Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Milf a kocsiban

Rosszlányok blog 2023.11.06. 02:39

Valós történet. Ez pár éve történt meg velem.
Magamról annyit, hogy 180 cm, 95 kiló, szerintem sportos testalkatú, (kondi) barna haj, barna szem, kreol bőrű srác vagyok.
Egy kis vidéki szórakozó helyen dolgoztam mint pultos hétvégente, mivel akkoriban nem volt senkim, és nem is nagyon akartam komolyat, így az időt igyekeztem hasznossan tölteni.
Hónap végére való tekintettel, tudtuk hogy nem lesznek sokan, és hamar be zárunk. Ezt a tulaj is tudta, ha nincs fogyasztás, nem éri meg nyitva lenni.
Természetesen a szokásos kemény mag ott volt, mint szinte minden hétvégén…. És persze szokás szerint szinte mindig voltak új arcok. Most se volt másképp.

Olyan éjfél körül járhatott, mikor is nyílt az ajtó, és jöttek az új arcok. Egy kisebb társaság, 5 fő. 3 hölgy, olyan 35-40 közöttiek, és 2 úr, szinten ebben a korosztályban. Retro parti volt, gondolom ez vonzotta be őket. Mindenki ki kérte a kis piajat. A hölgyek vodka narancsoztak, az egyik úr whiskyt, míg a másik csak egy colat kert. Kiderült ő a sofőr, szóval neki hosszú este lesz. A tánc terén olyan 30 fő tancikalt, ez a társaság pedig leült hozzam a pulthoz. Mivel az akkusztika jó kialakítású, ezért tudtunk kiabálás nélkül beszélgetni. Kiderült hogy a szomszéd faluból jöttek, hallottak hogy retro buli van, gondoltak megnézik maguknak. Az is kiderült hogy 2 párocska, és az egyik csaj nővére, akik az nap este el jöttek szórakozni. Meg kell hagyni, hogy a fiúk tényleg jól szituált, normális emberek voltak, a hölgyek meg hát igen csak csinosak. Mind harmojukon kivágott, combkozepig erő egybe ruha, piros, kék és zöld színben. Mindegyiken más szín, de ugyan az a stílus. Azt is megtudtam, hogy mindegyikük családos, férj feleség gyerek, kivéve a “nővért”. Öt Alíznak hívják.
Fogytak az italok, a csajok egyre jobban el csípték a bulit, így el mentek táncolni. Láttam már pár Sexi táncot, de amit ezek a csajok le műveltek, az nem semmi. Biztos voltam abban hogy a fiuknak ma jó estejuk lesz, mivel mindegyik párja eléggé felajzott alapotban kellette magát. Alízt ki véve. Ő táncolt a legdurvább. Be vallom nagyon izgató látvány volt, ahogy tekerte a csipojet, ahogy a szoknya egyre egyre feljebb csúszott a combjain, meg meg villantva a csipkés comb fixet. Alíz olyan 170 cm magas, szőke, nem túl nagy melyekkel rendelkező, de nagyon nagyon kerek formás fenékkel volt megáldva. Szép arc, kihívó tekintete elárulta, hogy barátnőihez hasonlóan ő is be van indulva. És persze észre vette hogy nézem.
Ezt kihasználva, mikor kissé el fáradt, vissza jött hozzam a pulthoz, és amíg ki fújta magát, beszélgettünk. Lovagiasan meghivtam egy vodka narancsra, mégis csak ki izzadt.
– láttam ám hogy nagyon nézel…. Mondta.
– persze hogy nezlek, azért ilyen jó mozgást, ilyen csinos nőtől ritkán látni.
Kissé elpirult, legalább is úgy tűnt.
– párod biztos féltékeny lenne, ha látna hogy milyen jól razod. – mondtam neki
– nincs párom. Egy kislányom van, az apja ott hagyott minket már sok éve. Neki fontosabb volt bulizni, mint családot alapítani.

Szó szót követett, kiderült hogy szingli, egyedül neveli a lányát, akit, mivel most el jöttek szórakozni, a nagymamara bízta, aki ott van most nála. Spicces hangulatában meg eredte a nyelve, és egyre sikamlósabb témák kerültek szoba. Pl hogy már 3 éve nem volt pasival, viszont imádja a sexnek minden formáját. De jelenleg csak a maszturbacio marad neki, de azt minimum 2 naponta.
– alltalaban megvárom amíg a kislány el alszik, majd el vonulok én is aludni. De nem mindig sikerül elsőre. Ekkor szoktam be nyúlni a bugyimba, és azt képzelem hogy nem az én kezem szorgoskodik a csiklomon, hanem egy erős pasie. – kis csend következett, végig mert tetőtől talpig – mint amilyen te is vagy….
– ha csak ezen múlik…..

Ekkor vissza tért a társaság többi része, ok is ki kértek a maguk kis italát. A csajokon látszott hogy el fáradtak, így latolgattak a haza menetelt. Alíz persze viszakozott, hogy meg ne menjenek, de csak menni akartak. Rám nézett…
– kocsival vagy?
– igen
– és haza viszel ha szépen megkérlek?
– persze. De a zárást meg kell várni hozza.
– az nem baj. – és kacsintott

A többiek láttak, hogy Alíz nem megy velük, így megköszönték az estet, és elindultak.
Kissé leurult a tánctér, annak örömére hogy a jól táncolok el mentek. Maradtak vagy 5-en, plusz Alíz

Főnök ezt látva közölte hogy zarjak, és menjünk haza. Olyan hajnali fel 3-kor sikerült is be zárni, Alíz szépen csendben ki várta, majd kérdezte hogy merre induljunk.
– a kocsim az épület mögött van, oda szoktam parkolni. – es mutattam az irányt.
Kissé lehűlt az idő hajnalban, így Alíz közelebb jött hozzam, hogy adják neki egy kis meleget.
– a bimboim már hegyesek ebben a hidegben. – mondta nevetve
– hiszi a piszi. Nincs olyan hideg.

Erre kissé megvető pillantassal rám nezett, majd hátat fordítva sétált tovább arcal felem. Két kézzel meg fogva ruhája kivágását, majd szét húzva azt.
Ki bukkantak kicsi formás mellei, melyek tényleg hegyesek voltak. Nem volt nagy egész kicsi de formás, kerek. Szép barna bimbokkal, amik úgy meredeztek, hogy szinte üveget lehetett volna vágni velük. Majd kaján mosollyal el rejtette őket. Nem mondom, hirtelen megindult a véráram a nadrágomba ennek láttán.
Sétáltunk tovább, míg a kocsihoz értünk.
-nem szívunk el meg egy cigit? Kérdezte
– annyi időnk csak van. Ha csak nem sietsz haza, hisz a kislányod otthon vár
-jó kezekben van – és kacsintott
Rá gyujtottunk de hogy véletlen vagy keszakarva, de le ejtette az ongyujtot. Már hajoltam volna le, de gyorsabb volt. Meg fordult, és egyenes lábakkal, feneket nekem nyomva hajolt le hogy fel vegye. Ekkor megint megindult a véráram, amit ő is megérzett nadrágomon keresztül. Ahogy ott hajolt előttem, formás kerek feneket nekem nyomva, megfogtam a csipojet, kicsit jobban magamhoz húzva, hogy én is erezhessem azt a forróságot ami lagyekabol tor elő.
– lehet hogy fazol, de itt lent úgy érzem, hogy nincs olyan hideg – mondtam.
Megint egy kaján vigyor volt a válasz.
– szálljunk be mert hűvös van – mondta.
Majd be huppant a hátsó ülésre. Akkoriban egy C vectra kombim volt, amibe valljuk be azért van hely bőven. Be ültem melle én is, közben be kapcsoltam az álló futtest, hogy meg ne fazzon meg véletlenül sem.
Pár másod percig néztük egymást, majd se szó se beszed, hirtelen meg csókolt. Vadul, szenvedélyesen. Szó szerint habzsolta a számát. Mint aki éhezik, meg se tudott állni. Közben kezével markolt, simogatott, mellemet markolaszta. Néha néha el tévedt a keze a nadragomra is, ahol érezte hogy egyre merevebb a farkam.
El kezdte ki gombolni az ingem.
– ugye tudod hogy már rég ki neztelek magamnak. 1 hónapja voltam itt, egy hous partin, akkor már láttalak a pultba. Már akkor el akartalak vinni, csak nem tudtam hogy álljak neki… ez a buli most kapóra jött.
És már le is vette rólam az inget… ki kapcsolta az ovem, ki gombolta, le húzta a sliccem, már csak a boxer volt az útjában. Kicsit boxeren keresztül izgatta a farkam, ami már nagyon megkemenyedett. Közében kejesen lihegve, kapkodva akart már meztelenül látni, érezni.
Meg fogtam a kezet.
– ez így nem jó. Én már meztelen vagyok, te meg meg teljesen fel vagy öltözve.
Majd egyik kezet a számra tette, mondván maradjak csendben, másik kezével a boxerembe nyúlt, rá markolva akkor már nagyon duzzadó farkamra. Kicsit megszoritotta, hogy érezze a méreteket. Arcán megint kaján vigyor fogadott. Kezet el vettem a számról, majd kozoltem vele hogy mint érzed, nem nagy. Egy teljesen átlagos 17 cm normál vastagsaggal. El vigyorodott…
– nekem pont jó lesz….
Azzal elő vette, finoman hatra húzta a bőrt, ahonnan az addig felgyülemlett nedvek ki csordultak, végig a farkamon, végig a kezén. Élvezettel huzogatta a bőrt rajta, finoman, de annál nagyobb kéjjel. Közben le se vette róla a szemet. Újra megcsokolt, lágyan, közben el helyezkedett. Nagykezlabra állt, de a farkam és a szám el nem engedte….
Hirtelen abba hagyta a csokolast, szembe nézett, majd a farkamra, lassan rá hajolt. Ki nyitotta a száját, és egy mozdulattal lassan, tövig be kapta a farkam. Én hirtelen fel nyögte, ahogy a forró szájában az egész farkam el tűnik. Mandulaig engedte a szájában. Kicsit kohintett, de nem engedte el. Majd szépen lassan el kezdet szopni a farkam. Minden mozdulatnal tövig be kapva. A nedveim, és a nyala keveredve folyt ki a száján. Közben hummogott, cuppogott, élvezte a faszt a szájában.
Én sem voltam rest, hatra nyúltam, és fel húztam a szoknyát. Az ablakból lehetett látni, ahogy a fehér csipkés tanga be vág a popsijaba, ahogy a husos pinaja próbál valahogy ki szabadulni. Simogattam a feneket, közben lassan szopta a farkam.
Gondoltam ő is érezze, ezért bugyijan keresztül simogattam a puncijat. Bugyija át ázott teljesen, halkan fel nyögött. Farkam el nem engedve, feszkalodott.
Félre húztam a bugyijat, hogy hozza férhessen végre ahhoz a forró puncihoz, így kezdtem el simogatni. Ujjaim a nagy ajkak között, huzogattam, simogattam. Csikloja nagyon meg kemenyedett. Hálásan nyoszorgott, és mozgatta csipojet.
Hajába bele turva fel emeltem a fejet a farkamrol. Nehezen de elengedte. Szemébe nézve azt mondtam neki.:
– ülj rá a számra.
Fel csillantak a szemei. El helyezkedtunk, én a hatamra feküdtem, ő pedig rám terpesztett, puncijat az arcomhoz közel nyomva. Finoman bele szagoltam, éreztem a finom édeskés illatot. Nyelvem kitöltöttem, hozza érintve nagyajkaihoz, végig nyaltam a puncijat, egészen a fenekeig. Hangosan fel nyögött. Egyik kezével a farkam szorította, a másikkal a hajamba túrt, igy húzva magához a szám. Félig hatra fordulva rám nézett:
– nyald ki kérlek a pinam…
És én szót fogadtam. Hevesen neki álltam nyalni falni. Szopogattam a kemény csiklot, harapdaltam. Ajkait szét húzva melyen bele nyaltam a pinajaba, amit nagyon hangosan élvezett.
Nem izgultam hogy meg hallanak, hiszem egy zárt udvaron voltunk ahol senki nincsen.
Kezével finoman a farkam verte, nyögött, és beszélt. (Ami engem nagyon izgat)
– igen….. ahhhhh…. Nyald a puncim….. nagyon jól csinálod….. ne hagyd abba…. Ahhhh…..
egyre hangosabbak lettek a nyogesek, egyre kejesebb, tudtam hogy már közel jár.
– ez az….. ez az….. igeeeeen…. Mindjárt…… bazd meg ne hagyd abba…. Nyald…. Nyald…. Igeeeeeeeeen…… most……. Ahhhhhhhhh…..
És sikitva, nyögve, arcom össze spricelve egy hatalmasat élvezett……
Lábai remegtek, nedvei folytak ki puncijabol…. Levegő után kapkodva, farkam meg mindig el nem eresztve le szállt a számról. E helyezkedett, és azt mondta:
– most te jössz….
Majd hiteltelen tövig be kapta farkam. Nem finomkodott, keményen neki állt szopni. Egyik kezével támaszkodott, másikkal a golyoim izgatta. Farkamon csak a száját használta. Szívta, nyalogatta, szopta keményen.
Hajaba turva, irányítani akartam.
– meg baszod a szám? Iranyitasd. Told tövig a számban….
Nem kellett kétszer mondani, el kezdtem ebben a pózban megbaszni a száját.
Nem volt szűk, nem volt tag, pont jó méret. Közben szívta, jó nyálasan, cuppogott rajta, nyögött, nagyon élvezte. Közben végig a szemembe nézett….
Éreztem hogy már nem kell sok, mindjárt el durranok.
Ezt ő is észre vette, igy át vette az irányítást. Kezével segítve, meg mindig keményen szopva, egyre gyorsabban csinálva, hogy már alig kapjak levegőt, lihegve, nyogve hatalmasat robbantam, tele élvezve a száját forró gecivel. Elég sokat sikerült lőnöm, mert nem fért el a szájában, egy része ki folyott végig a farkamon le a golyoimra.
Farkam el nem engedve le nyelte a szájában levő adagot, majd kicsit meg szopta, hogy tisztára nyalja a farkam. Mikor elengedte, a ki folyt adagot is le nyalta, azt is le nyelte. Kis leheletnyi szünet következett.
– rá gyújtunk? Kérdeztem.
– rá kene – hangzott vigyorogva a válasz. – bár én most szívtam magam össze úgyhogy nem tudom hogy fogok cigit is szívni – hangosan felnevetett.

Rá gyujtottunk és beszélgettünk a történtekről.
Imád szopni, minden gecit le nyel, egy csepp se menjen karba.
Nagyon jól érezte magát, már kellett, hogy ne magának kellett csinálnia.
– zsibbad a puncim – mondta. – de ha van kedved, lehet meg folytatás. Ok, most kinyaltal, én le szoptalak, de jó lenne ha meg is dugnal alaposan….
– semmi kifogásom ellen.
– rendben. Akkor jövő héten megint jövök mulatni. Utána el megyünk hozzam, és ott nagyon meg kell hogy basszal. Azt akarom hogy fájjon a puncim….

Így is lett, de az már egy következő történet, és van benn csavar bőven….

Forrás: https://szextortenetek.hu/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok szextörténetek rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr2518228761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása