Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

ÖTÖSFOGAT, a páratlan páros!

Rosszlányok blog 2022.07.04. 01:37

Sziasztok!
Ildi vagyok aki nem rejti véka alá a gondolatait és a bájait!

(Vigyázat! Buszon, villamoson, munkahelyen csak kellő körültekintés után olvasni!)

Néha, ha időm engedi elmerengek a múlton és a jövőn. Így jutott eszembe egy régi régi eset, talán 21-22 éves ha lehettem. Hú, 30 éve!
Buliztam ezerrel, és ha a pia mellet a kéjnedv is folyt hajnalig az volt a kielégítő!
Ez a ’90-es évek eleje.
Aktuális pasim elvitt egyszer egy buliba, vagy ahogy ő mondta partyra, de a rongyrázáson kívül semmi érdekes nem volt ott, a buli hangulat nagyon hiányzott. Egy szolid zsúr hangulata volt a dolognak, ráadásul a pasim is eltűnt mint a kámfor.
A társaságban felismertem a lovas oktatómat, akiről régebben már írtam, ő is unatkozott így könnyű volt vele beszédbe elegyedni. Hamar közös nevezőre jutottunk abban hogy innen lépni kell, jó lenne egy izgalmasabb helyen tölteni az éjszakát.
Ákos azt mondta, “maradj itt, körül nézek, hátha sikerül összehozni valamit!”
Nemsokára visszatért két haverjával, bemutatta őket (Laci és Feri) és mondta, hogy Laci albérletében folytathatnánk az estét.
Kérdeztem hányan leszünk?
Azt mondta, mi négyen és a Laci albérlő társa!
Erre felnevettem.
-“Na de fiúk! Ennyire nem bíztok magatokban, hogy négyen akartok megdönteni egy nőt!?”
Erre ők nevettek fel. Feri, a harmadik srác tudott először megszólalni, és felvilágosított, hogy a Laci albérlő társa Petra, és igencsak belevaló biszex csaj! Tehát 3:2 a nemek aránya! Mehetünk, – mondtam, és hamarosan oda is értünk.
A lakásba felérve Laci bemutatott Petrának, aki nemcsak rögtön lesmárolt, de benyúlt a lábam közé is, és csalódott, hogy nem tocsog a bugyim.
“Nem valami lelkes a kicsike!” mondta, és ott akart hagyni.
Én viszont berágtam és zsigerből válaszoltam, – “vegyél vissza kis anyám mert ráülök a szádra!”
Ez annál is inkább hatásos volt, mert ő legfeljebb ha 40 kiló lehetett, igaz átlagon felüli kufferral, de én majdcsak a duplája.
Megfordult, elnevette magát és azt mondta, “rendben, kinyallak a bugyidból, de kölcsön kenyér visszajár, arra számíts!”
Laci a fenekemre csapott, és “menjünk beljebb ha már az ismerkedés megvolt!” felkiáltással betessékelt az étkezőbe.
Előkerült a pia, szólt a zene, és az első pohár konyak után elkezdődött a beszélgetés. Amolyan kiféle, miféle, kefél-e!? Petra Feri ölébe fészkelte be magát, én pedig Ákos és Laci között huppantam le a sarokülőre, hol egyik, hol a másik combját simogatva.
Petra megbabonázva nézte kibuggyanó halmaimat és álmodozva mondta, “ej, ha nekem is ekkorák lennének!”
Akkor mi lenne? – kérdezett rögtön vissza Feri.
– “Mi lenne, mi lenne?! Minden masztinál nyalogatnám a bimbit!”
Ezen jót nevettünk és Feri az ölében lévő méretes popóra csapva mondta, “ne aggódj, ami fent hiányzik itt van lent!”
Petra pofonra emelte a kezét, de nem csattant csak simogatott.
– “Ezért még szorulsz!” és érzéki smárolásba kezdett.
A két fiú mellettem vették az adást.
Egyszerre nyúltak a punámhoz, én pedig mindkét lábamat feltettem az övékre, mire Laci csak annyit mondott halkan, “ez ám a szezám tárulj!” és rögtön két ujját merítette barlangomba miközben Ákossal, aki a combomat és mellemet simogatta érzékien, közösen vetkőztetni kezdtek.
Petra ekkor már Feri előtt térdelt, akinek nadrágja az alsóval együtt a bokáján árválkodott és nagy áhítattal nyalakodott az igencsak ágaskodó kéjrúdon, amit gazdája fülig mosollyal szemlélt miközben próbálta a lányt megszabadítani a ruháitól és amikor sikerült neki két kézzel túrt a hajába. Megszűnt körülöttük a világ, az látszott.
Amikor a közepesnek mondható dákó egy pillanat alatt eltűnt a szájában azt hittem Feri nyomta rá, de nem, ő csak élvezte a helyzetet.
Petra kicsit magában tartotta a kéjrudat, majd szájával elengedve felnézett, a férfi arcát kereste, miközben bőszen kézimunkázott.
Elégedett lehetett a látvánnyal, mert folytatta a cumizást és Feri nyögéseiből ítélve igencsak jól csinálhatta.
Engem közben a fiúk felállítottak és szinte téptük a rongyot egymásról. Míg én a Laci ingével babráltam Ákos hátulról a ruhámat próbálta áthúzni a fejemen, így Laci már a nadrágnál tartott, amit a boxerral együtt lökött a bokájára, míg mi egymást akadályozva kínlódtunk.
Laci nyert!
Meztelenül állt előttem, és két kézzel tépte le rólam a vadi új csipkés franciámat, míg Áki a melltartótól szabadított meg Laci már előttem térdelt és vadul falta volna a punámat, de a szemérem dombon nem jutott túl.
Megkönyörültem rajta és egyik lábamat feltettem ülőre, amit dorombolva díjazott, hiszen így az egész arca elveszett a lábam közt.
Ákos közben mellém fordult és rábukott a csöcseimre, önfeledten szopva és markolászva azokat. Ekkor látom, hogy ő még fel van öltözve, őt senki nem vetkőztette.
Mint macska markoltam a hátán az ingbe, és gombolás nélkül, atlétával együtt húztam át a fején. A nadrágjától ő is önállóan szabadult meg, hiszen én moccanni se tudtam volna, úgy közrefogtak.
Petra közben ügyesen leürítette Feri farkát. Amikor az utolsó cseppig letisztogatta, felállt, kihámozta maradék ruháiból a fiút, felült az asztalra, bugyijából kilépve két lábát egy egy székre feltéve akkora terpeszt csinált, hogy az már majdnem oldal spárga volt, és a bugyit Feri arcába dobva kéjes hangon azt mondta, “nyald szét a picsám rabszolga!”
A rabszolga pedig nem is késlekedett, úrnője elé térdelt és egész arcát beletemette annak tocsogó punájába, amitől az hörögve jajdult fel, és szinte folyamatos extázisban volt. Feri fejét két kézzel húzta magára, nem törődve azzal sem kap-e a másik levegőt.
Laci már közben teljesen bebújt a lábaim közé és míg egyik kezével a fenekembe markolt, a másikkal bőszen ujjazott, de a nyelve, ajkai egy pillanatig sem pihentek.
Ákos vad csókcsatát kezdeményezett, toltuk a nyelvünket ahova csak tudtuk mindketten. Míg ő a melleimet markolászta, a bimbókat morzsolta, én az impozáns farkára markoltam rá amelyik már nagyon várta a kényeztetést. A tenyeremen éreztem ahogy lüktet benne a vér.
Nagyon elmerültünk ebben az édeni állapotban, mert miközben Laci duzzadtra nyalta a puncimat odalent, Áki egyre vadabbul ostromolta a szám és a melleimet fent, azt éreztem, hogy a lüktető farok nemcsak a vértől lüktet. A sperma beterítette a csuklómat, de jutott belőle a Laci hajára, hátára is.
Ki akartam fejni teljesen, de a gazdája mást gondolt.
Faképnél hagyott bennünket és feltérdelt az asztalra, Petra hasára. Tett egy tétova kísérletet, hogy a még merev farkát mellszexben kényeztesse, de ez azokkal a pici cickókkal elvetélt ötlet volt. Ezért inkább feljebb csúszott és Petra ajkait simogatta vele. Ez jobb ötletnek bizonyult, mert némi nyalakodás, tisztogatás után fejét megemelve félig bekapta az akkor már újra éledező kéjrudat, és Áki popójába markolva húzta közelebb a kívánatos nyalókát. Meg is kapta amit akart, néha többet is mint gondolta, mert gurgulázva fordította félre a fejét, hogy szabaduljon a fulladás érzésétől.
De nagyon élvezte, mert újra és újra tövig nyelte, és ha nem fuldoklott akkor dorombolva kéjelgett a faszon, amiből kapott másikat is.
Feri úgy érezte eléggé fényesre nyalta már úrnője picsáját és nyelve helyett ágaskodó dárdáját illesztette a duzzadt, vadul rángatózó tüzes pinához amelyik szélesre tárt bejárattal várta a vendéget.
Az kicsit elidőzött az ajtóban, majd amikor tövig, vagy még annál is jobban felnyársalta tüzelő szukáját, Petra teste kimerevedett, csípőjét megemelte, szájából kivette a nyalókát és teli torokból kéjesen ordított.
Akkorát élvezett, hogy a kezében lévő dákó teljesen lekékült a szorítástól, Ákos pedig fájdalmába jajgatott.
Erre Laci is abbahagyta a nyalakodást, hátra nézett és ha már úgyis kiesett a ritmusból akkor felállt és szó nélkül hanyatt döntött a sarokülőn, jobb lábamat feltéve a háttámlára, a bal lent lógott mellette, és miközben két kezemet a fejem fölött összefogta és leszorította, fejét a csöcseim közé fúrta, siklója észrevétlenül bekúszott a rá váró tüzes barlangba.
Tényleg siklóként fedezte fel az ismeretlen helyet, mert bár 20+os volt, de aránylag vékony, amit a kis görbesége némileg kompenzált.
El is ment a falig és jól érezte magát odabent. Nem akart kijönni, inkább rendesen körül nézett. Olyan csípőmozgással köpülte a vajat odabent, hogy a punám tüze hamar körül ölelte és szinkronban rángatóztunk egymáson. Értette a dolgát és ezzel beindult az az őrült tempójú baszás, hogy azt se bánjuk ha összetörik az ágy alattunk.
Vágyam az egekbe szökött és már nemcsak a csípőm riszáltam a faszon, de két lábbal derekát átölelve adtam a ritmust és tartottam magamban a kéjrudat, ki ne csússzon véletlenül se!
Kezeimet elengedve keményen rámarkolt az egyik csöcsömre, míg a másikat nagy vehemenciával szopta, nyalta falta.
Szabaddá vált kezeimmel átöleltem és körmeim egyszerre nyolc barázdát szántottak a hátán. Feljajdult, ívben befeszült, de élvezte és az utolsó adrenalin cseppeket is a farkába préselte, amitől már szinte tombolt rajtam.
Lábaim egyre nagyobb erővel húzták a farkát a punámba, és amikor lassítani akart, magamon kívül ordítottam, hogy “még, még, még kell a faszod! Abba ne hagyd, mert meghalsz!”
Akkora erővel verte belém a kéjrudat, hogy minden ütközés fájt, a makkja is görbült biztosan, de annyira jó volt, hogy amikor tele spriccelte a barlangom minden zegzugát és még folyt is ki a farka mellett, már extázisban voltam, és mivel egy pillanatra sem állt le, és vadul az ajkamba harapott, minden létező testrészemmel magamhoz szorítottam, és ordítottam a gyönyörtől!
Merev szoborrá váltunk. Ő kényszerűségből, én pedig egyszerűen nem bírtam elengedni.
Az asztal közben önálló életet élt. Feri kemény farkát kivette és a vágatba illesztette, fel le húzogatva korbácsolta feljebb feljebb a vágyat. Amikor a csiklóhoz ért, Petra mindig megemelte a csípőjét és jajdult volna ha Ákos újra kemény farka hagyta volna, de a falnak támaszkodó gazdája olyan ritmusban verte bele manduláig, néha lassan tovább is, hogy nyikkanásnyi esélye sem volt.
Feri sem tétlenkedett az alvégen. Amikor úrnője picsája már nagyon tátogott újra az áhított faszért, a combokra rámarkolva tövig beleverte azt és szinte beszorította.
Petra tűsarkú tipegőjét a popójához szorítva késztette beljebb és beljebb, majd csípőjét megemelve punája rámarkolt az eres faszra, szájából kivette a másikat, de kézzel folytatva a kényeztetést, hörögve, ordítva, engedte újra szétáradni testében a kéjt.
Sokáig élvezte a pillanatot, és amikor engedte a teste, szabad utat engedett a fiúknak.
Ákos egyik lábát áttéve Petra válla fölött, félig ferde pózban, az asztalon és a falnak támaszkodva intenzív szopatásba kezdett, amit a félig alélt nő alig bírt követni, de azért felvette a ritmust.
Feri sem tétlenkedett, igencsak serényen baszta a tocsogó sunát, amit azzal tetézett, hogy Petra lábait a nyakába véve, combjait átölelve húzta faszára a nőt mint egy rongybabát, hiszen két kemény fasz által felnyársalva az a legtöbb amit tehetett, hogy hagyja magát!

Feri már nagyon be volt gerjedve, nem bírta sokáig, farkát kirántva egészen a dekoltázsig repült az anyag. Több lépcsőben egészen tetemes mennyiséget pumpált ki magából, majd élvezettel kente szét a nő mellén, hasán.
Ákos is beindult rendesen, kíméletlenül dugva Petra száját, de az egy alkalmas pillanatban a tövénél elmarkolva a bőszült bika szarvát kizárta a mélytorkos lehetőségét, így a nedű fele a szájába, másik fele az arcára, hajára ment.
Lihegtek mindketten, és amikor Feri látta, hogy Laci leszállt rólam, odajött és farka hegyét számhoz téve kínálta az ízletes kóstolót maradék nedűjéből.
Jó kislány voltam.
Ügyesen letisztogattam a kissé ernyedt, de ernyedten is impozáns méretű faszt. Egyszer még be is kaptam tövig, de megállapítottam, hogy akció közben ez veszélyes lenne! A vastag makk csak lentre való, ott nem szakít.
Ákos, leszállva Petráról és az asztalról, döbbent tekintettel figyelte mi folyik a sarokülőn, miközben segített a lánynak is lekászálódni.
Petra azonnal feléledt. Majd fellökte Ferit a fejemnél, hogy a sunámból folydogáló kevert szaftot kinyalhassa.
Be is fúrta a fejét a lábam közé és vadul lefetyelte a nedűt, de olyan jól csinálta, hogy újra elkezdtem bizseregni odalent.
Bár fölöttem térdelt, de Feritől esélyem sem volt viszonozni, és nagyon nem is akartam. Jó volt ez így. A punci is finom, de a fasz az fasz!
Laci jött oda negyediknek és teljes tenyérrel rámarkolt Petra tüzelő punájára és egyszerre két ujját merítette oda ahol nemrég még a Feri fasza járta a gyönyörök táncát.
Ákos két patront ellőve leült az asztalhoz, evett, ivott és páholyból nézte végig vegyes párosunk vonaglását a sarokülőn.
Laci ujjai valamit nagyon eltaláltak, mert Petra megvonaglott fölöttem, a nyalásból szopásra váltott, miközben folyton morgó hangot adva riszálta méretes picsáját a Laci ujjain.
Az eredmény nem is maradt el.
Elkezdett remegni, a szája csak nyögésre volt már alkalmas és punájával bőszen szorítva Laci kezét szinte aléltan rám zuhant.
A levegőt is hörögve vette annyira magán kívül volt, mi pedig valamennyien elképedve néztünk egymásra.
Ekkora orgazmus készséggel még egyikünk sem találkozott, pedig a fiúk mindegyike járt már Petrában korábban is.
Tényleg egy nagyon belevaló biszex csaj!
Ezután a vad egymásba gabalyodás után mindannyian csak pihegtünk.
Felváltva mentünk zuhanyozni és közben ettünk ittunk, beszélgettünk.
Ugrattuk a fiúkat, hogy reggelig kifacsarjuk a farkukat, meleg levegő se jön majd belőle, de ők is beígérték, hogy amelyikünk reggel még nem lesz rongyosra baszva, azt egyszerre hárman húzzák a faszukra.
Hát, ígéret szép szó, hellyel közzel mindkettő megvalósult, de az már egy másik történet lesz.

Folytatása következik!

A gyönyör legyen veletek!

Forrás: https://szextortenetek.hu/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok szextörténetek rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr2517860101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása