Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Szex az ikrekkel

Rosszlányok blog 2021.03.01. 02:29

Itt olvastam egy történetet,amiben ikerfiúkkal kefél egy idősebb nő. Az ikerfiúk nálam is stimmel,csak én a nővérük vagyok ,még ha nem édestestvérek akkor is.

23 éves vagyok,két éve kezdtük az egészet a fiúk akkor voltak 18 évesek. Feri és Laci anyám második hazásságában születtek. Imádtam öket kiskoruk óta,nagyon jó volt mindig is a kapcsolatunk. Igazából én kezdtem az egészet,egyszerű cikizésnek indult. A fiúk szinte tökéletesen egyformák,a orruk picit más,de ez azért van mert Feri orra bukott gördeszkázás közben, Ez ami látszik ill mindenki látja. Amit nem mindenki lát,és nem egyforma az a farkuk. Egyforma 17/4 es mindkettő,de Laci farkán nagyobb a makkja,mint egy gombóc. Különben átlagos fiúk,180 magasak,vékony testalkatúak,nagyon is vékonyak. Göndör szőke hajuk van helyes pofival. Én dolgozom ök suliba járnak még,okosak nagyon.

Akkor arra értem haza,a szüleink általában későn jönnek,hogy a két fiú pornót néz. Nem vették észre hogy már bent vagyok a házban. Letolt gatyában,ültek a tv előtt és hokiztak. Meglepődtek mikor megláttak,de ennyi,nem is takargatták magukat. Cikiztem öket hogy talán verseny hoki van? Így gyakorolnak a csajokra? Csak nevettek

– Azért te meg minket nézel- mondta Laci- izgat?

Néztem a két kemény farkú fiút,nem is tagadtam hogy izgat amit látok. Azért pár fiúm már volt,nem egyszer keféltek már meg,de egyik sem verte előttem a farkát.

– Tetszik- feleltem- el is élveztek elöttem?

A két fiú vigyorogva begyorsított és gyorsan verték a farkukat. Hihetetlen volt mikor egymás után elélveztek,fröcskölték a gecit.

– Szép adag- nevettem- ti takarítjátok fel a padlóról.

Mentem a szobámba és csak visszaszóltam

– Különben tényleg jó a farkatok- mondtam nevetve.

Pár nap telt el,akkor is hárman voltunk itthon. A fiúk tanultak én befeküdtem a kádba,este randim volt. Ellazultam a vízben,akkor jöttek be az ikrek.

– Egy kicsit szemtelenek vagytok ám- mondtam,- most feküdtem be a vízbe.

Nem vagyok szégyenlős,de mivel vastagon habos volt a víz,nem láthattak semmi t fiúk. Sejtettem és,ami be is igazolódott,kukkoltak már meg úgy is.

– Múltkor te néztél minket- mondta Laci- most mi jövünk. .

– Aha- mondtam-de ti hokiztatok,én csak fürdöm.

Nem nagyon akartak ki menni,ezt észrevettem.

– Verjük ki most is- kérdezte mosolyogva Feri- már csináltuk ám.

Nevettem rajtuk és gondoltam kiderítem mennyire nagymenők,van e merszük.

– Ok, na le a gatyát- mondtam- nem bánom.

Lelocsoltam a melleimről a habot,a fiúk néztek és kezdtek vetkőzni. Nem vagyok bomba nő,Kicsik,kemények a melleim,izmos lapos a hasam,a fenekem kerek és kemény. ,174 magas vagyok és 45 kg.

– Szépek- ,mondta Laci- így közelről nagyon tetszik.

Feri már verte a farkát

– Tényleg verjük ki rád?- kérdezte.

Már mind ketten hokiztak,nem voltak majrésak.

– Igen- feleltem- had menjen.

Laci vigyorogva mondta

– Akkor ne csak a melleidet mutasd.

Felálltam a kádban,lelocsoltam magam vízzel,láthattak a csupasz pinám is. Nagyon gyorsan verték a farkukat,szinte vörösödött mind két makkja.

– Lassabban- mondtam és a kád szélére ültem- már ne siessetek.

Megsimogattam a melleim,aztán a pinámat is,a fiúk nézték.

– Csinálod magadnak te is- kérdezte lihegve Laci.

Akkor jött az ötlet,a vágy,megfogtam a farkukat

– Nektek csinálom- mondtam és húzgáltam a farkukat.

A két fiú a melleimet markolászták és a faszuk kőkemény volt. Feri élvezett el elsőnek ,még a combomra is jutott geci. Laci nyöszörögve élvezett,sok geci volt benne is. Lassan húzgáltam a két faszt,kiapadtak már.

-Erröl kus van- mondtam és vissza feküdtem a kádba.

Felhúzták a gatyáikat és lassan ki mentek. Lefürödtem,feltakarítottam a fürdőt,nem hagyhattam gecisen. Elmentem a randira de csak dumáltunk a pasival. Persze nem tagadom elviseltem volna egy jó szexet is,de az elmaradt.

Mivel délutános voltam,reggel lustizhattam. A szüleink elmentek melózni,én főztem egy kávét. Az ikreknek suli lett volna,de az elmaradt. Azért mert délelőtt engem keféltek ,amit én kezdem. Kávézás után letusoltam és akkor néztem be a fiúkhoz,szólni akartam hogy lassan keljenek. Feri ki volt takarózva,a boxeren látszott a reggeli merevedése,kemény volt a farka. . Bementem és letérdeltem az ágya mellé,Laci a másik ágyban aludt. Mondhatnak rám bármit,de megkívántam az öcsém farkát. Kivettem a boxerbol és szopni kezdtem. Feri persze felébredt,a filmeken nem ébrednek fel a pasik ha szopják öket. Nem szolt semmit,letolta a boxert magáról. Szoptam a kemény farkát,ö felkönyökölt az ágyon és nézte. Szeretek szopni,nem nagyképűség,de tudok is. Feri néha betolta a farkét a torkomba,de nem érdekelt. Laci is felébredt

– Azta kurva- mondta- remélem engem is szopsz majd.

Levetkőzve jött mellém,a farka kemény volt neki is. Szoptam az egyiket,vertem a másikat. Nem csináltam még két pasival,ahogy jött úgy csináltuk. Bekaptam Laci farkát is,a tesójáét vertem addig. A padlón volt a legnagyobb hely,lefeküdtem

– Gyere nyaljál- szóltam Ferinek és szétraktam a lábaim.

Laci letérdelt és úgy adta a farkát a számba. Feri nyalt,ügyes is volt,izgatott. Felváltva csináltunk mindent,életemben nem voltam így fasszal ellátva. A két fiú mindent csinált,a melleimet fogdosták,szopogatták ,a pinámat nyalták és persze felváltva dugták a számat. Lacin éreztem hogy elfog élvezni,a melleimre verte a farkát. Feri nézte de nyalt közben,én akkor élveztem el. Gyengéden szopogatta a csiklómat,amíg takartam a pinám előle.

– Elég- mondtam lihegve- gyere a számba.

Laci lankadt faszal ült az ágyon és nézte a tesóját ahogy a számba tolta a farkát. Hamar élvezett Feri is ,ö is szép adagot vert a melleimre. Az ö boxeralsójával törölgettem le magam.

– Na erről meg főleg kus van- mondtam a két lankadt faszunak- nekem jó volt,nektek is,ennyi.

Lezuhanyoztam megint,aztán az ágyamba feküdtem vissza. . A fiúk persze hamar kipihentek voltak,,bejöttek hozzám,meztelen.

– Még egyszer mehet- kérdezte Laci- vagy csak verjük ki?

Először pipa lettem,elég nagy hülyeséget csináltunk így is,erre még akarják.

– Baszki,most élveztetek el rám- mondtam nevetve- menjetek suliba.

Feri lehúzta a takarómat

– Most biológia óra van- mondta vigyorogva- szexuális felvilágosítás.

Simogatta a pinámat és picit meg is ujjazta.,aztán nyalni kezdet. Laci mellém térdelt és a melleimet puszilgatta,szopogatta a bimbóim. Lenyúltam a farkáért és vertem,már nem ellenkeztem. Feri miközben nyalt,a farkát verte,akkor már kívántam

– Gyerünk kefélj meg- mondtam neki- már úgy is mindegy nem, kefélni akarok.

Feri rögtön belém tolta a farkát és kefélni kezdett,jó kemény faszt kaptam. Laci a számba adta a farkát

– Én is akarlak majd- nyögte ki- régóta fantáziáltunk a pinádról.

Mint két jó testvér,felválva baszták a tesójukat,a pinám tüzelt már. Két fasz járt bennem felváltva,persze hogy bírták,,remegve élveztem el,már nem tudom melyik fasztól. Eltoltam magamtól öket,picit megkellet nyugodnom. Felültem és szoptam öket felváltva,akkor már tudtam,lefogom szopni öket. Lacin éreztem először hogy élvezni fog. Szoptam a farkát és a golyóit markoltam,nyögte ő hogy élvezni fog,de szoptam tovább. Másodjára is sok geci jött a fiúból,lenyeltem mindet. Mindent megért az arca látványa,tudtam hogy ezt még nem csinálták vele. Feri már dugta is a számba a farkát,ö szinte rögtön elélvezett,szép adagot kaptam a számba tőle is. Néztem rájuk,de Laci vigyorogva mondta

– Erről kus van.

Ezek után,mivel nem mentek suliba,még egyszer megkeféltek és akkor a pinámba élveztek el.

Laci ment el bennem másodiknak,élvezte hogy tocsog a pinám a gecitöl már. Úgy mentem dolgozni délután hogy alig éltem. Másnap randim volt a pasimmal,keféltünk is,de a tesóimra gondoltam közben. Ezt a pasit hamar ejtettem,jó nem csak a fiúk miatt,piálós volt. Az ikrek,mert ugye kiderült a hiányzás,azt mondták,alhasi fájdalmuk volt aznap. Én igazoltam a szüleink előtt,valóban úgy volt. Annak ellenére hogy már sokszor megfogadtam,nem kefélek velük,a mai napig előfordul. Ritkábban az igaz,de van hogy nem hármasban csináljuk. Laci egy alkalommal,mivel volt barátnője,azt mondta

– Nem kefél többet velem.

Ha úgy lett volna megértem,egyszer véget kell vetni ennek. Két hét után,bebujt mellém az ágyba éjjel és nagyon megbaszott

– Még a melleit sem foghattam meg- mondta Laci- hiányzott a pinád.

Az ikrekkel,akármilyen furcsa,vagy perverz is,csak a szexuális vágyainkat elégítjük ki. Arról leszoktattam öket hogy éjjel átjöjjenek,nagy volt az esély hogy lebukunk.

Lassan egy éve albérletben lakom,a melóm miatt,így nem kell buszoznom. A fiúk sokszor itt is alszanak,persze a szüleink nem sejtik miért. Én vagyok a hülye,mert sok mindent hagyok nekik. Igaz ha nem élvezném,nem volna jó nem hagynám. Kefélünk úgy,hogy mindketten bennem vannak. Ha már jól beindultam bírja a pinám. ,Ritkán de előfordul hogy egyikük a pinámban a másik a fenekemben van,olyankor szétbasznak. Tudom ez durván hangzik de nem idegen faszok járnak bennem. Nekik és nekem is jó,jöhetnek az új dolgok is. Talán leírom majd,az újabb élvezkedésünket is. A fiúk sokszor dugnak úgy még,hogy előtte már belém élveztek. Izgatja öket és már néha kinyalnak úgy is. Szerintük egy kicsi biszex még belefér,na ezt majd máskor

Forrás: https://szextortenetek.hu/szex-az-ikrekkel/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok szextörténetek rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!

Biszex élvezetek

Rosszlányok blog 2021.02.22. 03:25

42 éves elvált ember vagyok. Már bizton mondhatom,biszex vagyok. Alig három éve kezdődőt,mikor összejöttem Judittal az élettársammal. Egy rossz házasság után,ebbe bele tartozik a szex is, nagyot változott az életem. Judit,30 éves volt mikor összejöttünk,,igazi szexmániás csaj. Mióta együtt vagyunk,rendszeresen,heti min. 2-3 alkalommal szexelünk.Azóta nem vertem ki a farkam,kivéve ha Judit akarta. A házasságom alatt sokat hokiztam,ha már nem kaptam pinát.

Rólunk, Judit szép nő,175 magas,50 kg,vékony testalkatú. Igazi kemény mellei vannak én csak két zsemlének hívom öket. Formás kerek segge van és ízletes kopasz pinája. Vörös hosszú haja van,szép arca,hófehér a bőre. Én 182 ,magas,82 kg, sportosan izmos alkatú és 19/4 a farkam.

Az első időkben,Judit kifacsart rendesen az ágyban. Vele sok olyan dolgot is megtehettem amit az exemmel nem. Mondjuk azt nem volt nehéz überelni mert csak szétrakta a lábait és megdugtam. Néha lovagolt de ennyi. Judit szeret leszopni,a gecit nyeli és más módon is szereti. Nem egyszer lepett meg az ötleteivel. Egy kiadós kefélés után teleélveztem a szűk pináját,de ö még nem élvezett el.

– Nehogy így hagyj- mondta ,Judit- élvezni akarok.

A farkam lankadt volt,simogattam a csiklóját.

– Nyalj ki-mondta és irányítót a combjai közé- kérlek,csináld.

Nyalni kezdtem a pináját,rögtön szaporábban lélegzet és tekerget az ágyon. Éreztem a fura ízt,fanyar de édeskés, a gecim nyaltam ki a pinából. Nem zavart,főleg mert Judit a hajamba markolt és nagyokat nyögött. Pár perc múlva elélvezett és magára húzott,csókolóztunk.

– Köszi- csókolt meg Judit- bocs,de te élvezted tele. Milyen volt?

Megujjaztam a lucskos pináját és lenyaltam az ujjaim

– Jó- mondtam- te is szereted.

Judit nevettet

– Az igaz- mondta- bárhogy jöhet.

Aztán beszélgettünk pihenés képen. Elmondtam hogy tiniként megkóstoltam a gecim

– Szerintem tízből ,nyolc pasi megkóstolja- mondta Judit- csak tagadják.

Én nem tagadtam,és ezek után máskor is kinyaltam dugás után. Judit persze nem állt meg itt,előfordult hogy leszopott és úgy smároltunk,gecivel a szánkban. Ő előtte is szerette,még a kávéjába is belefejte a farkam nemegyszer. Szexcentrikusak vagyunk nagyon és mindent megbeszélünk.

Egy 69 ezés közben,az én kicsi párom a seggemhez tévedt. Az hogy izgatta a nyelvével az már előfordult,de hogy próbáljon meg ujjazni az még nem.

-Ha nem jó,szólj- mondta Judit.

Szopta a farkam és az ujjával izgatta a fenekemet. A farkam nem bírta,teleélveztem a száját,nyelte a gecit.

Másnap mikor együtt fürödtünk,leborotválta a farkam,ahogy máskor is. Aztán lecsupaszította a fenekemet is,nem mintha túlzottan szőrös lett volna.

– Megbaszhatod a seggem- vigyorgott Judit- de én is játszhatok veled.

A seggét nem dugtam még soha,valahogy úgy alakult hogy az kimaradt. Nem volt már szűz,csak én nem dugtam még oda.

Aznap este életemben először dugtam nőt seggbe. Jól kinyaltam előtte,mindkét lukat,Judit irányított és úgy jártam meg a szűk seggét. Szép adag gecit adtam bele,néztem milyen lassan szűkül vissza a luk,a farkam után. Judit a hátán feküdt,én nyaltam a pináját majd a seggét is. Kevés geci szivárgott ki lenyaltam,és egy ujjal tágítottam a szűk lukat.

– Még hogy én vagyok a pervi- nevettet Judit- mit csinálsz?

A kiszivárgó gecit nyaltam a fenekéről,aztán smároltunk. Innen már nem volt megállás,Judit olyan prosztata masszázst csinált nekem hogy a gerincvelőmet kiélveztem.

A kedvence,szopás közben ujjazta a seggem és úgy élveztem tele a száját.

– Ilyenkor durva milyen kemény lesz a farkad- mondta.

Már nem lepődtem meg azon sem mikor egy 15/4 es műfaszt vett. Ha én seggbe dugtam,akkor ö is engem. Persze ez nem volt napi gyakorlat de azért előfordult. Ehhez hozzátartozik az előkészület is amit nem részletezek,aki érti érti.

A felcsatolható műfasz már az én ötletem volt,persze Judit nem tiltakozott. Akkorát vett mint a farkam 19/4 es vannak heréi és öntapadós is. Nem felejtem el a látványt,a szexi nőm,a kemény melleivel és álló farokkal jött az ágyhoz. Síkosítót kent a farkára,a fenekemre és csak szétraktam a lábaim. Picit behajlított térdekkel vártam a faszt. Judit lassan nyomta be,láttam az arcán hogy élvezi a látványt. Meglepően hamar belém jött teljesen,jó érzés volt,a faszom állt keményen.

-Ilyen mikor bennem vagy- mondta vigyorogva Judit- megbaszlak,ok?

Nem mintha lett volna választásom,mozogni kezdett bennem. A mellbimbói kemények voltak,imádtam nézni a csajt. Néha tett egy kevés síkosítót a faszra,és kefélte a seggem. A nyakába vette a lábaimat,a combjaimat simogatta. A farkam,anélkül hogy hozzá értünk volna lövellni kezdte a gecit. Judit kiverte a maradékot és lenyalta a kezéről. Kivette a faszt belőlem,simogatta a lukam,picit sajgott csak.

– Megbasztalak- csókolt meg- ,imádlak.

Később azért sajgott a seggem de annyit megért.

Nézünk pornókat is,olyan beindítónak . Ott néztünk travikat ,shemaleeket,crossdressert imádókat.

Judit a tudtom nélkül a neten keresgélt. Így talált Gabira,egy szép travi lányra. Gábor néven született,de mindig is nő akart lenni. A szülei tehetős emberek és ismertek is. Gabi 25 éves,és már nem éppen Gábornak néz ki. 170 magas,vékony testalkatú,48 kg,fekete hosszú haja van. Az arca nőies,Németországban élt,ott kapott valami kezelést,szőrtelen mint a csajok. A melleit csináltatta,picit kissebek mint a páromé. Olyan a csípője és a segge mint egy tini lányé,szexi.,A farka megvan,16/4 es csupasz egyenes.

Egy étteremben találkoztunk vele,Judit annyit mondott,lehet hogy hármasban jövünk haza. Térdig érő szoknyában volt a csaj,vékony blúzban amin halványan átlátszott a csipkés melltartó. A hangja szexi,nem férfias,csak olyan búgós. Első látásra,mert csajnak hittem,már benne voltam a hármasban. Meglepett az igazság,de nem változott s véleményem. Gabi minden kérdésre válaszolt,nem tagadott semmit. Ami azóta ki is derült,nem ebből él,nem kurva. Nehezen talál partnert,Judit szimpatikus volt neki,ezért irkáltak majd találkoztak is.

Másnap jött hozzánk,és szinte rögtön ágyba is bujtunk. Gabi mondta,csinálta pasival,lánnyal de párossal még nem. A fürdőben én voltam utoljára és már arra értem be,hogy smárolnak a lányok. Judit meztelen volt,Gabin egy bugyi volt más nem. Szép mellei vannak még akkor is ha nem igaziak. A fotelben ültem,néztem öket és lassan vertem a farkam. Gabi mosolygott

-Formás a farkad- mondta- de ne verd ki.

Judit lefeküdt,Gabi a combjai közé hajolt,nyalta a pináját. A lány segge vadító volt,tényleg mint egy tinilányé. Judit megfordult és lehúzta Gabiról a bugyit. Akkor láttuk meg a farkát,csupasz és még lankadt volt. Judit szopni kezdte a faszt ,akkor léptem én is oda. Gabi kezébe adtam a farkam és megcsókoltam. Ha nem volna farka,nem tudnám hogy pasi eredetileg. Smároltunk,Judit bekapta az én farkamat és szopta,a másikat verte. Innen már egy másik történet,amit később írok mert most áll a farkam.

Forrás: https://szextortenetek.hu/biszex-elvezetek/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok szextörténetek rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

Kettesben a szomszéddal

Rosszlányok blog 2021.02.15. 04:23

Egy nyári napon anyukám elment az öcsémmel vásárolni, mert apukám meghívta őket (mar rég elváltak, és csak így tartják a kapcsolatot) de én nem mentem, mert rosszul ereztem magam.

Később a szomszéd bácsi, Józsi, kopogtatni kezdett, mert áthozta az egyik szerszámot, amit tolunk kért kölcsön a napokban.
Én nyitottam neki ajtót, eléggé lenge nyári öltözetben, ugyanis hihetetlen meleg volt.

Láttam, ahogy Józsi tekintete a melleim és a szemem között ingázik, betessékeltem hát hozzánk egy kávéra.
Miközben főztem, és beszélgettünk közben, folyamatosan a fenekem bámulta. Elkezdtünk beszélgetni, majd egy 10 perccel később úgy döntött haza megy, én pedig kikísértem az ajtóba, de amikor közelebb ért hozzam, hogy mar a testűnk összeért, ereztem, hogy valami kemény hozzáért a fenekemhez..merevedése lett tőlem!

Hátranyúltam, és megmarkoltam, persze tetszett neki, régen volt nővel biztosan. Lassan leguggoltam elé, kivettem a kis farkat, és elkezdtem leszopni, szerencsére mivel nem volt neki olyan nagy, tövig be tudtam kapni, és könnyedén tudta baszni a számat. Mar majdnem elélvezett, amikor olyan ötletem támadt, hogy inkább dugjunk.

Megfogtam a kezét, bevezettem a fürdőbe, és felültem a mosógép tetejére, széttett lábakkal, mivel bugyi nem volt rajtam, nem volt nehéz dolga. Belém tette a kis farkat, és meglepően gyorsan kezdett el kefélni, néhány korombeli megirigyelni a tempóját. Egy idő után pózt váltottunk, beült a kádba, és meglovagoltam.

Azt mondta, nagyon tetszik neki a fenekem, és hogy szívesen beletenné, hat én kaptam az alkalmon, mivel én is szeretem az anált, mondtam neki, hogy hajra, tegye nyugodtan. Többször is el tudtam menni szerencsére, a kis farka nagyon jól játszott a fenekemben. Kis idő múlva sajnos elélvezett, bele a popsimba, de utána elkezdte kinyalni onnan a dolgokat. Hat nem bántam, nem csinálta rosszul.

Bementünk a szobámba, és kinyalattam vele magam. Közben láttam, hogy megint kezd feléledni a farka, a kezembe vettem, és elkezdtem verni neki, majd szopni. Nem kellett sok idő, a torkomba élvezett, és én pedig lenyeltem a finom sűrű gecijét.

Sajnos ezután többször nem tudtuk megismételni a kalandot, mert én elköltöztem az egyetem miatt, de szívesen újraélnem meg ezt párszor vele, Nagyon hiányzik a puncimnak a játékos farka!

Forrás: https://szextortenetek.hu/kettesben-a-szomszeddal/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok szextörténetek rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

Szemérmetlenül

Rosszlányok blog 2021.02.08. 03:25

Nejem már elment. A kávémat ittam, mikor a húga megjelent a konyhában.
Szőke haja lófarokban összefogva, de még rövidke hálóingben, mosolyogva.
Nagyot nyújtózott az ajtóban.
Mellei megfeszültek hálóingében, pucér ágyéka is kivillant!
Farkam egyből megmerevedett!
Kivette kezemből kávémat és belekortyolt.
-Szép álmom volt. Veled álmodtam – mondta mosolyogva.
Nemes egyszerűséggel átvetette lábát combomon és az ölembe ült!
Puszit nyomott arcomra, közben már keze a farkamat érintgette!
Én testének illatától megrészegülve húztam le melleiről hálóingét, és már majszolni is kezdtem bimbóit!
Szemét lehunyva mosolyogva kéjesen sóhajtozni kezdett!
Merev farkam pedig maga alá igazítva hintáztatott csípőmön!
Éreztem ahogy forró vágata nedvesedni kezd!
-Már is baszhatsz, csak előbb nyald ki a puncimat!- nyögött fel.
Felállt ölemből, felhúzta csípőjére hálóingét és kitárt lábakkal elém ült az asztalra!
– Gyere! Húzta szét szeméremajkait!
Már borultam is rá! Nyelvem egyből kútjába mélyedt!
-Igeeen! Nyaljad! -fogta meg fejem ágyékához szorítva.
Ujjaimmal csiklóját babráltam, közben nyelvem lefetyelve járkált puncijában.
Aztán cseréltem. Csiklóját kezdtem nyalakodva szopogatni, ujjamat pedig puncijába járatni.
Nem kellett neki sok, mert hamarosan felnyögve csorogni kezdtek nedvei!
Engedett szorítása fejemen. Lassan hátra dőlt, lábait maga mellé emelve, engedélyt adva a folytatásra!
Felálltam combjai közé.
Ujjaival ismét széthúzta szeméremajkait!
– Most kérem a faszodat!
-Húúúú! Ez csodálatos!- nyöszörögte, ahogy toltam kemény faszomat puncijába!
Élvezettel baszni kezdtem!
Nyögdécselt, vinnyogott és egyre hevesebben hánykolódott!
-Csináld még, mindjárt elélvezek! – Vinnyogott felhangosan, megfeszülve.
Élvezettel töltöttem tele pináját spermámmal!
Lassan leengedte remegő lábait.
-Segíts- nyúlt kezem után, hogy felüljön.
Közben vigyorogva figyelte a puncijából csorgó nedveket.
-Alaposan teletöltöttél ! – vigyorgott rám. -Valami hasonlót álmodtam. De így sokkal fantasztikusabb volt! Ugye ezt ma még meg tudjuk ismételni? – csusszant vissza ölembe vigyorogva, mellét ajkaim közé préselve.

Forrás: https://szextortenetek.hu/szemermetlenul/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok szextörténetek rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

Kívánós anyós

Rosszlányok blog 2021.02.06. 03:04

Közel húsz éve vagyunk házasok. Néha még anyóséknál alszunk, ott esett meg a dolog. Mindketten egész héten dolgozunk, szóval a dugás a hétvégére marad . Igaz nem a saját ágyikóban, de nagyon megbasztam Katát. Szereti, ha rajta marad a bugyi és a melltartó és a végén vagy erre vagy arra élvezek.

Most is így történt. Nejem még éjjel kivitte a spermás fehérneműit a szennyestartóba. Reggel beugrott a városba én meg pihizgettem. Túl nagy volt a csönd, após már dolgozni ment, anyós viszont otthon volt. Kislattyogok a fürdőbe, a látványtól azonnal felállt. Anyós Kata melltartójával a bal kezében jobbja a bugyijában finoman nyalogatta a telespriccelt csöcsfixet.

Becsuktam az ajtót – Kérsz frisset? – jérdeztem és elővettem a cerkát.

Szó nélkül kigombolta az otthonkát és egy bugyiban melltartóban elém térdelt. Méretes kannái voltak. „Vedd ki a csöcseid!” – Még mindig némán kirakta a melleit hatalmas barna bimbóudvar vagy centis álló bimbókkal. Néz rám. „Televerjem?” – Csak bólint „siess!!” Nem kellett bíztatni.

A csúcson közelebb húztam és beteritettem az arcát melleit, jutott a combjaira is. Aztán kicsatolta a melltartót és nekiállt lenyalni a spermát . Nem tudom, hogy de fél perc ebből a látványból és újra kemény voltam. Ő csak szívta a finom szövetből a cuccot. Nem bírtam. „Fordulj meg!” – most szólalt meg először. „Nem fogsz megbaszni. Csak az ízed kell, ezer éve nem kaptam.”

– Akkor térdelj le és vedd el magadnak! – mondtam.

– Nem! Verd ki ide – mutatott a mosógép tetejére.

Úgy tettem, a második spricc is jó adag lett.

– És most?

Letérdelt és finoman nyalogatva az összes cuccot a szájába ügyeskedte, aztán a melleire folyatta.

– Megőrülök! Had basszalak már meg!

– Nem! Nézz!

Megint felügyeskedte kézzel a spermát a szájába, de most le is nyelte. Közben kocsit hallottam beállni.

– Menj! Ha éjjel basztok, gondolj ezekre – emelte fel a spermától síkos csöcsöket.

Úgy lett Kata meg is jegyezte, hogy különösen állat voltam és jobb lett volna, ha a bugyijára élvezek nem gumiba, de azzal terveim voltak. Igaz az már egy másik történet!

Forrás: https://szextortenetek.hu/kivanos-anyos/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

Kivártam, de megérte

Rosszlányok blog 2021.02.05. 04:01

Viki vagyok, 28 éves csaj, aki 13 éve megakarta magát dugatni a nagynénje férjével. Nem százszázalékban rokon, mert anyám és a nagynéném féltestvérek. Dani, 52 éves most, de rendesen szétbaszott. 15 éves voltam mikor először akartam vele kefélni. Persze szűz voltam és már csirájában elfojtotta a dolgot. Szerelmet vallottam neki, nem tagadom. Rendes volt, csak lazán lebeszélt róla. A koromra és a családjára hivatkozva, lerázott na. Most is van családja, de most nem rázott le. Nem is tudott volna meg azért kívánt már. Van egy kis lakásom abban a városban, ahol ők is laknak. Én külföldön dolgoztam,de a covid miatt hazajöttem. Dani sokat segített mindig, nem csak nekem, a rokonságban mindenkinek. Most ünnepek előtt elhívtam, vettem pár polcot felszerelni. Akkor még nem az volt a szándékom hogy megdugatom magam, de az lett belőle.

Szeretek szexelni, bár nem vagyok csúcsragadozó, de találok partnert na. 178 magas vagyok, nagyon vékony, 45-48 kg közt mozgok. Kislányosak a mellei és a fenekem, sok pasinak ez nem jön be. Megfeledkeztem arról, hogy jön Dani, későn ébredtem és épp, hogy letusoltam, törölköztem már csengetett. Beengedtem és gyorsan egy bugyit és egy combig érő pólót kaptam fel. Amíg szerelt, főztem kávét. Panel lakásom van, pici lakás pici konyha. Leült kávézni, akkor vettem észre, hogy csak megnéz, csak a fenekemet nézi. Azért tettem vettem előtte, hajolgattam is, látsszon, hogy bevág a tanga. Kérdezősködött mi a helyzet a melóval, a pasikkal. Nem e megyek férjhez, meg hasonlók.

-Nem megyek még- mondtam nevetve- várok rád, tudod.

Nevetett.

– Még nem nőtted ki ezt?- mondta,tudta mire gondoltam.

Elé álltam

– Akkor a korom volt a kifogásod- mondtam- de már nem vagyok kislány.

Dani felakart állni,de nem tudott tőlem.

– Nem végzek – mondta- engedj.

Felállt,de nem engedtem

– Nem sürgős- mondtam és megfogtam a farkát- mást is csinálhatunk.

Dani nem tolta el a kezem, a szemembe nézet-

Ez most komoly?- kérdezte.

Akkor már benyúltam a nadrágjába és úgy fogtam a farkát

– Most mi a kifogás?-kérdeztem – A farkad keményedik.

Tényleg keményedett, akkor már tudtam, dugni fogunk.

Dani egy magas izmos pasi, helyes is. A farka, amire már régóta vártam, 20/5. Egyszer még tiniként hallottam dugni öt meg a nagynénémet. Akkor hallottam, a felesége nyögte

– Szétbaszol te nagy faszú.

Ezt a faszt fogtam, kivettem a nadrágból és bekaptam a makkját. Dani letolta magáról a nadrágot, gatyát, félrerúgta.

– Akkor szopjál szépen- nyögte ki- utána megbaszlak.

Leült a székre, én előrehajolva szoptam a farkát. Lehúzta rólam a pólót, aztán a bugyit is. Mindenhol jártak a kezei, a melleimet a fenekem de a pinám is fogdosta. Kőkemény volt a farka, teljesen csupasz neki, mint nekem a pinám. Szoptam és vertem is a farkát, tudok szopni, már mondták. Dani felrakott a konyhapultra.

– Baszni akartál?- kérdezte,de már belém is tolta a farkát.

Még jó, hogy benedvesedtem már a vágytól, mert fájt volna különben. Dani nem finomkodott, tényleg baszni kezdett. Nem volt durva,csak határozott. Átöleltem a nyakát, a karjaimmal, a lábaimmal meg a derekát. Mélyen bennem volt, mozgott is és imádtam.

-Szűk vagy- mondta nevetve és megcsókolt -majd kitágítalak.

Felvett magára, ráfonódtam én is,a falnak támasztott és kefélt tovább. Akkor élveztem el, még jobban belém jött

– Most még szorosabb- mondta- élvezel?

Nem válaszoltam, mert nem tudtam, csak remegtem. Az asztalra tett, szétraktam a lábaim. Két ujjal körbefogtam a farkát, ahogy mozgott bennem.

– Most te- mondtam mosolyogva.

Nem sokára már töltötte belém a gecit, folyt ki belőlem a farka mellett. Hátra lépet és már be is kaptam a farkát. Volt még geci benne, ö fejte a számba. Lankadó farokkal dőlt a pultnak.

– Te tényleg baszni akartál?-kérdezte.

– Nem terveztem, de nem baj- mondtam-nem ellenkeztél mint régen.

A pólóval megtörölgettem maga, a combomon folyt a geci.

– Akkor is bírtad volna?- kérdezte nevetve.

Megtörölgettem a farkát is.

– Szerintem nem- pusziltam meg a kis rést a makkján

– De most igen.

Dani később letusolt velem és utána az ágyban is dugtunk egy jót. A polcok nem kerültek a helyükre, de a régi vágyam teljesült. Január első hetében jött befejezni. Kész is lett, de egész délután keféltünk. Amíg itthon vagyok, tuti jönni fog még.

 Forrás: https://szextortenetek.hu/kivartam-de-megerte/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

Kétszemélyes karantén 2.

Rosszlányok blog 2021.02.04. 04:32

Egy hete voltunk Katával karanténban és minden nagyszerűsége mellett kezdtem kicsit összeesni a mozgáshiány miatt.

Kiderült, hogy Kata is bringázik ha csak lehet. Csepel sziget a terepe, azt éri el leghamarabb bérelt lakásából.

Kínunkban tornázni kezdtünk mert a kégli csillogott villogott. Nem volt mit pucolni, rendezni. Felszabadítottam két fiókot és az egyik szekrényben egy csomó helyet - hátha szükség lesz rá, Kata biztos hogy megértette rá illetve a ruháira gondolok.

Kértünk a főnökünktől otthon végezhető munkát ha már olyan rendes volt, hogy rendes fizetést kapunk erre a két hétre és csak egy hét szabit írt ki ránk.

-Nézhetnénk pornót mondta este amikor a tv műsort böngészve semmi nézhető műsort nem találtunk.

-Ok., mit szeretnél? Leszbit és édes hármast és naughty címkéjüket szoktam nézni, mondta olyan természetesen mintha egy pohár vizet kért volna.

Hoztam egy széket a számítógép asztalhoz és letettem a forgószékem mellé.

-Nézzük itt ne a tv-n. Melyik oldalra menjek? Neked melyik a kedvenced?

-Nincs kedvencem feleltem a hangulatomtól függően téma szerint szoktam nézelődni.

Maga felé fordította a billentyűzetet és beütött egy web oldalt.

-Itt csak szép emberek vannak fent. Nincs durvulós, közönséges videó.

Elsőre egy két férfi. egy nő filmet indított el.

-Te jössz.

Én két nő egy férfi videóval válaszoltam. Majd három leszbi film jött.

Lenéztem az ölére, oda nyúltam éreztem hogy nedves.

-Majd inkább én mondta és elkezdte simogatni magát. Csináld te is!.

Megfogtam töppedt pöcsöm és elkezdtem feléleszteni.

-Te mennyit rejszolsz?

Nunusát simogatva és a vállamat puszilgatva kérdezte.

-Minden nap.

-Akkor csináljuk végig most!

-Legyen, de egy szőrös pinás beleélvezős filmre?!

Kiválasztottuk a megfelelő filmet. Szét ujjazom magam. Feje a vállamon keze a punciján. Én is húzogattam rendesen a faszom de közben azt lestem, hogy ő milyen ritmusban csinálja magának. A fickó kivette a farkát a lucskos pinából és ráeresztette tejfehér gecijét a pinaszőrre. Én is elélveztem. Kata nyakán mellkasán megjelent az ismerős bőrpír, most élvezek sóhajtott és hasa alján aritmikusan rángatóztak az izmok.

Forrás: https://szextortenetek.hu/ketszemelyes-karanten-ii/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

Kétszemélyes karantén

Rosszlányok blog 2021.02.03. 04:30

Főnököm a halál farkára zavart amikor a karantén hírére haza akartunk jönni. Bő két hónappal a lezárás után értünk haza. Két héttel korábban minthogy negatív teszttel megúszhattuk volna a karantént. De egy csöppet sem bánom!

Kolléganőm Kata megjelenésében és viselkedésében is egy elegáns nő volt. 170 magas természetes fehérlőn szőke haj világoskék szem. Az átlagnál lassabb beszéd mély, alt hang - ahogy pár kollégám fogalmazott - fasz állító. Karcsú alakjához nagyon szép kerek magasan ülő cickók párosultak. Én ugyan a kisebbeket szeretem az övéi nem fértek volna a tenyerembe, legalábbis úgy becsültem. Csak a feneke tűnt kicsit laposnak.Ha szoknyában volt az mindig térd alatt ért, de leginkább nadrágba jár be dolgozni. Egy V kivágású pulcsi már merész cuccnak számított nála. Hardveresek vagyunk. Kint is ez ügyben jártunk, egy magyar származású manushoz köthető cégnek az új háromszintes irodaházában telepítettük a teljes PC rendszert. WiFi ide vagy oda azért kellett kábelt húznunk eleget.

Kata szülei valahol lent picsába laktak keleten egy fika kis faluban nem akart oda menni. Bérlőtársa viszont arra kérte, hogy ne menjen haza mert akkor ő elpályázik és maradhat egyedül a háromszobás lakásban ami a belvárosi árak miatt szóba se jöhetett Katánál. Többször szóba került a gondja, végül indulás előtt két nappal amikor még mindig nem tudta hova megy összeszedtem bátorságom és meghívtam magamhoz. 2 és 1/2 szobás panelomban egyedül lakok az egyik szobát megkaphatja, legalább nem leszünk egyedül két hétig. Csak másnap este bólintott rá annak ellenére, hogy kint is egy lakásban laktunk, igaz az két fürdőszobás jól szeparált lakrészekből állt. Hazaértünk, a kiküldött repatriáló doksit sehol meg se nézték. Átjutottunk a határom. ( Egy kicsit sem szomjas, nagy arcú fej foglalkozott velünk.) B+ hazaértünk, szaladt ki a számon. Kata egy kurta igennel felelt el sem mosolyodott. Soha nem hallottam, hogy káromkodott volna. A legdurvább kifejezése az "Ó, a büdös fenébe" volt azt is csak kétszer hallottam az évek alatt. Karantén matricát mindketten kaptunk hiába mondtuk, hogy ugyan ott leszünk. Majd kiragasztom az erkély ajtóra nehogy a madarak elkapják tőlünk, poénkodtam. Haza érve lepakoltunk, elmentünk bevásárolni. Alaposan felpakoltunk mert hallottuk többektől, hogy a zsaruk rendesen ellenőriznek és bírságolnak. A kasszánál egy pillanatra a melle a karomhoz ért. Nem törődtem vele, biztos véletlen. Estefelé szóltam a szomszédoknak, hogy no para, vírusmentes helyről jövünk de a karantén az karantén. Felragasztottam a cédulát az ajtóra és két hétre becsukódott mögöttünk.

Aznap este arra az érintésre gondolva kezdtem a farkam húzogatni. Elengedtem a fantáziám és kéthetes kúró partit vizionálva élveztem el. Majd újra kivertem, annyira tetszett a gondolat. Nem az a simán, kapkodva rejszoló fazon vagyok. Megadom a módját. Hol csak a makkom fogon ujjvégeim közé, hol csak a tövénél hüvelyk és mutató ujjammal gyűrűt formálva jutok el az élvezésig. Szeretem azt is amikor az utolsó másodpercekben elengedem a faszom és úgy tör ki a geci gejzír. Használtam már megfelelő méretű üveg és porcelán vázát is síkosítóval. Szóval széles a paletta. Talán ezért is szeretem és űzöm napi rendszerességgel a faszverés kellemes műveletét. Így aztán szépen álomba rejszoltam magam.

Reggel simán keltünk. Közös reggeli. Kata farmerban de mezítláb és rövid ujjú fehér blúzban, melltartóban. 9 körül szól a telefonja. Engedjük be a bérlőtársát a kapun, letenne egy csomagot az ajtó elé. Beengedtük. Megnyomta a csengőt. Kata nyitotta az ajtót. Azt mondta, hogy a csaj a lépcsőfordulóból, maszkban beszélt csak vele.

-Nem zavar ha én is kánikulás játszót veszek fel?

-Ne már, ez komoly? Tőlem akár... bármiben fejeztem be mert nem akartam kimondani, hogy csupaszon is.

Rövid feszülős sort. Vagy tanga vagy nincs bugyi tippeltem. A pántos toptól viszont elállt a szavam, életemben először láttam a dekoltázsát. Semmi cicifiksz. Tettünk, vettünk sokat telefonálgattunk, itthon vagyunk karantént stb. A privát beszélgetésektől oldódott a csaj, feltette a lábát a kanapéra. Kaja utána kicsit kiültünk az erkélyre. Huhhh! Bikiniben jött ki. A zöld textil baromi jól állt rajta. Keresztbe tette a lábam mert éreztem, hogy ágaskodni kezd a farkam. Erre becsukta a szemét. Hiába a keresztbe tett láb kőkeménnyé vált a farkam. Oda néztem csukva a szemem. Felálltam és bejöttem. Hallottam ő is feláll. Igyekeztem volna de rám szólt az erkély ajtóból.

-Várj!

Megálltam.

-Fordulj meg. Azt nem kéne, mindjárt jövök.

-Mondom fordulj meg és jött felém tovább.

Megfordultam. A fürdőgatya persze pontosan mutatta mi a helyzet. Lépésnyire állt meg tőlem. Egy kicsit megemelve kezét nyitott tenyérrel fölfele tett egy rövid mozdulatot.

-Nyugodtan, mondta, és a szemembe nézett.

Oldalról értem a melléhez, hüvelyujjamat oda téve ahol mellbimbóját sejtettem. Nyakát kezdtem csókolni amit fejét félrehajtva hagyott jóvá. Csak a derekamat, karomat érintette, hátamat simogatta miközben a nyakpuszi csókká alakult. A felső masniját kioldva ejtettem az le a padlóra. Tényleg nagyobb cickója volt mint a tenyerem és a bimbói éppen kezdtek előbújni rejtekükből. Szőke így halovány volt a bimbója és környéke. Számba kaptam és nyelvemmel körkörösen simogattam ugyan úgy mint hüvelykujjammal a másikat. Leültem az ágyra ő velem szembe az ölembe.

-Szorítsd meg kicsit keményebbe fogta meg a kezem a mellén.

Két ujjammal jól megszorítottam peckesen feszülő bimbóját, másik kezemmel a seggébe markoltam. Nagyon finoman fogai közé vette ajkam és a nyelvével birizgált. Megfogaztam én is a mellét.

-Ezt már finoman mondta mikor éreztem mit kezdek csinálni.

-Jó, csak finoman válaszoltam már fojtott hangon.

Ahogy átmozdultam másik mellére láttam a fürdőgatyámon megjelent kis foltot. Elkezdtem ledönteni. Olyan kecses mozdulattal tolta le a fürdőbugyit a combjáig két kezével, hogy majdnem eldurrantam. Én is lerugdaltam a fürdőgatyámat - jó bénán - tapadt a lábamra. Félig ráfekve lenyúltam a puncijához.

-Ne, Gyere! húzta el a kezem.

Ráfordultam. Még mindig hozzá nem ért a faszomhoz. De nem is kellett. Pont ott volt a luka ahol kellett! A makkom előtt. Azzal a mozdulattal ahogy ráfordultam már csúsztam is be a pinájába. Picit tágabb volt az optimálisnál De nem érdekelt. Azonnal nagy erővel kúrni kezdtem.Szinte megfájdult a pöcsöm annyira feszült. Pillanatok alatt elélveztem. Csípőmmel az ágyhoz préseltem tiszta erőből ahogy újabb és újabb fröccsöket eresztettem nagyon síkos puncijába. Lefordultam a szőnyegre, mert a kanapé kettőnknek keskeny volt. Ugye nem akarsz így hagyni?Kezdtem magyarázni, ne haragudj az első, nagyon rég voltam,

- Állj!

Tudtam ez lesz látszott és éreztem is.

-Remélem nem olyan vagy aki most lefekszik aludni?

-Dehogy! Máris folytatjuk!

-Ok, menj mosd meg magad és hozz egy vizes valamit.

Kimentem, a mosdókagylóba fölött lemostam - most fütyike méretű - farkam és visszamentem egy vizes viledával. Kezét punciját szorítva felkelt és kiment a fürdőbe. Ő volt az első borotvált pinájú nő akit megbasztam. Gyorsan átdörgöltem a kanapé foltjait. Csupaszon jött vissza meztelenül még jobban látszott gyönyörű tartása és farok keményítő járása, csípőjének mozgása.

-Most én jövök.

Döntött hátamra két kézzel vállaimnál fogva. Rám ült. Úgy látszik kell némi segítség. Mindkét kezével farkamat golyóimat cirógatta, bizergálta. Nem csak a kezei a hangja is tényleg farok állító volt. Féltem, hogy ilyen rövid idő után nem fog felállni. De rutinos nagylány volt. Amikor kicsit éledezni kezdett a farkam rögtön a puncijába igazította és előre hátra mozogni kezdett. Megcsókolta megszívogatta mellbimbóim, lesmárolt úgy keményen. Kicsii pöcsöm még jobban éledezni kezdett. Félkemény volt amikor átváltott körkörös mozgásra és felült egyenesre.. Megnyalta egyik ujját és kezdte simizni a mellbimbóját. Rögtön utána másik ujját is és a másik mellbimbó is megkapta amit az ikre. Ahogy körözött a farkamon és a mellbimbót simogató kezek látványa rendes baszás üzemmódra kapcsolta a faszomat. Újra előre, hátra kezdett mozogni csak most kisebb mozdulatokkal. Jobb mutatóujját újra megnyalta. Bal kezével a mellét markolászta nedves ujjával magához nyúlt és a csiklóját kezdte izgatni. Vagy két perc alatt élvezett el. Nyakától egy tenyérnyi területen lefelé kipirult amikor lábaival az én lábaim összeszorítva halkan nyögdécselve elélvezett. Nem sokkal elélvezése előtt éreztem, hogy eláraszt a pina méz. Ez mindig nagy élvezetet jelent nekem is mert tudom a csajnál közel az orgazmus. Annyira feldobott, hogy élvezni fog az első együttlétkor, hogy pár pillanattal utána én is elélveztem. Nem tudom ilyen rövid idő alatt hogy lettem ennyire tele megint, de a szőrzetemen vastagon állt a jó sűrű fehér geci. Megsimította arcom amikor felállt és kezét pinájára szorítva úgy mint az előbb ki ment a fürdőbe.

-Elsőre nem is rossz elsőre nem is rossz mondta amikor visszajött és adott egy szájra puszit.

A fiókhoz lépett amit átengedtem neki és kivett egy vékony combközépig érő pólót. Szerintem, direkt állt lábujjhegyre amikor karjait felemelve belebújt. Biztos tökéletesen tisztában volt vele, hogy még egy kúrástól lankadt faszú férfiban is megmozgat valamit a felemelkedő megfeszülő mellek látványa.

-Nem kell felöltözni nagyon jó nő vagy! Szívesen bámulnálak egész nap.

-Nem megyek ki meztelenül az erkélyre és kilibbent.

Mire visszaértem a mosdásból már kint állt az erkélyen és nézelődött. Megfogtam egy pillanatra a fenekét. Köszönöm, erre nem számítottam. Nagyon kellemes meglepetés volt. Rám nézet és halványan elmosolyodott majd újra az utcát kezdte fürkészni. Este már mindketten a hálószobában feküdtünk le, meztelenül. Rendesen kinyaltam. Általában a csajok elégedettek a nyalási technikámmal de nála most még nem vetettem be a popsi lyuk érintését is. Lenyűgöző szép csiklója és pinája van. Halvány rózsaszínű. Csiklója nincs lencsényi de jól látható is és így nagyon könnyű is kinyalni. Jött is a pinaméz, még az állam is csatakos lett olyan sok. Miután úgy elélvezett, hogy majdnem belefulladtam a puncijába hátulról oldalról csúsztattam bele a faszomat. Most is igazítás nélkül simán befogadta orgazmustól lucskos pinája nem kicsit megkeményedett dákómat. Testét kicsit megcsavarva feküdt mert nem csak a csiklóját ujjaztam, hanem a mellét is bekaptam. Kúrtam vitézül már vagy három perce, amikor úgy éreztem, hogy a farkam egyre nagyobb és nagyobb. Elkezdtem beszélni.

-Nem hiszem el, kúrom a Katát! Csodálatos a pinád! Úgy tele élvezlek, hogy elsodor a nappaliba a sperma ár!

És el is élveztem.

Ahogy összementem és lefordultam róla lenyúltam az ágy mellé és az odakészített kéztörlőt a puncijára tettem. lenyúlt az ujjátra vett egy keveset a spermából. Megnézte míg a másik kezével törölközött. Jól néz kimondta ujját szemlélve majd a nyelére tette. látszott hogy szétkeni a szájában és lenyelte.

-Felkönyökölt rám nézett, megcsókolsz?

-Persze.

Lesmároltam rendesen. Felült felém fordulva. Egyik lába oldalt behajlítva, másik rendesen felhúzva. Két tenyere a térdén, álla a kézfején. Tökéletes látvány baszás után.

-Átmentél szólalt meg szemembe nézve. Nem zavart, hogy dumálok?

-Nem, teszik ha szövegelsz közben. Ez is jó pont volt. Kapsz egy olyan szeretőt, akit bármikor megbaszhatsz! Így,megbaszhatsz!

Csak lestem.

-Ha kiakarsz használni minden lehetőséget, a golyóid borotváld le, és nyírd meg a faszőröd. Mondta mosolyogva a szemembe.

-Nem kérdés és megszorítottam a combja belsejét pont az öle alatt. A te puncid is lehetne nyírt és nem borotvált. félig kérdés, félig kijelentés volt.

-Lehet, de pár nap után sokat kell foglalkozz vele, mert viszket amikor visszanő. Azért csupasz mert könnyebb tisztán tartani.

-Akkor legyen most bármikor!

A rövid szünet és a pár mondat megtette hatását. Egy gyors kutyapózt eresszünk el.

-Az a kedvenced?

-Igen, de nagyon gyorsan el is megyek úgy.

-Nem baj, legalább hamar elalszunk.

Négykézláb feltérdelt. Mögé kerültem a farkam már megint állt. Most beigazította hüvelyébe a faszom. Megragadtam a csípőjét kúrni kezdtem. Nem számított hogy még mindig picit tágnak éreztem fél perc alatt úgy lekúrtam, hogy eldőlni sem volt erőm.

Másnap reggel megejtettem a borotválást, nyírást. Megmutattam, tetszett neki. Egész délutánig nem történt semmi. Én meztelenül ő a hosszú pólójában. Délután mozdultam rá. Be vezetett a hálószobába.

-Megmutatom miért kell nyiratkozni.

Lefektetett hanyatt. Négykézláb fölém jött és se szó se beszéd bekapta frissen rendbe rakott faszomat. Pinája a fejem felett pompás látványt nyújtott. Seggét markolásztam, és alig hittem hogy valaki ilyen remekül tud szopni. Mindent amit valaha kitaláltam magamnak rejszoláshoz ő tudta. Még többet is. Hiába a csajok nemcsak verbálisan, orálisan is nagyon jók! Kezdett oldalra mozdulni. Értettem, oldalunkra fordulunk. A 69 figura megannyi gyönyörrel kecsegtet és rengeteg lehetőséget rejt. Én most a nyalás mellé egy kis ujjazást kezdtem. punci nedvét újra meg újra ánusza felé húztam. Amikor már síkos volt, nagyon finoman elkezdtem ujjhegyemmel nyomogatni. Ügyelve arra hogy ne toljam át teljesen a záró izmon. Abbahagyta a szopást.

-Csak így tovább - hallottam, ne nyomd be az ujjad.

-Nyalj, nyalj mindjárt élvezek majd csak artikulátlan hangok jöttek és beleélvezett a számba.

Folytatta a szopást de közben rásegített kézzel is. Had menjen végig a szádba! De akkor már indult is a sokmilliós versenyző, én is elélveztem. Visszafordult, lesmárolt.

-Nem értem sokan miért utálják ezt? Saját ondójuk íze miért rossz? Én kifejezetten szeretem, ha megcsókol a pasi nyalás után.

-Egyszer belezúgtam egy nőbe. Talán akkor szerettem meg a punci ízt.

-Ne már, ez kurva jó!

-Én is szívesen kipróbálnám pasival, de egyszerűen nem gerjedek rá. Sőt taszít is a gondolat. Azt, hogy engem megkúrjanak elképzelni sem tudom. Ha szopás után csók kell legyen, talán meghittebbé is teszi az egészet a csókolózás. De téged irigyellek a csajod miatt.

-Igen, nagyon jó volt. sajnos a férje munkát kapott Amerikában és elment vele.

Folydogált tovább a nap. Este tévézés közben megszólalt.

Miki, először szólított így Miklós helyett. ( Ezt is szerettem benne, soha még a vele ellenséges embereket sem említette másképpen mint a rendes nevén!) Ma megint átmentél. Igyunk meg egy bort.

Behoztam az egész üveget. töltöttem.

-Akkor kérek vizsga ajándékot!

Mi lenne azt és ivott egy kortyot.

-Vedd le ezt a pólót, legyél meztelen.

Felállt kibújt a pólójából. felült a kanapéra, hátát a karfának támasztotta lábait széttárta.

-Így gondolod?

-Azt a kurva... aaa.

Lehúztam a pohár bort Elfogok fogyni. És van még a karanténból 10 nap.
( lehet leírom azt is.)

Forrás: https://szextortenetek.hu/ketszemelyes-karanten/

Címkék: szex erotika erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

Munkahelyi szex – a beteljesült álom(nő)

Rosszlányok blog 2021.02.02. 03:10

Forrás: Nős vagyok. Van 2 gyerekem, és egy csodálatos feleségem. Nem szólhatok egy rossz szót sem családi életinkről, a feleségem gyönyörű szép, ügyes nő és az ágyban akár egy kurva. De férfiból vagyok a fene egye meg. Mindig megnézem a nőket, és fejbe kommentalom is, hogy így meg úgy stb. De eddig soha nem tettem semmit csak néztem. A szemnek azt szabad ugye? Mindent a szemnek, semmit a kéznek! Irodába dolgozom, ahol 9-en vagyunk férfiak. Olyan a munkakör, hogy inkább férfiakat vonz. A szomszéd irodákba vannak nők, na de még milyenek? Mennek is a kommentek nálunk. Dög jó darab, meglehetne húzni, stb.

Többek közt van egy velem egykorú (úgy 40 éves) kolléganő, aki nincs férjnél, Évának hívják, akit tökéletes testtel áldottak meg, de sajnos mikor a fejére került sor már, eltűnt a teremtő ihlete. Szó se róla, hogy csúnya lenne, átlagos arccal rendelkezik. Egy átlagos női arc semmi extrával, szóval nem arra kapod fel a fejed, hogy milyen szépség. Na de a teste!! Azok a combok meg a hátsója! Na az fantasztikus, éppen úgy mint a mellei. Egyszerűen tökéletes, az a nő, akit aztán meg lehet kívánni. Plusz rajta épp hogy, inkább kacsú, arányos hátsó, meg minden.

Nekem nagyon tetszik. Meg is szoktam nézni, nem szalasztom el a pillanatot. Az igazság, hogy nem beszélünk, mert nem nagyon keresztezzük egymás útját, a munkánknak sem nagyon van egymáshoz köze. Történt, hogy a vállalatunknál bejöttek egymásután több nagy munka, így úgy döntöttek a termelés 2×12 órát dolgozzon, amíg legyűrjük a megrendeléseket. No de hogy a termelés is zökkenőmentesen történjen, így az irodákból is kellett éjszakai szolgálat, ha kell valami sürgősség vagy ilyesmi. Úgy esett egy nap, hogy épp Évával voltam szolgálatba (mert megállapodtunk, hogy mindig 2 ember tart aszisztenciat éjszaka a két irodából, amik a termelést érintik ) Na tessék. Itt vagyok Évával egész éjszaka összezárva. Azt sem tudtam, hogy ne bámuljam.

Beszéltünk mindenről, időjárás, család, vállalat stb. Aztán szépen szóba jött a nő es férfi téma is. Na nesze. És most jött a meglepetés. Köpni nyelni nem tudtam a következő szavai után:

-Ne gondold azért, hogy nem látom, mikor megbámulsz! – mondta mosolyogva- ha még csak úgy lopva is.

-Hát szó ami szó kedves Éva, formás nő vagy! Ezt be kell ismerni és én sem vagyok vakk, hogy ne lássam. – makogtam valahogy ki, egész megszédített őszinte szavai.

-Igen? Szóval tetszem neked. Köszi. Ez hízelgő és örvendek neki.

-Hát igen ez így van, mondom formás egy nő vagy. Csinos.

-És miket mondtok ti férfiak, itt az irodában, mikor kimegyek az ajtótokon? -széles mosoly az arcán- Talán így megdugnám meg ilyesmi?

-Nem Éva. Azért nem vagyunk ennyire vulgárisak. De kapsz szép kommenteket, mint: de jó segge van ennek az Évának, meg hogy nem semmi nő, meg valljuk be olyan is hangzott el, hogy úú hogy megdugnám!

-Hahaha! Valóban? -kacagva- és te? -őszintén?

Nem kommentáltam. Annyit elmondtam én is, hogy csinos csajszi ez az Éva. Az más, hogy magamba mit gondolok.

-És mit gondolsz? Hogy megdugnál? -na itt megint se köpni se nyelni nem tudtam!

-Na de valóba ha úgy alakulnának a dolgok, mond megdugnál?

-Na ezekre a szavakra köhögni kezdtem. Miután kiköhögtem magam, piruló arccal válaszoltam.

-Hát mit mondjak Évike? Mondjam azt, hogy nem? Hazudnék. Meg nős vagyok. De egy dolog, hogy mi lenne, ha úgy lenne és más ami van! Hogy mikről beszél ez az Éva! És akkor jött az újabb meglepetés.

-Ja igen. Más, ami van! De tudd meg nem csak te bámulod meg a nőket. Sok kolléganő rendesen megnéz téged! Többek közt én is, csak épp ti férfiak ezt nem tudjátok észrevenni.

Na itt aztán ledöbbentem. Hogy engem? Nős vagyok, ezt minden kolléga tudja, és szerintem nem vagyok egy Don Juan. Egészen átlagos férfi vagyok. 185 cm magas, 85 kilós egyszerű emberke. Igaz, hogy 6 éves korom óta karatézom, kivéve az utolsó éveket, mióta a kisfiam megszületett, és nem jut annyi idő magamra, így az edzésekből hagytam el jócskán, vagyis majdnem egészen sajnos. Néhány kiló fel is ragadt rám.

-Igen. Például Katikának is nagyon bejössz, és ott van még Piroska a könyvelőnő lánya (aki megjegyzem a vállalat bombázója) egyenesen a minap kijelentette az ebédnél, hogy szívesen lehúzna veled egy jó szexpartit.

-Nahát most aztán sikerült meglepned. Remélem, csak ugratsz. Nem hiszem, hogy engem, ezt a hétköznapi emberkét ennyire vonzónak találnátok! Na, hagyjuk a szívatást Éva!

-Nem. Nem szívatlak! Tényleg vonzónak talállak nagyon, de mi nem nagyon beszélgettünk, mert a munkakörünk sem találkozik meg egyébért is, de szívesen ismerkedtem volna veled már régebb, ha észrevettél volna, de hidd el nem csak én talállak vonzónak. Andris azt gondolod, hogy a nők csak arra buknak, hogy kigyúrt, kockahasú, dezodortól bűzlő férfiak kényeztessék őket? Nem. A csitri csajok lehet, de a valódi nők az ilyen sármos igazi férfiakra buknak, mint te vagy, akinek van egy kis pocak, aki tud mosolyogni és biza előfordul, hogy borostás, izzadságszagú és mogorva. Nem kell fél liter parfümöt magadra nyomj, hogy vonzó légy, sokkal izgibb, ha saját illatodat érzem. De ettől eltérően az is igaz, tartózkodtam tőle, hogy mélyebben beszédbe elegyedjek veled, nem igazán mertem, mivel házas ember vagy meg egyéb dolgok.

-Hát megtisztel, hogy ilyen pozitív véleménnyel vagy rólam, -mosolyogtam- de mert nős vagyok, attól még lehet beszélgetni velem! Szájjal még nem tört senki házasságot! Meg pocakom az nincs egy csepp sem! -feleltem mosolyogva.

-Ajjajj! Andris, hogy szájjal mit lehet tenni! -mosolyog kacéran.

-No és mit? Kérdem viccesen.

-Hát elmondjam?

-Persze. Csak rajta!

-Hát lehet puszilni, csókolni például.

-Ez igaz Évi, de mert megpusziltalak mikor felköszöntöttünk szülinapodon az még nem bűn!

-Nem, de tudod nem csak puszilni lehet szájjal! Mondom csókolni is lehet itt ott.

-És mégis mire gondolsz?

-hát… (szégyellősen) sokszor maszturbálás közben elképzelem, hogyan csókolgatod a testem.

-Miii? Hogy te maszturbálsz és aközben rám gondolsz? -vörösödtem el mint a rák- Hát igazából meglepsz. Nem is hiszem el.

-Hát mikor a puncimat simogatom, arra élvezek el, hogy azt képzelem te nyalod ki. -mondja eléggé szégyenkezve, kivörösödött arccal.

-Te tényleg ilyen teszel? Márminthogy masztizol és közbe rám gondolsz? És milyen gyakran gondolsz így rám?

-Hajj. Ha ha ha! -vigyorog – hát elég gyakran masztizok rád gondolva és így bevallom neked, vagyis ezek után gondolhatod, hogy szívesen lefeküdnek veled! De ne vedd ezt ajánlatnak, nem akarom tönkretenni a házasságod. Nem vagyok beléd szerelmes, egyszerűen csak kefélni vágyom veled. Legalább egyszer! Nagyon vonzó vagy.

-Hát szóhoz sem jutok. Én sosem gondoltam, hogy ennyire vonzónak találtok. Lehet vak vagyok! -kacagom el.

-Hát egy kicsit az vagy. Nem veszed észre, mikor Piroska veled kell hogy beszéljen, mindig kiejt valamit, hogy le kelljen hajolnia? Különben ő szereti mutogatni magát! Meg Katica úgy nem tud veled beszélni, hogy ne vörösödjön bele.

-Hát így nem vettem észre. Nem tűnt fel, csak most, ahogy mondod. De szép cici vannak neki tényleg! Nem mondom bekukucskáltam oda! :), meg Katika ő szégyellős és nagyon fiatal.

-Tudom! -mondja mosolyogva- láttam egy párszor és azt is, hogy engem is megnéztél. Te haragszol, hogy ilyeneket elmondok?

-Nem Eva! Semmi baj. Csak sikerült meglepned rendesen! De megígérem, senkinek nem mondom el amit ma itt elmondtál nekem. Tudom, kényelmetlen lenne, ha elmondanám bárkinek. Pláne itt az irodában. Én nem vagyok ilyen.

-Gondoltam, habár be kell valljam, kissé féltem elmondani, de ha már így össze kerültünk gondoltam üsse kő, mégis elmondom! Muszáj volt elmondanom, nem tarthattam magamba tovább.

-Hm. Szóval Évi mikor maszturbálsz reám gondolsz?

-Aha. De mégis mit szólnál hozzá Andris, ha lenne egy titkunk, ami csak a kettőnké?

-Éva, titoknak ez éppen elég. Valójába az a helyzet, hogy szeretem a feleségem, a családom, és tök jó a szex a feleségemmel, és nem szeretném megbántani.

-Értelek. Na jó felejtsük el. Semmiképp nem akarok bajt nektek!

-Semmi baj Évi! De ezt, amit most elmondtál, … Hát nehéz elfelejteni csak úgy! De legalább őszinte voltál. Ez tiszteletre méltó.

-Köszi Andris a tiszteletedet. De mondom, nem akarlak sem megsérteni sem bánatot okozni bárkinek a családodból. Tudom én mi a bánat.

-Örulök neki Évi, hogy ennyire tisztelettel vagy, de rendesen felkavartál azért. De semmi harag. Becs szó!

-Azért ha már szóba került a szex játsszunk egyet. -mosolyogva kérte Évi – Mesélj el egy igazán forró szexpartit, amit a feleségeddel húztatok le, majd én is mesélek. Persze ha nem sértelek meg. Jó? Mit szólsz hozzá?

-Hát Évikém, ha kettőnk közt marad, olyan szinten, hogy tényleg senkinek nem mondod el… -persze. Végül is te is kényelmetlen helyzetbe hoznál, ha elmondanád bárkinek mi folyt köztünk.

-Az a helyzet, semmi nem folyt köztünk Éva! -mondom nevetve- hogy beszeltünk az egy dolog, mondtam nem kotyogok senkinek semmit, de mi lenne ha már a te ötleted volt a mesélés, akkor kezd te.

-Rendben. Akkor belekezdek én a mesélésbe jó?

-Rajta Évike hallgatlak! – És azzal hátradőltem a székemen.

-Ott szoktam kezdeni, hogy elképzelem csókolózunk, simogatjuk egymást, lassan, majd szépen lehúzod a ruhát rólam és simogatod meg csókolgatod a melleim.

-És ekközben mit csinálsz?

-Hát megmutassam? -kérdi mosolyogva.

-Csak ha akarod!

És akkor szépen elkezdte simogatni magát. Előre a nyakát, majd szépen a melleit ruhán keresztül. Nekem meg a férfiasságom csak úgy feszült! Nagyon felizgatott, legszívesebben ledöntettem volna és ott helybe magamévá teszem. Nem kellett idegeskedni, hogy valaki feljön, mert az ajtó az zárva volt kint, és ha valakinek problémája van, feltelefonálnak. Mesélt közbe, hogy mit hol tenném, hol csókolnám és közbe simogatta magát és meg is lett az eredménye. Szeme csillogott, majd lehunyta és úgy folytatta nekem meg már alig fért a nadrágba. Jött a következő meglepetés. Egy hosszú padlóig érő bő szoknyába volt és egy kényelmes rövid ujjú blúzba, már majdnem nyár volt (május) és nagyon meleg és melltartó sem volt rajta.

Nem nagyon hordta, ezt már sokszor megfigyeltem, olyan cicijei voltak, hogy azokat nem nagyon kellett tartani.  Míg bal kezével tovább simogatta a melleit, jobbal benyúlt a szoknyája alá és lábait széttéve elkezdte simogatni a punciját! Igaz nem láttam belőle semmit, de lehet így még izgibb volt. Aztán már nem is nagyon mesélt csak simogatta magát, majd felhúzta a pólóját! Na hát Andris, ezt bírd józan ésszel! Ott vannak az áhított mellek! Gyönyörűek voltak. És folytatta. Most már nem csak simogatta a punciját, már ujjazta magát rendesen. Kinyitotta a szemét és rámmosolygott.

-Tetszik amit látsz?

-Hát nagyon!

-Akkor ezt nézd! Azzal fölállt, áthúzta feje fölött a blúzát, majd egy mozdulattal letolta a szoknyáját a tangával együtt a földre, majd visszaült a székbe és széttárta lábait, majd tovább simogatta magát.

-Na és ez, hogy tetszik -kacérkodott mosolyogva

Én meg szóhoz sem jutottam, de a farkam mar úgy feszült, hogy majd felrobbant. Muszáj volt mozdítanom rajta. Ezt látva Éva elmosolyodik és kacéran kéri:

-Ha már te látsz én is akarlak látni! Vedd elé a farkad és maszturbálj velem.

-Tudod mit Éva? Inkább keféljünk! -ahh… Gondoltam már meg sem fordul a fejedbe! -Közben letoltam a nadrágomat, Évának meg felcsillant a szeme a farkam láttán.

-Add a számba kérlek! Le akarlak szopni!

Azzal odaálltam mellé, ő meg baljával megfogta a farkam és bekapta! Istenien szopott. Úgy körbejáratta a nyelvét a makkomon, hogy majd szétdurrantam. Másik kezével folytatta puncija izgatását, én meg elkezdtem simogatni az áhított melleket. Nos itt a kolléganő, akit mindenki megdugna és az én farkam szopja. De akkor nem erre gondoltam.

-Szopjad Éva szopjad! Ne hagyd abba! Áááááááhhh Istentelenül felhúzott.

Egyéb nem járt a fejemben, hirtelen csak elélvezni! Tudtam, ha ellövőm magam, képes leszek még legalább egy menetre és azzal is tisztába voltam, hogy most már nem hagyjuk itt abba, lesz itt baszás! Már abbahagyta a puncija ujjazását és teljesen felém fordulva csak a szopásra koncentrált! Rettentően jól csinálta. Egy pillanatra kivette a szájából és élvezettel teli hangon kért

-Élvezz a számba! Hadd érezzem a gecid ízét! Na, nekem sem kellett már több. Ahogy bekapta én megfogtam a fejét és elkezdtem irányítani. Nagyon mélyen tudott nyelni, pedig nincs kicsi farkam. Pár perc után jött a vulkán! Olyan erővel tort rám a gyönyör, hogy azt hittem leesek. Hátravettem a fejem és csak hörögtem, Ő közbe csak szopott tovább, amíg az utolsó cseppet is kihúzta a farkamból. És a következő meglepi. A szája üres volt, lenyelte az egészet!!! Lerogytam a székemre és őt néztem, ő meg engem.

-Na milyen volt? -mosolyog- Tetszett? Remélem most már itt nem állunk le!

-Nagyszerű voltál! És nem. Most már nincs visszaút, tartozom neked a revanssal. -mosolyogtam

-Mit kívánsz, mit tegyek? -Gyere csókolj végig! És nyald ki a puncim. Majd dugj meg.

Nem kellett kétszer mondania. Odaléptem hozzá és közbe ledobtam magamról mindent. Felhúztam majd szájon csókoltam, összeölelkeztünk, simogattuk egymást ahol értük. Isteni teste volt. Simogattam a melleit, a hátát a gyönyörű fenekét. Hihetetlenül gyorsan életre kelt a férfiasságom, Éva mosolyogva fogta újra marokra:

-Úgy latom, már nem szüksegeltetik a szájamba vennem!

Erőteljes nyelvcsapásokkal nekiálltam alaposan kinyalni Évike punciját. Ahogy rájöttem mi az a mozdulat, ami neki a legnagyobb élvezetet nyújtja csak azt csináltam, egyre gyorsabban és erősebben nyaltam a csiklóját. Már jajongott az élvezettől és az altestétű ritmikusan mozgatta segítve nekem miközben fejemet fogta, és húzott magához. Nem tudom mennyi ideig tartott, de jött neki az orgazmus. Hangja elcsuklott, kezeimet úgy szorította azt hittem eltöri, a fejét hátravetette, szemét behunyta és altestét mozgatva élvezett. Élvezett és élvezett. Rángott a teste, én fogtam őt és tovább nyaltam, hadd élvezzen, úgy ahogy még soha. Aztán lassan lecsendesedett. Lábait a földre engedte, kezemet továbbra is fogta és behunyt szemmel pihegett. Majd megszólalt:

-Istenem! Fantasztikus vagy! Ekkorát még életembe nem élveztem pedig voltam már elég férfivel, sőt nővel is. Ez már meg sem lepett. De azét megjegyeztem:

-Nőööővel? És kik nyalnak jobban? –mosolyogtam.

-TE! -jött a rövid és tömör válasz, széles mosoly kíséretébe.

És akkor újra belenyaltam váratlanul a puncijába. Felnyögött!

-Hahhh!!!! Nyalj kérlek! Nyalj ki mégegyszer!

 Na, nem kellett külön felszólitson. Nekiláttam és láss csodát, alig kezdtem el el is élvezett.

-Na Évike ez hamar ment. Azzal felemelkedtem, térdre álltam és farkammal a puncijához közelitettem.

-Most már a faszommal is kipróbálom ezt az édes puncidat jó?

 -Gyere, nyomd belém azt az isteni farkadat, basszál meg! Hozzáigazítottam makkomat a vaginájához majd egyetlen hirtelen mozdulattal tövig nyomtam neki. Úgy csúszott be mint kés a vajba! Persze a megfelelően előkészített punciba nem volt csuda. Akkor ott az újabb meglepi, olyan szűk és forró puncija volt, hogy ilyenről csak álmodni lehet. Szemét tágra nyitotta, ajkát a kéjes sóhaj hagyta el, majd lehunyta a szemét én meg lassan pumpálni kezdtem kőkemény farkam a csodálatos puncijába. Egyre gyorsabban sóhajtozott, már lassan lihegett.

-Csináld kérlek, csináld, … Ne hagyd abba, hajjj … Basszál kérlek!!! -gyorsabban!… Haaaaáááá basszáááál ohhh ohhh aaaaajjjjj

Én meg csak pumpáltam a punciját. Éreztem akkorát fogok bele élvezni, hogy elszáll velem a világ, de nem akartam csak vele egyszerre ezért figyeltem rá nagyon.

-ohhh basszál édes, basszál meg nagyon! Ahhh mindjárt elélvezek.

Ilyenek hagyták el az ajkát. Tudtam ez tisztára csak baszás, testi élvezet, semmi szerelem nélkül, de ez így volt jó! Fölemelte a fejét miközbe tovább basztam a pináját és azt mondta:

-Bassz meg kérlek, bazd meg a picsám de rendesen!

-Szétbaszlak! Megbaszom minden lukadat ha akarod de szeretnék most a pinádba élvezni! Mehet? -Élvezz!!! -hörögte már az élvezettől

– Élvezz bele a puncimba! Lődd belém isteni gecidet! Azzal újra hátravette a fejét és élvezni kezdett. Ezt már nem lehetett tovább bírni. Ezek a szavak után már nem tudtam volna visszatartani, ha akartam volna sem, hogy ne élvezzek. Elengedtem magam, és élveztem. Annyira rángott a puncija, hogy úgy képzeltem mintha egy vákumpumpa szívná a faszom. Akkorát élveztem a rángó puncijába, hogy azt hittem a gerincvelőmet is kilövöm, behunyt szemmel és közbe Anit láttam magam előtt és a nevét ismételgettem. Majd lassan lecsendesedtünk. Reáborultam. Pihegtünk.

-Átkozottul jó nő vagy. -Mondtam.

-Ahhh. Ez isteni volt. Folytassuk? Hát persze. Megígértem, hogy minden lukadon megduglak. Kettő megvan! Jöhet a harmadik. Mitszolsz? -vigyorogtam

-Alig várom! De ott is előkészíted a terepet, mint a punimnál? Jó?

-Mi az hogy! Es akkor megszólalt a telefon. Az a kurva telefon. Hagyjanak a fenébe! Most. Életem egyik legjobb szexpartija közbe. Éva is felkapta magát, én meg a telefont. Megijedtünk rendesen mégha kint zárva is van az ajtó.

-Hallo tessék tecnnikai osztály…. -kaptam fel a telefont.

Szerencsére senki nem jött hanem néhány kérdés volt egy géppel kapcsolatosan amit újra kellett indítani, ezt telefonon keresztűé is el tudtam intézni. Előszedtem az aktákat, amelyek kellettek és az asztal mellett állva kezdtem diktálni a megfelelő számsort, amivel újraindíthatják azt a rohadt gépet. Észrevette Éva is, hogy nincs gáz és megnyugodott. Sőt. Kaján vigyorral az ajkán elém térdelt és szájába vette lekonyult férfitagomat. Kikerekedett szemmel nűztem rá, ő meg vigyorogva a szemembe és közbe szopott! Szopott úgy, hogy azt hittem megbolondulok. Semmi perc alatt úgy állt a faszom mint a villanypózna! Alig tudtam ráfigyelni, hogy a megfelelő számsort diktáljam be, de aztán végeztünk. A kolléga elköszönt, én csak lecsaptam a kagylót anélkül, hogy köszöntem volna. Lenéztem Évára Ő meg vissza rám, kiveszi a faszt a szájából és azt mondja:

-Mivan? Mi nem tetszik?- Persze kaján vigyorral az arcán. -nem szopok elég izgin? Ha meg akarod kúrni a popsim, oda kemény fasz kell! -mondta vigyorogva

-Na gyere! Vigyorogtam én is el magam! Készítsem elő a popsid kúrásra. Azzal lefeküdtem a földre.

-Gyere szépen 69-be, mert az én faszom is igényli a kényeztetést! -vigyorogtam neki.

Azzal fölém térdelt, felkínálta alsó felét szájamnak, lehajolt és újra bekapta a faszom. Előre punciját nyaltam, amin érzett rendesen a gecim íze annak ellenére, hogy míg telefonáltam Éva egy nedves törlővel kitörölte a pinájából szivárgó gecit, de most hihetetlenül izgatott a saját ízem. Nyaltam a punciját, az ujjam meg a popsilukon járt. Majd lassan csak a popsijat nyaltam. Hihetetlen érzés volt neki, nagyon nyögött.

Na mondom itt az idő egy-egy ujjnak is, bedugtam szépen lassan a mutatóujjam neki. Annyira élvezte, hogy elengedte szájából a farkam és sóhajtozott. Na ha ez így tetszik akkor itt a másik ujján is. Benyálaztam jól a középső ujjam és miközben a csiklóját nyaltam bedugtam neki a második ujjam is és mozgatni kezdtem, miközben újra a csiklóját nyalogattam. Na, ez betette neki a kaput. Izgalmába úgy rácuppant a farkamra, hogy azt hittem le is nyeli. Egyre jobban belelendültünk. Majd kihúztam az ujjaim es nyalogattam popsilyukát, sőt bedugtam a nyelvem pospsilyukába amennyire tudtam, és forgattam benne.

-dugjál meg könyörgöm! Basszd meg a popsim kérlek! -kérlelt sóhajok közepette.

Előre toltam majd átemelte lábát felettem, én meg mögéje térdeltem, ő kidomborította a popsiját felkínálva nekem rózsás kis likacskáját. Fenékpárnái közé helyeztem a farkam és simogattam a vágatát, majd popsilukjához illesztettem a makkom és óvatos mozdulattal kezdtem betolni neki. Ellazított popsijaba meglepően könnyen hatoltam bele, mikor eltűnt a makkom a popsijába reászorított. Azt hittem a makkomat lecsípi szoros seggelukával!

-ooohhhhh…. Toljad belém! Nyomjad tövig! Nem kellett engem nagyon bíztatnia, belenyomultam mig ütközött a szeméremcsontom a popsijába.

Isteni élmény volt. Ha a pinája szoros volt, mit mondjak a popsijárol? És még rá is szorított. Később derült ki, hogy valójába imádja a popószexet. Elkezdtem pumpálni a popsiját, teljesen lefeküdt a földre, csak a popsiját nyomta fel, kezével hátranyúl a puncijához és hol a tökeimet simogatta hol meg magát ujjazta és sóhajtozott majd átmentek a sóhajai nyöszörgésbe. Nagyon tetszett neki, és egyre hangosabban adta tudtomra mennyire élvezi! Egy idő után már csak a csiklójával foglalkozott, és egyre hangosabban lihegett. Én is gyorsítottam a tempón, lassan már nem érdekelt semmi csak élvezzek el!

-ohh, igen! Ne hagyd abba! Csináld kérlek. Basszál! Óóóóóóóóhhhhh És azzal élvezett. Most csendben.

Csak remegett az alteste. Én meg pumpáltam őt tovább. Lassan elmúltak a rángásai, de én nem hagytam abba. Kúrtam a hátsóját veszettül tovább, egy irtózatos tempóba. És elélveztem. Húztam őt a farkamra, belepumpáltam mindenem és egyszerűen tovább fogva a derekát ledőltem mellé anélkül, hogy kihúztam volna a farkam a popsijából. Szorosan, fenekével tartotta benn a farkam a popsijába, habár most már kezdett lankadni.

-Nagyszerű voltál Andris. Ilyen baszásba esküszöm soha életembe nem volt részem! Ekkorát nem élveztem se férfival se nővel. huhh. Te isteni vagy! Nem jutok szóhoz.

-Fantasztikus a popsid is! Sajnos a feleségem nem szereti a popószexet.

Lihegtünk mindketten, lassan lecsendesedtünk. A farkam is kicsúszott a popójából, de a lényeg benn maradt. Fölkeltünk és felöltöztünk. Csendbe, csak néha néztünk egymásra mosolyogva. Nekem meg az kezdett járni a fejembe, hogy most hogy az asszonnyal!? Hogy mondjam el neki? Elmondjam egyáltalán? Szemét alak vagyok.

-Nem, de mindenekelőtt úgy gondolom felfallak mint egy fagyit! Mit szólsz hozzá!

-Nagyszerű, kezd a melleimmel. És odakínálta nekem gyönyörű szép melleit. Nem is kellett sokat kínálni engem, befaltam szerre őket es szopogattam. Évát mintha áramütés érte volna, megrázkódott, remegett az élvezettől. Próbálta elérni a farkam, de már csak épp a végét simogathatta, de nekem ez bőven elég volt. Majd leültettem a székre. Kényelmes irodai székeink vannak, szerencsére nem spórolnak nálunk az ilyesmin. Tovább csókolgattam a testét haladva lefele a gyönyörű puncija fele, ami teljesen csupasz volt, egy szál sörte, annyi sem volt rajta.

Szerencsés egy nő volt a szőr szempontjából, mert míg más nő biza kínlódik a szőr miatt. Évának olyan bőre volt, hogy gyakorlatilag nem volt szőre. A lábai csupaszok voltak, nem kellett epilálnia mint sok más nőnek, hanem sima szőrtelen lábai voltak, selymes halványbarna bőre volt. Mint később kiderült, meztelenül szeret napozni, elmondása szerint szereti süttetni csupasz punciját a nappal.

Nos ott tartottam, hogy csókolgattam egyre lejjebb. Hasát csókoltam, nyalogattam már és tovább haladtam lefele ő meg sóhajtozott. Ravaszul szépen kikerültem a punciját, az ágyékát puszilgatva haladtam tovább. Rendesen felnyögött kínjába, hogy nem a punciját csókolom és fejem megfogva probált reaigazitani:

-A pinámat is légyszives -mondta epekedve

-eljön annak is az ideje, de most majd a combjaidat és a lábaidat falom fel! – mosolyogtam

És tovább haladtam a combjain lefele, a térdén majd a lábszárán és végül gyönyörű lábfején és lábujjait vettem sorra a puszikkal. Majd mikor végeztem áttértem a bal lábára, olyan módon, hogy mindkét lábfejét kezembe vettem mi közbe előtte térdeltem. Figyelt nagyon, és erősen élvezte ezt az erotikus játékot, közbe meg a melleit simogatta. Lassan haladtam felfele a lábán, kiélvezve annak minden centijét, majd a térdétől már a combja belseje felé vettem az irányt, ami neki iszonyúan tetszett. Szétnyitotta lábait, irányt mutatva a csókjaim célállomása felé. Már én is alig vártam szájamba vegyem óriási csiklóját, kényeztessem a számmal az egész punciját. Évának különösen nagy csiklója volt, ami most az izgalom tol még jobban megduzzadt és a kisajkak mérete sem volt elhanyagolható. Végre elérkeztem a gyönyör forrásáig, és mélyen, markánsan belenyaltam a pinájába. A hüvelyétől fel a csiklón át végignyaltam a punciját.

Mintha áramot vezettek volna belé, megremegett, és egy sóhaj hagyta el ajkát. Én meg játszottam a nunijával. Lassan puszilgattam, meg nyalogattam aprón, itt-ott, húztam az idegeit, ahogy kellett. Ezt nem igazán bírta sokáig, habár ahogy utólag elmesélte iszonyúan tetszett neki.

-nyalj ki kérlek! Nyald erősen a pinám! – meg is lepődtem ezeken az elég nyers szavakon, erre fel tovább már nem finomkodtam.

Forrás: https://szextortenetek.hu/munkahelyi-szex-a-beteljesult-alomno/

 

 

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

Életem talán legjobb szexe

Rosszlányok blog 2021.02.01. 04:01

Boltban dolgozom, az egyik kollégámmal gabalyodtunk össze. Gondolatban én már szemet vetettem rá, de mint kiderült ő is. Leesett egy termék én lehajoltam, az ő reakciója

-Huh mit láttam, de amúgy gyönyörű. Szívesen benyalnék a hegyek dombok közé. Ránéztem és olyan nedves lettem ettől az egy mondattól, mint még soha. Mennie kellett másik helyre pakolni, persze férjem egy nappal azelőtt azt mondta, hogy nem szexi.

Megszereztem a számát, ráírtam, és innentől kezdődtek a titkos találkozások. Néha csak 5 perc jutott nekünk, teltek a hetek hónapok, valamelyikünknek mindig közbe jött valami, hiszen mind ketten házasok vagyunk. 1 év után sikerült összehozni, lefoglaltunk egy szobát, nagyon hamar levetkőztünk mind ketten. Meglátott és mondta, hogy milyen gyönyörű vagyok. Mondta, hogy bármi nem jó szóljak, és hogy feküdjek le, széttettem a lábam és benyalt, finoman érzékien, ahogy már nagyon régen nem kényeztettek, percekig csak nyalta, dugta az ujjával a puncim.

Ennyire nedves talán sosem voltam még, rám nézett és behatolt. A mennyekben éreztem magam mielőtt misszionárius pózban akartuk csinálni, be akartam kapni a tőlem merev péniszét, de nem engedte. Lefeküdtem, belém hatolt és elkezdett mozogni, egyre csak nedvesebb lettem. Mielőtt pózt váltottunk, bekaphattam, nem a kedvencem a szopás, de az övé valahogy más volt, mint az eddigiek.

Imádtam csinálni, a tövétől a makkig végig nyaltam, körbe nyaltam a makkját. Bekaptam, hallottam egy sóhajt, ki-be járt a számban, imádtam szopni. Kivette, mondta, hogy forduljak meg, kutya pózban csináltuk. Belém hatolt, közben izgatta a segg lyukam. Érdekes volt, nem tudom még hova tenni,, hogy milyen érzés volt. Lefektetett az ágyra, mondta, hogy most elfog menni a számba, de ha nem akarom, nem kell lenyelnem.

Egész végig irányított, sose tudtam kezdeményezni, de az hogy irányítottak egész végig, olyan extázist okozott, mint még soha semmi. Elment, én sajnos nem tudtam, pedig még percekig nyalt, de túlhúzott. De nagyon jó volt vele a szex, ő azt mondta, hogy kurva jó volt. Szex után még egy kicsit összebujtunk, nagyon régen nem éreztem magam ennyire nőnek és ennyire élettel telinek. Valószínűleg nem egyszeri alkalom volt.

 Forrás: https://szextortenetek.hu/eletem-talan-legjobb-szexe/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása