Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Éld át és élvezd

Rosszlányok blog 2020.09.04. 05:07

Az én vágyam. A gondolatok melyek éjszakánként kísértenek: a melleid, a hosszú lábad, a csodálatos puncid jár az eszemben. És most végre itt van. Érinthetem. Kényeztethettem, nyelvemmel teljesen . Letépem rólad, beszívóm a lucskos tanga mámorító illatát, félrehajítom. Nézem az immár szabaddá váló csodálatos női szirmokat. A simára borotvált, gyönyörű, édes mézes puncidat. Nézem. Nézlek. Akarom. Akarlak! Vágyom rád. Mélyen, nedvesen....

És akkor mögéd lépek. Belecsókolok a nyakadba, beszippantom tébolyító illatod. Érezni a finom tusfürdő egzotikus illatát, a parfüm fűszeres varázsát és a felhevült, felizgult tested és pinusod őrjítő, ősi nőstényi kipárolgását. Elvesztem a maradék eszem, és a vágy újabb hulláma elönti a testemet. Vadul csókolózni kezdünk, miközben levetkőztetsz. Pillanatok alatt meztelenül simultunk egymáshoz. Ringatjuk egymást a vágy hullámán, szinte lebegve öleljük és csókoljuk, kóstoljuk egymást. Beleharapsz az számba, erőszakosan és vadul. Egész testeddel hozzám simulsz, akarsz és kívánsz.,…Hanyatt fekszel az ágyon . Mellbimbóid kőkeményen meredeznek. Magadtól nyitod szét a lábaid, és várod a nyelvem izgató érintését a testeden mindenhol. Bár legszívesebben azonnal tövig beléd hatolnék, de még visszafogom magam . És lassan elindulok rajtad erre a sikamlós expedícióra.

Finoman, lágyan. Felülről lefelé lassan indulok útnak rajtad. Beleborzolok hosszú hajadba. Végigcirógatom a nyakad vékony bőrét ,finoman megharapdálom és szívom a nyakad és vállad. Haladok megkezdett utamon. Megállok és elidőzők csodálatos melleidnél. Számba veszem, szívom őket, nyelvemmel izgatom. Játszok vele. Hozzám nyomod őket. Érzem kebleid hullámzását, mellbimbód keménységét. Tested rezdüléseit és a vágyat mely éget, és egyre jobban megrészegít. A melleidet szívom, harapdálom . Kiejtem számból a nyálas mellbimbót és lassan haladok tovább nyelvemmel.

Végig a hasadon és köldöködnél elidőzve, játszadozva, a puncidat kihagyva átsiklok a fenekedre., elidőzőm ott. Finoman harapdálom és csókolom. Kéjesen nyögdécselsz, amikor nyelvem a tiltott területre hatol. Nagyon óvatosan érintem a jó illatú, frissen mosott popsit. Körbe –körbe haladva, egyre közelebb a parányi lyukhoz. Most már sziszegve, vágyakozva tolod felém a feneked. Belenyalok a rózsaszín lukacskába. Érzem zavartan megrándulsz, majd követeled, hogy nyelvem itt is néhány pillanatig járja örült, fékezhetetlen táncát. Elmerülök fantasztikus feneked varázsában.. Bennem a tudat, hogy ott nyalhatlak. És benned a tudat,hogy ott nyallak.Az izgalomtól nedves popsid, ahogy a nyálammal úsztatom…ez még jobban felpörget minket. Így együtt megélni . Nincs gondolat, nincs már józan ész.. csak az a lüktető, vad kéjsóvár érzés. Csak néhány másodpercig tart . Aztán kitartóan és rendületlenül folytatom utam gyönyörű testeden.

Folyamatosan és aprólékosan haladok tovább, le a hosszú lábadon, egészen a lábujjadig. Majd ezt megismétlem a másik lábadon is. Aztán lassan fel a gyönyörű combokon egészen a mesés, nedves puncidig. Gyengéden rá lehelek. Hívogat, kér, lüktet. Csodálatos a panoráma, előttem a gyönyörök kertje, a női titok. De még mindig nem érintem meg. Megnyalom a puncid és comb találkozásánál lévő völgyet. Végigsimítok kezeimmel meztelen csípődön. Újra és újra közeledik a nyelvem, de nem érintem puncidat. Éppen csak a vénuszdombod párnáját. Hangosan tiltakozol, megfeszül a tested.

Megmarkolod hajam két kezeddel és ráhúzol .Ellentmondást nem tűrően, vadul, erőszakosan. Így aztán megcsókolom combjaid tövét, majd elkezdem nyalni csupasz, frissen borotvált pinusod . Kéjesen rakod szét a lábaid, utat engedve nyelvemnek. Alámerülök a két formás comb rejtekébe, elmerülök a vágytól reszkető nősziromba.

Beszippantom édes pinád tébolyító illatát, beletemetem arcom. Végigsimítom a kéjbarlang nyílását. Beszívom a punci pikáns, bódító illatát. Ráhajolok a édes virágra, széthúzva szirmaid. Mélyen beléd nyalok, halkan felsikítasz. Élvezem és érzem az édes mézet. Megnyílik a húsos virág, lágyan csillogva, remegve. A kagylócska mélyen érzem a nyálkás mámoros ízeket. Útnak indulok a rózsálló hüvelybe. Tövig nyalok a jóízű barlangba. Behatolok a vágytól reszkető nősziromba.

A nyelvem tombol a nedves puncidban, iszom és nyalom gyönyöröd nedveit . Nyalom, csókolom a puncid, a nyelvemmel rajzolok rá. Csókolom óvatosan, aztán erősebben. Most újra a nyelvemmel választom szét a szeméremajkaid, és amikor kitárul, fel és le jár a nyelvem a punci húsos rétege között. Fel alá siklik a síkos és forró alagútban . A kezemmel gyengéden tárom szét kissé jobban a combjaid. Mindent, amit teszek olyan, mintha a puncidat fel akarnám falni, gyengéden, de határozottan. Folyamatosan duglak a nyelvemmel. Ami tested mélyébe kígyózik. Csodálatos, ahogy vonaglasz félig előttem, félig alattam ,tombol a gyönyörű tested. Kezeimmel megmarkolom popsidat és beléd merülök nagyon mélyen a nyelvemmel.

Élvezed és ez elszabadítja benned a poklot, mert mostanára már azt akarod, hogy a csiklódra is fordítsam figyelmemet . Nyelvemmel megkeresem és érzem a parányi gyöngyszemet. Erősen nyalom és nyomom rá a nyelvem . Gyengéden széthúzom a puncid ajkait és verdesem a nyelvem a csiklóhoz. Gyorsan, Lábaid remegnek, tested forró és egyre vadabbul dobálod magad. Bekapom a csiklót a számba és lassan szopni kezdem. Élvezed. Érzem. Megyek Veled. Ahogy közeledik a gyönyör, nő a feszültség: a levegőbe emeled, ágyékod ... veled mozgok, veled megyek. Tarts ki! Szám a csiklódon. Nem engedek. Tiltakozol. Vadul tombol benned a feszítő, lüktető érzés. Ellöknél, de nem teszed. Feszítesz, húzol. Ajkaid közül sóhajok, nyögések törnek elő. A nyál kifröccsen szádból, tombol a tested. Hangosan nyögve sóhajtod : „Ne hagyd abba! Soha ne hagyd abba! „

Arcodhoz emelem középső és mutató ujjaimat. Megmarkolod őket. A szádba tolód. Tövig bekapod őket. Szívod, szopod , nyáladdal eláztatod. Beleharapsz, keményen. Fáj, szinte éget. De ez még jobban feltüzel. Elrántom kezem és lassan, de határozottan a puncidba tolom a két ujjamat. Keveredik nyálad, és nyálam és gyönyöröd drága nedvei. Tested megfeszül, megremeg és erősen nekifeszül, a kezemnek. Lágyan csúsztatom ujjaim, lazán siklik a bőségesen nedves részbe , a forró hüvelybe, amely szinte beszippant. Kezem dolgozik… először lassan, aztán gyorsabban. Ritmusosan keféllek az ujjaimmal. Lassan gyorsulok, Egyidejűleg szopom a csiklód és ujjazom a puncid, mélyen beléd hatolnak ujjaim.

Szégyenkezés nélkül dörzsölöd a számhoz csiklódat. Miközben ujjaim elmerülnek benned és a másik kezemmel a fenekedet ujjazom. Finoman ott, de ellentmondást nem tűrően. Nedves és csúszik már mindkét barlang. Tolod magad ujjaimra. Nincs megállás, nincs finomkodás , nincs könnyedség, csak a perverz kéj hajszolása , az őrjítő vágy, a kielégülés követelése és a kitörni készülő extázis.

Miközben tüzelő puncidban körkörösen kitapogatom a kicsiny felület, ujjaimat begörbítem és dörzsölöm ,nyomom azt a pontot. A barlangod kitágul… tested görcsbe rándul. Tombol hüvelyed Őrjítő a pina vad rángása.

Szinte beszippant a kéjtől locsogó vájat… most repülsz a mámorba!

Élvezel!!!

Újra mélyen beléd nyalok. Karmolsz, tépsz. Ráng a tested, vadul. Őrjítően. Élvezem és érzem az édes mézet. Ezt a forró extázist. A szenvedély táncát. A nyelvem tombol a nedves puncidban, iszom és nyalom gyönyöröd nedveit, folyamatosan duglak a nyelvemmel. Vadul tombolsz rajtam. Csúszkálsz az arcomon. Kezeimmel keményen a fenekedet markolom, szorosan nyelvemre, számra húzlak. Fel alá tombolok benned és te tombolsz az arcomon az egész altesteddel. Remegsz a kéjtől, arcod gyönyörbe torzul, percekig szárnyal benned a kéj. Élvezel, csúszkálsz. Körmeid hátamba vájnak, serken a vér. Körmöd alatt apró bőrfoszlányok. De már nem érdekel. Semmi más nem érdekel. Téped a hajam, tolod rám a puncid, a segged. Már minden mindegy.. Ágyékod lángol. A gyönyör folyam gejzírként tör elő belőled. Elborítja a számat, az arcomat. Keveredik a fanyar, édes íz, a nyál , az izzadság. Szinte megtölti a számat. Teljesen átadod magad nekem,a tőlem kapott örömnek. Minden idegszálad, tested minden porcikája robban, megfeszül és ugrál az arcomon, teljesen magadra húzol. Folyamatosan duglak a nyelvemmel. Ráz az orgazmus. A csodás barlangod újra kitágul… sikamlós folyadékot lövell magából…elönti a számat, a torkom…. kinyalom az utolsó cseppig a nedves forró pinádból.… Élvezel ! Élvezel!! Élvezel!!!

Villámként cikázik testedben és érzékszerveidben a gyönyör. Csodálatos kéjkitörés. Üvöltve száll el csodálatos tested a mennyei mámorba… tocsogsz az gyönyörlében. Csókolom, nyalom, iszom.. nagyon mélyen és nagyon nedvesen.

Minden csepp mézed kell nekem! Felszürcsölöm, iszom gyönyörödnek semmihez sem hasonlítható drága nedveit.

Dörzsölöd magad és a puncid az arcomhoz, téped a hajam és remegsz a kéjtől. Nyelvemben, arcomon érzem izmaid játékát, a lángoló puncid lüktetését, a szíved zakatolását…a gyönyörök birodalmában. A mámor hajóján.

Egyfolytában élvezel és beleolvadsz a gyönyörbe. Lihegsz, nyögsz, sóhajtozol, sikoltozol és vonaglasz az élvezettől. A fokozhatatlan kéjben, mélyen, nagyon mélyen, a teljes eggyé olvadásban ,..a testedet-lelkedet betöltő örömben és kéjben ...és remélni ,hogy ez örökké tart. Elélvezel a nyelvemtől, az ajkamtól,a kezemtől … a csiklóddal, a punciddal, a fenekeddel, az agyaddal, minden idegszáladdal….

Csókolom a tested, magamba szívom a gyönyör illatát, rezdüléseid, mámorod. Elélveztél, anélkül, hogy beléd hatoltam .

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr616168846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása