó tett helyébe jót várj
Andris kérdően nézett rá
- Mégis, mire gondolsz?
- Figyelj csak, szereted a prosztatamasszázst?
- Ööö igen válaszolta a párom. Nem tudta, hogy én erről már meséltem Péternek.
- Akkor mit szólnál hozzá? de ne akárhogyan
Ekkor gondoltam egyet. Kimentem a konyhába. Ezt beszéljék meg a srácok ketten, úgyis tudom, Péter mit akar, és azt is tudtam, hogy rá fogja beszélni a páromat. Már régóta tetszett neki és tudom, hogy Péter igencsak szereti az anált fiúkkal.
Mire visszaértem három pohárral és egy üveg borral, már túl voltak a nehezén. Andris szemén láttam az érdeklődést, Péter pedig kiszaladt a fürdőbe. Hallottam, ahogy letusol.
- Na, benne vagy? kérdeztem a páromat
- Hááát eléggé szokatlan a dolog. De végül is te már megujjaztál nem egyszer és tudod, mennyire szeretem, amikor te dugsz meg engem. De te nem bánod?
- Dehogyis te kis buta. Azt akarom, hogy neked is jó legyen.
Így történt, hogy a szeretőm engem is és a férjemet is megdugott.
Andris felállt, nekitámaszkodott az asztalnak. Péter mögé állt, finoman bekente síkosítóval a fenekét, majd óvszeres farkát is. Hogy az még mindig hogy állt. Nem hittem a szememnek.
Lassan, nagyon lassan bedugta a faszát. Andris felszisszent, de aztán már egy hang nem jött ki belőle. Hátrafeszítette a seggét, és hagyta, hogy Péter először lassan, majd erősebben elkezdje baszni.
Amikor odapillantottam Andris farkára, elkerekedett a szemem. Attól, hogy őt kefélték, olyan kemény lett a fasza, mint már évek óta nem.
Ezt nem bírtam tovább.
- Várjatok fiúk szóltam
Andrist anélkül, hogy Péter a faszát kivette volna belőle hátrébb toltam egy kicsit, és elé térdeltem. Bekaptam a régi keménységű makkját, és elkezdtem szívni.
Péter hátulról baszta a páromat, és pedig szoptam nem csoda, hogy szinte pillanatok alatt a csúcsra ért. Éreztem, hogy Péter is kezd elélvezni, teletölti megint az óvszert de az igazi élmény Andris fasza volt. Hatalmasat élvezett, üvöltve lőtte bele a számba a gecijét. Ekkor adagot már évek óta nem kaptam tőle, csorgott ki az ajkaimon, le a nyakamon, a mellemen.
Péter úgy baszta, ahogyan engemet: tövig a farkára húzta a párom seggét, és rázkódott, miközben spriccelt ki a farkából a sperma az óvszerbe.
Andris pedig engem árasztott el az édes finom gecijével.

Amikor vége lett, Péter kiszállt Andrisból, a párom pedig lerogyott a földre.
- Na, most olyan volt, mintha egyszerre szoptalak volna le mindkettőtöket - mondtam
- Ez nagyon jó volt szólalt meg Andris benne vagyok, hogy máskor is
Péterrel egymásra néztünk. Igen, végül is ez volt a célunk


Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr10015326122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása