Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Anyu legjobb barátnője 4.

Rosszlányok blog 2023.10.30. 02:37

Beálltunk a zuhany alá és langyos vizet folyattunk magunkra, hogy lemossuk az éjszakai város pórát és felfrissüljünk az előbb átélt események után. Majd Szilvi átkarolta a nyakam és gyengéden csókolózni kezdtünk. Természetesen a kezem rögtön a fenekére tapadt.
– Tudod Bazsi egy percig nem gondoltam komolyan, hogy nem akarok ma már szexelni veled.
– Akkor miért szivattál? Mire volt ez jó?
– Arra hogy lássam hogy hogyan reagálsz rá.
– Mint láthattad nem esett jól.
– Igen láttam és tetszett.
– Micsoda?
– Az ahogy duzzogtál. Ez csak egyet jelent. Azt hogy kívánsz engem.
– Hogy a fenébe ne kívánnálak! Ebben a fél napban több élvezetet adtál, mint amit Noémivel élek meg egy hétvége alatt.
– Ennek nagyon örülök és én is így vagyok veled.
– Naaa, Szilvi.
– Komolyan mondom Bazsi. Élvezem az érintésed a csókod a farkad. Mikor nem érzem a szád vagy a kezed a testem valamely pontján vágyom utánna, mikor érzem akkor meg arra vágyom hogy soha ne érjen véget. Csak attól el tudnék élvezni, hogy simogatod a testem. Élvezem a veled töltött idő minden pillanatát és a lehető legtöbb időt akarom veled tölteni, persze szexel. Rengeteg pasi dugott már meg, de soha senki nem váltott ki belőlem ilyen érzéseket, ezt nyugodtan elhiheted. Csak attól be nedvesedik a pinám, hogy hozzám érsz. Természetesen nem akarlak magamhoz láncolni , ez csakis a szexről szól. Más szóba sem kerülhet, nem csak a nagy korkülönbség miatt, hanem miattad. Nekem nincs már szükségem komolyabb kapcsolatra, csakis szexre, rengeteg szexre, nagyon jó szexre. Amit veled megélhetek. De csakis addig amíg te úgy érzed. Ha holnap megtalálod életed szerelmét és menni akarsz, mehetsz, nem foglak vissza tartani, hiszen ez az élet rendje, nálad még.
Csak néztem Szilvire és meg sem tudtam szólalni.
– Mondj már valamit csödörkém!
Válasz gyanánt megcsókoltam és úgy szorítottam magamhoz, hogy a következő két hétben el sem akartam engedni .
– Ez csodás válasz volt. Minden benne volt amit tudni akartam. De most azt akarom tudni, hogy képes vagyok e újra átélni azt amit az előbb. És különben is, azt ígértem, hogy a szádra ülők és meglovagolom a nyelved.
– Én meg azt ígértem, hogy úgy megbaszlak mint egy jó ribancot.
– Alig várom már. De lenne egy kérésem. A számba már élveztél és a seggem is megtöltötted, úgyhogy most a pinámon a sor.
– Ezt a kérést be tudom tartani. De te most nem sikongathatsz teljes hangon.
– Nem is akarok. Visítaní akarok a sok orgazmustól amit okozol nekem.
– Akkor biztosan lebukunk úgyhogy kell valami hangtompító.
– Igaz, majd keresek valamit. Akkor indulhat a szex buli?
– Gyerünk ribanckám.
Megtörölköztünk majd irány az ágy. Csókolóztunk az ágy elött és most Szilvi lökött rá.
– Remélem felkészültél, mert addig fogok a szádon ülni amíg nyalni bírsz.
– Na arra kíváncsi leszek. Hozzad a pinád, szét foglak nyalni.
Elhelyezkedtem kényelmesen, a fejem alá tettem egy párnát és vártam Szilvi isteni pináját. Úgy jött felém mi egy vadmacska aki éppen becserkészi a prédáját. Már az izgató volt. A farkam a zuhany alatt nyugovóra tért, de mikor Szilvi odaért rögtön kezelésbe vette a szájával. Gyorsan éreztem is a hatását, de ezzel Szilvi is tisztában volt.
– Csak hogy egy kicsit fel hergeljelek.
Majd folytatta útját, aztán a számra tapadt, hevesen smároltunk. Abbahagyta, majd ismét útnak indult, de most már az ő teste kapta a hergelés. Úgy igazította a melleit ,hogy az egyik bimbója a számba kerüljön. Én rögtön rámarkolt mindkettőre és felváltva szoptam őket. Így kicsit én is húztam az idegeit, hiszen tudom jól, hogy a melleinek izgatása nagy hatással van rá. Így nem nagyon akartam öket elengedni mikor elindult, hogy a számra üljön.
– Engedd már el a csöcseim, most máshol akarom érezni a nyelved. Nehogy kifáraszd magad mire a lényegre térnél.
– Ne aggódj nem fogok kifáradni.
Tudni kell, hogy imádok nyalni és jó sokáig is bírom. Noémi előszeretettel kéri és nagyon élvezi is. Engedtem Szilvinek így a látó terembe került a kényeztetésre váró terület. Szilvi isteni finom, lucskos pinája. Nem szórakozott, tényleg rögtön rá is ült. Én rögtön a lényegre tértem a gáttól egészen a csiklóig, teli nyelvel végig nyaltam. Már akkor jócskán nedves volt, de ez még jobban beindította Szilvit. Neki álltam a kisajkaival játszatni, már a csípőjét is mozgatni kezdte a számon. Majd rátértem a megduzzadt csiklójára. Először csak a nyelvem hegyével érintgettem, köröztem rajta, húztam Szilvi idegeit. Aki már alig bírt magával, mozgatta a csípőjét a számon. Én csak tartottam a nyelvem ő pedig úgy mozgott rajta ahogyan neki jól esett. Így élte meg az első orgazmus,  egy visszafogott nyögéssel kísérve. Aztán rátapadt a szám a megduzzadt csiklójára, de úgy mint a pióca az ember bőrére, és szopni kezdtem. Akkor még nagyobb táncba kezdett Szilvi csípője. Két, az elsőnél sokkal nagyobb orgazmust élt át, de vissza fogott hangon. Utánna lentebb csúszott, de úgy hogy majdnem bele a farkamba. Smárolni kezdtünk miközben a farkamon csúszkált a nyálamtól és a saját nedveitől sikamlós pinájával.
– Jól tudod használni a nyelved, is.
– Azért sokat kell még gyakorolnom rajtad.
– Én mindig készen állok hogy lehetőséget biztosítsak számodra. De most más lehetőség előtt állsz. Mert érzem, hogy állsz.
– Nem is akarom elhalasztani ezt a lehetőséget. Úgyhogy tolass rá a faszomra ribanckám.
Szilvi addig ügyeskedett míg becsúszott a faszom a forró pinájába. Bele markoltam a fenekébe és elkezdtem dugni. Egyre gyorsuló ütemben, Szilvi meg tolta rá magát, gyorsan megtaláltuk a közös ritmust. De Szilvi egyre hangosabban élvezte az együttlétet. Így előre hajolva elvett egy párnát és abba sikongatott. Én meg csak dugtam tovább, minnél többet élvezzen. Láttam azt a formás fenekét és meg akartam nézni hátulról és ha már ott vagyok úgy baszni tovább. Kimásztam alóla és rögtön mögé térdeltem. Csodás volt a kilátás illetve a belátás. Szilvi kitágult és kinyílt pinája és a fenekének látványa igencsak tűzben hozott. Nem sokat gondolkodtam benyaltam neki, de most a fenekével foglalkoztam többet, azért a pináját sem hagytam kiszáradni. Két ujjal neki álltam dugni a nyelvem pedig a fenekét ostromolta, mivel ma este oda is be akartam jutni. Addig csináltam míg kétszer síkitott bele a párnába. Aztán az újjaim helyét a farkam vette át. Nem kiméltem, adtam neki rendesen, csattogott a segge. A nyelvem helyét pedig az újjaim vették át, tágítottam, hogy könnyedén birtokba tudjam venni, de úgy hogy Szilvi kérését be tudjam tartani. Már egy ideje basztam a pináját mikor úgy döntöttem, hogy átváltok a másik lyukra. Elengedtem Szilvi derekát és kihúztam a farkam, ekkor hasra rogyott és a párnából vissza nézett rám. Oda hajoltam hozzá.
– Még nem végeztem veled, ribanc.
Össze zártam a lábait és ráültem. Tudta mi a dolga, két kézzel széthúzta a seggét és kicsit kinyomta. Oda raktam a faszom és toltam be Szilvi meg tolta rá magát. Tövig benne voltam, lassan kezdtem mozogni aztán egyre gyorsabban. Mikor elélvezett átraktam a pinájába mikor ott is vissza  a seggébe. Pár orgazmust megélt így mikor éreztem, hogy én is el fogok vele együtt élvezni. Így a kérésének megfelelően a pináját dugtam ahogy bírtam és egyszerre élveztünk el. Spricceltem Szilvi pinájába a bennem lévő gecit, nagyon jó érzés volt. Mikor már kifejte a hüvely izmaival az utolsó cseppet is, lefordultam róla és mellette feküdve pihentem ki ezt a csodálatos szeretkezést. Tíz perc múlva fordult felém és bújt hozzám.
– Azért most sem kellett csalódnom benned.
– Én megmondtam, hogy úgy megbaszlak mint egy ribancot.
– Hát meg is lettem úgy baszva. Most ki vánszorgok és lezuhanyzom aztán alszunk reggelig.
– Jól van, menj csak.
Szilvi elindult, de láttam, hogy az előbb beküldött geci egy része folyik a combján.
– Valami csordogál belőled.
– Tényleg. De vicces vagy.
– Segítek lemosni, jó?
– Dehogy is! Maradj ott, utánnam ne merj jönni!
– De miért? Nem tudlak már megdugni.
– A faszoddal már nem. De az ujjaid és a nyelved ott van még és én most nem bírnak ki egyetlen orgazmust sem. Úgyhogy külön zuhanyzunk. Meg értettél?
– Persze. Nem megyek utánad. Nyugodt legyél.
Szilvi után én is lezuhanyoztam és össze bújva nyomott el minket a kellemes fáradtság. Reggel  én ébredtem hamarabb, éppen azon gondolkodtam, hogy be bújok a takaró alá és Szilvit egy gyengéd pina nyalással ébresztem. De anyu megzavart a terv végrehajtásában, mert szinte betörte az ajtót.
– Bazsi, Bazsi! Nem találom Szilvit és a telefonját sem veszi fel. Nem tudod hol van?
A függönyök el voltak húzva így nem láthatta, hogy ott fekszik mellettem.
– Miért kell korán reggel kiabálnod? Nem tűntem el és köszi hogy aggódsz értem.
Anyu elhúzta az egyik függönyt.
– Te? Itt? Ti együtt?
– Minden stimmel. Én itt és igen együtt.
– Ti együtt töltöttétek az éjszakát?
– Sőt még dugtunk is. De még mekkorát. Igaz Bazsi?
– Igaz ám.
– De kisfiam, neked ott van Noémi.
– Mi van Noémivel. Nem a barátnőm. Csak jól érezzük magunkat ha itthon van. Szerintem ő sem él apáca életet mikor nincs itthon.
– De Szilvi az anyád lehetne.
– Na és. Nem akarom feleségül venni. Csak szex van köztünk.
– Lesz. Csak szex lesz köztünk. Különben is ez miattad történt.
– Miért tán én mondtam, hogy feküdjetek le egymással.
– Átvitt értelemben igen.
– Miért is?
– Azért anyu mert éjjel mikor fel jöttünk az egész folyosón a te hangodat lehetett hallani ahogy dugtok az új hodoloddal. Mivel én úriember vagyok, mondtam Szilvinek, hogy aludjon nálam.
– De úgy látom, hogy az éjjel nem voltál úriember.
– De még mennyire hogy nem volt az. A zuhanyzóban úgy megdugott, hogy alig bírtam megállni a lábamon, annyira remegtek. Aztán, itt az ágyban is elintézett.
– Nem akarom tudni a részleteket.
– Te nem, mi meg egész éjjel téged hallgattunk. Amúgy ki tett magáért az új hodolod?
– A hallottak alapján mit gondolsz?
– Helyes. De most hadjál magunkra mert kell valami ébresztő.
Majd Szilvi a takaró alatt rámarkolt a reggeli merevedésnek köszönhetően kemény farkamra.
– De ha van kedved végig is nézheted. Bazsi igen tehetséges, ebben is.
– Megőrültél! Nem fogom végignézni ahogy a fiam megdugja a legjobb barátnőmet. Élvezzétek egymást. Mi lent leszünk a parton.
– Mi?
– Igen kisfiam. Mi. Nem csak ti érezhetitek jól magatokat.
– Majd megyünk mi is. Órák kérdése.

Hát így telt az első nap a nyaraláson. Minden nap nagy szex csatákat vívtunk Szilvivel, ami itthon is folytatódik. Anyu ott megismert pasija is megvan még és ők is elég aktívak. Szerintem minden fiatal srácnak ki kéne próbálni egy jóval idősebb nővel a szexet, fantasztikus és felejthetetlen élmény. Főleg ha az hosszú távon fenntartható.

Forrás: https://szextortenetek.hu/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok szextörténetek rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr418228759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása