Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Fatális kitérő

sztone 2013.11.07. 10:57

- Drágám, elvétetted az utat! – szólalt meg mellette Nancy az anyósülésen, mikor Edward jobbra kezdett besorolni a sztrádán 
- Nem drágám, én választottam az utat! – felelte büszkén mosolyogva Edward – Ez a mi napunk, ma elhagyjuk a megszokott csapát! 
- Hmmm..! Valami készül itt? – nevetett fel Nancy 
- Ma egy kicsit rosszalkodunk, drágám... - nézett rá hamiskás mosollyal Edward 
A második kereszteződésben jobbra fordult Edward, majd az 5. házat elhagyva lassítani kezdett, egy távirányító tűnt fel a kezében, és a következő ház kapujára irányította. A kétszárnyú kapu készségesen nyílt befelé, Edward besurrant a nyíló szárnyak között, majd a fotocella érzékelve a jármű áthaladását, automatikusan zárta a kaput. 
- Megjöttünk, drágám, itt lesz a buli! – közölte Nancyvel, mikor leállította a motort. 
- Elég kihalt a ház, a többiek..? – kérdezte meglepetten Nancy. 
Edward a fülébe súgta: 
- Drágám, ma csak mi ketten leszünk itt... ott benn... egy elvarázsolt teremben... 
- Hát, nem is tudom, jó ötlet ez..? - idegenkedett Nancy 
- Bízz bennem. Mindent előkészítettem, hogy jól érezzük magunkat! – nyugtatgatta Nancyt Edward. 
- Meg aztán jobb, mint szállodába menni változatosabb helyszín gyanánt, nem..? 
A ház bejárati ajtaja elé érve Edward hanyag mozdulattal vette elő a ház bejáratának kulcsát. A feleségére pillantott, aki keskeny mosollyal az arcán nézett vissza rá. Kinyitotta az ajtót, majd az előszobafalon lévő riasztót "Itthon vagyok" állapotba helyezte a megfelelő kódokkal. 
Lassan, sétálva haladtak a lakrészben, Nancy fürkésző pillantással szemlélte az ötletes lakberendezést. Egy faragott tölgyfaajtó elé értek. Az ajtót Gótikus domborvéset díszítette. 
- Nos, mikor itt jártam, elakadt a lélegzetem. Ezt a helyet egy ember álma ihlette. Rögtön arra gondoltam, hogy ezt neked is látnod kell, velem kettesben. – nézett Edward Nancyre, jelentőségteljesen 
- Jó, nézzük meg... - mondta Nancy, kíváncsivá váltan Edward szavaitól. 
Edward az ajtóhoz állt, annak hátast, majd Nancy felé nyújtotta a jobb kezét. Mikor Nancyvel kéz a kézben voltak, a bal kezével lenyomta a kilincset, és úgy léptek be a helységbe. Nancyt teljesen lenyűgözte a látvány, a helység atmoszférája. Mintha egy fantasy regénybe csöppentek volna. A falakon vízköpők csobogtatták a vizet, vadszőlővel befuttatott voltak a falak, úgy 3 méter magasságban lebegő led gömbök ontották fényüket sejtelmesen romantikussá varázsolva a teret, a magas, üvegborításban végződő kupolán a telihold fénye szűrődött át. A padló élőzöldjén terpeszkedő fekvőalkalmatosságokat bőrök borították. Nancyt szinte elvarázsolta a finom levendula illat, ami betöltötte a teret. Edward érezte, hogy a kedvesében megint életre kel az a valami, ami annyira vonzóvá tette ezelőtt 17 évvel. 
- Ez tényleg gyönyörű... - hajolt hozzá Nancy 
- Te vagy itt a leggyönyörűbb nekem, kedvesem – mondta Edward csillogó szemekkel. 
Miközben csókolóztak, Nancy érezte, hogy Edward erekciója beindult. Tenyerét a dudorodó nadrágra tette, és masszírozni kezdte a péniszt a nadrágon keresztül. Tudta, ma este nem az a szokványos apu-anyu szex lesz. Csókolózás közben Nancy kinyitotta a szemét, úgy figyelte az őt csókoló férjét. Testében vibráló feszültséget érzett, és tudta, a rosszkislány énje elemi erővel fog feltörni belőle. Az ösztönös késztetés, mely csak meg akart nyilvánulni, anélkül, hogy érdekelné, ki is az a Nancy Miller. Sőt, Nancyt meg akarta alázni, kurvaként irányítani, megmutatva neki, milyen is az, amikor "Nancyt" kiüti a testéből.
Határozott mozdulatokkal szabadította meg férjét a nadrágjától Nancy, és mohón esett a szájával a férje péniszének. A pénisz percek alatt úszott Nancy nyálában, miután Nancy a kiforrott technikáját vad vehemenciával spékelte. Nancy két kezével kapaszkodott Edward fenekébe, hogy egyensúlyát megtartsa, miközben teljes testével adta a lendületet a szájának. Edward lepillantva látta az előtte guggoló felesége előre hátra mozgó hajzuhatagát. Nancy, mintha csak megérezte volna Edward figyelő tekintetét, az arcát felfelé irányítva a nyelve hegyével izgatta a makk csúcsát, folyamatosan Edwardra nézve, kéjes örömittassággal. Edward nem bírta tovább: 

- Nancy... Kérlek, lassíts... mindjárt elélvezek – hallotta Edward saját, kéjtől erőtlenül ziháló hangját 
- Dugj szájba..! – kérlelte Nancy 
Edward Nancy fejére tette a kezét, mikor Nancy a száját mosolyogva a pénisze elé tette, és a nyelve hegyével játszott Edward makkjának csúcsán. Edward finom mozdulatokkal kezdett. Érezte, ahogy Nancy csukott ajkai mögött a fogaiba ütközik a pénisze. Nancy mosolyogva figyelte a reakcióját, miközben érezte a fogainak nyomuló pénisz rugalmas anyagának a nyomását. Nancy játékosan, fokozatosan nyitotta a száját, és élvezte, ahogy Edward minden egyes behatoló mozdulatánál egy apró nyomással követelte a pénisze számára a szabad mozgásteret az oly vágyott helyen. Az ötödik előre lendülés során a pénisz akadálytalanul csúszott át Nancy fogai között. Ezt követően már csak Nancy ajkainak rugalmas nyomását, szájának melegét érezte Edward. A mozgás ismét az elélvezés határára sodorta. Azon volt, hogy kikapja Nancy szájában dolgozó péniszét, és kinyalja Nancy most már minden bizonnyal saját nedvében tocsogó punciját, mielőtt úgy megdugja, hogy lábra sem fog tudni állni. A szájból kimozduló péniszen Nancy kezének nyomását érezte, majd a kéz erőteljes mozdulatokkal a végkifejletbe irányította. Nem akart ellenállni, mert bízott magában, "lesz itt második menet, ugye anyukám" nézett le az előtte guggoló Nancyre, átadta magát a teste akaratának, felfelé nézve, csukott szemekkel. 
- Gyere, az arcomra, teríts be... - hallotta Nancy unszolását, majd kilövelt. 
Lepillantva Nancy Spermaborítású arcát látta maga előtt. 
- Naaa, milyen volt? – kérdezte Nancy, miközben egy sperma foltot vett fel az arcáról a mutatóujjának hegyével. Edwardra mosolyogva az enyhén nyitott ajkai között megjelenő nyelvhegyére simítva az ujjhegyével. 
- Fantasztikus volt drágám! – felelte lenyűgözve Edward Nancynek, és csókolózásba kezdtek. Ahogy az ajkaik elváltak egymástól, Nancy ujját érezte Edward az arcán a szája mellett. 
- Átkenődött..! – mondta Nancy, miközben ismét a nyelvére simított az ujjhegyével. 
Nancy, miután az arcáról letörölte a spermát, kényelmesen helyezkedett el a fekvőalkalmatosságon. Hanyattfeküdt, szétrakott lábakkal. Edward odatérdelt, majd Nancy jobb lábára puszilt, és szájával, nyelvével araszolgatott felfelé, hallva Nancy kéjes nyögéseit, érezve apró, öntudatlan rezdüléseit, figyelve az arcán a nyelvével, szájával keltett stimuláló ingerek ösztönös tükröződéseit. Nancy combjának belső felén barangolt a nyelvével, mikor az arca hozzáért Nancy stringjéhez. Élvezte, hogy miközben a nyelvével Nancy combjának érzékeny pontját stimulálta, az arcával enyhén nyomta a ruha alatt a húsos szeméremajkat. Nancy nyögdécselésével éreztette, hogy mindkét ingerlés fantasztikus számára. A szája így fordult rá Nancy punciját fedő stringre, amin látszott, hogy a punci alatta kéjnedvben úszik. Edward finoman benyomva puszilta meg. Érezte, ahogy Nancy teste ösztönösen megfeszül egy futó pillanatra az intenzív érzet átélésében. Nancy talpai nyomását érezte a vállain, miközben Nancy combjai enyhe, kéjes szorításban tartották a fejét. Ahogy Edward keze megjelent a stringen, Nancy lábaival Edward vállára támaszkodva megemelte a csípőjét, hogy Edward akadálytalanul tudja lehúzni Nancyről a falatnyi ruhadarabot. Élvezettel figyelte Edward, ahogy az elmozduló ruhadarab mögül cseppek gurultak le. Mikor a string elhagyta Nancy fenekét, Nancy visszaereszkedett, Edward érezte, hogy Nancy talpainak nyomása megszünt a vállán, Nancy behajtott lábakkal, bicska pozícióban tette lehetővé, hogy minél előbb megszabaduljon a feleslegessé vált ruhadarabtól. Ahogy Nancy lábfején átért a string, Edward hanyag mozdulattal dobta el. 
- Most már tényleg nincs köztünk semmi, drágám! – poénkodott, mire Nancy jóízűen felnevetve a jobb talpát Edward arcához nyomta gyengéden. A férje engedelmeskedve a ki s szeszélynek, falni, csókolgatni kezdte a lábfejet, szájba véve a lábujjakat. Nancy nyögdécselt, lehunyt szemekkel. Bal lábfejével Edward péniszét dörzsölgette. Mosolyogva pillantott fel Edwardra. 
- Azonnal hagyják abba, és igazolják magukat! – Dörrent egy férfihang az idillbe, valahonnan Edward háta mögül. A hang irányába fordulva látták meg a feléjük közeledő 3 biztonsági szolgálatost. 
- Edward Miller vagyok, a hölgy a nejem. Ronald Hautler közeli ismerősöm. 
- Egy pillanat! – nézett a tenyérgépébe az őket felszólító biztonsági. 
- Hmmm... ön az ingatlanügynöke, de nincs arra feljogosítva, hogy a tulajdonos tudta nélkül léphessen az ingatlanba. 
- Nézzék, nem akart... - Kezdett magyarázkodni Edward. 
- Mi egy dolgot nézünk, uram! – vágott a szavába letorkollóan a biztonsági. – Maga jogosan, vagy jogtalanul van-e itt, mi e.. – Nancy a szavába vágott: 
- Ugyan már, egyszerűen meg akart lepni a férjem, ennyi az egész. Nem nyúltunk semmihez sem, nem lopni jöttünk, elhiheti. Én... 
- Hölgyem magánterületen vannak, jogtalanul. Nekünk nem kell magyarázkodnunk, a dolgunkat végezzük, mikor a rendőrségen bejelentést teszünk... 
- Igen, rendőrség? Nem lenne jobb inkább egyet kefélni velem, ha már egyszer úgyis áll mindhárom dákó, a magáé talán még jobban, mint a beosztottaié. 
A férfi kényszeredetten mosolyodott el, és hátrafordult. A másik kettő kaján vigyorral nézett rá, majd Nancyre néztek. Edward görcsösen remélte, hogy "na öltözzenek fel és tűnjenek el innen!" beszólással útjukra engedi őket a szolgálat. A férfi megint visszanézett a társaira, és elvigyorodott: 
- Na vetkőzzünk neki, fiúk! 
- Hééé... hééé... - kapkodta a levegőt Edward, ahogy a meztelenre vetkőző pasikban gyönyörködő Nancyre pillantott. 
- Drágám, a becsületünkről van szó! 
- Pont azt akarom megmenteni ezzel a kis hancúrral. 
Nancy a puncijába dugta az ujját, és betolta Edward ajkai közé, majd ahogy a férje nyitotta a száját, úgy nyomta kicsit beljebb. 
- Ha nem izgattál volna így fel, képtelen lennék a három pasival szeretkezni. 
Közben a pasik már megszabadultak a ruháiktól, szabadon lengtek a félkeményre merevedett dákók. Nancy besétált közéjük, majd leereszkedett, a lábszáraira ülve. Felpillantott a három pasira, majd előre nézően várakozott. Jobbról egy kéz érintette meg, és a fejét balra húzta. Balra fordította a fejét, és szája előtt lengő péniszt szopni kezdte ütemesen, becsukott szemekkel. Aztán az arca jobb oldalán csapkodó pénisz irányába fordult a szájával, és azt kezdte el szopni, elhagyva az eddig dolgozottat. Miközben a péniszt szopta, felnézett a neki jobbra álló férfire, kérlelően. A férfi odatolta a farkát Nancy arca mellé. Nancy egy fejfordítással engedte el a nyálban úszó péniszt, és kapta be a jobb oldalit. Csukott szemmel dolgozta a péniszt, a gazdája örömére. Edward a háttérből figyelte az eseményeket, kissé összegörnyedve. Nancy karján kezek jelentek meg, és felkapta a vele szemben álló férfi. Nancy érezte, ahogy felemeli a férfi. A combját alul biztosan tartó kezek addig emelték, míg egymás szájába nem lihegtek. Nancy lábaival átkulcsolva szorította magához a férfit. A férfi biztosan tartva engedte kicsit lejjebb. Nancy hangos nyögéssel ereszkedett rá a puncijára meredő kőkemény kéjrúdra. Visszafojtott sikolyokkal élvezte a teste mozgását a dákón. Edward tehetetlenségtől sújtva nézte a felesége kéjlovaglását. Aztán Nancy mögött megjelent egy másik pasi. Az ujjaival Nancy fenéklyuka környékén mozgott. Nancy az egyik érintésnél felsikoltott. Hátranézett a férfire. A férfi bedugta az ujját a nő fenekébe, lassan mozgatva azt fürkésző szemkontaktusban. Nancy bólintott egyet felé. A punciját dugó megállt egy pillanatra, kicsit eltolta magától a nőt, hogy a másik a fenekébe tudjon hatolni. Nancy érezte, ahogy a fenekét kitölti a kemény farok. Sikoltva nyögött fel az élménytől, melyben még szűz volt. 
Egy kicsit mozgott a dupla nyársban, majd érezte, hogy a pasik mozgatják. 
- Ti mindig így basztok egy nővel, együtt? – kérdezte tőlük az élvezettől nyögdécselve. 
- Vagy kettővel – zilálta a szemből dugó, majd egy kicsit gyorsabb ütemű együttmozgásra kapcsoltak. Nancy ekkor kezdett megremegni, és sikoltozva mozgott le - fel a teste a két férfi karjaiban. A punciját dugó férfi kihátrált, a fenekét dugó pasi tartotta, míg a harmadik pasival nem kerültek megfelelő pozícióba. A fenekét kúró pasi hangos nyögéssel élvezett Nancy fenekébe. Nancyt figyelmesen az őt szemből dugó tartó ölelésébe irányította, majd kilépett Nancy mögül. A kivágódó farkáról, Nancy fenéklyukából csöpögött a sperma. Edward a látványtól teljesen bekanosodott, érezte alulról a kellemesen feszítő hatást. Még sohasem látta így Nancyt. Nancy magához intette az ujjaival, mivel látta, hogy a férje feloldódott a görcsösségéből. Az elsőként szemből dugó pasi állt be Nancy mögé, és pár pillanat múlva beindult a két pasis mutatvány... Nancy sikoltozva lengett a két farokban ülve. A fejét a mögötte álló, seggét dugó pasinak támasztva élvezett el a rátörő kéjhullámokban. Nancy teste még remegett az orgazmusától, mikor Edward átvette az addig szemből dugó pasitól a fogását. Edward lassan kezdte dugni Nancyt. Nancy érezte, ahogy a fenekében felgyorsít a férfi. A fájdalom keveredett az anális élvezet gyönyörével, ahogy a gyorsan mozgó farok egy stimuláló ideget dolgozott. Nancy enyhe sikollyal biztatta a férfit, és a következő pillanatban érezte, ahogy az ondó belelövell. Kéjesen rázkódott meg egy pillanatra. A férfi farkának fenéktágító hatása kezdett megszűnni. A farok kicsúszott a fenekéből. Hálásan mosolygott a férfire, csapzott haját félresöpörve a szeméből. Visszafordult Edward felé, és a többszörös kielégülés mosolyával nézett rá, míg meg nem érezte a következő fenéktágító farkat. 
- Azt a kurva..! – nyögte elkerekedett szemekkel Edwardra nézve, majd ismét érezte a ringó mozgást a két farokkal kitöltötten ülve - lebegve. Ezúttal Edward is, a másik pasi is elélvezésre mentek. 
- Élvezzetek belém, nem bírom tovább..! – kiáltotta, miközben a két farok keményen dolgozta. Nancy egyszerre kapta meg az adagot előröl hátulról. Egy sikolyt követően Edwardra borulva némult el. 
- Nancy! – kiáltotta Edward a nevét, miután a mellkasára ernyedt Nancy. 
- Jól vagyok..!- hallatszott Nancy erőtlen hangja – Csak egy kicsit le kell ülnöm. Vigyél oda! – mutatott az egyik fekvőalkalmatosságra. Edward az ölében vitte oda Nancyt. 
- Figyeljetek, 1 órán belül kell elhagynotok az ingatlant. Menni fog? – nézett a férfi Nancyre.
- Megoldjuk! – válaszolta Edward 
- Ja, a riasztó rendszer máshogy működik, ha a tulaj tartósan távol van – vetette oda a férfi távozáskor.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr985619169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása