Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Gyerekkori fürdőkalandok a húgommal

Rosszlányok blog 2016.05.14. 05:02

Fiatal koromban mindig együtt fürödtünk a kishúgommal Katival. Szépen lassan felfedeztük, hogy mindketten mások vagyunk. Sőt!

Ez a történet egy kis faluban kezdődött Kecskemét környékén. A szüleim, testvérem és én egy családi házban laktunk. Most 16 éves vagyok, Tamásnak hívnak. Egy átlagos fiú vagyok, nem igazán tűntem ki soha a tömegből, sőt, mivel elég sok pattanásom volt, mindig volt bennem egy kis kisebbségi komplexusom.

A szüleim évek óta boldog házasságban éltek, legalábbis a testvéremmel soha nem láttuk őket komolyabban veszekedni, vagy hangos szóváltásba keveredni.

Apukám fiatalon elég jóképű vagány srác volt, anyukám pedig egy igazi bombázó volt a maga idejében. Barna haj, barna szem és gyönyörű nagy mellekkel volt megáldva. Tisztában volt vele, hogy nagyon kívánatos, csinos nő, de sosem öltözött kihívóan, bár nem is volt szüksége rá, hiszen egy szűk farmer is kiadta feszes feneke alakját, és egy kicsit szűkebb pólóban, a mellei is odavonzotta a férfiak tekintetét.
Fiatalon összejöttek és én már elég korán 18 éves korában már úton voltam a nagyvilágba, természetesen már az esküvő után.

Testvérem későbbi gyerek volt, talán annyira nem is tervezett, de nagyon jó, hogy jött, hiszen ezen történetek kezdete is miatta jöhetett létre. Katalinnak hívták, most 14 éves, szóval 2 év kor különbség volt köztünk.

Miután én már nagyfiúvá váltam, voltam vagy 9 éves, még mindig a kistestvéremmel kellett együtt fürdenem. Minden este ketten fürdöttünk anyu által engedett nagy kád vízben. Kezdtem érdeklődni a lányok iránt, bár valószínűleg akkor csak tényleg az a kíváncsiság hajtott, semmi hátsószándékom nem volt. Minden este én fürdetem le a testvéremet, szappanoztam be a testét majd lemostam, végül a fürdés befejeztével töröltem szárazra minden porcikáját. Úgy 14 éves koromban jöttem rá, hogy lehet már nem kellene együtt fürdenünk, és talán a szüleim is hasonlóképpen gondolkoztak már.

Egy ilyen esti fürdés alkalmával, vettem észre, hogy testvérem "más&" mint én. Eddig észre sem vettem, vagyis nem foglalkoztam vele, hogy más a testfelépítésünk... Neki nem kukija van hanem nunija. És elől is elkezdett valami gömbölyödni, ahogy teltek az évek ezek a kis kinövések, már nem is voltak kicsik, sok huszonéves lány is megirigyelhette volna a méreteit és tartásukat. Kemény, formás mellek nőttek, ahogy ő is növekedett.

Szokás szerint beszappanoztam a kezem, majd átmostam a hátát a mellét, majd a lábát és végül oda értem a kis puha szőrtelen nunijához. Felállt előttem és az arcom előtt volt teljes nagyságában.

Beszappanoztam a kezem és finoman elkezdtem mosni a puniját, de most valahogyan nem végeztem olyan gyorsan. Érdeklődve mosogattam - másnak éreztem a helyzetet -- simogattam, közben érdeklődve nézegettem mit is látok. Finoman végig simítottam a szeméremajkakat, majd észrevettem, hogy van egy húsos "kinövés" a nuniján. Megfogtam és elkezdtem az ujjaim között sodorgatni, idősebb koromban tudtam meg, hogy anno amit a kezemben tartottam, az a csikló volt.

Tovább folytattam a szappanozást és már minden figyelmemet csak a nunira koncentráltam. Szétnyíltak az ajkak és beljebb csusszant az ujjam, na nem a hüvelybe, csak a kisajkak közé. Tovább simogattam, szappanoztam, majd az egyik ujjamat behajlítottam és a hüvely bejáratához nyomtam, testvérem ekkor egy halk sóhajt hallatott, ekkor figyeltem fel, hogy nem is vagyok egyedül, hisz ő is ott van...
Megijedtem és el akartam kapni a kezem, de ő megfogta és visszanyomta a kezemet a bejárathoz.

- Ne hagyd abba kérlek, mosd tisztára a nunimat, kérlek - suttogta halkan, a hangja közben megremegett. Nem tudtam mit csináljak és reflexszerűen benyomtam az ujjamat a hüvelyébe, felszisszent és odakapott kirántotta a kezemet.
- Mit csinálsz te hülye, ez fájt? - kiáltott fel és ellépett tőlem.
- Bocsánat - hebegtem zavaromban és el pirultam.

Fel akartam állni, hogy kilépjek a kádból és csodálkozva vettem észre, hogy a kukim teljesen megdagadt, nem ez volt az első, hisz volt, hogy reggel így ébredtem, de most nagyon zavarba jöttem és próbáltam eltakarni a kezemmel.
Testvérem közben visszaült a vízbe, így pont az arca elé került a takargatott szerszámom. Egy pillanatra megfagyott a levegő és vörös fejjel, tanácstalanul álltam előtte. Zavartan ült előttem a vízben és lehajtotta a fejét, közben a vizet bámulta.
Majd felnézett rám és mondani akart valamit. Valamilyen oknál vezérelve elvettem a kezemet a kukim elől és az pont a szájával egy vonalban félkemény állapotban bólogatott a saját testvérem arca előtt.

Ez az esemény belefojtotta a szót Katiba, csak bámult rám azokkal a csodás barna szemekkel és hol rám, hol a kukimra emelte a tekintetét. Újabb másodpercek teltek el csendben, majd megtörte a csendet:
- Megmossam a micsodádat?
- Igen, hebegtem -kiszáradt szájjal.
- Add ide a szappant, utasított.

Odanyújtottam neki, elkezdte beszappanozni a kezét, majd marokra kapta a kukimat és elkezdte megfürdetni, felhúzta rajta a bőrt, majd vissza, ekkor én is halkan felnyögtem. Ezt kedves Kati is észrevette, mert megismételte a mozdulatot.
- Hagyd abba - mondtam neki, de ő csak folytatta a megkezdett mozdulatot. Egyre jobban elvesztettem a fejem, neki dőltem a falnak és csak élveztem, amit a saját testvérem csinál velem.

Ekkor olyan érzés kerített hatalmába, amit annak előtt még sosem éreztem. Remegett a lábam, lüktetett a kukim, miközben testvérem érdeklődve tekintett fel rám. Hirtelen éreztem, hogy nem vagyok ura a testemnek, lüktetett egyet a farkam és valami fehér anyag lövellt ki belőlem. Pont a csodálkozó tekintettel előttem ülő testvérem arcába, a homlokára, hajára és az arcára került az ismeretlen anyag. Végig folyt az arcán, lefolyva a homlokáról az orrán keresztül a szájára. Ő csak ült meglepődött arccal előttem, elengedte a farkamat és csak kapkodott, hogy letörölje az arcára került anyagot.

Ekkor nyílt az ajtó, és anyu lépett be rajta. Meglepődött arccal nézett rám, majd Katira. Ekkor egy hatalmas pofont kaptam, majd még egyet.
- Takarodj ki a fürdőből !!! - dörrent rám.

Én pedig riadtan és meztelenül beszaladtam a szobába. Halottam, hogy kiosztja Katit is, aki sírva ment a szobájába.
Újra nyílt az ajtó és anyám lépett be rajta. Én meztelenül feküdtem az ágyon, a kukacom még mindig ágaskodott az előző élményem hatása miatt. Anyám meglepődött, hogy még mindig meztelenül ágaskodó szerszámmal fekszem az ágyon. Pár másodpercig csak nézte a micsodámat, aztán feleszmélt a látványból... és elkezdte mondani.

Nem részletezem, de a mai naptól kezdve tilos volt együtt fürdenünk és fokozott figyelemmel lesz ránk anyu, mondta el. A történetet azt mondta inkább apunak ne mondjuk el, mert valószínűleg ott nem úsztam volna meg egy pár pofonnál...

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr298712384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása