Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

A Simeule Beach Resort szobalánya

sztone 2013.11.05. 13:05

Thaiföldi szállodai szobámban hűsöltem, amikor hirtelen nyílt az ajtó és egy serény mozgású igen csinos, ázsiai fiatal lány tört be, hevesen és azonnal elkezdte a magával hozott ágyneműket válogatni. Épp fordult hevesen, hogy az ágyhoz lépjen ágyhúzás céljából, amikor összetalálkozott a szemünk. Rettenetes zavarban volt, hogy csak betört ide és nem vette észre, hogy vendég van a szobában. Hevesen sajnálkozott, hogy ez megtörténhetett. Rögtön bemutatkozott, Ngeingha Phia Phuni Tulutuara, mondta és meghajolt. Klassz név, gondoltam, de ezzel bajlódjál te én meg inkább Ingának hívlak és kész. Judit vagyok, mondtam én is kedvesen, mert azért láttam, hogy kurva jó kis ázsiai buksza volt a lány. Lehajtott fejét lassan felemelte, szép melegbarna szemében látszott a jó szándék, és ahogy helyesen mosolygott, húsos rózsaszínű szájából kivillantak fehér szabályos gyöngy fogai, miközben csinos kis meggypiros ruhácskáját húzogatta zavarában. Ahogy lehúzta lent, fent a mellénél megfeszült és a felső már nyitva lévő gomb után kigombolódott az alatta lévő is. Dús mellei a kiszabadulás pillanatában megrándultak és a szűk fehér melltartójából erősen kitüremkedtek a formás cicik. Ettől megint zavarba jött. Éreztem, hogy tetszem neki és ő sem volt közömbös számomra. Mondtam, hogy semmi gond Inga, csak nyugodtan végezd a dolgod, engem egyáltalán nem zavar, ha takarítasz, addig én pihenek az ágyon. Az Inga név hallatán, butácskán nézett rám, mosolygott és értetlenül rebezgette a szemét. Mindezt olyan bájosan tette, hogy ennél szexibb már nem is lehetett volna. Tetszett, úgy ahogy van. Megkönnyebbülve besietett a fürdőszobába és gyors neszezésbe kezdett. Én az ágyon feküdtem, szinte semmiben, mert a hajszál vékony teljesen átlátszó hálóingem nem takart belőlem semmit. Éreztem, hogy a pakolászáson kívül akár mást is elviselnék tőle. Jó csaj volt, ismét megállapítottam, ahogy megnéztem hátulról, miközben bement a fürdőszobába. Formás alakja, vékony dereka és kerek segge felkeltette bennem a női test iránti vágyódásomat. 

A nyitva maradt ajtórésen többször is találkozott tekintetünk a tükörben és éreztem, hogy bátortalan, ám ő is kedvel engem. Leselkedésünk izgalmassá tette a légkört és a meleg helyi klímán erotikus fülledtség lett úrrá a szobában. 

Épp szólni akartam hozzá, amikor láttam, hogy teljesen kigombolkozik meggypiros rövid vállú ruhájából. Kifordította dús melleit a melltartójából, és egy száll fehér bugyiban, felém fordulva kijött a fürdőszobából. Óh, Inga… csak ennyi jött ki belőlem, mert a csodálatos cicik nem engedték a folytatást, a látványtól bekukultam és csak bámultam. Az ágyhoz lépett és hosszú fekete haját kibontva, rám lógatta. Az arcomtól, a melleimen át, végig a hasamon, egészen a puncim alá a combom közepéig végigsimított vele. Hajának könnyű súlyától megborzongtam. Aztán kezével megsimította a hasamat a köldökömnél, majd felfelé haladt, a melleimhez érve határozottan megszorította csöcseimet. Megbénultam. Utána a combjaim felöl indult újra. A puncimnál megállt. Rajtatartotta meleg kezét. A szeméremdombomon éreztem kezének súlyát és forróság öntött el. Elkezdett duzzadni a puncim és bizsergett a csiklóm. 

Itt kell megjegyeznem, hogy van egy apró testi hibám. Nevezetesen az, hogy a csiklóm nagyobb az átlagos női méretnél. A puncim szép szabályos, de a csiklóm alaphelyzetben is nagy, amikor felizgulók és megduzzad 2 centire is kilóg a fedőbőre alól. 

Szóval zavarban voltam, hiszen nem biztos, hogy ez a furcsaság mindenkinek tetszik. 

Nem volt időm sokat rejtegetni magamat, mert Inga felhúzta a hálóingemet és határozottan a még szorosan egymás mellett lévő combjaim közé fúrta kis finom kezét, helyet keresve az izgalmas területen. Ügyesen kotorászott, mert amikor a puncimhoz ért éreztem, beindulok és elkezdtem nedvesedni. Na, most mi lesz… Kissé széjjelebb feszítette a lábam, engedtem látni mindenemet. A csiklóm elkezdett merevedni, már félig kibújt a fedőbőre alól és a puncim mellett nedves volt a combom belseje. Éreztem a szemét a csiklómon, ahogy nézi. Visszaszívta a nyálát nyelt egy nagyot, miközben a középső ujját a csiklómra helyezte, és masszírozni kezdte. 

A lány derekát simogattam és óvatosan a cicijei felé haladtam. Ahogy belemarkoltam a dús anyagba, nyelt egyet és felsóhajtott. Ekkor történt, hogy a szemem sarkából a puncijánál kis mozgást érzékeltem. Lenéztem és a látvány megdöbbentett, bugyijából vékony kis felső szélénél épp kifordult valami. Nem akartam hinni a szememnek, egy fasz volt. Ennek a lánynak fasza van? Ennek a lánynak fasza van! Uram, Atyám! Elkezdett neki is megmerevedni. Teljesen megdöbbentem, de ugyanakkor kurva izgató is volt, ahogy ott az arcom előtt egy csinos shemales lánynak a kukija felizgult rám. Jó fasza volt, formás, szép színű, és nem túl nagy. Soha nem volt még shemales lánnyal dolgom. A te különlegességed sem hétköznapi. Most már egálban vagyunk, gondoltam és teljesen ellazultam. Ahogy láttam merevedni a farkát, amint emelkedett előttem éreztem, hogy csiklómba tódul a vér és ettől teljesen kibújik a fedőbőre alól. Figyeltem arcát, és vártam mi lesz a reakciója. Gondolom ő is meglepődött, amint az előreágaskodó megmerevedett, vöröslő csiklómat megpillantotta. Így lehetett, mert ettől még jobban felizgult és ingerei teljes valójában elém tárták vágyainak eszközét a farkát. Fasza most már teljesen kiágaskodott pici bugyijából és keményen felfelé meredve állt. 

Megint hozzám nyúlt és a csiklómat birizgálta, fel-le húzogatta rajta a filymáját, teljesen átzsibongtam. Akkorára nőtt, hogy megfogta és szabályosan rejszolta a csiklómat. Aztán két ujjával belém nyúlt és körkörösen mozgatta bennem. 

Ekkor láttam, hogy makkjáról félig visszacsúszik a bőr és épp egy nagy kéjcsepp buggyan elő a lyukából. Azonnal szétterült a csillogó, zselés váladék és a sikamlós folyadék engedte, hogy teljesen visszacsússzon makkjáról a bőr. Előbukott a szép rózsaszínű, duzzadt csúcsos végű makkja és orromba csapott izgató női faszszaga. Megfogtam neki, mosolygott és örült, hogy kalandba kerültünk. Kezemben lüktetett meredező helyes kis cerkája. Én is rejszoltam neki. Aztán közelebb nyomultam mindkét kezemmel belemarkoltam kerek seggébe, és a számba húztam hegyesen meredező faszát. Telesen beszoptam neki, ő közben csöcsörészett. Úgy begerjedt, hogy erősen megragadta a fejem, majd a hajamnál fogva, rángatva szopatott. Tépett és cibált, mint egy kurvát, közben hevesen szopatott. Amikor formás kis faszát egészen lenyeltem, teljesem magához szorított és megállt. Nyüszítve sziszegett és egy vékony erős spricc szúrta meg a szájpadlásom. Azt hittem, hogy tele élvez és vége a játéknak, de szerencsére még éppen meg tudta akasztani vágyait és geciteje nem folyt ki belőle. Az inger által kilőtt kis ondót nyelvem elejére tereltem és kinyújtottam a nyelvem, így láthatta rajta szétterülve a gecijét. Nyelvemet csábosan mozgattam, közben szememmel megdorgáltam. Gecis nyelvemmel makkjának alsó részét nyalogattam, összegecizve a hegyét. Ingereltem még egy kicsit, majd nyeltem egy nagyot. Itt már szünetet kellett tartanunk. Ittunk egy gyümölcsitalt és ettünk egy kis ananászt. Farka ez alatt semmit sem lankadt, így hát végre nekem állt megkúni. 

Soha nem gondoltam, hogy egy shemales csaj ilyen jól tud baszni. Egészen felhúztam mindkét lábam, hogy amilyen mélyen csak tud belém hatolhasson. Meg is tette, belém feszítette formás kis női pöcsét és a csöcseimet markolászva kavart bennem. Forró hullámokban áramlott végéig bennem az orgazmus első néhány kéjhulláma. Összeszorult a pinám és magába fojtva szorította a kiscsaj faszát, aki most jól türtőztette magát, ugyanis még a seggembe is bekívánkozott. Megfordultam, négykézlábra ereszkedtem és felkínáltam neki pelyhes segglukamat. Szürcsölve felsóhajtott és éreztem, hogy peckes fasza belefurakszik a segglyukamba. Jó formájú, kellemes méretű kukiját simán befogadtam, éreztem minden kis trükköt, amit mozgásával produkált. Felgyorsított, lelassított, tekergett bennem. Végül teljesen rám hajolt érezem, ahogy szétterülnek hátamon mellei, kezeivel belemarkolt csöcseimbe és teljes erejével magához szorítva kúrt. Ez nem egy erős férfi kan, brutális szorítása volt, hanem egy finom shemales csaj vágyaiból fakadó kéjes akarat, szexhiszti. 

Végül kifordult a seggemből és én eléterültem széttett lábakkal, így teljesen láthatta a keményre felizgult, ágaskodó extra méretű csiklómat. 

Hevesen rejszolta magát, aztán elélvezett összerándulásait követően meleg ondója rám lövellt, az első egyenesen a csiklómra toccsant. Kifordult csiklóm megremegett, ahogy rácsapódott a súlyos geci. Visítva fröcskölte tovább erősen spriccelő gecijét felálló pöckömre és a rándulásoktól újabb és újabb orgazmusok hasítottak belém. Az opálosan csillogó spermaváladéka a felfelé meredező csiklómról és filyma bőrömről a puncimra folyt. Bőséges adagot ürített ki magából a kiscsaj. Jól kifejtem belőle az utolsó cseppet is és a még mindig álló faszát tisztára szoptam. 

Így telt az idő ágyhúzás közben, ezen az ázsiai erotikus délelőttön.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr875616100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása