Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Tiltott gyümölcs

Rosszlányok blog 2020.07.18. 03:34

Most volt itt másodszor.

Már vagy egy órája, hogy kilépett a lakásom ajtaján, de még mindíg a hatása alatt vagyok. Egy istennő látogatott meg, pedig csak egy szimpla halandó vagyok.

Történt a minap, hogy megint kalandoztam az interneten és ott akadtam a posztjára. Egyből tudtam, hogy akarom őt! Ahogy pózolt a telefonnal a kezében egy szál fehérneműben az leírhatatlan. Én mégis megpróbálom. Egyből kiszúrtam, hogy szilikonok a mellei, de ritka jól sikerültek. Nem is tököltem, hanem ráírtam.

Percenként néztem a telefonom, hogy elolvasta már és ha igen, miért nem válaszol. Aztán lett egy kis dolgom amibe bele is merültem. Egyszer csak csippan a telóm és látom ő írt vissza. Szimpi vagyok neki és igen, volna kedve találkozni velem. Aznap még jó pár dolgot megbeszéltünk. Írta, hogy van pasija és nem akar komolyabbat, csakis szexet és a többi és a többi. Az sem érdekelt volna ha csak annyit enged, hogy kinyaljam, mert már az is egy extázis lett volna vele. Hibátlan helyesírás és értelmes mondatok. Ritka. Megbeszéltük mikor találkozunk és már abban a percben elkezdtem számolgatni, hogy mennyi idő kell elteljen addig míg végre személyesen is láthatom.

Végre eljött az a nap. Nem kissé voltam izgatott, hisz nem hétköznapi lányról van szó. Teltek, múltak az órák és már majdnem annyi volt az idő mint amit megbeszéltünk. Közben rendesen rágtam a kefét, hogy tényleg eljön e és néz úgy ki mint a képeken. Próbáltam nyugtatni magam de egyre jobban felizgúltam.

Egyszer csak megcsörren a telefonom. Nevetve szól bele, hogy eltévedt és segítsek kicsit neki. Gyorsan elmondtam neki, hogyan talál rám és már ott is volt. Az utcai lámpák pislákoló fényében kezdett körvonalazódni az alakja. Nagyon, de nagyon csinos lány tartott felém. Felért és már nyitottam is neki az ajtót. Ő belépett én pedig ott álltam, mint egy rakás kábulat és nem találtam a szavakat. Egy álomszép modell lány lépett be hozzám és csókolt arcon. Bemutatkoztunk és amint levette a kabátját olyan érzés volt mintha a Victoria Secret címlapjáról lépett volna ki éppen. Igéző szemek, gyönyörű ajkak, hibátlan fehér fogsor és sejmes ápolt haj.

Bementünk és még egyszer letisztáztunk pár dolgot. Megkért rá, hogy ne akarjam megcsókolni, mert az neki nem megy szerelem nélkül, mivel az a legintimebb dolog a szamára. Nagyon sajnáltam a dolgot, de megígértem, hogy megállom és nem adok egy cuppanósat sem a gyönyörű ajkaira.

Megmutattam neki a fűrdőszobát ahol neki is állt levetkőzni, mivel csak elszökött otthonról és nem ártana egyből a lényegre térni. Mai napig sem tudom mi volt az ami miatt rávette magát, hogy mással is lefeküdjön, de nem is lényeges.

Ahogy vetközött és egyre pucérabb lett nekem úgy hullott alá az állam és kezdtek kigúvadni a szemeim. Rettentően jól nézett ki. Nem csak amolyan naptárba illő szépség volt. Maga a tökély!

Míg letusolt, addig én a hálóban meggyújtottam legalább tíz teamécsest, hogy láthassam a gyönyörű testét míg velem van. Nem telt el sok idő, már nyílt is a fűrdő ajtaja és ott állt egy szál törülközőben előttem. Mondanom sem kell én pedig ott állllltam előtte és úgy meredeztem mintha fúrni is kellene egy lyukat rá.

Lehuppantunk az ágyra ami egy hatalmas francia ágy. Beszélgettünk kicsit, aztán elkezdtem csókolgatni a nyakát. Megkérdeztem mit szólna ha a teljes testét végigcsókolgatnám. Nevetett és kéjesen mondta, hogy nagyon várja.

Mindenhol puszílgattam, csókolgattam és közben gyönyörködtem a szexi testében. Megfogtam a csodás nagy melleit és racuppantam a bimbóira. Akkor akartam életemben először, hogy akkora szám legyen ami egyszerre tudja mindkét ágaskodó bimbót bekapni. Mindkét kézzel markolásztam és közben felváltva nyalogattam őket. Megfogtam a kecses karját és végignyaltam teljesen az újjáig. Elkezdtem csókolni és kicsit nyalogatni a csuklóját ami úgy látszott tetszett neki. Bekaptam az egyik újját és szopogatni kezdtem amitől felsóhajtott. Vissza mentem a vállaig és össze, vissza csókoltam. Nem hagytam ki egy csepp helyet sem amit ne nyálaztam volna össze. Láttam rajta, hogy bejön neki, hogy szó szerint felfalom az egész testét. Nem tagadom, nem tudtam betellni vele. Míg egyre lejjebb jutottam a mellein át a hasához, csak ámúltam és nem akartam, hogy vége legyen ennek az estének. Finom, selymes, kissé napbarnította bőre volt amin egy szem hibát sem találtam. Pedig elhihetitek, hogy az egész testét alaposan végigcsókolgattam és feltünt volna ha van egy csepp hibája is. Nem volt!

Kérdeztem is magamban, hogy mit keres ez a lány itt nálam? Hisz bárkit megkaphatna.

Leértem a darázs derekához és már alig bírtam ki, hogy ne essek neki a puncijának. Próbáltam higgadt lenni és tovább izgatni azt a hibátlan testét. Megfogtam a lábát és a nyakamba tettem. Végigsimítottam a combjait és közben a számmal alaposan végignyaldostam a lábait. Bekaptam az egyik nagylabúját és szopogattam kicsit. Nem bírtam tovább várni. Úgy lüktetett a szívem mint egy szűz fiúnak mikor a szexideálja akarja magáévá tenni.

Széthúztam a combjait és adtam egy nyelves csókot a puncijára. Felsóhajtott. Ilyen kéjes és szexi hangot talán még nem is hallottam soha ennyire közelről mint most. Széthúztam a szemérem ajkait és mélyen belenyaltam a puncija közepébe. Lucskos volt és forró. Felnéztem az arcára. Be volt csukva a szeme és a gyönyörű melleit simogatta. Ez még izgatóbban hatott rám, amitől csak jobban kezdtem falni a csiklóját. Éreztem, hogy talán túl vadul is csinálom ezért picit visszafogtam magam. Inkább csak a nyelvem hegyével csapkodtam a csiklót és néha benyaltam a puncija mélyére is. Szerettem volna ott teljesen felfalni, mert olyan fincsi és illatos volt, hogy nem akartam soha abba hagyni. Egyszer csak felemelte a fenekét és elkezdett tekergőzni. Éreztem, hogy nagyon közel van már. Váltottam és a nyelvem hátsó, puhább de egyben forróbb részével kezdtem még hevesebben nyalni. A kéjes nyögdécselései egyre hangosabbak lettek és már néha annyira megcsuklott, hogy tudtam belőle mennyire van közel. Azonnal ki is tört belőle az orgazmusa. Rándúlt egy párat a feneke és olyan remegésbe ment át, hogy egyből tudtam mi történik. Szép lassan levezettem az orgazmusát és oda kúsztam az arcához. Belenéztem a szemeibe és láttam benne még a ködöt amit az előbbi tettem okozott. Elfeledtem mindent. Azt is mit beszéltünk meg és önkéntelenűl is meg akartam csókolni, de hírtelen rám szólt, hogy nem szabad. Fájó szívvel, de igenlően helyeseltem. Megfordúltunk és máris ő volt felül. Nem teketóriázott és elmarta az akkor már kissé zsibbadt farkamat. Megszorította és azonnal tudtam, hogy jó lesz amit csinálni fog. Nagyon jó lesz!

Bekapta a hegyét és láttam amint behuppad az arca két oldala. Becsúsztam a szajába és felsóhajtottam.

Igen!!!

Olyan érzés volt, mintha a farkamon keresztűl ki akarná szívni a gerinc velőmet. Mondtam is neki, hogy ha így csinálja, nem lesz hosszú életű az együttlétünk. Elmosolyodott és tovább csinálta, csak nem olyan hevesen. Isteni érzés volt, na és persze látványnak sem utolsó ahogy az érzéki ajkaiban eltűnök. Simogattam a haját és amelyik részét épp elértem. Látszott rajta, hogy élvezettel csinálja. Mikor már nem bírtam tovább, szóltam neki, hogy érezni akarlak. Feljebb jött és a kezében tartott szerszámomat betette a lucskos puncijába.

Olyan volt mintha most lettem volna először nővel életemben. Beleült tövig és bele nézett a szemeimbe. Kacéran elmosolyodott és elkezdett tekergőzni rajtam. Isteni volt ahogy lovagolt rajtam. Tudta mitől döglik a légy. Megfogtam a pici de annál izgatóbb és feszes fenekét. Nem bírtam betelni a látvánnyal ahogy ott ült rajtam. Már a pillantásától is felállna minden férfi farka, de így, hogy még épp az enyém is volt arra az estére, elképesztő érzés kerített a hatalmába.

Megfogtam a fenekét alulról és elkezdtem én is tolni neki. Nagyokat csattant ahogy összeértünk, de nem érdekelt ha meg is hallják a szomszédok. Legalább irígykedhetnek majd. Főleg ha kifelé össze is futunk valamelyikkel.

Pózt váltottunk és én voltam felűl. Betettem egy kispárnát a feneke alá amitől meg tudtam markolni a fenekét és a puncija is magassabban volt amitől még mélyebben belé tudtam hatolni. Azonnal maratont akartam futni. Úgy elkezdtem dugni, hogy szinte azonnal megmarkolta a feje alatt lévő párnát és kérdően rámnézett. Láttam a szemeiben, hogy azt kiáltják: Úr isten mindjárt megint elmegyek. Úgy is lett, lett vasaló. Ja ez nem az a sztori. Szóval nem telt bele két perc és éreztem ahogy egyszer csak hevesen kezd lüktetni a puncija. Igen, ott volt megint. Nem hagytam abba, és tovább keféltem. Megmarkoltam a hatalmas melleit és úgy dugtam még gyorsabban. Nem akartam még elmenni, de ahogy ott lüktetett a punci amiben épp hevesen mozogtam, hírtelen eljött nekem is az a pillanat. Feljajdúltam és rárogytam a melleire. Ő megfogta a fejemet és elkezdte csókolgatni mi közben simogatta a hátamat. Nagyon jó érzés volt elmenni belé. Ott feküdtünk pár percig és köpni, nyelni nem tudtunk. Kicsusszantam belőle és vagy fél órát még beszélgettünk utána. Sajnos lassan mennie kellett, aminek nagyon nem örültem, de ha azt akartam, hogy lássam még, akkor el kellett engednem.

Most pedig itt állok az ajtómon belül és nem tudok másra sem gondolni, csak arra, hogy megint itt volt nálam. Kértem, hogy vegyen fel bőrnacit, mert attól megőrülök, annyira szexinek tartom egy formás fenéken. Ez is beleégett a retinámba ma estére.. Megbeszéltük, hogy eljön legközelebb is ha lesz időnk találkozni és tudom, hogy függő leszek tőle. Vagy fülig belézúgok. Pedig nem szabadna. De hát a tiltott gyümölcs a legédesebb mindíg. Nem igaz?

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr5715974028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása