Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Négy torta

Rosszlányok blog 2016.04.30. 05:38

Éva vagyok leszbikus és a legjobb barátnőmmel Rékával már lassan két éve együtt vagyunk. A szex terén szinte már mindent kipróbáltunk, és már valami újdonságra vágytunk.

Ősszel az egyik ismerősöm Fanni felajánlotta bérlésre az egyik lovát. Egy este megvitattuk Rékával, hogy élünk a lehetőséggel ugyanis "ilyet" még nem próbáltunk. Megbeszéltem Fannival az időpontot.
Elérkezett az idő és Réka aznapra négy darab tortát készített : vanília pudingosat, csokoládé pudingosat, mézeset és egy nutellásat a kedvemért csak, hogy fokozza az izgalmakat.
Elvittük a lovat és a tortákat egy tisztásra, hogy senki ne zavarjon meg minket. Réka hirtelen megcsókolt, majd én viszonoztam, 10 perc smárolás után nekiláttunk a lónak.

Réka azonnal rábukktt a ló hatalamas meredező farkára, én pedig elkezdtem nyalogatni a fenekét. Kis idő múlva elkezdtem ököllel "ujjazni" a lovat és perceken belül beleélvezett Réka szájába. Mondanom sem kell akármilyen falánk volt nem tudta lenyelni az összes spermát, szinte az egész fejét beborította és egy része a lábára is folyt. Odakuporodtam Réka mellé vadul belenyomtam a nyelvem Réka forró ló spermás szájába. Nagyon ízlett a csók ilyen formában és kb. 20 percig elvoltunk mire tisztára nyaltam az arcát is. Ezek után az ujjaimat elkezdtem lenyalogattatni Rékával, hogy ő is megízlelje a hátsó felét a lónak. Míg az ujjaimat szopkodta lenyaltam a maradék lónedvet Réka lábáról. Szélen egyesével minden lábujját. Hihetetlenül finom volt, talán a legfinomabb amit valaha kóstoltam. Teljesen felizgultunk, már tocsogott a bugyink az eddig történtektől. De csak most következett a java. Elővette a tortákat amiket készített. Levetkőztettük egymást majd hozzáláttunk.
A vaníliás tortába szép lassan belenyomtam az arcát majd miután jót nevettünk nyengéd érzéki csókokkal megtisztítottam, az arcát miközben a maradékot a melleimre kenegette. Nyalogatni majd szopkodni kezdte a melleimet, mert imádja. Közben én az ujjairól nyalogattam le a vanília krémet. Befejeztük.

Egy kis szünet és csókolózás után elővettem a mézes tortát majd megkértem Rékát, hogy lassan nyomja bele a fejem, mivel én kis szerettem volna próbálni. Az valami leírhatatlan érzés mikor az arcom valami finom és krémesbe süllyed ... azután szépen lenyalogattuk egymást. Forró csókok mellett. Újabb orgazmus ért, ez már a harmadik volt ezen a napon. Ezek után egy újabb pihenés és álmodozás közepedte megállapítottuk, hogy ez a legizgatóbb dolog amit valaha kipróbáltunk.
A nutellás torta kicsivel kisebb volt mint a többi (kb. egy tenyérnyi) ezért ezt máshogyan használtuk fel. Réka ráült a feszes, kerek szexi fenekével majd közölte, hogy nyaljam tisztára. Megkértem hogy üljön az arcomra ugyanis imádok belefulladni minden ételbe ... majd mély heves nyelvcsapásokkal kinyaltam a nutellát a fenekéből, majd körülötte is tisztára nyaltam. A szánk széle csupa torta lett, ezért vad nyelves csókos smárolásba kezdtünk.

A csokis tortának a felével szépen bekenegettem a ló segglyukát - amit alig vártunk, hogy közösen ujjazhassuk majd nyalhassuk le. Majd megint hatalmasat élveztünk ezért egy újabb pihenőre kényszerültünk. Fél óra múlva Réka kitalálta hogy harapjunk a maradék tortából akkorát amekkorát bírunk, majd felváltva szopjuk a ló méretes farkát. Megízleltem ismét azt amit annyira imádok, a lóspermát de én még annyit sem tudtam lenyelni mint ő így szinte az egész a lábfejemre folyt. Réka mindenféleképpen le akarta nyalni a lábfejemet ezért én a jobb ő a bal lábamat nyalogatta. Ezek után 2 perc sem kellett, hogy miközben kinyal újra elélvezzek. Megdícsértük egymást és gratuláltam a tortákhoz majd lesmárolt. Kis idő múlva elkezdtünk szedelődszködni, és hazaindulni mivel már délután négy óra volt.

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr718668464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása