Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Dögös a csaj! Megérne egy hét ajtócsapkodást!

Rosszlányok blog 2023.08.14. 00:03

Sziasztok! Ildi vagyok, aki nem rejti véka alá a gondolatait és a bájait.

Ez most hosszú lesz, de nem akartam két részt csinálni belőle.

Egyik délelőtt muszáj volt bemennem a férjem munkahelyére, el kellett tőle hoznom valamit, amit otthon elfelejtettünk megbeszélni.
Az előtérbe érve látom, hogy a lépcsőház le van zárva felújítás miatt.
Kérdeztem a legközelebb álló munkástól, hogy hogyan tudok felmenni az emeletre, amikor megszólalt mögöttem egy férfi hang, “Tessék csak velem jönni, én is oda megyek!”
Megindultam a fiatalember után, közben azért naná, hogy kellően végig mértem. Huszonöt körüli, barna hajú, barna szemű, nálam kicsit alacsonyabb, kellően izmos, kb 100 kilós, bariton hangú, dinamikus járású férfi. Szóval a nézését meg a járását lecsekkoltam tüstént.
Felérve az irodába meglepődtem. Ott már dolgozott egy másik ugyanilyen kinézetű pasi, a klímát javította. Természetesen ikrek.
Elrendeztem a férjemmel amit kellett és indultam dolgomra.
Este amikor újra találkoztunk a férjemmel, fülig mosollyal újságolta, hogy amikor visszatért az irodába, az egyik klímatechnikus felemelt hüvelykujját mutatva mondta, “Dögös a csaj! Megérne egy hét ajtócsapkodást!”
A férjem próbálta bagatellizálni a dolgot, hiszen a lányom idősebb nála, de a srác be volt indulva nagyon.
“Uram! Hozzon össze minket a nővel és megháláljuk! Nem fogja megbánni!”
Mi az, hogy “minket”? kérdezte a férjem, “mindketten szeretnétek, na és egyszerre vagy külön külön?!”
A srácok csak mosolyogtak és bólogattak.
A férjem nevetett, de a névjegykártyáját a srác otthagyta az asztalon.
Szó se róla, ezt hallva hízott a májam rendesen. 52 évesen a huszonéves legények még rám gerjednek, de azon túl, hogy feldobta a napomat, nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget.
Este az ágyban fekve jutott eszembe, hogy vajon mivel honorálnák a férjem szívességét ha összehoz velük.
Csak fantáziáltunk, de előbbre nem jutottunk, így aztán egy vad szeretkezéssel vezettük le a feszültséget.
Nem is foglalkoztunk tovább vele, de néhány nap múlva az ikrek egyike felkereste a férjemet és rákérdezett, hogy gondolkozott-e az ajánlaton!?
A férjem rögtön kapcsolt, és mondta, hogy ajánlat nem volt csak kérés, mert arról nem esett szó, hogy mi lenne amit ő kapna cserébe, hálából.
A srác gondolkodás nélkül már mondta is, “Mindkettőnk feleségét megkaphatja, egyszerre vagy külön külön, ahogyan akarja.”
Na erre a férjemnek is elakadt a szava, csak annyit tudott kinyögni, “Ezt este megbeszélem a feleségemmel!”
Erre a srác fehéredett el, “A hölgy a felesége? Bocsánat, nem tudtam!”
Néhány pillanatnyi kínos csend után a férjem csak annyit mondott, “na legalább mostmár mindent tudunk. Holnap majd folytatjuk ezt a beszélgetést.” és elköszöntek egymástól.
Este amikor haza ért látom gondban van. Elmondta a történteket, de a gond ottmaradt az arcán. Rájöttem, begőzölt teljesen a huszonéves puncik gondolatára. Rákérdeztem és igazam volt.
A közösségi médiában rákerestünk a fiúkra, és innen már számunkra egyszerű volt minden.
Másnap megbeszéltek egy közös ebédet az egyik svédasztalos étteremben.
Negatív élmény ott sem volt.
Sanyi és Józsi bemutatták a feleségeiket, Lili és Jujuga, eredetileg Lilla és Jolán, 21 és 22 évesek, vékony testalkatú, hosszú barna hajú, barna szemű, nem túl visszafogott lányok akik akár testvérek is lehettek volna, de csak barátnők voltak mielőtt sógornők lettek.
Mindannyian pozitívan kezeltük a helyzetet, megbeszéltük a részleteket, az időpontot és azt hogy náluk leszünk.
Ikerházban laknak, átjárási lehetőséggel.
Mi az egyik házrészben várakozunk, ők a másikban, az ikrek kívülről megkerülik a házat a férjem az átjáró ajtón megy át, majd két óra múlva ugyanígy vissza. Ragaszkodtak hozzá, hogy a férfiak ne találkozzanak.
Így is lett.
Alkalomhoz illően piros pöttyös fehér, mellben húzott mini ruhát vettem fel mert ehhez nem kell melltartó, de biztos ami biztos bugyi se!
A megbeszélt időpont előtt megérkeztünk, Lili beengedett bennünket, mondta, hogy várjunk ötig, akkor kezdődhet a buli egészen hétig.
Ötkor pittyegett a telefon, SMS, csak annyi, “Hajrá!”
A férjem adott egy csókot és el is tűnt az átjáró ajtó túloldalán, de már kopogtak is a bejárati ajtón a fiúk.
Kinyitottam és mint két úriember egymás után besétáltak.
Az első kézcsókot adott, és azt mondta, “Hölgyem engedje meg, hogy bemutatkozzam, Józsi vagyok a szexmasina”. Épp csak elmosolyodtam, de már bele is csókolt a nyakamba.
Félreállt, majd mögém. Kézcsókkal kezdte a bemutatkozást a másik is, de ő azt mondta, “Sanyi vagyok az orgazmusgyár!”. Bal kézzel ráfogott a tarkómra és olyan szenvedélyesen lesmárolt, hogy biztos voltam benne, nem fogunk unatkozni.
Józsi nem véletlenül lépett mögém. Hátulról átölelt, egyik keze a mellemet, a másik a ruhán keresztül a szemérem dombomat markolta, miközben vadul csókolta a nyakamat. Sanyi sem akart lemaradni. A tarkómat ugyan elengedte, de a szája erősen tapadt az enyémre, a két kezével pedig egyszerre markolta mindkét popómat és felemelt kicsit.
Ha ennyire erős hát a két lábammal átkulcsoltam a derekát és hátra dőltem, Józsi el is kapott a két karomnál fogva és vittek a hálószobába mint a vadászok a zsákmányt.
Az ágyra valamiért nem tettek le, inkább függőleges helyzetben a saját lábamra állitottak. Mihelyt ez megtörtént a Józsi úgy kapta le rólam a ruhát mint a szél, mintha rajtam sem lett volna.
Ott álltam meztelenül két felöltözött pasi társaságában.
Egy pillanatra ők is lefagytak, de Sanyi ledöntött az ágyra és úgy ruhástól rám pattant, melleimet falta, markolászta, simogatott, csókolt és már igencsak matatott a nyelve a számban.
Józsi közben ledobta a ruháit és az ágy másik oldala felől közelített, csókokkal halmozva el arcom minden porcikáját. Nem időzött sokat, finoman haladt egyre lejjebb. Nyakam után a dekoltázsom majd a melleimet kényeztette, ügyelve rá, hogy én is kényelmesen az ő testéhez hajolhassak.
Sanyi közben folyamatosan hátrált, átadva a terepet a testvérének. Amikor Józsi a elért a szemérem dombig, megjelent a szemem előtt egy impozáns, nem túl nagy, de vastag erekkel díszített kemény fasz. Ilyen közelről nehéz volt gyönyörködni benne így inkább elmarkoltam és nyalogattam. A szexmasina nyelve már a peckemen körözött amikor próbáltam bekapni a csodás kéjrudat, de nem sikerült mert haladt lejjebb, hogy barlangomba merítse ficánkoló nyelvét.
Így viszont a heréit kaptam be és meg is szívtam, miközben nyelvemmel köröztem rajta, amitől gazdája felnyögött, de csak egy pillanatra hagyta abba punusom kényeztetését.
Ekkor lábaimat Sanyi a vállaira vette, éreztem, hogy közben levetkőzött, és csókokkal halmozta el mindenütt ahol hozzáfért.
Józsi óvatosan hátrálni kezdett hiszen a tökei a számban voltak, és amikor elengedtem őket úgy helyezkedett, hogy megkóstolhassam a kívánatos farkát.
Innentől ő csak élvezte a helyzetet fekvőtámaszban nyögdécselve, az orgazmusgyár viszont olyan vehemenciával fúrta arcát fültől fülig a punusomba, hogy attól majdnem rögtön elélveztem és koncentrálnom kellett a szopásra, mert mégse illik fasszal a számban átadni magam gyönyörnek.
Ebben Józsi is segítségemre volt, apró mozdulatokkal dugta a számat, időnként maximálisan leereszkedve hatolt a mandulákig majd egyre beljebb is.
Sanyi már a csiklómat kényeztette, nyalogatta, körözött rajta a nyelvével és bekapva meg is szívta, és éreztem nem fogom tudni uralni a testemet. Józsi lassan kicsúszott a számból, melleimet markolászva olyan nyelves csókot adott, hogy feltérképezte a farka merre járt az imént amikor spriccelve rám tört a gyönyör.
Éreztem a tócsát alattam és Sanyi nyakán is ahogy lassan lábaimat leengedve feljebb araszolt a nyelvével, hagyva nekem lehetőséget, hogy végre teljesen felfeküdjek az ágyra.
Ráült a combjaimra, farkát közéjük fúrta és melleimet maszírozva addig helyezkedett míg vágatomat hosszában birtokba nem vette és miközben csöcseimre rábukott apró csípő mozdulatokkal hergelte a duzzadt sunámat.
Józsi közben lassan, de határozottan haladt a bokámtól felfelé, néha vissza vissza tért a lábfejemhez, szopogatta az ujjakat majd a combom tövét megcélozva tesója farka mellett nyalakodott.
Isteni érzés!
Sanyi kiemelve farkát a meleg, húsos párnák közül teret adott Józsinak aki szinte hörögve nyalta le az utolsó csepp maradékát is a kifolyt sunaszaftnak.
Sanyi a kiszabadult farkát a melleim közé tette és a dinnyéket rászorítva lassú mellszexbe kezdett, ügyelve rá, hogy számmal elérjem a kékfejűt, de ne tudjam bekapni. Ekkor már sejtettem, hogy az ikrek sem mindenben egyformák. Vastagabb nem de hosszabb volt. Izgalmas volt eljátszani a gondolattal, hogy előbb utóbb úgyis bekaphatom ezt az incselkedő farkincát, miközben Józsi a lábaimat szétfeszitve terülj terülj asztalkámat játszott a puncimban. Nagyon jól csinálta! Lehet csak a duzzadt ajkak voltak érzékenyebbek az átlagnál, de épp csak nem mondtam ki, hogy “basszál már meg végre!”
De ez is eljött.
Pinám elé térdelt, térdeimet széttolta, és egyetlen lökéssel tövig elmerült a kitárulkozó lehetőségben. Nagyon élvezhette a helyzetet, mert másodpercekig meg se mozdult.
Sanyinak is lankadt a figyelme, mert popsiját fogva sikerült közelebb húzni magamhoz és bekapni a feszes makkot. Kibillent egyensúlyából és négykézláb támaszkodva hagyta, hogy mostmár én diktáljam a ritmust, amihez jó zenei aláfestés volt a picsámnak csapódó herék csattogása.
Nyögtünk mindhárman nagyokat.
Sanyi néha ráereszkedett a számra és őrült “Ohhhhhh” hörgessel jelezte, hogy nagyon jó. Józsi folyamatosan fokozta a tempót és zihálása jelezte nem sok lehet neki hátra.
Sanyit egy mély lélegzet után magamba húztam és nem hagytam mozogni, csak a torkom fejte a finom faszt amitől két pillanat alatt kitört a gejzír amit a nyelőcsövem az utolsó cseppig befogadott.
Még a torkomban lüktetett a lankadó fasz amikor Józsi lihegve kérdezte, “hova akarod?”. Válaszolni nem tudtam így csípőjét megfogva húztam magamra amitől először nálam aztán néhány pillanat múlva nála is elszakadt a cérna és hörgő üvöltéssel verte telibe kéjtől tüzelő pinámat.
Sanyi közben eldőlt mint egy zsák, így már kaptam levegőt és a gyönyör hangjai elhagyhatták az én ajkaimat is.
Józsi rám feküdt, lüktető farkát még a pinámban pihentetve, és csöcseimre rámalkolva levezetésként buján falta mindkettőt, majd a másik oldalamra fordult, még azzal sem törődött, hogy a lábai így lelógnak az ágyról.
Kibaszott jó volt!
Mindhárman csak pihegtünk.
A gravitáció azonban nem sok időt hagyott a pihire, mert hamarosan vastag patakban kezdett folyni kifelé a spermával kevert sunaszaft. Combjaimat összeszorítva felkeltem és kibotorkáltam a fürdőszobába, a zuhany alatt rendbe szedtem magam, még egy kicsit játszottam is a sugárra állított zuhanyrózsával, majd tessék lássék megtörülközve visszamentem a fiúkhoz.
Hát náluk közben megállt az idő. Mindkettő úgy feküdt ahogy otthagytam őket.
Egy határozott lendülettel Sanyi fölé penderültem és ráültem a mellkasára.
– “Mi történt orgazmusgyár? Leállt az erőmű? Tessék megdolgozni a hírnévért!” – mondtam, és csípőmet riszálva egyre közelítettem a szájához, lassan, incselkedve, ahogyan ő is tette fél órával azelőtt velem.
Józsi csak a fejét emelte fel, tekintete az sugallta, “hát itt meg mi folyik?”
– “Nyugi szexmasina! Nem ért véget a szeánsz!” – szóltam rá, és jobb kézzel rámarkolva férfiassága egészére jeleztem neki, hogy nyugi, most én jövök. Bele is törődött azonnal, de a női kéz hatása azonnal érződött. Pár pillanat múlva már nem fért el a markomban, de a simogatás megtette a hatását.
Miközben puncim teljes hosszában riszáltam a Sanyi arca fölött, ügyelve rá, hogy néha kapjon levegőt is, ujjaim érzéki játékával a Józsi farkát hergeltem.
A nyaligátor jól végezte a dolgát alattam, hamarosan, olyan ragacsos lett az arca mintha nem is zuhanyoztam volna. A kezem is kapott némi sikositó előnedvet, amitől rágerjedtem, hogy szóltam, álljon fel!
Nem is késlekedett, ahogyan én sem, hogy újra a számba tömjem a kívánatos faszt.
Bal kézzel a tökeit maszíroztam, jobbal a bőrt maximálisan hátra húzva vertem, míg nyelvem és ajkaim táncot jártak a csodásan feszes makkon, miközben Sanyi alattam nemcsak nyalt, de valószínűleg extázisba is került mert a meredező farka úgy rangatózott mögöttem mint aki mindjárt spriccelni fog.
Egy határozott lendülettel hátra billentettem magam, kezemmel húzva magam után a finom nyalókát, és azonnal tövig magamba fogadtam az alattam fájdalmasan epekedő kéjrudat. Gazdája hörögve felordított és éreztem, neki annyi! Már spriccelt is mint a vulkán a forró lávát barlangom minden zugába, teste pedig a gyönyörtől remegett.
A markomban lévő, egyre csak lüktető kemény faszt a számba tömtem, megforgattam odabent mindenütt, szédüljön csak el ha jót akar, majd amikor orgazmusgyár tehetetlenül elterült alattam, mondtam a szaxmasinának, hogy “gyere!”, kezemmel irányítva mögém, én pedig felemelkedve négykézlábra álltam, ügyelve, hogy csöcseim kellően ingereljék és életre keltsék a Sanyi fantáziáját.
Józsi nem sietett.
Incselkedett.
Faszát a barlangomhoz tette majd visszahúzta és vágatomban egészen a peckemig tolta, majd kezdte elölről. Amikor már sokadjára játszotta el ezt egy óvatlan pillanatban rátoltam a tüzelő picsámat és a far izmokat megfeszítve rászorítottam.
Vette az adást, mert felnyögött és esze ágában sem volt kivenni, inkább elkezdte ütemesen baszni a túlontúl lucskos és duzzadt punámat.
Sanyi közben feléledt alattam, csöcseimet két kézzel gyúrva falta, harapta, szívta a bimbókat, amitől nekem is elsötétült a világ.
Csípőmmel vadul köröztem a sunámat kitöltő faszon, dinnyéim betakarták Sanyit teljesen, én pedig teli torokból hörögtem, “ez az, basszál!”
Nem tudom meddig tartott, mert az orgazmus hullámokban tört rám, néha még levegőt venni is elfelejtettem, a picsám csattogott minden lökésnél, de amikor egy kéz (?) a peckemen kezdett el körözni akkor végem lett, összerogytam és fekvő kutya pózban hagytam lesz ami lesz, és lett is.
Józsi a méhemig feltolta magát és úgy maradt, csak punámban lüktető farka jelezte még él. Pumpálta is a nedűt rendesen, nem látszott, hogy ez már a második két órán belül.
A gabalyodásnak Sanyi vetett véget, mert a rajta lévő két test súlya alatt levegőt is alig kapott.
Eldőltünk mint egy egy zsák, valaki egy pólót nyomott a lábam közé, mert most tuti nem mentem volna ki a fürdőszobába.
Megint csak jutott az eszembe, ez kibaszott jó volt.
Feküdtük az ágyon tehetetlenül, mint három halott partizán az erdőben, amikor megszólalt az asztali óra, jelezve, hogy ennyi volt, lejárt az idő.
A két fiú, mint a mérgezett egér kapkodták fel a ruháikat a padlóról és pár másodperc alatt már kint is voltak a házból, csak a lábam között betétet játszó póló árulkodott arról, hogy az elmúlt két órát nem egyedül töltöttem a lakásban.
Nemsokára nyílt az átjáró ajtó és megjelent a férjem.
Elkapott a nevetés.
Fitten, fiatalosan, hibátlanul felöltözve, mintha odaát csak egy író-olvasó találkozó lett volna, én meg mozdulni is alig bírtam.
Mire rendbe szedtem magam és az egyszál ruhámat is magamra húztam, megjelent Jujuga, hogy kísérjen bennünket, és csak annyit mondott, reméli meg vagyunk elégedve, mert ők mind a négyen nagyon.
Búcsúzáskor szájon csókolt mindkettőnket és a nyomaték kedvéért egy sejtelmes mosoly kíséretében végig simított mindkettőnk ágyékán.

Két nap múlva jött egy SMS, “Reméljük jól vagytok! Volna kedvetek folytatni? Akár egy swinger hétvége keretében is!? Ráértek válaszolni!”

U.i.
Még nem válaszoltunk.
A történet a résztvevők tudtával és beleegyezésével, valós nevekkel került feltöltésre.

A gyönyör legyen Veletek!

Forrás: https://szextortenetek.hu/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok szextörténetek rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr4618187493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása