Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Dia – játékszernek, játékszere

Rosszlányok blog 2022.11.28. 01:52

Kemény faszomat verve ültem az ágy sarkában és a kis résen keresztül bámultam Diát. Laptopja előtt, hátán fekve, becsukot szemmel ujazta magát. Pornó film jelenet volt az egész. Also ajkát harapva, halk nyogesek hagyták el a száját. Legsziveseben rá rontottam volna, de tudtam hogy nem tehettem. És miért nem? Szaladjunk vissza kicsit az időben.
Unokatestvére szülinapján ismerkedtünk meg. Az akkor 22 éves Diá volt az egyetlen csaj aki pasi nélkül volt, én meg az egyetlen pasi aki csaj nélkül volt. Hamar össze melegdtunk, mert hat kuloncok voltunk. Az este csókolózásal ért véget, és aztán néma csönd. Külföldön tanult, ritkán járt haza, de azért tartottuk a kapcsolatot. Ahonyszor csak otthon volt, szívesen jártunk együtt pialni, de komolyabb kapcsolathoz nem jutottunk. Nem tőlem telt. 1,75 magas, hosszú formás lábak, jól meg formált sportos seg, kerek mell pár, és eléggé aranyos arc. Csak a hülye nem kívánta volna. Valahogy másképp nézet rám és hát “friendzone” ba kerültem. Kicsit bántott, de ilyen az élet. Minthogy valamilyen furcsa tavkapcsolat legyen köztünk és zavarjon hogy mással kefel, inkább nem.
Aztán egy sörözés alkalmával be valota hogy leszbikus. Kérte hogy ne haragudjak, tudja hogy tetszik nekem, meg hogy én is tetszem neki, de ő a lányokat szereti.
Akkor már tényleg jó ötlet volt nem a komoly kapcsolatot választani.
Két héttel ezelőtt jelentkezett. Frankfurtban volt a repülőtéren. Kolumbiabol jött. Baratnojenel volt látogatóban. Tudván hogy Németországban vagyok, nem messze Frankfurtol, egy napos szalasra volt szugsege hogy ne a repülőtéren ülve várja a következő gépet. Hely volt, ezért mint régi barát be fogadtam.
Sörözés közben mesélt a baratnojerol, meg persze magáról . Képeket mutatót, amelyik közt volt pár sexis is. Hamar el telt az idő. Esté o a hálószobában én meg a nappaliban feküdtem le. Egyáltalán nem volt szó szexről.
Éjjel nyogesre ébredtem, és már ott is ültem az ágy sarkában, kemény faszomat verve, Diát bámulva.
Először azt hittem pornót néz, de aztán női hang hallatszott.
– Yes baby, play with that pussy for me. Akkor kapcsoltam hogy a kolumbiai csajjal sexchat el.
– I miss that pussy. Yeah, stretch it.
Diá szót fogadott és ujjaival tagasra nyitotta kéj barlangjat. Becsukot szemmel az ágy mellett lévő taskabol elő vet egy vibrátort és aval kenyeztete magát. Nem tudom hogy vagy a vibrátor volt nagy, vagy puncija volt szűk, de elég nehezén dugta be magának. Mélyen be, aztán majdnem egészen ki. Én meg csak vertem magam. Fél dugtam volna a prostata vibratorom de sajna a hálószoba szekrenyeben volt.
– Fuck, hangzott a laptobol. Baby sorry, I have to go, I am late from work. Don’t be upset, we will play when u will arrive home, I promise.
– Okay, no problem, mondta Diá, vibratoral meg mindig a pinaban. I love u.
– Love u too.
Ki kapcsolta a laptopot, a vibrátort vissza rakta a táskába és egy pak cigit vett elő.
– Baszki, én meg mindig a faszommal játszottam. Gyorsan vissza feküdtem és tettem magam hogy alszom.
Hallom hogy mellém jön.
– Alex, Alex, szólt hozzám eléggé fáradt hanggal. Nem is csuda, pont azelőtt masztizot. Nem jössz velem ki cigizni? Bocsi hogy fel ébresztettelek.
Említeném kell hogy házban nem volt szabad cigizni, de szerencsére volt egy kis belső udvar, ám azt az ajtót csak kulccsal lehetett ki nyitni.
– Persze hogy megyek, válaszoltam asitva, eléggé jó színészi alakitassal.
Probléma az volt hogy boxer alsom alat, faszom meg keményen ált. Diának a seggét nézve apró kis rövidnadrágjaban meg nem sokat segített hogy lankadjon. Próbáltam úgy ki menni hogy ne vegye észre, ám de amikor le ültünk, makóm ki kacsintot.
– Valaki jót álmodott, röhögte.
– Hat na, van ilyen, mondtam én, kezemmel eltakarva pinara éhező farkom. Elég baj az hogy csak a tenyerem fogom még baszni.
Hülye röhögés hagyta el a szám.
Meg ha tudtam is hogy a lányokat szereti, gondoltam fel ajánlja hogy kisegít, pláne hogy előtte zavtosra kenyeztete puncit. De nem történt ilyen.
El szívtuk a cigit és vissza mentünk a lakásba. Kezemmel takartam magam, de már előtte mentem mert a fejemben csak maszturbálása járt, szemeim meg csak a csőp rövidnagragot nézték.
Jó éjt kívánt és vissza ment a szobába.
Nem is vártam hogy el aludjon. Boxer térdig, és már megint vertem magam. Becsukot szemmel totál el zárva agyam a külvilágtól, csak Dia pinajara koncentrálva.
– Alex, el felejt…, fojtotta magába a szót, a már ajtóban álló Dia.
Annyira el voltam szállva hogy már későn vetem észre. Be takarni magam már nem volt időm
Ott állt és nézte hülye arc kifejezesem, kemény fasszal a kezemben.
– Hát te?, kérdi.
– Most mondjam azt hogy olvasók, válaszoltam, a boxer után nyulva. Nem vagyok prűd de kicsit szégyelltem magam.
– Be kell vallanom, folytattam, de most már fel ülve, persze, még mindig égnek állo fasszal, láttalak miközben a csajodnak maszturbaltal, és a fasz gerjeszto látvány ezt hozta ki belőlem.
– Értem. És mit is láttál pontosan?
– Egy olyan pinat amelyiket már egy jó pár éve meg akarok baszni, hogy legyek őszinte. De nem vagyok olyan szerencsés mint a kolumbiai csajod.
– Es nagyon meg akarnád baszni?
– Szerinted?! És mutatom az agyekom.
Mosolygott és ujjával magához hívott.
“Csak létezik egy isten”!!! De vajon nem let volna könnyebb meg kérdezni amikor hozzám jött? Nyalazva mentem a szobába. Dia le ült a nagy francia ágy szélére. Meg álltam előtte. Lazán le huszta az alsót és a merev faszt nézte. Kezébe vette és tovább bámulta.
– Ne félj, nem harap.
– Tudom, csak már nagyon rég volt dolgom elő fasszal.
– Olyan ez mint a biciklizés, biztattam.
Lágyan a szájába vette, es finoman kezdte el szopni. Nyelve körbe – körbe járt, aztán a kalap alját kenyeztete. Bizserget egész testem. Gyengéden szopot. Látszott hogy nem faszhoz volt hozzá szokva. Nyelvjatekat minden porcikamban éreztem. Meg akkor is ha durvábban szeretem, nem erőltettem. Néha egészen a szájában, néha még csak a nyelve hegyével játszott a kemény fasszal. Legsziveseben már a szájában el mentem volna de pinara fájt a fogam.
– Na most én jövök.
– Ha úgy nyalsz mint ahogy csokolozol, árvíz fogja elönteni szádat.
Le terdeltem. Dia a hátára feküdt. Ovotasan le húztam a nadrágot és lábait széjjel nyitva, az ágy szélére emeltem. Pinaja olyan nedves volt mintha csak a nyelvem után sírt volna. Nagy ajkai domboruak. Kis ajkai ki nyilva mint viragoknak szirmai a reggeli napsütésben. Nyelvem hegyét hosszan végig csuztatam egészen a csikloig. Érdekes, edeses mandula iz keringett a számban. Eroseket fújt, és nyogeseit próbálta tompitani.
– Nem hallja senki, enged el magad, mondtam, és folytattam a falatozast. Óriási nyogesek hagyták el a száját miközben csiklojat szívtam az ajkaim közé.
– Isteni, isteni, ordította visitozva.
Le-fel kezdtem el mozgatni a fejem, szedulesig.
– Ne hagyd abba, kiáltotta és fejemet erősen magához húzta. Combja közé szorított és nagy reszketesben elment. Egész arcomon folyt az érdekes mandulás lé. Fölé emelkedtem, meg csokoltam. Saját orgazmusat el kezdte nyalni az arcomrol, mint ahogy a macskát szokták tisztítani a bundajuk.
– Most meg foglak baszni, drága leszbikus barátnőm. De előtte… És fél állva a szekrényhez mentem. Ameddig o a polojatol szabadult meg, a felső polcról le vettem a pénisz gyűrűs prosztata vibrátorom. Szerencsére az ő örömére koncentráltam, ezért kicsit már alvó pozícióban volt a faszom. Fél húztam a gyűrűt.
– Egy kis segítség kell, mondom neki, a vibrátort mutatva.
– Hoppá, mi van neked ott?
– Meséltem hogy mindenre nyílt vagyok.
Huncut mosollyal jött melem.
– Az ilyenekhez érték. Az ágyra!!! Parancsolta.
Hasamra feküdtem.
– Nem úgy, kutya pózban.
Na baszki, ilyen helyzetben meg nem voltam. Általában ülve szoktam magamnak be rakni, vagy háton fekve.
Engedelmesen szót fogadtam. Dia sikositot tett a tenyerébe és faszomat készte el verni. Mintha fejt volna. Golyoimat szopta, majd nyelvével köröket rajzolt seglukkamban. Kemenyedo faszomon már kezdet szorulni a gyűrű. Egy ujját a segembe nyomta, játszott vele, aztán már kettővel játszott. Elégé durván csinálta, mintha csak boszubol. Aztán hirtelen az egész vibratort tövig.
Fájdalmas orditas hagyta el a számat. Prostata vibratort gyengéden kell be rakni, a formája miatt. Közepe vastagabb de eleje és vége vékony. Amikor már a fele bent van, a második fele csak be csúszik. Dia egyből belém dugta. Mintha ez nem lett volna elég, el kezdte ki be mozgatni. Saját vibratoromal baszott seggbe. Azért prostata vibrátor mert a prostatat kell izgasa, de nem, Dia baszott vele. Nem volt egy jó érzés. Aztán meg állt. Tövig be nyomta.
– Most kész vagy, mondta, és a távirányítóval be kapcsolta a vibratort. Lassan kezdet jó lenni. Melegség öntött el. Faszom kő kemény volt. Ovotason fel álltam, nehogy ki csússzon, Diára néztem és az ágyra loktem.
– Kutyaba, de gyorsan.
Meg nem is állt rendesen pózban, és már tövig voltam benne. Most én basztam boszubol. Erosoket loktem rajta. Néha még álltam hogy a vibrációkkal kenyeztesem a csikoljat. Olyan hangok hagyták el a száját amilyeneket meg nem hallottam. Erősen doftem mint a bika. Csipőjét olyan szoritas alá vettem hogy nyomokat hagytam.
– Ohh basszus, ordított.
Minden egyes meg állásnál, a taviranyiton nyomot egy gombot. Seggemben rezego vibrátor és a faszomra szorult pina olyan érzés kombot keltett hogy kezdtem elvesziteni az agyam. Diát nyogesei és visitasai meg tovább fokozták.
Remegő terdemet az ágy sarkára pihentetem, erosen magamra húztam Diát és egy hatalmas orditassal el kezdtem spricelni a gecit az imadnivalo picsaba. Rá erezkedtem és csak pompaltam. Olyan mennyiség ondó jött ki belőlem hogy már a zacskomon folyt. Közben a rám szorult punci és a nagy remegeseket kísérő visitasok, orgazmust jelezték. Dia legyengült testet csak a faszom tartotta vissza attól hogy ne az ágyra esen. Óvatosan ki jöttem belőle és néztem ahogy pinaja szinte oklendezi a folyadékokat. Határa fordult és vigyorkot, közben meg a taviranyitot baszgeralta. A sok vibralastol pihenni akaró faszom már megint kő kemény volt.
– Drágám, ha már megint áll, akkor csinálni is kell vele valamit.
– Ezt is megkapod, mondta a segglukat mutatva, de ahoz te is nekem kell add a tieted.
– Azt már megkaptad, mondom, úgy is meg mindig te irányítód a jatekszerem.
– Azt te miattad csináltam, de ha most meg akarod kapni ezt a seggét, a tiéd az enyém kell hogy legyen.
Aztán a taskabol elő vesz egy strap on-t, egy fekete mű fasszal az elején. Olyan 14 centi lehetett de kicsit vastagabb mint az én vibrátorom. Belső részén egy kis csikló vibrátor volt. Nem láttam még ilyet pedig egy jó pár leszbikus pornót néztem életemben. Nem tudtam mit csináljak. Kívántam Diát, de arra nem gondoltam hogy seggbe kell baszon hogy még legalább egy menetre meg kapjam. Kicsi gondolkodás után elszántan mondtam neki:
– Jó, csináljuk, csak légy gyengéd.
Fülig erő vigyorral sikositota a mű faszt.
Kutya pozba álltam és össze szorított fogakkal vártam. Dia a hatamhoz állt, bal kezével ki húzta a vibrátort és belém hatolt. Annyira fájt hogy bele haraptam a matracba. Csüngő faszomat verve, mozogni kezded. Egyáltalán nem volt gyengéd. Pár pofon csatant el a fenekemen.
– Jó, jó érzés?
Egyáltalán nem volt jó, de aztán hirtelen az a melegség jött elő mint amikor csak magammal játszottam. A fájdalom enyhébb lett és kezdtem extazisba lendulni. A kis csikló vibrátor hatására Dia nyogni kezdet. Nagyokat fújtam miközben hátulról baszta szét a seggem. Amikor már ténylegesen csak az élvezet borítót el, nagy visitas jelezte hogy már megint orgazmusa van. De nem állt meg. Tovább dugót, meg nagyobb erővel. Már megint fájdalmas kezded lenni. Szerencsémre nem sokáig bírta. Ki jött belőlem és az ágyra melem eset.
– Köszönöm, lihegte.
Állig bírtam mozdulni. Be valóm fájt. Úgy éreztem hogy nem fogom tudni seggbe baszni. Lehet ezt is akarta. De nem akartam ennyiben hagyni. Szemet – szemert.
Nem volt annyi erőm hogy négykézláb baszam meg, ezért hátamon szóltam neki hogy most bele fog ülni. Gyors szopassal újra kemény lettem. Dia folem kerekedett és óvatosan ereszkedett dakomra.
– Nem így megy ez baby, mondtam, és egy hirtelen mozdulattal rám húztam. Fel kiáltott és belém karmolt. Szemeinek csak a fehérjét láttam. Biztos fájt neki, de nekem is. Mozdulni sem mert. Csipomet kicsit még emelve, a még bennem lévő erővel kezdtem mozogni. Erősen, meg erősebben. El kezdet ritmusba jönni. Kormeivel mélyen a bőrömben vad lovaglásba kezdet, mintha csak rodeon lett volna. Annyira feszült a faszomra hogy hiába próbáltam vissza tartani, pár perc után már tomtem is tele a seggét gecivel. Meg egy rövid ideig mozgott, aztán rám feküdt. Mind a ketten ki voltunk merülve. Pár percig feküdt rajtam. Puszilgatot, csókolt. Folyt rólunk a verejték, és nem csak a verejték. Nehezen fel álltunk és a mosdóba mentünk. Állig bírtam járni. Meg salyogot a seggem. Dia jarasa is elég szét kurt volt. Tus kabinban egymást néztük. A hasamon véres sebek, a kormeitol, az ő csipoin meg vér alá futás.
– Ezt nehéz lesz még magyarázni, mondta miközben szapanozta gyönyörű testet.
– Hat igen, nehéz lesz.
– Egy gond van, és a nagy extazisban el felejtettem mondani. Nem kellet volna belém élvez. Leszbikus létemre, nem használok gyógyszert.
– Baszki, erre nem is gondoltam.
Mosdas után még el szívtunk egy cigit, aztán külön – külön feküdtünk le. Reggel el kísértem az állomásra.
– Senkinek egy szót sem. Lehet repetazunk. Meg csókolt és fél ült a vonatra.
Azóta nem beszéltünk. Remélem nem marad terhes.

Forrás: https://szextortenetek.hu/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok szextörténetek rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr9317972068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása