Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Dia – játékszernek, játékszere

Rosszlányok blog 2022.11.28. 01:52

Kemény faszomat verve ültem az ágy sarkában és a kis résen keresztül bámultam Diát. Laptopja előtt, hátán fekve, becsukot szemmel ujazta magát. Pornó film jelenet volt az egész. Also ajkát harapva, halk nyogesek hagyták el a száját. Legsziveseben rá rontottam volna, de tudtam hogy nem tehettem. És miért nem? Szaladjunk vissza kicsit az időben.
Unokatestvére szülinapján ismerkedtünk meg. Az akkor 22 éves Diá volt az egyetlen csaj aki pasi nélkül volt, én meg az egyetlen pasi aki csaj nélkül volt. Hamar össze melegdtunk, mert hat kuloncok voltunk. Az este csókolózásal ért véget, és aztán néma csönd. Külföldön tanult, ritkán járt haza, de azért tartottuk a kapcsolatot. Ahonyszor csak otthon volt, szívesen jártunk együtt pialni, de komolyabb kapcsolathoz nem jutottunk. Nem tőlem telt. 1,75 magas, hosszú formás lábak, jól meg formált sportos seg, kerek mell pár, és eléggé aranyos arc. Csak a hülye nem kívánta volna. Valahogy másképp nézet rám és hát “friendzone” ba kerültem. Kicsit bántott, de ilyen az élet. Minthogy valamilyen furcsa tavkapcsolat legyen köztünk és zavarjon hogy mással kefel, inkább nem.
Aztán egy sörözés alkalmával be valota hogy leszbikus. Kérte hogy ne haragudjak, tudja hogy tetszik nekem, meg hogy én is tetszem neki, de ő a lányokat szereti.
Akkor már tényleg jó ötlet volt nem a komoly kapcsolatot választani.
Két héttel ezelőtt jelentkezett. Frankfurtban volt a repülőtéren. Kolumbiabol jött. Baratnojenel volt látogatóban. Tudván hogy Németországban vagyok, nem messze Frankfurtol, egy napos szalasra volt szugsege hogy ne a repülőtéren ülve várja a következő gépet. Hely volt, ezért mint régi barát be fogadtam.
Sörözés közben mesélt a baratnojerol, meg persze magáról . Képeket mutatót, amelyik közt volt pár sexis is. Hamar el telt az idő. Esté o a hálószobában én meg a nappaliban feküdtem le. Egyáltalán nem volt szó szexről.
Éjjel nyogesre ébredtem, és már ott is ültem az ágy sarkában, kemény faszomat verve, Diát bámulva.
Először azt hittem pornót néz, de aztán női hang hallatszott.
– Yes baby, play with that pussy for me. Akkor kapcsoltam hogy a kolumbiai csajjal sexchat el.
– I miss that pussy. Yeah, stretch it.
Diá szót fogadott és ujjaival tagasra nyitotta kéj barlangjat. Becsukot szemmel az ágy mellett lévő taskabol elő vet egy vibrátort és aval kenyeztete magát. Nem tudom hogy vagy a vibrátor volt nagy, vagy puncija volt szűk, de elég nehezén dugta be magának. Mélyen be, aztán majdnem egészen ki. Én meg csak vertem magam. Fél dugtam volna a prostata vibratorom de sajna a hálószoba szekrenyeben volt.
– Fuck, hangzott a laptobol. Baby sorry, I have to go, I am late from work. Don’t be upset, we will play when u will arrive home, I promise.
– Okay, no problem, mondta Diá, vibratoral meg mindig a pinaban. I love u.
– Love u too.
Ki kapcsolta a laptopot, a vibrátort vissza rakta a táskába és egy pak cigit vett elő.
– Baszki, én meg mindig a faszommal játszottam. Gyorsan vissza feküdtem és tettem magam hogy alszom.
Hallom hogy mellém jön.
– Alex, Alex, szólt hozzám eléggé fáradt hanggal. Nem is csuda, pont azelőtt masztizot. Nem jössz velem ki cigizni? Bocsi hogy fel ébresztettelek.
Említeném kell hogy házban nem volt szabad cigizni, de szerencsére volt egy kis belső udvar, ám azt az ajtót csak kulccsal lehetett ki nyitni.
– Persze hogy megyek, válaszoltam asitva, eléggé jó színészi alakitassal.
Probléma az volt hogy boxer alsom alat, faszom meg keményen ált. Diának a seggét nézve apró kis rövidnadrágjaban meg nem sokat segített hogy lankadjon. Próbáltam úgy ki menni hogy ne vegye észre, ám de amikor le ültünk, makóm ki kacsintot.
– Valaki jót álmodott, röhögte.
– Hat na, van ilyen, mondtam én, kezemmel eltakarva pinara éhező farkom. Elég baj az hogy csak a tenyerem fogom még baszni.
Hülye röhögés hagyta el a szám.
Meg ha tudtam is hogy a lányokat szereti, gondoltam fel ajánlja hogy kisegít, pláne hogy előtte zavtosra kenyeztete puncit. De nem történt ilyen.
El szívtuk a cigit és vissza mentünk a lakásba. Kezemmel takartam magam, de már előtte mentem mert a fejemben csak maszturbálása járt, szemeim meg csak a csőp rövidnagragot nézték.
Jó éjt kívánt és vissza ment a szobába.
Nem is vártam hogy el aludjon. Boxer térdig, és már megint vertem magam. Becsukot szemmel totál el zárva agyam a külvilágtól, csak Dia pinajara koncentrálva.
– Alex, el felejt…, fojtotta magába a szót, a már ajtóban álló Dia.
Annyira el voltam szállva hogy már későn vetem észre. Be takarni magam már nem volt időm
Ott állt és nézte hülye arc kifejezesem, kemény fasszal a kezemben.
– Hát te?, kérdi.
– Most mondjam azt hogy olvasók, válaszoltam, a boxer után nyulva. Nem vagyok prűd de kicsit szégyelltem magam.
– Be kell vallanom, folytattam, de most már fel ülve, persze, még mindig égnek állo fasszal, láttalak miközben a csajodnak maszturbaltal, és a fasz gerjeszto látvány ezt hozta ki belőlem.
– Értem. És mit is láttál pontosan?
– Egy olyan pinat amelyiket már egy jó pár éve meg akarok baszni, hogy legyek őszinte. De nem vagyok olyan szerencsés mint a kolumbiai csajod.
– Es nagyon meg akarnád baszni?
– Szerinted?! És mutatom az agyekom.
Mosolygott és ujjával magához hívott.
“Csak létezik egy isten”!!! De vajon nem let volna könnyebb meg kérdezni amikor hozzám jött? Nyalazva mentem a szobába. Dia le ült a nagy francia ágy szélére. Meg álltam előtte. Lazán le huszta az alsót és a merev faszt nézte. Kezébe vette és tovább bámulta.
– Ne félj, nem harap.
– Tudom, csak már nagyon rég volt dolgom elő fasszal.
– Olyan ez mint a biciklizés, biztattam.
Lágyan a szájába vette, es finoman kezdte el szopni. Nyelve körbe – körbe járt, aztán a kalap alját kenyeztete. Bizserget egész testem. Gyengéden szopot. Látszott hogy nem faszhoz volt hozzá szokva. Nyelvjatekat minden porcikamban éreztem. Meg akkor is ha durvábban szeretem, nem erőltettem. Néha egészen a szájában, néha még csak a nyelve hegyével játszott a kemény fasszal. Legsziveseben már a szájában el mentem volna de pinara fájt a fogam.
– Na most én jövök.
– Ha úgy nyalsz mint ahogy csokolozol, árvíz fogja elönteni szádat.
Le terdeltem. Dia a hátára feküdt. Ovotasan le húztam a nadrágot és lábait széjjel nyitva, az ágy szélére emeltem. Pinaja olyan nedves volt mintha csak a nyelvem után sírt volna. Nagy ajkai domboruak. Kis ajkai ki nyilva mint viragoknak szirmai a reggeli napsütésben. Nyelvem hegyét hosszan végig csuztatam egészen a csikloig. Érdekes, edeses mandula iz keringett a számban. Eroseket fújt, és nyogeseit próbálta tompitani.
– Nem hallja senki, enged el magad, mondtam, és folytattam a falatozast. Óriási nyogesek hagyták el a száját miközben csiklojat szívtam az ajkaim közé.
– Isteni, isteni, ordította visitozva.
Le-fel kezdtem el mozgatni a fejem, szedulesig.
– Ne hagyd abba, kiáltotta és fejemet erősen magához húzta. Combja közé szorított és nagy reszketesben elment. Egész arcomon folyt az érdekes mandulás lé. Fölé emelkedtem, meg csokoltam. Saját orgazmusat el kezdte nyalni az arcomrol, mint ahogy a macskát szokták tisztítani a bundajuk.
– Most meg foglak baszni, drága leszbikus barátnőm. De előtte… És fél állva a szekrényhez mentem. Ameddig o a polojatol szabadult meg, a felső polcról le vettem a pénisz gyűrűs prosztata vibrátorom. Szerencsére az ő örömére koncentráltam, ezért kicsit már alvó pozícióban volt a faszom. Fél húztam a gyűrűt.
– Egy kis segítség kell, mondom neki, a vibrátort mutatva.
– Hoppá, mi van neked ott?
– Meséltem hogy mindenre nyílt vagyok.
Huncut mosollyal jött melem.
– Az ilyenekhez érték. Az ágyra!!! Parancsolta.
Hasamra feküdtem.
– Nem úgy, kutya pózban.
Na baszki, ilyen helyzetben meg nem voltam. Általában ülve szoktam magamnak be rakni, vagy háton fekve.
Engedelmesen szót fogadtam. Dia sikositot tett a tenyerébe és faszomat készte el verni. Mintha fejt volna. Golyoimat szopta, majd nyelvével köröket rajzolt seglukkamban. Kemenyedo faszomon már kezdet szorulni a gyűrű. Egy ujját a segembe nyomta, játszott vele, aztán már kettővel játszott. Elégé durván csinálta, mintha csak boszubol. Aztán hirtelen az egész vibratort tövig.
Fájdalmas orditas hagyta el a számat. Prostata vibratort gyengéden kell be rakni, a formája miatt. Közepe vastagabb de eleje és vége vékony. Amikor már a fele bent van, a második fele csak be csúszik. Dia egyből belém dugta. Mintha ez nem lett volna elég, el kezdte ki be mozgatni. Saját vibratoromal baszott seggbe. Azért prostata vibrátor mert a prostatat kell izgasa, de nem, Dia baszott vele. Nem volt egy jó érzés. Aztán meg állt. Tövig be nyomta.
– Most kész vagy, mondta, és a távirányítóval be kapcsolta a vibratort. Lassan kezdet jó lenni. Melegség öntött el. Faszom kő kemény volt. Ovotason fel álltam, nehogy ki csússzon, Diára néztem és az ágyra loktem.
– Kutyaba, de gyorsan.
Meg nem is állt rendesen pózban, és már tövig voltam benne. Most én basztam boszubol. Erosoket loktem rajta. Néha még álltam hogy a vibrációkkal kenyeztesem a csikoljat. Olyan hangok hagyták el a száját amilyeneket meg nem hallottam. Erősen doftem mint a bika. Csipőjét olyan szoritas alá vettem hogy nyomokat hagytam.
– Ohh basszus, ordított.
Minden egyes meg állásnál, a taviranyiton nyomot egy gombot. Seggemben rezego vibrátor és a faszomra szorult pina olyan érzés kombot keltett hogy kezdtem elvesziteni az agyam. Diát nyogesei és visitasai meg tovább fokozták.
Remegő terdemet az ágy sarkára pihentetem, erosen magamra húztam Diát és egy hatalmas orditassal el kezdtem spricelni a gecit az imadnivalo picsaba. Rá erezkedtem és csak pompaltam. Olyan mennyiség ondó jött ki belőlem hogy már a zacskomon folyt. Közben a rám szorult punci és a nagy remegeseket kísérő visitasok, orgazmust jelezték. Dia legyengült testet csak a faszom tartotta vissza attól hogy ne az ágyra esen. Óvatosan ki jöttem belőle és néztem ahogy pinaja szinte oklendezi a folyadékokat. Határa fordult és vigyorkot, közben meg a taviranyitot baszgeralta. A sok vibralastol pihenni akaró faszom már megint kő kemény volt.
– Drágám, ha már megint áll, akkor csinálni is kell vele valamit.
– Ezt is megkapod, mondta a segglukat mutatva, de ahoz te is nekem kell add a tieted.
– Azt már megkaptad, mondom, úgy is meg mindig te irányítód a jatekszerem.
– Azt te miattad csináltam, de ha most meg akarod kapni ezt a seggét, a tiéd az enyém kell hogy legyen.
Aztán a taskabol elő vesz egy strap on-t, egy fekete mű fasszal az elején. Olyan 14 centi lehetett de kicsit vastagabb mint az én vibrátorom. Belső részén egy kis csikló vibrátor volt. Nem láttam még ilyet pedig egy jó pár leszbikus pornót néztem életemben. Nem tudtam mit csináljak. Kívántam Diát, de arra nem gondoltam hogy seggbe kell baszon hogy még legalább egy menetre meg kapjam. Kicsi gondolkodás után elszántan mondtam neki:
– Jó, csináljuk, csak légy gyengéd.
Fülig erő vigyorral sikositota a mű faszt.
Kutya pozba álltam és össze szorított fogakkal vártam. Dia a hatamhoz állt, bal kezével ki húzta a vibrátort és belém hatolt. Annyira fájt hogy bele haraptam a matracba. Csüngő faszomat verve, mozogni kezded. Egyáltalán nem volt gyengéd. Pár pofon csatant el a fenekemen.
– Jó, jó érzés?
Egyáltalán nem volt jó, de aztán hirtelen az a melegség jött elő mint amikor csak magammal játszottam. A fájdalom enyhébb lett és kezdtem extazisba lendulni. A kis csikló vibrátor hatására Dia nyogni kezdet. Nagyokat fújtam miközben hátulról baszta szét a seggem. Amikor már ténylegesen csak az élvezet borítót el, nagy visitas jelezte hogy már megint orgazmusa van. De nem állt meg. Tovább dugót, meg nagyobb erővel. Már megint fájdalmas kezded lenni. Szerencsémre nem sokáig bírta. Ki jött belőlem és az ágyra melem eset.
– Köszönöm, lihegte.
Állig bírtam mozdulni. Be valóm fájt. Úgy éreztem hogy nem fogom tudni seggbe baszni. Lehet ezt is akarta. De nem akartam ennyiben hagyni. Szemet – szemert.
Nem volt annyi erőm hogy négykézláb baszam meg, ezért hátamon szóltam neki hogy most bele fog ülni. Gyors szopassal újra kemény lettem. Dia folem kerekedett és óvatosan ereszkedett dakomra.
– Nem így megy ez baby, mondtam, és egy hirtelen mozdulattal rám húztam. Fel kiáltott és belém karmolt. Szemeinek csak a fehérjét láttam. Biztos fájt neki, de nekem is. Mozdulni sem mert. Csipomet kicsit még emelve, a még bennem lévő erővel kezdtem mozogni. Erősen, meg erősebben. El kezdet ritmusba jönni. Kormeivel mélyen a bőrömben vad lovaglásba kezdet, mintha csak rodeon lett volna. Annyira feszült a faszomra hogy hiába próbáltam vissza tartani, pár perc után már tomtem is tele a seggét gecivel. Meg egy rövid ideig mozgott, aztán rám feküdt. Mind a ketten ki voltunk merülve. Pár percig feküdt rajtam. Puszilgatot, csókolt. Folyt rólunk a verejték, és nem csak a verejték. Nehezen fel álltunk és a mosdóba mentünk. Állig bírtam járni. Meg salyogot a seggem. Dia jarasa is elég szét kurt volt. Tus kabinban egymást néztük. A hasamon véres sebek, a kormeitol, az ő csipoin meg vér alá futás.
– Ezt nehéz lesz még magyarázni, mondta miközben szapanozta gyönyörű testet.
– Hat igen, nehéz lesz.
– Egy gond van, és a nagy extazisban el felejtettem mondani. Nem kellet volna belém élvez. Leszbikus létemre, nem használok gyógyszert.
– Baszki, erre nem is gondoltam.
Mosdas után még el szívtunk egy cigit, aztán külön – külön feküdtünk le. Reggel el kísértem az állomásra.
– Senkinek egy szót sem. Lehet repetazunk. Meg csókolt és fél ült a vonatra.
Azóta nem beszéltünk. Remélem nem marad terhes.

Forrás: https://szextortenetek.hu/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok szextörténetek rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!

Mostohatestvérek, ha egymásra találnak

Rosszlányok blog 2022.11.21. 01:50

Szüleim 14 éves koromban, közös megegyezéssel elváltak. Én apámnál maradtam, mivel anyám egy nemzetközi cégnél betöltött pozíciója miatt szinte egész évben utazott szerte a világban. Apám sem tartozott azok közzé, akiknek sok a szabadideje, így nem sokat tudott velem lenni ő sem. Nem érdekelt különösebben, mert 15 éves koromtól távoli iskolák kollégiumaiban éltem, ahol megtaláltam a saját baráti köreimet, mind fiúk, mind lányok tekintetében. Haza csak ritkán jártam, általában a nyári szünetben töltöttem otthon 2-3 hetet, egyébként jól elvoltam az apám nélkül is.
Amikor 19 éves lettem, ő újra megnősült, elvett egy szintén elvált nőt, akinek volt egy tőlem 2-3 évvel fiatalabb lánya. Összeköltöztek apám házában, ami egy nagy családi ház úszómedencével meg ilyesmikkel. Amikor azon a nyáron hazautaztam, csak akkor ismertem meg a mostohaanyámat, aki fiatalos, belevaló nőnek tűnt, apám ízlésvilágának megfelelően. A lánya sem volt utolsó, vállig érő sötétszőke hajával, zöld szemével, kicsit telt alakjával egyből felhívta magára figyelmem. Amikor laza, otthoni nadrágjában, billegő csípővel és telt fenekével végig ment a nappaliban, nem tudtam nem odafigyelni. Formás cicijei szintén vonzották pillantásomat, de nem akartam feltűnően megbámulni. Beszélgettünk erről-arról, testvérként viselkedve, még ha nem is voltunk vér szerint testvérek.
Délelőttönként a kerti úszómedence mellett napoztunk, és egyre jobban izgatott a fürdőruha által alig takart teste. Mellei néha majdnem kibuggyantak, bikini vonala alól néhány szőkés punciszőr kandikált elő. Este a közös vacsoránál majdnem szemközt ültem vele, és tekintetem sűrűn rátévedt, de nem feltünőskedhettem apám és mostohaanyám jelenlétében. Úgy láttam, néha ő is rajtam felejti pillantását egy-egy pillanatig.
Egyik késő este a földszinti fürdőszobában nem leltem fogkrémet, ezért felmentem az emeleti, kisebb fürdőszobába fogat mosni. Mostoha húgom ezen a szinten aludt a saját kis hálószobájában, úgyszintén apámék is, a folyosó végén nyíló közös, nagy hálószobában. Én lent aludtam a földszinti vendégszobában.
Ahogy benyitottam, láttam, hogy húgom épp végzett a tisztálkodással, és áttetsző hálóköntösében szobájába indult volna vissza. Meglepődött, amint benyitottam, és zavartan állt, ahogy hálóingjén átsejlő idomait bámultam. „De jó az alakod” – mondtam halkan, hogy apámék meg ne hallják. „Köszönöm” -rebegte, „már eddig is láttam, hogy észrevetted.” De akkor már szorosan előtte állva, haját kezdtem el simogatni, ő meg félig nyílt ajkakkal, csillogó szemekkel kíváncsian nézett rám. Átöleltem és megcsókoltam, nem ellenkezett, visszacsókolt. „Gyerünk a szobádba” – suttogtam, ő meg: „Oké, csak csendben, hogy meg ne hallják.” Ellopakodtunk a szobájáig, bár nem nagyon féltem, hogy meghallanak, apámat ismerve, valószínűleg már rég „döngölte” újdonsült feleségét ebben az órában, vagy túlesve azon, már aludtak.
A szobában átöleltem és újra megcsókoltam. Éreztem, ahogy hozzám simul. Szelíden az ágyra döntöttem és felgyűrtem hálóingét a nyakáig. Elém tárult meztelen, vágyott teste, telt mellei, sima hasa, ritkás, szőke szeméremszőrzete, formás combjai. Bekaptam rózsaszín mellbimbóját, ami megkeményedett a számban. Csókoltam melleit, ahol értem, azután lefelé vándorolva a hasát, combjait. Halkan sóhajtozott, teste lágyan kígyózott. Belső combjait csókolgatva, egyre jobban széttárta azokat, szabad utat biztosítva rózsaszín puncijához. Széttárva punciját, nyalni kezdtem azt, sűrű sóhajokat csalva ki belőle. Nyelvemet hüvelyébe is be-bedugva, érezvén a feszes szűzhártyát, rájöttem, hogy még nem volt férfival. Popsijába markolva széttártam azt, és nyelven le-lekalandozott rózsás popsilyukához is. Erre már elfojtott nyögésekkel is reagált, főleg, amikor megnyálazott ujjammal kezdtem ingerelni a popsilyukát, egy-egy centire bele is dugva. Közben nyelvem csiklójához ért, és erre még jobban nyögni kezdett, de hirtelen könnyedén eltolt magától. „Legyen elég ennyi mára” mondta. „Nem akarsz tovább lépni?” -kérdeztem. „Még szűz vagyok” – mondta, „és még az is szeretnék maradni”. Rendben, gondoltam, és búcsúcsókot nyomtam puncija levétől ragacsos számmal ajkaira. Ezután aludni tértem szobámba, bár előtte még könnyíteni kellett magamon.
Másnap úgy tettünk szüleink előtt, mintha mi sem történt volna, de késő este, miután elcsendesült a ház, halkan kopogtam szobája ajtaján. Az ajtó kinyílt, besurrantam, és máris összeforrott ajkakkal ölelkeztünk. Ott folytattuk, ahol tegnap abbahagytuk. „Van barátod?” – kérdeztem halkan. „Volt egy a középsuliban, de durván rámenős volt, így szakítottam vele.” Ez az, gondoltam. Egy vele korabeli fiatal srác, -bár nem tehet róla, egyszerűen nem tudja még, mi kell egy nőnek. Ajtóstól rohan a házba. Na, majd én megadok mindent a mostohahúgomnak, hogy nőnek érezhesse magát mellettem.
Elfogadva, hogy még nem akar lefeküdni velem, széttárt combjai közzé helyezkedve, mellbimbóit csókolgatva, merev farkam makkjával lágyan masszírozni kezdtem punciját. Teste élvezettel hullámzott alattam, hátamat átkarolva combjait felhúzta, hogy farkam minél jobban be tudja járni nedvesen forró puncijának külső területeit. Amikor csiklójához értem, felnyögött, megfogta farkamat, és a legérzékenyebb ponthoz illesztve, elkezdte vele dörzsölni azt. Időnként végig-végig húzta a kisajkak mentén is, aztán visszatért a csiklóhoz. Hogy egyre erősödő kéjhangjait elfojtsa, párnájába temette arcát. Combja reszketni kezdett, csípője egyre önkéntelenebb mozdulatokra járt, majd elfojtott sikollyal, egész testében rángatózva elélvezett. Lihegve hanyatlott a párnára, ellazult arcán a tökéletes kielégülés félmosolya jelent meg. „Tudod” – suttogta, miután lélegzete megnyugodott, „férfivel most éreztem ezt először”. Kicsit pihentünk, majd még mindig merev péniszemet elkezdte kézzel kiverni. Verte, de nem kellett soká vernie, elfojtott hangokat hallatva hamarosan kéjesen hullámzó hasára lövelltem a kitörni vágyó, forró magot.
Másnap ugyanezt csináltuk, és azután is. Ezúttal, viszont, -miután szájjal kielégítettem, nem kezdte el kézzel kényeztetni farkamat, hanem elém térdelve, makkomat szájába véve, szinte ízlelgetve, nyalogatni, majd szopogatni kezdte. Közben másik kezével heréimet simogatta. Csípőm önkéntelen ki-betoló mozdulatokat végzett szájában lévő farkammal. Megfogtam kezét és ujját a combjaim között hátulra, az ánuszomhoz irányítottam. Megértette mit akarok, és mutatóujját beledugva ujjazni kezdte. A következő percben szinte robbanva élveztem szájába, amit nyöszörgő-élvező hanggal fogadott. Nagyon tetszett nekem, hogy ondómat nem hagyta kicsurogni szájából, hanem lenyelte. Ezután megcsókoltam spermával összekent ajkait, simogattam, becézgettem még egy darabig, miközben fejét mellemre hajtva feküdt mellettem, majd újból visszatértem szobámba.
Az utolsó nap következett, mielőtt visszautaztam volna a kollégiumba.
Reggel apámék korán elmentek valamit intézni, egyedül maradtunk a házban. Most ő jött az én szobámba, ledobta hálóingét, és meztelenül ágyamba feküdve elkezdtük a szokásos pénisz-vagina masszázsunkat. Amikor egy kissé óvatlan csípőmozdulatot tettem, a makkom véletlenül becsúszott rugalmas hüvelybemenetébe. Ki akartam húzni, de lefogta csípőmet. „Nyomd fel teljesen” – mondta elfúló hangon. „Tényleg akarod?” kérdeztem. „Igen, vedd el a szüzességem, szeretlek, a tiéd vagyok” – suttogta.
Finoman belehatoltam, apró sikolyt hallatott, amikor a szűzhártya átszakadt. Mintegy felfedezőutat téve puncija belső világába, farkamat először csak félig toltam be, miközben kissé ki-be mozgattam. Amikor egyre sűrűbben sóhajtozva kezdte átvenni a mozgás ritmusát, tövig hatoltam bele, makkommal érezvén a hüvelye végében az érzékeny méhszájat. Egyre nagyobb mozgással haladtam tovább, miközben sóhajai nyögésekbe mentek át, nyögései apró kéjes sikolyokkal vegyültek, főleg, amikor nagy lökésekkel tövig hatoltam szűk, lüktető puncijába. Combjait szélesre tárva és felhúzva, lábait derekamra kulcsolva, fejemet arcához húzva lihegte: „Csókolj meg! Szeress! Szeress most nagyon!” Én meg összecsókoltam homlokát, arcát, érzéki ajkait, miközben hullámzó melleit, remegő mellbimbóit simogattam. Még egy-két másodperc, és beleélveztem felhevült, önmagát teljesen átadó „kis barátnőm” puncijába, amely épp most, általam vesztette el szűzi mivoltát.
Hüvelye néhány, önkéntelen szorítását éreztem farkamon, amint ráhanyatlottam verítékes testére. „Köszönöm, hogy nekem adtad legféltettebb kincsed” -mondtam kicsit később, és úgy éreztem hirtelen, hogy kettőnk között a testiséget az érzékiség magasabb szintje váltotta fel. Egy forró csókkal válaszolt, és fejét vállamra hajtva még sokáig hevertünk némán, szorosan egymás mellett.
Másnap visszautaztam az iskolába, és nemsokára elkezdődött a tanév. Azóta gyakran számolgatom, mennyi van hátra az őszi szünetig, amit eddigi szokásomtól eltérően most nem a kollégiumban, hanem – apám nagy meglepődésére, valamiért otthon szándékozom majd eltölteni.
[A történet a fantázia szülöttje]

Forrás: https://szextortenetek.hu/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok szextörténetek rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

Kellemes délután

Rosszlányok blog 2022.11.14. 01:48

Egy vasárnap délután én és a párom haza értünk egy ünepségről. Rajtam egy elegáns és szexy hosszú fekete ruha volt és igazán szép vörös ruzs is volt rajtam, a páromon a fekete rövid nadrág volt és egy igazán szexy fekete ing . Senki más nem volt az házban így elkeztünk iszogatos játékot játszani , az ital nem jó viszon a kérdések igen pervezek keztek lenni . Egyik kérdés az volt hogy iszik vagy egy perc alat fel izgat engem . Az órát be álitotam és ő villám gyorsan elém termet és vadul kezdet el csókolni és miközben megszorítóta a nyakamat . Azonal neke estem én is vadul csókolni , nagyon felizgatot szinte azonal . Az utolsó feladvány nekem szólt és az volt hogy bekötöt szemel vetköztesem le , csak addig jutotam hogy ki tomboltak az ingét itána le vetem a sálat a szememről és neki estem . Csók közben egyre ha látunk az asztal felé és közben le is vetem a bugyimat csak azt . Fel ültetet a párom az asztalra és elpakoltuk ami még útban volt majd lefekteted és én szét szetem a lábamat . Ő megcsodálta a már nedves puncimat majd neki is eset nyalni . Isteni volt és nyugotan tutam hangosan nyögni mivel senki sem volt otthon . Eztitan le vete a nadrágját meg a boxert de a szexy ingjét magan hagyta és a gumit fel tete majd a farkát belém . A vastag farka nagyon nagyon jo volt a puncimnak , a nyakába tete a lábaimat majd elkezdet lassan és egyre vadabul dugni . Eközben én hangosan nyögtem a nevét és azt hogy
– bébi isteni vagy , kérlek basz szét ma is
Erre ő még jobban dugót és az asztal csak úgy recseget . Egy 10 perc után meg ált , én remegtem és szaporán vettem a levegőt, ő le hajolt és a remegő combjába közé bújt , elkezte nyalni újra a már teljesen nedves puncimat . Úgy éreztem hogy a menyekbe vagyok , lehet hogy csak 1-2 percig nyalt de nekem majdnem elég volt hogy elélvezek , de ő nem engete . Pimaszu elmosolyodot és újra be tete a farkát . Vadul baszni kezdet úgy hogy az asztal is recseget azt hittem szét esik . Màr közel voltam az elélvezéshez mikor a nyakamat megszoritva meg csókot és nem is kelet több a nevét sikantva el élveztem de ő is pont akkor élvezet el mikor én .
Ez volt életembe először hogy asztalon baszot szét de ez egy örök emlék marad nekem 

Remélem tetszik nektek igaz most nem volt anyi pár beszéd de a következőbe több lesz

Forrás: https://szextortenetek.hu/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok szextörténetek rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

Öten egy ágyban

Rosszlányok blog 2022.11.07. 01:37

Már hetek óta szingli voltam, és amióta szakítottam a barátnőmmel teljesen elhanyagoltam magam. Az önsajnálat mellett az a kétségbeesett kaparás volt a legrosszabb, ahogy próbáltam volna becsajozni, mindhiába.

Sütött rólam, hogy lúzer vagyok. Egyik este teljesen céltalanul elindultam a városban, gondoltam iszom valamit egy bárban, aztán majd lesz valami. Ahogy sétálok a járdán, hozzáteszem: még teljesen józanul, egy fekete BMW áll meg mellettem, benne egy csapat fiatal felnőtt. A kocsit egy soványabb srác vezette, melette egy kisportoltabb pasi, míg a hátsó ülésen két nő ült. Az egyik alacsonyabb, rövid barnahajú lány, míg a másik egy terjedelmes, dús keblű fekete hajú nő volt. Letekerte az ablakot és úgy szólt hozzám.
– Hello, van kedved velünk jönni? Bulizni megyünk. És ha mindketten úgy akarjuk majd, még le is szopom a faszod!

A korábbi életemben, amikor párkapcsolatban voltam és normális hétköznapi dolgokkal voltam elfoglalva, szó sem lehetett volna, hogy akárcsak el is gondolkodjak egy ilyen ajánlaton. De akkor és ott olyan mélyen voltam, hogy igazából nem is tűnt rossznak Mi baj történhet? Beültem a csajok mellé a hátsó ülésre.

Az út nem tartott sokáig, pár utcával odébb már ki is szálltunk. A ház konyhájában ültünk le, én teljesen elengedtem magam. Kóla és konyak volt előttünk. Gergő, a szálkás, cingár srác barátságosan töltögette a poharamat újra meg újra, haverja Tomi a zenével volt elfoglalva. Néhány pohár után Tomi feljebb tekerte a zenét, és a nők elkezdtek táncolni. – Gyertek fiúk, ne csak mi táncoljunk! Tomi felállt és mentem én is, dolgozott a konyak bennem, toltam a legjobb tánctudásomat ezerrel. A két csaj közrefogott, és úgy kezdtek bele a táncba, hogy a lélegzetem is elállt. Legalább egy hónapja csak a Marok Marcsa volt, a két nő tánca a fülledt erotika és a konyak teljesen elszédítettek.

-Van itt fasz! Odanézz! Mondta Edina, a fekete díva, amikor észrevette a nadrágban keményen meredő szerszámom. Timi, a másik csaj is szemügyre vette a jelenséget, mint egy orvos a beteget. Jól el vagy látva, hapsikám! – És nevetve odapaskolt. Eddig nem is néztem meg jobban Timit, és csak most tűnt fel, hogy mennyire formás nőci. Nálam kicsit alacsonyabb termetű, popsija formás és a póló alatt nem feltűnően nagy, de meglepően súlyos, gyönyörű kerek mellek ringottak. Észrevette, hogy a melleit bámulom. – Hahó, a szemem itt van! Mondta incselkedve, miközben olyan táncot lejtett, hogy a mellei szinkronban ringottak az orrom előtt. Tomi és Gergő is megjelentek a színen. Mi, pasik szinte transzban mozogtuk körbe a két nőt, akikről közben lekerültek a ruhák.
A szomszéd szobában franciaágy volt. Gergő Edina dús domborulatai között tűnt el, úgy nyalta a puncit, mint a tányért… szinte ki sem látszott belőle! Edina eközben Tomi farkát szopta. Jó összeszokott trió voltak, az látszott.

Timi kézen fogott, és leült az ágy szélére. Hagyta, hogy a nyakától lefelé vándoroljak, a melleit eksztázisban csókoltam és harapdáltam, a kezem eközben a combjai között volt. Gergő ekkor már Edinát dugta, Tomi fasza mélyen Edina torkában dolgozott. Eközben kedélyesen nyögdécseltek, de néha viccelődtek is egymással. “Ekkora nőhöz két pasi kell” meg ilyenek. Gergő és Tomi cseréltek, Edina türelmetlenül húzta magára Tomit, akit a szopás már annyira felizgatott, hogy pár lökés után egy harsány káromkodással élvezte teli Edina punciját. Nem akart volna még elmenni, de hát így sikerült. Gergő fasza még tövig Edina szájában volt, de az egyik kezével már Timi melleit gyúrogatta, miközben én Timi punciját nyaltam. Az édes kis klitorisz mint egy gomb díszelgett előttem, nyelvemmel körbe-körbe jártam, lassan tesztelve, hogy mit lehet és mi túlzás Timinek. Minden nő más, nem árt az óvatosság….

Tomi lemászott Edináról és felfedezte magának Timit, aki készségesen kitátotta a száját és hagyta, hogy Tomi ki-be járassa benne már kissé lankadt, spermás farkát. Nem is kellett sok, hogy Tomi újra harcra kész legyen! Visszamászott Edinához, akivel ott folytatta, ahol az előbb abbahagyta: fergeteges baszásba kezdtek, nincs mit szépíteni ezen.

Gergő gondolt egyet, kihúzta a farkát Edina szájából és átjött Timihez az ágy másik felére. Betolta a lüktető farkát a nedvességtől tocsogó pinába, és egy perc kemény dugattyú után ordítva élvezett a szűk punciba.

Tomi másodszor is elélvezett Edinán, és a két fiú lihegve dőlt hátra, miközben Edina és Timi tréfásan-szemrehányóan morogtak: ti ilyen hamar elélveztetek, nekünk meg alig jutott valami! És van egy vendégünk is! Na, kedves idegen, most rajtad a sor, hogy megmentsd a férfiak becsületét! A sperma még csöpögött Timi pinájából, amikor hátulról behatoltam. Edina Timivel incselkedve csókolózott, miközben előbb lassan, majd gyors ütemben dugtam a szűk puncit. Timi álló mellbimbója szinte karcolta a tenyeremet, telt kerek mellei csodásan kitöltötték a markot, el is élveztem volna ha Timi nem lassít a tempón. Átváltott lovaglásba, ő diktált, én csak követtem a csípőmozgását. Egyre intenzíebb, gyorsabb és erőteljesebb lett a mozgása, végül teste szép ívben megfeszült és elfojtott hangon elélvezett rajtam. Csitt, most még ne mozogj! – állított le, ahogy dugtam volna tovább, így hát megálltunk. Te hogy szeretnéd? Nekem már jó volt.

– A szádba akarok élvezni, mondtam. Szó nélkül leszállt rólam, és bevette a makkom az ajkai közé. A farkam végét az ajkaival tartotta, miközben kézzel elkezdte verni a faszomat. Talán ha húsz másodpercig bírtam. Hullámokban érkezett az orgazmus, úgy éreztem, hogy a farkam kétszeresére nő, és én egy lettem az univerzummal, és nem volt más, csak a Timi szája és a faszom, amelynek végén olyan elsöprő érzés keletkezett, ami hegyeket tudna megmozgatni! A sperma löketei Timi arcát és nyelvét találták el, ő pedig doromboló hangot hallatva szopta tovább a farkamat, amire én boldog hörgéssel tudtam csak válaszolni.

Egymáson, puncinedvtől és gecitől ragadva ájultunk álomba. Délelőtt, amikor felébredtem már csak Edinát találtam a lakásban. Egy csésze kávé mellett ült, szolidan mosolyogva intett.
– Na szevasz te kis hős, jó volt az éjszaka?
– Hát, amennyire emlékszem, jó volt. Eléggé fáj is a farkam…
– Timinek nagyon bejöttél, majd hívd fel később.
– Ok, de nincs meg a száma.
– Beraktam egy cetlit a kabátzsebedbe. Látom elég csóró vagy, azt a pár ezrest is visszaraktam, amit ott találtam… Na, szia!

Forrás: https://szextortenetek.hu/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok szextörténetek rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

Utolsó utáni látogatás

Rosszlányok blog 2022.10.31. 01:35

Szakítottam a barátnőmmel, és már egy hete napja csak ittam és sajnáltam magamat szaros kis albérletemben. A barátaimat is hanyagoltam. Hülye voltam. Ráadásul egy távkapcsolatért, egy lányért, aki 200 kilométerre lakott. Így a nagyon is kézzelfogható hús-vér nőt lecseréltem egy telefonos hangra, egy távoli álomra.

Amikor józam voltam, az új lány tartotta rabságban a képzeletemet. Amikor este rám tört a magány, és inni kezdtem, akkor mindent megbántam. Semmi mást nem akartam, csak visszakapni a régi szép időket!

Épp a harmadik sört nyitottam, amikor Barbi csengetett az ajtón. Amikor kinyitottam neki, ő kisírt szemmel, elkent sminkkel lépett be az albérletbe.

Nem kellett sokat beszélgetnünk, megöleltük egymást és az ölelésből simogatás lett, majd csókolózni kezdtünk. Mohón fedeztük fel egymást kezeinkkel, mintha a kezek nem tették volna meg már ugyanazt az utat vagy ezerszer! A vékony pulóver alatt kezdtem simogatni a lány hátát, éreztem, hogy tűzforró a teste. A melltartón keresztül éreztem mellei puhaságát. Jól ismertem a melleit, amelyekre Barbi nem volt büszke, én viszont imádtam őket! “Olyan kis picik” mondogatta mindig, amivel csak azt érte el, hogy én még hevesebben csókoltam és becéztem őket.
– Látom, azért még örülsz, hogy itt vagyok! – mondta kis elégedett mosollyal, és merev farkamat kezdte masszírozni a nadrágon keresztül. Rövidnadrágom vékony anyagán egyből átütött a nedvesség.

Még mindig a szoba közepén álltunk. Lassan lehámoztam róla a pulóverét, közben végigsimítottam a mellein. A mellbimbói már ágasokdtak, de még nem akartam levenni a melltartókat. Adjuk meg a módját, lehet, hogy ez lesz az utólsó szex Barbival!

Lassan köröztem az ujjaimmal a hátán, hasán és a nyakán, miközben a fülei mögött csókoltam, amit annyira szeretett. Szinte sírhatnékom volt: ennek a csodás nőnek minden porcikáját ismerem, és mégis eldobtam magamtól! Az ujjaim lejjebb kalandoztak. Egy pattintással kinyitottam a farmer gombját, az ujjaimmal így tudtam a kis bugyiba jutni.

Barbi puncija a meleg, fülledt bugyiban nedvesen bújt meg, az ujjaim akadálytalanul siklottak a nedves résbe. Ebben a kitekert pózban persze nehéz mutatvány az ujjazás, így maradtam a simogatásnál. Szinte transzban voltam, Barbi is nyögdécselve vonaglott. Keményen meredő farkam már fájt a nadrágomban, Barbi keze néha végigsimított rajta, de eddig inkább én adtam, mint kaptam.

A gyengéd simogatásokat Barbi törte meg. Céltudatosan levette magáról a melltartóját, rólam pedig a pólót és kihívóan hozzámdörgölte a melleit. Letolta a nadrágomat, és a dárdaként meredő hímtagomat vette kézbe. – Hiányozni fogsz! szólt a farkamhoz, amitől nevetnékem támadt. – Nem vagy túl hatalmas, de nekem pont jó voltál! Ezzel letérdelt elém, és a szájába vette a makkomat. Az egyik kezével lassan fel és le húzogatta a bőrt rajta, miközben lehunyt szemmel szopni kezdett. Még kicsit becézgette, majd teljesen tövig szívta. Ilyet korábban nem csinált még, hiába vágytam rá titokban.

Elengedte a farkamat, majd karjaival átkulcsolta a lábaimat, és amennyire csak tudta megpróbált egy mélytorkozást. Köhögve hagyta abba, én szinte megsajnáltam. A makkom még a szájában volt, amikor furcsa rázkódást éreztem. Ekkor vettem észre, hogy Barbi sír.

Hé, mi a baj? Kérdeztem, esetlenül simogatva a haját, miközben a faszom lüktetett az izgalomtól. – Látod, még szopni sem tudok rendesen! – Ugyan, nagyon jól csinálod. És mélytorok nélkül is nagyon izgató voltál. Csak folytasd kérlek, ha lehet…

Barbi lassan visszatette az ajkait a makkomra és csókolgatni kezdte. A könnyektől forró arca hozzáért a combomhoz, a lehelete is forróbb volt, és úgy nyalta-szívta a faszt, mint korábban még soha. Éreztem, hogy nem bírom sokáig! – Figyelj, elmegyek! Nem tudtam már kerek mondatokban beszélni, minden figyelmemet Barbi oboamutatványa kötötte le. Barbi, aki mindig is viszolygott a spermától, ütemet sem tévesztve mozgatta a fejét, egészen addig a pontig, ahol már nem volt visszaút, és valami elemi erővel lövelt az ondó mélyen Barbi torkába. A fejét és kezét tovább mozgatva szívta-préselte a maradék spermát, és nyelte, nyelte még akkor is, amikor én már ernyedten, remegő térdekkel, lankadó fasszal álltam előtte. Barbi lassan felállt, egy kis ondócsík még volt a szája sarkában.
Kihívóan, kíváncsian nézett a szemembe. – EZT tudja az új csajod? Tudod, hogy csak kérned kellett volna, és megkapod. Nem, ne is magyarázkodj. Egy hete szakítottunk, nem is tudom, mit akartam ezzel… Talán csak nosztalgiázni?
– Folytassuk? – kérdeztem. Te még alig kaptál valamit.
– Nem, dugni már nem fogunk. Csak szerettem volna, hogy érezd, mit dobtál el magadtól. Szerencsére találtam mást, akivel tudtam gyakorolni az orált, és vele tudom folytatni az estét is. Nagyon hálás, szegény srác régóta várta már, hogy megdughasson…
– Hú, de talányos vagy!
Ekkor megszólalt a telefonja. Barbi felém fordította a képernyőt, hogy lássam a hívót. A legjobb haverom volt!
– Szia Bence… igen, mindjárt ott vagyok nálad… Puszi!

Azzal magára kapta a ruháit és elsuhant az életemből.

Forrás: https://szextortenetek.hu/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok szextörténetek rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

A szex éltető ereje

Rosszlányok blog 2022.10.24. 01:27

Sziasztok fiúk lányok. Én egy 52 éves nő vagyok,nem tagadom még mindig nagyon kivánom a szexet,mint fiatalon. Van annyi tapasztalatom,hogy megosszam másokkal is. A hibákért elöre ezer bocs. Kezdem az elején,alig voltam hetedikes mikor elöször élveztem el ,persze csak az újjaimtol. Utána napi többszöri maszti volt,imádtam csinálni. Azt sem tagadom le,egy uborka szakitotta át a szüzhártyám,ha már nem volt más. Elsős iparis voltam mikor az elsó fiúmal dugtam. Nem volt rossz,de ő sem volt egy lepedő akrobata mint ahogy én sem. Átlagos kinézetü lány voltam,pici cickók,de hegyesek.Formás popsi,imádtam miniben járni,fitykáltak is a pasik.Elsó év végén egy buliban jöttem össze Sanyival,28 éves pasival. Táncoltunk sokat aztán smároltunk,tapizott rendesen.-Menjünk már ki-mondta-beindultam rád. A parkolóban folytattuk,fel is tett egy Lada csomagtartójára,nem felejtem el a márkát. Csokolóztunk és közben meg is újjazott. Mire észbe kaptam már a farkát éreztem,csak félre huzta a bugyim és dugni kezdett. – Nem vagy már szűz gondolom-lihegte a pasi-de szűk a pinád nagyon. Jó érzés volt érezni a farkát,kemény volt és nem maszatolt,megdugott rendesen. Szétnyitottam a lábaim,hogy csak jöjjön még belém,többször is elélveztem,végre egy fasztol. Sanyi nagyokat nyögve élvezett el,kirántotta belölem a farkát és a comjaimra verte a gecir.-Rég basztam már-csokolt meg-ilyen kiscsajt meg föleg. Rendbe szedtük magunkat és visszammentünk bulizni. Még kétszer keféltem vele,egyszer kocsiban és egyszer egy erdőben. Csak pár évre rá derült ki,tanár a pasi egy másik városban. Én nem bántam,volt pár olyan tanárom akivel szivesen lefeküdtem volna. A középiskolát szinte végigbasztam,nem zavart hogy mit mondtak. Föleg,hogy a legtöbben azt hitték csak pletyka az egész. Egészség ügyi iskolát végeztem,de csak pár évet dolgozram benne.. Most nem kell álltalánositani,nem minden nővér baszható. Dolgoztam két évet egy sebészeten,ott pl.tudtommal csak én keféltem ápoltal. Igen,talán 3-4pasival a két év alatt.A legfiatalabb,mármint ott az osztályon,16éves volt. Én katétereztem meg és én is vettem ki belöle,két hét után. Nagyon szégyelte magát,de megvigysztaltam. Egy éjszaka bementem hozzá,pont egyedül volt a szobában. Meglepődött,,azt hitte megint hozom a csövet. Szép farka volt,emlékszem izgatóan sziv alakú makkja volt. Mint ha megnézni akarná m,fogdostam neki. Persze keményedett a farka,akkot volt igazán zavarban. -Ok,látom nincs baj-mondtam komolyan-müködik a farkad. Lassan huzgálni kezdtem neki-Szólj ha fáj-mosolyogtam a fiúra- abba hagyom. Két perc után magasra lötte a gecit a farka,az ágynemüre fröccsent. -Bocsánat-nyögte ki a fiú-nem birtam már. Letörölgettem szépen lasan,aztán kicseréltem az ágynemüt is. -Nem mondod el ezt senkinek,oké?-mondtam,csak bológatott hogy igen. Mielött haza engedték volna,utolsó estén bementem hozzá. -Jövök majd később-mondtam-megnézlek megint. Mosolygott a fiú,tudta mit akarok,ill majdnem. Minden ugyment ahogy előbb,csak mikor kökemény volt a farka,meglovagoltam a fiút.- Csak tudjam,hogy mlködik-nyögtem ki és mozogni kezdtem a farkán-a csajod már vár biztos. A melleimet fogdosta ls hag,yta had lovagoljak-Nincs csajom-nyögte ki.- Akkor csak azért,ne kelljen kiverned-nyögtem én is-élvezhetsz belém is,na gyerünk. Percekig lovagoltam a farkán és rendes afagot pumpált belém a gecijéböl. Picit mocorogtam és én is elélveztem,meg is csókoltam a fiút. Reggel a záró után haza ment,jött érte az apja,akivel momentán szivesen lefeküdtem volna.Mielött elkerültem volba a sebészetröl keféltem addigi életem legidösebb pasijával. Én voltam 21 ő 50,ács volt a szakmája emlékszem. Ő rámenös pasi volt,minden nővérnrk tette a szépet,csak akkor lepödött meg mikor vettem a lapot. A kezét kellett kötözni,a többi sérülései már jók voltak,leesett a tetöröl. Nyár volt,akkor még nem volt légkondi,csak meleg. A köppeny alatt csak bugyi és melltartó volt. Mondjuk az utóbbi csak azért volt rajtam,mert különben a bimbóimat bámulták a pasik. Nem mintha t avart volna,de szólt érte a főnővér. Ült az asztalon a kezelöben,én levettem a régi kötést,elláttam a sebet és kötöztem újra.-Ne siessen drága-mondta a pasi-én ráérek. Beszélgettünk és kiderült velem egykorú lánya van. Amikor ugy fordultam,eltudott érni,mindug simogatott. A hátam a fenekem a combom.-Ha a lány lehetnék-mondtam-mit szolna ha igy fogdosnák? Elgondolkodott mi is lehet a helyes válasz. Vigyorgott-Lehet hogy fogdossák-mondta-de maga nem a lányom drága,zavarba hoztam? Megfordultam és a lábai közé nyúltam,megfogtam a farkát.- yNem szoktam zavarba jönni ha kemény dolgokat fogok-mondtam-már alakul. Keményedett de nem volt kökemény még a farka,ezért benyultam a gatyába.-Remélem akkor csinál is valamit-nevettem el magam,-vagy verjem ki? Az asztalra hajoltam és hátulrol kefltettem meg magam,jól kefélt nem volt rá panasz. Én elélveztem már,ugy 15 perc múlva ő csak kefélt még. Akkor elöször,mikor szólt hogy élvezni fog,legugoltam és szoptam a farkát. Elöször életemben akartam leszopni egy faszt,szerencsére finom gecit kaptam. Lenyeltem szinte minden csepjét,a pasi meglepetten nyögdécset-Soha nem szoptak le-monda. Amikor végeztem a farkával,mesimogattam a lankadt faszt-Soha nem szoptam még le senkit-mondtam-finom volt. Napok mulva ment haza,a lány és a felesége jött érte. Kaptam a szokás o s csomagot,kávé édesség,gondoltam én kaptam finomabbat már. Orvossal soha jem dugtam,ill egy kivétellel. A másik helyemen egy doktornövel volt kapcsolatom,életem első leszbiszexe vele volt. Ettöl maj legközelebb irok,persze ha érdekel valakit. Az az igazság,benedvesedtem és masztiznom kell na. Szeretnék még irni,van többes szex ,biszex,van fiatal idös,a volt férjemmel is,a nagybátyámmal is és a mostani egy fiatalka kis csödör is. Puszi,megyek masztizni.

Forrás: https://szextortenetek.hu/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok szextörténetek rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

Újra itthon, újra megbaszva

Rosszlányok blog 2022.10.17. 03:21

Sziasztok. Tavaly januárban már volt itt egy történetem,Kivártam de megérte címmel. Most az idei történetét írom meg. A nagynéném férjével keféltem megint, szinte egész nyáron. Dani jött értem a repülőtérhez. Úgy volt hogy a nagynéném is jön, de szerencsére nem így volt. Rég nem láttam, de nem változott, nem látszik meg rajta, hogy 53 éves. Megöleltük egymást, puszi puszi aztán irány haza. A kocsiban ment a légkondi, erre reagáltak a bimbóim, hegyesedtek a bluzom alatt. Kicsik a melleim, ritkán hordok melltartót,ezért is látszottak. Dani észre is vette, mosolygott – Fázol? – kérdezte. Már azt hittem elmúlt ami volt köztünk, a részéröl, de nem. – Nem – feleltem-csak nincs rajtam melltartó. Dani megsimogatta a combomat, miniszoknyában voltam-Akkor semmi nem változott? – kérdezte. Mivel rövidnadrágban volt, én is simogatta a combját-Nálam nem-feleltem és a nadrágszárán benyultam, a farkát fogtam még-nálad? Dani vigyorgott – Te ott kint nem kapsz faszt? – kérdezte-Már a témánál vagyunk megint. Akkor már keményedet a farka, picit huzgáltam is. A szükös helyen a nadrágban, meg vezetett is, nagyon nem akartam zavarni. – Ha az érdekel keféltem e kint, igen keféltem-mondtam-de az érett nagy faszod kellene már. 20/5 faszrol van szó, megdolgozta vele a pinámat már, de régen. – Ohh, frissen borotvált? – kérdeztem – Nekem csináltad? Dani kigombolta a nadrágját-Baszki kőkemény vagyok, legalább vedd ki-mondta-a nagynéném csinálta tegnap, jót keféltünk utána. Néztem a szép farkát és már huzgáltam is-Irigykedem-nevettem-de attól még megkaphatom
én is, nem?! Felhajtotram a szoknyám és félrehuztam a tangám, a pinámat simiztem, hogy lássa. -Nem változtál-nevetett Dani-látom a tiéd sem borostás. Vertem a farkát, menet közben és simogatta magam-Én készültem-feleltem-reméltem hogy akarod. Egy erdős résznél lekanyrodott az útról és egy földes útra mentünk a fák közé. – Nem bírod ki hazáig? – nevetett a pasi – szálj ki. Elsem tette a farkát, a kocsi csomagtartóját felnyitotta. Még jó hogy egyterü az autója nagy sima raktér van. Csókolóztunk és akkor még is újjazta a pinám – Térdej be oda – irányított a csomagtérbe. Ahogy betérdeltem már mögém is jött belenyalt a pinámba aztán jött is a farka. Lassan de határozottan tolta belém a nagy farkát, nyögte elsöre rendesen. – Baszni akartál-nyögte ki-akkor bírjad. Bírtam is, még akkor is mikor a csipőmet fogta és tövig húzott a farkára. Élvezem a nagy farkát, pedig nem vagyok méretfüggő. Hol lassan hol gyorsabban kefélt, percekig csak döngölte a pinám. Akkor sem hagyta abba mikor egy autó kanyarodott be arra az útra ahol mi rejtőztünk. Hallottam hogy vissza is tolat és elment. – Foglalt a hely-nyögte ki Dani-még bírom. Aztán hosszú percekig kefélt és én élveztem el, aztán ő is. Rendesen megtöltötte a pinám, éreztem a meleg gecit ahogy jön belém. – De jó szűk vagy még mindig-lihegtem a pasi és papirtörlövel megtörölte a farkát. Aztán engem is megtörölgetett, gondosan minden hol ahol gecis voltam. Belecsókolt a pinámba-Most mehetünk? – kérdezte mosolyogva – Még megakartalak hívni egy kajára. Meg is álltunk egy óra múlva egy kisvendéglönél. Én elmentem a wcre mert a bugyi tiszta geci volt, le is vettem és kidobtam a szemétbe. Közben a nagynéném is telefonált, merre járunk, nincs e baj? Dani azt mondta minden ok, épp kajálunk, megnyugtatta az asszonyt. Hazafelé megmutattam neki, nincs rajtam bugyi-Szólhattál volna-nevetett – még bírnám. Picit piszkáltam-Persze, mert te mindig birod-mondtam-nenének is ezt mondod? Dani nevetett-Havi egyszer ha akarja-mondta – ezért hokizom annyit. Nem csalom meg, te persze kivétel vagy. Állítás szerint Tényleg nem csalja meg a nenémet, én meg családban vagyok. Jó volt újra a kis lakásomban lenni, bár takarítani kellett, csak szellőztetni jár át a szomszéd. Három négy nap után voltunk újra együtt Danival. A neném küldte, javítson meg ezt azt nekem, szabad napos volt. A konyhában ült, szerelte a szendvics sütömet. Nem bírtam ki, letérdeltem elé és elóvettem a farkát-Itt basztál meg előszőr-mindtam és szopni kezdtem a szép faszt. – A pulton kurtalak meg-vigyorgott-megkapod ma is. Kemény volt már a farka, de nem akart még dugni. Az asztalra ültetett és a combjaim közé hajolt, nyalni kezdte a pinám. Finom volt, lágyan nyalogatta a csikló, néha szopogatta majd bedugta a nyelvét a pinámba. Letolta magáról a nadrágot gatyát-Gyere ülj rá-hívott magára. Ült és én vele szemben ültem a farkára. Én irányította, lassan ereszkedtem rá, és mégsem álltam a tövéig-Bent vagy-csókoltam meg-a méhemnél jársz ám. Aztán mozogni kezdtem a farkán, le és fel, Dani a fenekemet markolászta és a bimbóimat szopogatta. – Mintha egy kislányt kurnék-mosolygott – lehet hogy megkellett volna baszni akkor régen. Felállt a székröl, de én a farkán voltam akkor is, a pultra tett. – Te nem akartad-nevettem el magam. Megtartotta a lábaimat és baszni kezdett rendesen. Kit érdekelt hogy zörögtek a tányérok, a szekrényben. Átöleltem és élveztem a a farkát. Meglepett mikor nagyokat nyögve elélvezett, általában én megyek el előbb. – Ez jól esett – nyögte ki-a pinád az oka, mohó nagyon. Aztán meglepetésemre nyalni kezdett és nem zavarta hogy gecis vagyok a csúcsra nyalta a pinám. Úgy toltam el magamtól-Ne, már nem bírom-nyögte ki-légyszi. Csókolóztunk és tette a dolgát amiért jött. Aznap azért megbaszot mégegyszer, ágyban és nyugodtan, én kétszer, ő egyszer volt a csúcson. Augusztus 22 ig voltam otthon, többet keféltünk mint én egész évben. Egyik délután feljött, horgászni indult, a neném küldött süteményt. Tusolni indultam volna mikor jött. – Egy perc és jövök-mondtam-bocs de izzadt vagyok. Letusoltam, jó volt tisztának lenni. Már törölköztem mikor bejött a pasi. Meztelen volt-Gondoltam elférünk ketten is-mondta – kár hogy végeztél. Beállt a zuhany alá, látványosan akeményedő nagy farkát mosta. Vissza léptem én is és lehajoltam, bekeptam a farkát. – Szopjad-biztatott-szeretem a szád. A gólyóit mostam és úgy szoptam a farkát. Torokra nem, azt nem bírtam még soha, de elvoltam a farkával. Megfirditott, előre hajoltam jó mélyre akkor dugta be a farkát hátulról-Egyszer szétbaszol – nyögte ki-néha nagyon nagy vagy. Lassan mozgott bennem-Mindig ekkora – nevetett-de bírod te csak kérted magad. Vegyem ki? Hátra nyúltam a combjaim közt, a gólyóit msrkoltam finoman-Meg ne próbáld-válaszoltam-ha már bent van nagyon jó. Finoman kefélt meg, közben simogatta a fenekemet néha a pici lyukamat is-Hú de megbasznám a segged-nyögte ki-olyat még nem csináltam. Hagytam had izgasson, én sem csináltam még. Átfutott az agyamon, oda hogy menne be a farka, a pinámnak elég bevenni. Amíg ezen gondolkodtam picit bedugta az ujját oda, és jó volt. Talán attól is, vagy maga a gondolattól is, de elélveztem a farkátol. Hirtelen ötlet, gondoltam max nem sikerül, a farkát a seggemhez irányítottam.- Próbáljuk meg-mondtam – szűz a seggem, csak szólok. Dani nem szólt semmit, lassan próbálkozott, de nem ment be a farka. A polcon volt babaolaj, azt ömtötte a farkára és a fenekemre,elöször csak megujjazott. Nem fájt, ezért próbálta a farkát, lassan be is tudta tolni. Teljesen elörehajoltam, szinte a lábaim közt volt a fejem, akkor ért be teljesen a farka. – Ez fantasztikus-nyöszörgött Dani-rettenetesen szűk a segged baszhatlak? Érdekes érzés volt, nem mondom hogy a kedvencem lesz, de jó volt..-Csináld-nyögtem ki-már minden lukat szétbaszol rajtam. Lassan kefélt meg a seggem, néha kente a farkát babaolajal és hamar el is élvezett. A seggemben még nem volt se fasz se geci, de ő nagyon élvezte.Lemosakodtunk,a farkát jól megmostam. – Köszönöm-mondta Dani-nem semmi vagy. Csókolóztunk és mentünk az ágyba, a horgászat ól nem lett semmi. Dani máshova logatta be a kukacát. -Szerintem a farkad jobb lesz a pinámnak meg a számnak-nevettem-a seggem sajog most már. Simogatott csokolgatott-Oda mehet a geci-nevetett-nem leszel terhes. A farkát vertem már-Ha a számba megy, akkor sem-feleltem nevetve-nyugi, nem leszel nálam is apuka. Ezekután éjjel egyig keféltünk, utána ment haza. Nem fogott semmit a horgászaton.A vissza utazáson elötte csak leszoptam, pont megvolt a havim. Ha karácsonykor nem tudok haza jönni, jövöre keféltünk csak legközelebb. Sajnos.

Forrás: https://szextortenetek.hu/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok szextörténetek rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

A szex éltető ereje

Rosszlányok blog 2022.10.10. 02:04

Sziasztok fiúk lányok. Én egy 52 éves nő vagyok,nem tagadom még mindig nagyon kivánom a szexet,mint fiatalon. Van annyi tapasztalatom,hogy megosszam másokkal is. A hibákért elöre ezer bocs. Kezdem az elején,alig voltam hetedikes mikor elöször élveztem el ,persze csak az újjaimtol. Utána napi többszöri maszti volt,imádtam csinálni. Azt sem tagadom le,egy uborka szakitotta át a szüzhártyám,ha már nem volt más. Elsős iparis voltam mikor az elsó fiúmal dugtam. Nem volt rossz,de ő sem volt egy lepedő akrobata mint ahogy én sem. Átlagos kinézetü lány voltam,pici cickók,de hegyesek.Formás popsi,imádtam miniben járni,fitykáltak is a pasik.Elsó év végén egy buliban jöttem össze Sanyival,28 éves pasival. Táncoltunk sokat aztán smároltunk,tapizott rendesen.-Menjünk már ki-mondta-beindultam rád. A parkolóban folytattuk,fel is tett egy Lada csomagtartójára,nem felejtem el a márkát. Csokolóztunk és közben meg is újjazott. Mire észbe kaptam már a farkát éreztem,csak félre huzta a bugyim és dugni kezdett. – Nem vagy már szűz gondolom-lihegte a pasi-de szűk a pinád nagyon. Jó érzés volt érezni a farkát,kemény volt és nem maszatolt,megdugott rendesen. Szétnyitottam a lábaim,hogy csak jöjjön még belém,többször is elélveztem,végre egy fasztol. Sanyi nagyokat nyögve élvezett el,kirántotta belölem a farkát és a comjaimra verte a gecir.-Rég basztam már-csokolt meg-ilyen kiscsajt meg föleg. Rendbe szedtük magunkat és visszammentünk bulizni. Még kétszer keféltem vele,egyszer kocsiban és egyszer egy erdőben. Csak pár évre rá derült ki,tanár a pasi egy másik városban. Én nem bántam,volt pár olyan tanárom akivel szivesen lefeküdtem volna. A középiskolát szinte végigbasztam,nem zavart hogy mit mondtak. Föleg,hogy a legtöbben azt hitték csak pletyka az egész. Egészség ügyi iskolát végeztem,de csak pár évet dolgozram benne.. Most nem kell álltalánositani,nem minden nővér baszható. Dolgoztam két évet egy sebészeten,ott pl.tudtommal csak én keféltem ápoltal. Igen,talán 3-4pasival a két év alatt.A legfiatalabb,mármint ott az osztályon,16éves volt. Én katétereztem meg és én is vettem ki belöle,két hét után. Nagyon szégyelte magát,de megvigysztaltam. Egy éjszaka bementem hozzá,pont egyedül volt a szobában. Meglepődött,,azt hitte megint hozom a csövet. Szép farka volt,emlékszem izgatóan sziv alakú makkja volt. Mint ha megnézni akarná m,fogdostam neki. Persze keményedett a farka,akkot volt igazán zavarban. -Ok,látom nincs baj-mondtam komolyan-müködik a farkad. Lassan huzgálni kezdtem neki-Szólj ha fáj-mosolyogtam a fiúra- abba hagyom. Két perc után magasra lötte a gecit a farka,az ágynemüre fröccsent. -Bocsánat-nyögte ki a fiú-nem birtam már. Letörölgettem szépen lasan,aztán kicseréltem az ágynemüt is. -Nem mondod el ezt senkinek,oké?-mondtam,csak bológatott hogy igen. Mielött haza engedték volna,utolsó estén bementem hozzá. -Jövök majd később-mondtam-megnézlek megint. Mosolygott a fiú,tudta mit akarok,ill majdnem. Minden ugyment ahogy előbb,csak mikor kökemény volt a farka,meglovagoltam a fiút.- Csak tudjam,hogy mlködik-nyögtem ki és mozogni kezdtem a farkán-a csajod már vár biztos. A melleimet fogdosta ls hag,yta had lovagoljak-Nincs csajom-nyögte ki.- Akkor csak azért,ne kelljen kiverned-nyögtem én is-élvezhetsz belém is,na gyerünk. Percekig lovagoltam a farkán és rendes afagot pumpált belém a gecijéböl. Picit mocorogtam és én is elélveztem,meg is csókoltam a fiút. Reggel a záró után haza ment,jött érte az apja,akivel momentán szivesen lefeküdtem volna.Mielött elkerültem volba a sebészetröl keféltem addigi életem legidösebb pasijával. Én voltam 21 ő 50,ács volt a szakmája emlékszem. Ő rámenös pasi volt,minden nővérnrk tette a szépet,csak akkor lepödött meg mikor vettem a lapot. A kezét kellett kötözni,a többi sérülései már jók voltak,leesett a tetöröl. Nyár volt,akkor még nem volt légkondi,csak meleg. A köppeny alatt csak bugyi és melltartó volt. Mondjuk az utóbbi csak azért volt rajtam,mert különben a bimbóimat bámulták a pasik. Nem mintha t avart volna,de szólt érte a főnővér. Ült az asztalon a kezelöben,én levettem a régi kötést,elláttam a sebet és kötöztem újra.-Ne siessen drága-mondta a pasi-én ráérek. Beszélgettünk és kiderült velem egykorú lánya van. Amikor ugy fordultam,eltudott érni,mindug simogatott. A hátam a fenekem a combom.-Ha a lány lehetnék-mondtam-mit szolna ha igy fogdosnák? Elgondolkodott mi is lehet a helyes válasz. Vigyorgott-Lehet hogy fogdossák-mondta-de maga nem a lányom drága,zavarba hoztam? Megfordultam és a lábai közé nyúltam,megfogtam a farkát.- yNem szoktam zavarba jönni ha kemény dolgokat fogok-mondtam-már alakul. Keményedett de nem volt kökemény még a farka,ezért benyultam a gatyába.-Remélem akkor csinál is valamit-nevettem el magam,-vagy verjem ki? Az asztalra hajoltam és hátulrol kefltettem meg magam,jól kefélt nem volt rá panasz. Én elélveztem már,ugy 15 perc múlva ő csak kefélt még. Akkor elöször,mikor szólt hogy élvezni fog,legugoltam és szoptam a farkát. Elöször életemben akartam leszopni egy faszt,szerencsére finom gecit kaptam. Lenyeltem szinte minden csepjét,a pasi meglepetten nyögdécset-Soha nem szoptak le-monda. Amikor végeztem a farkával,mesimogattam a lankadt faszt-Soha nem szoptam még le senkit-mondtam-finom volt. Napok mulva ment haza,a lány és a felesége jött érte. Kaptam a szokás o s csomagot,kávé édesség,gondoltam én kaptam finomabbat már. Orvossal soha jem dugtam,ill egy kivétellel. A másik helyemen egy doktornövel volt kapcsolatom,életem első leszbiszexe vele volt. Ettöl maj legközelebb irok,persze ha érdekel valakit. Az az igazság,benedvesedtem és masztiznom kell na. Szeretnék még irni,van többes szex ,biszex,van fiatal idös,a volt férjemmel is,a nagybátyámmal is és a mostani egy fiatalka kis csödör is. Puszi,megyek masztizni.

Forrás: https://szextortenetek.hu/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok szextörténetek rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

A gátlásos feleség

Rosszlányok blog 2022.10.03. 22:46

Hosszú ideje együtt vagyok férjemmel, igazat megvallva a szexuális életünk kissé lapos lett. Nagyon jó volt még mindig a szex, de az izgalom mindkettőnknek hiányzott. Többször említette nekem, hogy fel kellene dobni valahogy a szexuális életünket, de én a szégyenlőségem és gátlásos mivoltom miatt nem mentem bele a dologba. Egy napon férjem mondta, hogy meghívást kaptunk egy buliba, amit a főnöke szervezett és ami üzletileg nagyon fontos volt számára, de igazából majdnem csak férfiak lesznek, ennek ellenére szeretné,ha eljönnék én is.
Részemről rendben volt, örültem is, mert nem nagyon jártunk sehova, csinosan felöltöztem és rendbe szedtem magam minden testrészemen.
A rendezvény jó volt, jókat beszélgettem, de valóban tényleg csak pár nő volt jelen. A férjem főnökének fia aki nálam 20 évvel volt fiatalabb, úgy éreztem teljesen rám volt kattanva az egész buliban. Mindig körülöttem legyeskedett, hozta sorban a koktélokat, valamint elmondta hogy imádja az idősebb nőket. A buli egy hatalmas birtokon volt, távol mindentől, kb. 2 óra körül elkezdtek távozni a vendégek.
Mi még maradtunk, párom is jólérezte magát, főnöke odajött hozzánk és invitált minket egy kis magán party-ra a különterembe.
Egy nagyon kellemes terembe érkeztünk, ahol enyhe világítás mellett kényelmes ülőgarnitúrák voltak, bárpulttal, amin a legdrágább italok voltak. Pár idősebb férfi, a főnök fia és mi voltunk ott. Folyamatosan hordták az italokat és beszélgettünk. A főnök fia többször megérintett amikor elment mellettem.
Jó pár kör tequila után Párom a fülembe súgta, hogy engedjek egy kicsit a srácnak, itt az alkalom, hogy kicsit kiélvezzük a perverz vágyainkat. Közben folyamatosan toltuk a tequila köröket is. Kezdtem ellazulni a társaság többi tagjával együtt.
A főnök ekkor kedvesen hozzám szólt… Szilvia, ha nem nagy kérés, adna egy kis ízelítőt magából ennek a sok éhes férfinak?
Mit szeretnének az urak? -kérdeztem félénken….
Oh, semmi különös, ne féljen drágám, csak megnéznék fehérneműben…válaszolta mosolyogva férjem főnöke…
Ránéztem férjemre, aki mosolyogva bólintott…gyerünk édes, tedd meg nekik….
Hirtelen akkor döbbentem rá, hogy férjem megbeszélhette velük ezt a szeánszot…Okés, gondoltam, csak a ruhámat kell levenni….
Rendben uraim, de előtte kérem még egy italt…A férfiak nagyon megörültek azonnal hoztak egy dupla tequilát, amit lehajtottam….
Nagyon izgultam, összesen férjemmel együtt hét férfit számoltam a teremben, most mindegyik engem fog nézni.
Parancsoljon drága, invitált férjem főnöke itt előttünk középen megfelel…
Kiléptem a férfiak elé, akik szemében elégedettséget láttam…Hirtelen nagy izgalom fogott el, éreztem, hogy a mellbimbóim kihegyesednek a melltartóm alatt, a bugyimban éreztem, hogy nedvesedni kezdek.
Lassan kibújtam a cipőimből, majd remegő kézzel lehúztam a ruhám cipzárát hátul, a ruha szorítása elengedett és lassan lecsúszott a testemről a földre.
El sem hittem, ott álltam a férfiak előtt egy fekete melltartóban és bugyiban. A férjem mindig mondogatta, hogy jó az alakom, vékony lábaim voltak, vastag feszes combokkal, nagy kemény melleim vannak.
Csodálatos teste van hölgyem, mondta férjem főnöke, nagyon tiszteletlen lenne, hogy még egy ruhadarab levételére megkérnénk?
Úristen…hirtelen tudatosult bennem, hogy mire megy ki a játék…De hát csak arról volt szó, hogy fehérneműig vetkőzöm le…
Persze, mondta kedvesen a főnök…azonban be kell lássuk, az urakkal nagyon szeretnénk ha a melltartója lekerülne, nagyon kíváncsiak vagyunk azokra a telt, hatalmas mellekre.
Férjemre néztem, aki elégedettem és büszkén vigyorgott…Ugyan már Drágám, dobd le a melltartódat, mutasd meg nekik, ilyen szép cickókat úgysem láttak még…
A főnök fia közben egy újabb dupla tequilát hozott és a kezembe nyomta…Gyerünk…suttogta…
Felhajtottam az italt, ami átjárta a remegő testem…Férjem bedobott a főnöke és barátai számára…
Lassan hátra nyúltam és kikapcsoltam a melltartómat, ami azonnal engedett a szorításból, az egyik kezemmel megfogtam a kosarakat, majd a másikkal a pántokat levettem a vállaimról…Két kezemmel, remegve tartottam a melltartómat…
A férfiak szeme tüzesen csillogott…A főnök arca gúnyosra váltott….Gyerünk ribanc, vedd le….
Ezzel megsemmisített lelkileg….lassan elengedtem a melltartómat ami a földre hullt, kihúztam magam, mellkason kitoltam, feltárva nagy húsos kebleimet a kihegyesedett bimbókkal….
A férfiak mocorogtak, azonnal tudtam, hogy a nadrágokban nem férnek el…
Most már elég lesz? Kérdeztem remegő hangon?
A főnök felállt és mögém lépett… Férjemnek odaszólt…Nagyon szép a nejed…
majd elkapta erős kezeivel a melleimet. Párom kiokosította az este folyamán velem kapcsolatban, elmondta neki, hogy a bimbóim nagyon érzékenyek, ezért a főnök nem is kímélte őket. Azonnal mindkét bimbómat két ujja közé szorította és erősen tartotta. Hatalmasat sikítottam, de nem engedett a szorításból. Ennyire soha nem szorították meg a bimbóimat.
Ne kérem…Egy vékony, könnyű bugyi volt rajtam éreztem, hogy hogy egyre jobban átázik, főleg, hogy hátulról éreztem a főnök kemény hímtagját, próbálta a kezeit a bugyim felé irányítani, de eltoltam őket, nem akartam, hogy megérezze ami ott lent volt készülőben.
Nem akartam többet , de akkor aztán jött a sokk, az egyik kezével hirtelen ráfogott a mellemre, a másikat pedig hirtelen a bugyimba csúsztatta felülről a köldököm vonalában, azt azért nem engedtem, hogy levegye, nyúltam a keze után többször, hogy elhúzzam onnan Uram, kérem, ne….de mire kivettem volna a kezét, két ujjával megtalálta és közrefogta a csiklómat, ami addigra robbanásközeli állapotban volt és a szeméremajkaim szétnyíltak, így a kezeim elernyedtek, a lábaim megrogytak. Hiába kértem a főnököt, hogy fejezze be, nem hagyta abba, nagyon bedurrant a puncim, de tovább könyörögtem…Neee, kéreeemmm….közben kétségbeesetten néztem férjemre, aki csak ennyit mondott…engedd el magad….
Nyűszítettem…de a főnök ujjai nem hagyták abba…amikor nem bírtam tovább, nyögni kezdtem,hamarosan a térdeim megrogytak és átázott bugyival álltam a férfiak előtt.
Ezután zavaromban már öltöztem volna fel amikor a főnök közölte, hogy nem végeztünk. Egy kötelet tartott a kezében….tudtam mi következik…férjem régóta tervezte ezt velem. A csuklóimat megkötözték és a plafonon lévő gerendára felhúzták a karomat úgy hogy feszüljön a testem. A mellbimbóim sajogtak a fájdalomtól ahogyan újra kemények lettek. Most már éreztem a bugyimban a puncim nedvének szagát is…Ennyire kiszolgáltatott még soha nem voltam…Párom azt mondta a főnök fiának…. igazi érett nőt akartál itt van előtted….Neked adom….
Nagyon megijedtem, nem tudtam mi fog következni….Párom elém állt és csókolózni kezdtünk, nagyon felizgult, éreztem rajta…ő is érezhette hogy én is izgatott vagyok. Egyszer csak azt éreztem, hogy a fiú mögém áll elkapja a bugyim vékony pántját és lassan húzni kezdi lefelé…elakadtak a szavaim, azonnal kérni kezdtem hogy ne…a bugyimat ne vegye le….persze nem érdekelte hogy kérem, lassan éreztem hogy feltárul a fenekem és a puncim is….teljesen meztelen voltam, 10 éve amióta párommal együtt vagyunk nem látott férfi meztelenül….
Láttam a srácon hogy nagyon be van indulva…kicsit reménykedtem, hogy nem lesz több, de párom azt mondta neki, most az egyszer tiéd a nő….ekkor tudtam már mi fog következni…a testem megadta magát, folyni kezdett a puncim nagyon…a fiú levette nadrágját, hatalmas farka duzzadt az erőtől…mögém állt a lábaimat szétfeszítette….nyögve kértem, hogy ne tegye meg…de ahogyan kérleltem egyszer csak belém nyomta…tocsogott a nedvtől a puncim….hangosan felnyögtem…nem kímélt, nagyon keményen dugott, a melleimet is megdolgozta. A kikötözés szényen érzete miatt egyre jobban felizgultam és egymást követték a hangos orgazmusaim, közben párom és a férfiak folyamatosan élveztek…a főnök hangosan bíztatta fiát, gyerünk fiam, baszd meg rendesen a kurvát…hamarosan a srác már nem bírta tovább, kihúzta a farkát és sűrű forró spermafolyam zúdult a fenekemre….akkorra már tehetetlenül lógtam a kötélen.
A főnök így szólt ekkor, mindenki eldurrant urak, vagy valaki mér nem végzett. Egy idős úr felállt, és hozzám lépett….Szedd össze magad kurva, majd rácsapott a fenekemre egy nagyot…nagy vaskos ujjaival a vaginámba nyúlt és szétkente a nedvességet….
Ne, kérem, elég volt….az idős férfi elkapta a hajamat hátrahúzta a fejem és egy határozott mozdulattal belém hatolt….vastag, lüktető farka volt, nagyon erősen dugni kezdett…
Hiába nyüszítettem nem hagyta abba…Gyerünk ribanc, élvezd, közben a fenekemet ütötte erősen…ekkor már feladtam…hangosan nyögni kezdtem és többször elélveztem…feladtam a harcot….Az idős férfi végül nem foglalkozott a következményekkel….a vaginámba ürítette a spermáját…
Bírsz még egy menetet ribanc? kérdezte a főnök gúnyosan, engem még nem szolgáltál ki.

Hátulról hideg érintést éreztem…úristen…sikosító…éreztem, hogy ujjával a segglyukamat dörzsöli vele.
Uram, azt nem engedem, szűz a segglyukam még….senkinek nem engedtem még meg….
Igen ribanc? mosolygott a főnök….A férjed nekem adta…pár ribanc visított már itt a teremben…a seggük az enyém….az én nejem seggét a férjed kapta meg….
Ez nagyon szíven ütött, ránéztem férjemre aki álló farokkal ült velem szemben….
Ha ez így volt akkor az Öné a lyukam…széttártam a lábam, fenekem hátratoltam…a főnök bekente vastagon a végbélnyílásomat, majd nagy farkát tövig benyomta…fél órán át dugta a seggemet erősen, közben végig nyögtem és sikítottam, majd telerakta ondójával…
A végén lezuhanyoztam, felöltöztem, hazafelé a férjem a taxiban elmondta, hogy nem dugta seggbe a főnök feleségét, csak látni akarta ahogyan a seggem megdugják először.
Azóta sokat szexelünk, felidézve az emlékeket….

Forrás: https://szextortenetek.hu/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok szextörténetek rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

Szex egy külföldi táborban

Rosszlányok blog 2022.09.26. 22:44

Ez az eset tavaly nyáron történt meg velem és azt gondolom, hogy érdemes lenne megosztani. Tavaly nyáron külföldre szervezett tábort a gimnáziumunk egy másikkal karöltve. Egy jó buszra valónyi diák jelentkezett és köztük voltam én is, de mivel már nem először voltam itt ezért már tudtam mire lehet számítani. A szállás egy ifjúsági szállón volt és az volt a szabály aki legalább háromszor volt ebben a táborban az egy barátjával külön szobában aludhat nem a 6-7 fős hálókban. A lányok és a fiúk külön szinteken voltak elszállásolva. A közelben van egy tó és egy strand és mindig ide szoktunk menni első nap a városnézés után. Van ott büfé, vizibicikli és még sok egyéb más. Szóval bal délután ide mentünk, én nem panaszkodhatok a testemmel hiszen már kilenc éve atlétikázom így a lányok szerint szép felső testem van. Itt figyeltem meg, hogy az egyik lány legyen most Dorina konkrétan le sem veszi a szemét rólam. Egyébként igen szemrevaló lány: barna a vállánál kicsit tovább érő haja van, iszonyatosan jó segge és a melleiben sem találtam kivetnivalót így bikiniben. Csodálkoztam, hogy eddig nem figyeltem fel rá. Igazából nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget, annyit azért kiderítettem, hogy a másik iskolába jár és egy évvel fiatalabb mint én. Egyik este beszélgettem a barátommal ő azt mondta:

– Tesó, ezt ne hagyd ki, ha nem lenne barátnőm már az enyém lenne.
– Könnyen beszélsz – feleltem.

Én sosem voltam az a csajozós típus bár a barátaim szerint sikerrel járnék lányok körében. Másnap aztán ismét lementünk a strandra most nem is figyeltem Dorinára ugyanis strandröplabdáztunk. Egyszer csak valaki elütötte jó messzire a labdát és mivel én voltam hátul, így kénytelen voltam én érte menni. Jó messzire gurult egészen a büfé elé, ahol a lányok vásároltak valami italt. Én megkértem őket, hogy dobják vissza a labdát. Elindultam vissza már a labdával a kezemben de jobbról jött Dorina nem figyelt és leöntött valami cukros ragacsos löttyel.

– Bocsi! – kért elnézést.

Én elég ideges lettem most mehetek vissza a szállóba zuhanyozni meg kimosni a fürdőnadrágomat. Odamentem a tanárokhoz felvázoltam a helyzetet és elkértem a kulcsokat. Elindultam visszafele ez egy jó 10 perces séta. Egyszer csak hallok valamit a hátam mögül.

– Várj, várj!

Hátranéztem és Dorina volt már kicsit lenyugodtam így nem ordítottam le a fejét.

– Bocsánat mégegyszer nem akartalak leönteni.
– Semmi gond – válaszoltam, de hogy kerülsz ide?
– Tanárok mondták ha már leöntöttölek akkor segítsek kimosni a gatyádat.
Szuper gondoltam magamban, legalább nem leszek egyedül.
Együtt mentünk vissza én előre engedtem, így jobban szemügyre tudtam venni. Nem is rossz, sőt egézsen formás alakja van gondoltam magamban. Közben beszélgettünk erről-arról és egézsen kellemes volt a társasága. Odaértünk a szállásra.

– Elmegyek lemosom ezt a szart – mondtam.
– Rendben én addig bemegyek a szobába.

Felmentem a harmadik emeletre, mivel csak ott volt férfi fürdő. Lezuhanyoztam, hajat is mostam, éppen kiszálltam és elkezdtem törülközni amikor kopognak.

– Bejöhetek? – hangzott a kérdés.
– Gyere-válaszoltam.
Mikor meglátott törülközőben akkor kicsit meglepődött.

– Azt hittem már felöltöztél, kimegyek nyugodtan öltözz fel.
– Nem vagyok szégyenlős, maradj csak – feleltem.
– Kimostam a gatyádat, remélem tényleg nem haragszol.
– Köszönöm és nem haragszom.

Ott állt előttem egy szál bikiniben egy ilyen jó csaj természetesen a farkam elkezdett dudorodni a törülköző alatt amit észre is vett. Kicsit zavarba jöttem, de ő csak mosolygott.

– Várj felhúzok egy nadrágot – mondtam.
– Nem kell így pont jó – felelt és közelebb lépett.
Megfogta és egy határozott mozdulattal lerántotta a törölközőt, így elé tárult a merev farkam. Ekkor nem bírtam tovább és megcsókoltam, amit ő viszonzott, közben a keze a farkam felé vette az irányt. Ekkor megfogta a kezem és a zuhanyzó felé vezetett. Beálltunk a meleg zuhany alá és elkezdte szopni a faszomat. Nagyon jól csinálta először a kezével, majd a szájával, a nyelvével kényeztette a makkomat körözött vele. Még bírtam egy kis ideig és jelezetem neki:

– El fogok menni!
– Gyere a számba, ide akarlak!

Ekkor mentem el és telelőttem a száját.

– Ügyes voltál, most én jövök – mondtam.

Nem szólt semmit csak mosolygott és szétette a lábát. Én letérdeltem a zuhanyzó aljára ő állva maradt és az egyik lábát felrakta a kapaszkóra. Először azt hittem, hogy vizes lett a puncija, de mikor belenyaltam akkor éreztem, hogy az nem víz, hanem valami sokkal finomabb, egyszóval nagyon nedves volt. Én kitartóan nyaltam a punciját aminek meg is lett a gyümölcse, pár perc múlva a teste megfeszült és hatalmasat élvezett.

– Nagyon jól csináltad! – dicsért meg még elcsukló hangon.
– Gyerünk be a szobába! – mondtam és felkaptam a kezembe. Mikor beértünk a szobába ő lefeküdt az ágyra és kérte, hogy dugjam meg jó erősen. Én nem akartam nagyon durva lenni így gyengéden csináltam. Ő ezt nagyon élvezte amit halk nyögésekkel adott a tudtomra. Én ekkor felbátorodtam és gyorsítottam mire ő nagyokat nyögött. Egyszer csak teste megfeszült hatalmasat sikított ( szerintem a szomszédban is hallották, de az sem érdekelt) és nagyot élvezett.

– Köszönöm! – mondta lihegve és a hasára fordult majd kérte hogy menjek az ágy elé. Én eleget is tettem a kérésnek és ismét a farkam következett. Mivel én még nem mentem el másodszorra így igen kemény volt amit meg is jegyzett, de ez csepett sem zavarta, sőt csak még keményebben szopta. Nem sokáig bírtam és szóltam, hogy jövök. Ekkor vákumot képezett a szájában amitől azonnal elmentem. Az első fele bele ment a szájába, a második pedig az arcára. Nekem itt végem volt, de pár perccel később a kezét ismét a farkamon éreztem.

– Gyere menjünk zuhanyozni!

A zuhany alatt még egy kicsit játszottunk ő a farkammal én pedig az ismét nedves puncijával. Amikor végeztünk azt mondta, hogy reméli, hogy ezzel kiengesztelt. Én mondtam neki, hogy ez minden várakozásomat felülmúlta. Amikor visszafelé mentünk a strandra akkor azt mondta, hogy nem ez volt az utolsó ilyen akciója ebben a táborban és így is lett.

Forrás: https://szextortenetek.hu/

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok szextörténetek rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása