Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Katonaidők

Rosszlányok blog 2022.06.20. 03:46

Sziasztok!
A nyolcvanas évek vége felé voltam katona. Az egyik nagyvárosunkban, tartalékos tisztnek képezve és gyakorlaton. Elég szabados élet volt. Már az eleje is, aztán 1 év meg nőtlen tiszti szálló. Az életmód kicsit mint az egyetemistáké.
Ekkor már 24-25 évesen, komoly tapasztalatokkal szálltam harcba a csajokért. És ez az időszak hozta számomra a legtöbb találatot. Volt idő, mikor csak ott helyben egyszerre 3 csaj futott és szinte bármikor lehetett találni újabbakat. Igyekeztem egyiket sem komolyra venni, inkább a skalpokra mentem. Széles palettán, hiszen volt nálam jóval idősebb, volt hatalmas méretű és súlyú, kicsike, roma lány, biszex, házas asszonyok és még egy 23 éves szűz is.
Néhány rövid sztori….
Vonzott az egészségügy
2 ápoló néni, 2 röntgen asszisztens, egy orvos egyetemista a katonaság alatt.
Az egyik ápoló néni, kb 25 év, 160 cm és legalább 125 kg, hatalmas dudák, a seggéről nem is szólva. Fogadásból felkértem egy táncra egy zenés helyen. Nála ébredtem mint egy kifacsart citrom.
Néhány tánc és rövid, de szimpatikus beszélgetés után, bedobtam, hogy folytathatnánk máshogy is. Nővérszállón lakott, szobatársnője éjszakás volt.
Nem kellett 2szer kérdezni, már mentünk is. Andinak hívták, 5 éve élt már itt. Nem titkolta, hogy sűrűn kefél. Hol a kórházban kollégákkal, hol ilyen alkalmi pasikkal. Nem voltam meggyőződve, hogy nagy ötlet, ami történni fog, de vonzott a kíváncsiság, az 5XL méret.
Szobában a 2 ágyat gyors összetoltuk, ez mindennapos lehetett, úgy volt minden rendezve hozzá. A fürdőből Andi egy feszes mini nővér köpenyben jött elő, ami már alighanem átalakított változat volt. Több volt kinn belőle mint ami takart. A dudák ki-kiestek, ahogy leült az ágy szélere alul felcsúszott szinte a derekáig, és egy giga punci bozontosan vigyorgott rám.
Elmentem gyors felfrissülni. Épp csak elkezdtem, nyilt a fürdő ajtaja. Megállt az ajtóban, simogatta a cicijeit, a bugyin keresztül a punciját, majd ledobta a köpenyt és a farkamat vette kezelésbe.
Erős tenyerével huzigálta a bőrt a makkon, a golyókat alulról paskolgatva.
Gondoltam, itt nincsenek korlátok…
“Szopj le” – mondtam neki és már rá is cuppant a faszra. Vákuumosan szívta be és játszott a szájában vele. Időnként kilökte, aztán újra be. Úgy éreztem már ennyi elég lenne, egy idő után leemeltem a fejét és mondtam menjünk a szobába, mert meg akarom baszni a nagy pináját. Kéjes vigyor után leültetett az ágy végére, majd hanyatt döntött. Azt mondta vagy lovaglás vagy kutya es hagyjam ő majd mindig mindent a helyére dug, én úgysem találnék be.
Fölém támaszkodott, kicsit még szopta a farkamat. Aztán próbáltam közelebb kerülni a muffhoz. Nagy vágatában végig szánkózott a kezem.
Nagyon nedves vágyra leltem. Próbáltam ujjazni, mondta bátran nyúljak fel 3-4 ujjal azonnal. Ujjaimat forgattam benne, egyre jobban cuppogott és nyögdécselt is.
Aztán újra hátra döntött. Fölém ült és lassan magába húzott. Óvatosan es finoman mozgott, hagytam, de közben a himbálózó dudákat próbáltam elmarni és nyalni, szopni a bimbóit. Megállt a farkamon és mondta csináljam tovább a mellét, az nagyon izgatja. Folytattam, aztán ujra mozgasba jött a segge és egyre gyorsabban és csattogva mozgott rajtam. Néha úgy éreztem letöri a farkamat. De szerencsére nemcsak megmaradt, hanem hamarosan egy nagyot élveztem is vele. Andi ráérzett a spermabombára, hevesen mozgott és élvezetesen rezgett belül, közben kéjesen sikoltott és kiabálta, hogy jó volt a farkad.
Aztán lemászott, adott egy pirulát…mondta, nyugi ezt szedik a dokik is és azonnal tudnak újra kúrni.
Már mindegy volt, lesz, ami lesz, bevettem. 15 perc múlva már a farkamat kezelte, ami gyorsan felállt, de inkább az volt a fura, hogy azonnal kőkemény lett és mintha vastagabbá vált volna.
Újra mondta, nyugi…. most ezzel reggelig kemény leszel.
Újra hátra döntött….. és basztunk. A pirula hatott, keménység és úgy éreztem sosem megyek el. Andi már vagy 3szor élvezett, mindig kéjesen üvöltözve. Gondolom a falakon túl, ezt jól ismerték már.
Aztán leszállt, leszopott, míg el nem mentem. A mellére verte ki…. Kicsit pihentünk, a farkam tényleg szinte állva maradt. Igy aztán nemsoká folytattuk. Most fordítva ülte meg a lovat, közben teljesen belekeményedtem. Tekergett, sikongott, csattogott rajtam, aztán váltottunk. Négykézlábra állt és mögé mentem. A faszom továbbra is mint az acél olyan volt. Behúzta magába, keményen dugtam. Egyre keményebben, mert a farkam alig éreztem, zsibbadtan volt kőkemény. Andi többször és hangosan élvezett. Majd kiszállt, meg törölgette a farkamat és bő nyállal vette újra birtokba. Mélyen kényeztette, vákuumosan szívta. Majd kézbe vette és nagy tempóval verte. Látta rajtam az élvezés előtti szenvedést. Hanyatt feküdt, magára húzott, farkam gyorsan a pinájában kötött ki. Basszál nagyon, mindjárt elmész, mondta. Rágyorsítottam, egyre feszítőbbnek éreztem a makkomat, majd nagy spricceléssel elmentem. Andi ezt már kevesebb reakcióval, de élvezettel fogadta be.
Folytatás nem volt, szó szerint már elaléltam szinte. Korán ébredtem, napközben komoly fejfájás gyötört. A farkam félkemény volt még aznap is.
Többet nem szexeltünk, feledhetetlen, de érdekes élményként maradt meg Andi.
. . .
Másik nővérszállós…
Anna, 30+, 175 cm, csinos, átlagos méretek, formák. Született vörös hajjal, ahol volt rajta, ott vörös szőrrel, fehér, enyhén szeplős bőr. Főnővér egy sebészeten, egy sebész fődoki szeretővel.
Egy helyi katonatárs (Istvan) révén ismertem meg, akivel régóta barátok voltak és futottunk össze már hol itt, hol ott néhányszor, időnként kisebb beszélgetésekkel is.
Szilveszter volt…. Buli Istvannal, aki saját lakásban élt helyben. Szilveszterre egy kb 15 fős társaság készült hozzá bulizni.
Anna úgy dolgozott, hogy csak 8 után tudott csatlakozni. Addigra már emelt volt a hangulat, főleg a szeszek hatására, a szinglikből pedig lassan kialakultak a párok. Nekem nem jutott senki. Helyi barátnőmmel december elején fejeztük be, igy szabad voltam. Örültem, mikor megjött Anna, a szárnyaim alá vettem. Beszélgettünk, vacsizott és igyekezett alkoholban is felzárkózni. Éjfél előtt már totál jó hangulat volt. Tánc, mulatazás, már lefutott a magyar nóta blokk is.
Éjfél után nem sokkal már jöttek a laza levezető simuló zenék is. Anna magával húzott, kezeit nyakam mellé kulcsolva, fejét a vállamra hajtva andalogtunk mi is.
Csinos, testhez álló ruhában volt. Gondoltam kicsit próbálkozom. Egyik kezem a derekáról lassan a feszes feneke felé csúszott. Nem tiltakozott, igy finoman simogatni is kezdtem. Tarkóm birizgálása volt a válasz, majd egy finom puszi a nyakamra. Gyengéden magamhoz húztam, érezhette, hogy közben keményedek. És finoman csókolóztunk. Igy telt egy ideig az idő. Tánc, csókok, simi a szoba sarkában. 2 után mondta, ha hazakísérem, ő menne.
Magunkhoz vettünk egy pezsgőt és mentünk hozzá, kb 10 percre volt a szálló.
Ő egyedül lakott egy szobában. Pezsgőztünk, majd csókban forrtunk össze újra. Az ágyon hemperegve fogytak a ruhák közben. És elmondta a szabályait. Egyelőre orál nem lehet, sima szex, dugás a megengedett.
És kivett a fiókjából egy levél óvszert, hogy egyelőre ezzel.
Közben kellemesen csókolt, izgalmas volt a csókja és a szája, nyelve bárhová is ért. A ruhák már teljesen lekerültek, finom, ápolt punciszőr dúsította a dombját.
Ujjazni szerencsére nem volt tilos, igy a csókjait egyre hevesebb kézi munkával honoráltam meg. Ajkait finoman simogatva, majd 2 ujjal egyre mélyebbre hatolva benne és közben a csiklóját is izgattam. Egyre több csípőmozgással is válaszolt, keze pedig a farkamon finoman húzogatta a bőrt vagy a makkommal játszott.
Érződött a heves állapot, a vágy fokozódott…. Kibontottam egy gumit, felszuszakoltam és fölé keveredtem. Hosszú lábait a nyakamba emeltem, térdelő helyzetből hatoltam bele. Szűk volt, kéjes nyögéssel fogadott be, de csak nem sokkal a makk utánig voltam benne.
Erőteljesen kemény voltam és a makkom nagyon feszült, gumi pedig zavart . Nehezen mozogtam, de Anna láthatóan élvezte, hogy benne feszülök. Makkig húztam, majd vissza félútra. Kéjes állapotban voltam, lábujjait szopogattam közben elterelésnek, hogy minél később menjek el. Mert a feszülő punci egyre vészesebb volt. Ráadásul majd egy hónapja nem keféltem, igy a vágy is még inkább feszitett és kitörni kívant.
Lejjebb és beljebb csúsztam. A lábait magamra kulcsoltam. Érezte Anna is a közelgő nagy élményt. Seggemnél fogva, nagy jajdulással, tövig magába tolt. Előbb finoman, majd hevesebben mozogtam, érezve, hogy alulról a golyóimat simogatja. A lendület nőtt, hátra úton épp csak nem csúsztam ki belőle és vissza mindig tövig ment, minden egyes beérkezést kéjes nyögéssel nyugtázott. Aztán belekapaszkodott a seggembe és benn tartott, igy tekeregtünk együtt egy ideig fokozott nyögések mellett. Majd rám szorította még jobban a combjait, érezhetően a farkamra is rászorítva. Rázkódva élvezni es sikongatni kezdett. A farkamat pedig belülről verte a puncija, melyre egy nagy nyögéssel és spiccel reagáltam. Próbáltam mozogni, de a szorítás nem engedte, igy belül robbant még a makkom jó parat, mert a szexhiány miatt telítve voltam. Ereztem, hogy a gumiban úszik a farkam…. Aztán az első orgazmus hullám után még heves mozgásba kezdtem, Anna komoly zihálással élvezte a levezetést, míg ki nem szálltam mielőtt lecsúszna a gumi. Egymás karjaiban gyengéden csókolózva aléltunk el.
Reggel az ébredést szeretkezéssel kezdtük. A gumit máris elhagytuk…..
Majd estig dugtunk vagy kölcsönösen kézzel elégítettük ki egymást. Ráért, éjszakára ment dolgozni és a dokija sem várt rá. Jól indult az év
Közben mesélt a szeretői kapcsolatukról, beleszőve, ha azt úgy elfogadom, folytathatjuk mi is.
Elfogadtam és amig katona voltam, időnként összebújtunk és hamarosan már az orál sem volt tabu, sőt jött más is. Ezekről esetleg majd máskor olvashattok.
Köszi, hogy végigolvastad !

Forrás: https://szextortenetek.hu/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok szextörténetek rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr9517858277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása