Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Irgalmatlan szopás Miskolcon

Rosszlányok blog 2023.02.20. 01:52

35 éves férfi vagyok és az egyik történetemet szeretném veletek megosztani, ami tavaly nyáron történt meg velem. Az egyik barátom hívott fel, hogy jönne haza Budapestről és kitudnék e menni érte a Tiszai pályaudvarra. Én természetesen igent mondtam, hisz rég találkoztunk már és egyébként is régi barátok vagyunk.

A vonat, ha jól emlékszem fél háromra ért Miskolcra. Egy kicsit hamarabb indultam el, mert még volt egy-két dolgom, amit szerettem volna előtte elintézni. A dolgom végeztével szembesültem vele, hogy még van 45-50 perc a vonat érkezéséig, így gondoltam valamivel elütöm az időt, de a Tiszai pályaudvar parkolója tele volt, így nem tudtam leparkolni. Nem messze a pályaudvartól található a selyemréti strandfürdő, aminek egy ingyenes, nagy, kavicsos parkolója van, így jobb híján oda parkoltam le.

Elkezdtem nyomkodni a telefonomat, amikor azt vettem észre, hogy a parkolón keresztül fiatal nők jönnek-mennek és a parkolóból nyíló elhagyatott, romos épületbe mennek be, majd pár perc múlva kijönnek onnan. Ez az épület egy kb 160-170 cm magas tömör kerítéssel volt határolva, melynek kapuja nyitva volt, így simán belehetett menni az épületbe. Ez felkeltette az érdeklődésemet, így vártam, mi fog történni. Nem is kellett sokat várni egy fiatal, csinos, 18-19 év körüli lány jelent meg, aki szintén a romos épület felé vette az irányt. Az épülettől én egy kicsit távolabb parkoltam, de ebben a pillanatban a kerítés kapuja mellől az egyik parkoló autós elhajtott. Nekem se kellett több, így gondoltam közelebbről is megnézem, hogy mi történik ott pontosan. Beparkoltam gyorsan az autós helyére, így már közelebbről nézhettem a történéseket. Ahogy leparkoltam, leállítottam az autót és benéztem a félig nyitott kapun, látom, hogy a fiatal lány az épület és a kerítés között guggol, és éppen pisil, majd megtörli a punciját, megigazítja a ruháját és elmegy. A látvány eléggé felizgatott, ugyanis premier plán láttam mindent, a fenekétől a szemérem ajkaiig, nagyon szép puncija és segge volt. Ekkor tudatosult bennem, hogy ezt az épületet wc-nek használják, a lányok pedig egész egyszerűen prostik, akik itt könnyítenek magukon. Néztem, hogy a lány hová megy és beigazolódott a gyanúm, ugyanis megállt egy autós, lehúzta az anyósülés felőli ablakot, a lány behajolt, gondolom a tarifát egyeztették, majd a lány beült és elmentek. Kb: 15-20 perc múlva ugyanaz az autós visszajött, a lány kiszállt, az autós elhajtott, a lány pedig álldogált tovább a parkoló és az út közötti járdán.

Lassan érkezik a vonat, de még mindig van 15-20 perc. Egyszer csak egy 25-30 év körüli nagyon csinos, vékony, lány sétált át a parkolón. Gondoltam magamban, hogy ha Ő is bemegy az épületbe vagy legalább az épület és a kerítés közé, akkor utána megyek, lesz, ami lesz. Miközben sétált a parkolón át én figyeltem és már szinte drukkoltam, hogy menjen be az épületbe. Ahogy közeledett felém akkor láttam, hogy mennyire jó alakja van. Magas, vékony, világosbarna haj, a testéhez képest nagy mellek, pici, formás segg, pont az esetem. A farkam egyre jobban bizsergett és keményedett, így kénytelen voltam a nadrágon keresztül masszírozni magam. Ahogy közeledett a lány egyre jobban állt a farkam és csak reménykedni tudtam, hogy bemegy a hőn áhított kapun. Egyszer csak megállt az egyik kocsinál, kinyitotta az ajtót és beszállt. Gondoltam magamban, remek, akkor Ő mégsem megy be, pedig addigra már nagyon megkívántam. Üldögéltem egy kicsit, már éppen arra gondoltam, hogy átgurulok a Tiszaira, mert lassan befut a vonat, amikor arra lettem figyelmes, hogy a lány kiszáll a kocsiból, szétnéz és elindul az épület felé. Nem hittem a szememnek!!! BEMENT!!! Nem is tétováztam, kipattantam az autóból, még szinte be sem záródott az ajtó mögöttem, de már nyomtam is a távirányítón a központi zár gombját. Még egy gyors pillantás a parkoló felé, hogy nem lát e valaki, de nyugodtan konstatáltam, hogy minden rendben van, így azzal a lendülettel bementem az épületbe.

Ami bent fogadott, az finoman szólva sem volt a tisztaság mintaképe. Az első helyiség teledobálva wc papírral, törmelékkel és nagyon büdös volt. Már majdnem kifordultam és inkább feladom az eltervezett dolgot, amikor a vágytól vezérelve erőt vettem magamon és tovább mentem. Egy folyósóra tévedtem, ahonnan jobbra és balra helyiségek nyíltak. Ezek már viszonylag „tiszták” voltak, csak egy kevés törmelék volt körben, ami az évek alatt lepergett a falakról. Benéztem az összes helyiségbe, de a lányt sajnos sehol sem találtam. Egy kicsit mérges voltam, egyből arra gondoltam, hogy inkább a pisilős 18-19 éves lányt kellett volna megcsípni, de azt már buktam sajnos, de rögtön át is futott az agyamon, hogy Ő egyébként is prosti volt, tehát mindegy is, marad a masztizás….. Ahogy indultam kifelé az épületből nekem is pisilnem kellett, így a folyosóról bementem az egyik nagyobb helyiségbe, amit tisztábbnak ítéltem meg. Ebből a helyiségből nyílt egy másik, kisebb helyiség is. Megálltam a két helyiség közötti ajtóban, elővettem a farkamat és elkezdtem vizelni. A farkam addigra nem volt már beton kemény, de nem is lankadt le teljesen.

Amint az első cseppek megindultam a farkamból egy vékony női hang szólalt meg: „Hé, én is itt vagyok!!!”. Hirtelen összerezzentem, mivel nem számítottam arra, hogy ebben a nagy épületben valaki pont ott van, ahol pisilni szerettem volna. Egy lépéssel bentebb léptem és akkor láttam, hogy a lány, aki után bementem, ott guggol a kis helyiségben és pisil. Hirtelen nem tudtam, hogy mit csináljak, félig merev farokkal pisilek, a lány pedig két lépésre tőlem guggolva szintén pisil. A helyzet nagyon felizgatott és csak annyit tudtam mondani, hogy „bocsánat, nem láttam, hogy itt vagy, máris végzek és már itt sem vagyok”. Végeztem tovább a dolgomat, de a szemem sarkából a lányt néztem. Ami azonnal feltűnt, hogy a lány közben folyamatosan a farkamat nézi. Kínos, de egyben nagyon izgató helyzet volt. Ahogy ürült a hólyagom, a kialakult bizarr, de egyben nagyon izgató helyzet miatt egyre növekedett és keményedett a szerszámom, a lány pedig folyamatosan a faszomat nézte. Nem tudtam, hogy mit csináljak. Kint állt a kocsija, tehát biztosan nem prosti, csak rájött a pisilés és bejött könnyíteni magán, tehát inkább végezzek a dolgommal és menjek el?…….de miért nézi a fakamat??? Tetszik neki??? Teljesen tanácstalan voltam, de jött egy isteni sugallat, hogy mi lenne ha kiverném a farkamat a lány előtt?!

A pisilést befejeztem, a farkam állt, így ütemesen húzogatni kezdtem rajta a bőrt egyre gyorsabban és gyorsabban, közben lassan a lány felé fordultam, aki még mindig guggolt és nézte amit csinálok, de már nem pisilt. Kérdeztem, hogy tetszik e amit lát, de nem válaszolt. A farkam addigra már kő kemény volt és másodpercekre voltam a csúcstól, amikor is a lány megszólalt, hogy igen, tetszik. Ekkor a hokizás ütemén egy kicsit lassítottam, hátha mégis csak lesz itt valami. Közelebb mentem a lányhoz, aki még mindig guggolt, így a farkam pont a szájával volt egy magasságban. Kérdeztem tőle, hogy szeretne e segíteni? A lány nem szólt semmit, csak megfogta a farkamat és iszonyatos tempóval és technikával szopni kezdte úgy, hogy életemben nem volt még ilyen rövid és eszméletlen jó szopásban részem. Nem kellett sokat várni, telelőttem a száját, de szerintem ennyi sperma soha nem jött még ki belőlem egyszerre….

A lány nem tudom, hogy mit csinált, lenyelte vagy kiköpte, mert nem azzal voltam elfoglalva, hanem az érzéssel, ami letaglózott. Megmerevedett a testem és olyan bizsergést éreztem minden porcikámban, mint még soha! Amikor magamhoz tértem, még mindig a lány szájában volt a farkam, de már csak óvatosan, lassan, finoman szopogatta, nyalogatta. Pár másodperc múlva kivette a szájából és annyit kérdezett, hogy jó volt e? Mondom ez nem jó volt, hanem leírhatatlan, elmondhatatlan, eszméletlen, irgalmatlan, ilyet még soha nem éreztem korábban. Ezek után megszólalt, hogy neki is nagyon jól esett, de közben masztizott és így ő is elélvezett. Érdekes, mert az egészből semmit nem vettem észre, mivel nem azzal voltam elfoglalva. Eltettem a farkamat és Ő is felhúzta a nadrágot, reméltem, hogy lesz még valami, de mondta, hogy neki most mennie kell. Kimentünk az épületből és megkínáltam egy cigivel, melyet elfogadott. A kocsinál még beszélgettünk és azt mondta, hogy soha nem csinált még ilyet, de amikor meglátta a farkamat, miközben pisiltem, utána pedig amikor elkezdtem kiverni, akkor teljesen a hatalmába kerítette, annyira tetszett neki és egyébként is az egész abszurd helyzet nagyon felizgatta. Mondtam neki, hogy én se csináltam még ilyet és én is pontosan ugyanezt éreztem.

Beszélgettünk még pár percet, telefonszámot cseréltünk és megegyeztünk, hogy összefutunk még, csak nem itt, hanem egy higiénikusabb, komfortosabb környezetben. Elköszöntünk egymástól és átgurultam a tiszaira, ahol pont befutott a vonat. Felvettem a barátomat, akinek elmeséltem, hogy mi történt az elmúlt 45-50 percben. Azt a megállapítást tettük, hogy valószínűleg az életben egyszer fordul elő ilyen, de nekem most szerencsém volt.

Még este felhívtam a lányt, mivel folytatást akartam, meg akartam dugni, azt akartam, hogy újra szopja a farkamat és azt a csodálatos puncit megkaparintsam, élvezni akartam a testét! Amikor felvette a telefont azt mondta, hogy pont most akart hívni, mert annyira felizgatta az egész, hogy azóta erre masztizik és dugni szeretne. Még aznap felmentem hozzá és kiélveztük egymás testét, maratoni szex lett belőle.

A szexkapcsolatból más nem alakult ki. Párszor összefutottunk még, de a nagy kéjes érzelmi vihar, az a nagy élvezet, ami a romos épületben történt nem tudott már sajnos újra megismétlődni. Egy percig sem bántam meg semmit, mivel életem legjobb szopása történt meg ott, amit soha nem felejtek el! �

Forrás: https://szextortenetek.hu/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok szextörténetek rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr7318052948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása