Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Gruppen szex a Gellért fürdőben

Rosszlányok blog 2017.02.20. 04:37

Edittel arról beszéltünk, hogy meg kellene próbálnia az orgiákon kívül is noisége erejét.
Rábeszéltem, hogy menjünk fürdobe. A Széchenyi Fürdot választottuk ki erre a célra.
Azért választottuk a fürdot, mert reméltük, hogy itt a hódítás folyamatát én is észrevétlenül szemlélhetem. A medencébe már külön mentünk be, és Edit úszkálni, mászkálni kezdett a medencében.
Én letelepedtem a medence néptelen részére, és figyelni kezdtem. Hamarosan észrevettem, hogy egy 4O körüli kreol boru férfi leszólítja kedvesemet. Hosszasan beszélgettek és legnagyobb megdöbbenésemre a beszélgetés vége felé ott lubickolt körülöttük egy 14 év körüli fiú.
Edit az eszmecsere végén egyenesen hozzám jött.
Haragudtam rá, mivel arra gondoltam, hogy így leleplez csábítója elott. Az arcán az az orgiákról már ismert mosoly ült, amit általában ?vigyorog, mint akit baszni visznek? kiszólás jellemez a legjobban.
Odaúszott hozzám és párás tekintettel átölelt. Megpuszilt és azt susogta a fülembe, hogy a férfi leszólította ot és rövidesen arról kezdett beszélni, hogy mennyivel fejlettebb a keleti kultúra, mert ott a fiatal fiúkat idosebb tapasztalt nok vezetik be a szeretkezés rejtelmeibe.
Aztán rátért szegény 14 éves unokaöccse szexuális tudatlanságának tarthatatlanságára.
Ezután, kereken megkérdezte, hogy hajlandó lenne-e beavatni unokaöccsét. Akit odahívott és minden magyarázat nélkül bemutatott Editnek.
Kedvesem annyira beindult, hogy elárulta jelenlétemet. Távolról bemutatott a férfinak, aki mint mondta ?szimpatikus fiatalembernek? mondott.
Ezután nejem kézen fogott és oda úszott velem a férfihoz. Bemutatkoztunk és nyögvenyelosen váltottunk néhány szót semleges témáról.
A férfi volt a merészebb és hamarosan rátért az unokaöcs sanyarú sorsára. Kertelés nélkül elmondta, hogy nejem már késznek mutatkozott a beavatásra.
Szörnyu zavarban voltam eloéletem ellenére is. A férfi azonban határozott volt és újra odahívta pártfogoltját és bemutatta.
Elálló fülu kissé bamba kamasz volt, aki vágyakozva nézte Editet. A férfi határozottan elküldte oket úszkálni és kezelésbe vett.
--Csodálatos kis feleséged van. Eszméletlenül eros szexuális kisugárzása van. Rögtön bele egyezett, hogy az unokaöcsémet beavassa.
--Te bele egyezel??kérdezte.
Én a megdöbbenéstol szóhoz sem jutottam. Csak bólintani tudtam.
A férfi, akit Bélának hívtak tovább nyomult.
--Szerintem kezdjük mindjárt itt. Mit szólsz hozzá??kérdezte. Azzal odaintette Editéket.
Edit továbbra is teljes szájszélességgel mosolygott, a fiú pedig nyálcsorgatva bámulta ot.
--Gyere Editke, Józseffel már mindent megbeszéltünk.?azzal barátságosan átölelte nejem vállát.
-- Mit szólnál egy kis ?halászathoz?? kérdezte. --Mire gondolsz? ? kérdezte Edit.
--Arra, hogy Te ide állsz közénk és megnézed a finom ujjaiddal van-e a víz alatt méretes hal.
Edit azon nyomban a fal mellé penderült és a mellette álló két férfi közé állt. Rám nézett és elmosolyodott. Ettol a mosolytól felállt a farkam és nyakig merültem a vízben. A fiúk úgyszintén.
Edit mosolyából és a két fiú befelé forduló szemeibol sejteni lehetett, hogy a ?halak? már kézben vannak.
Edit vízbemerült válla körül apró fodrok képzodtek a vízen annak jeleként, hogy buzgón tapogatja a csapdába került ?halakat?.
A Férfi szeme tüzelt, a fiú pedig teljesen elolvadt nejem kezében.
--Láttam, a bárcádról hogy kabinba vagytok, menjünk oda.?mondta határozottan a férfi.
Elindultunk volna de ágaskodó férfiasságunk miatt ez nem volt megoldható.
Hiába ácsorogtunk türelmesen, amikor egymásra néztünk újra felállt a farkunk.
Javasoltam, hogy váljunk szér és a kabinunknál találkozzunk. Ez bevált.
-2- Nézegettem a sakkozó öregurakat és lassan visszanyertem polgári méretemet.
A kabinban már ott találtam a többieket. Edit egyre nagyobb mosollyal fogadott.
Rendes volt tolük, hogy megvártak.
Béla átvette az irányítást.
Hozzám hajolt és a fülembe súgta.?Megengeded, hogy én rendezzem a dolgokat?
---Persze, csak nyugodtan?mondtam neki.
Béla suttogva adta ki utasításait. Csodálkozásomra Edit készségesen engedelmeskedett, és én sem éreztem, hogy ellenkezni szeretnék. Be kell vallanom, hogy nagyon élveztem.
A fiú tágranyilt szemmel bámulta a feleségem testét. Béla pedig remego kezekkel simogatta a popsiját, melleit. Közben suttogva, szex órát adott Öcsinek.
---Amikor a nok melleit simogatod, ne szorongasd, hanem finoman simogasd. Aztán amikor érzed, hogy megkeményednek a mellbimbói óvatosan pödörgesd a bimbóit.?mondta és mutatta is.
Béla intésére a fiú felállt a padról és nejem elé lépett. Suta mozdulatokkal simogatta a Béla által már lemeztelenített ciciket. Csak nem elnevettem magam, amikor pödörgetni kezdte feleségem mellbimbóit. Mintha egy rádió keresogombját forgatta volna.
Béla árgus szemmel figyelte a jelenetet és közben kibújt fürdonarágjából. Hosszú és vékony fasza felpattant, amikor a nadrágot lehúzta róla.
Láttam amint feleségem szeme rátapad a szokatlan farokra és ?baszni visznek mosolya? még szélesebbre húzódott. Láttam, hogy komolyan kezd bepörögni. Az idosebb férfiak mindig izgatták ot. Béla pedig kb.: 45 éves lehetett tehát volt miért izgatottnak lennie.
Minden utasítás nélkül, három ujjával érzékien megfogta a férfi makkját. Vörös körmei különösen izgalmas látványt nyújtottak amint a rózsaszínu makkra simultak. A férfi mélyebben lélegezve suttogta Öcsi felé.
---Told le a nadrágod.?susogta.
A fiú még mindig Edit melleivel volt elfoglalva és úgy tett mintha mégsem hallotta volna az utasítást. Látszott rajta, hogy erre nem fog vállalkozni, mert szörnyu zavarban volt. Béla még biztatta ot egyszer aztán kéroen Editre nézve, megoldotta a problémát, mivel kedvesem finom érzéki mozdulattal simogatni kezdte a fiú faszát a domborodó nadrágon keresztül.
Az elso ilyen mozdulatra Öcsi hirtelen hátra rántotta a csípojét. Edit biztatóan az arcába mosolygott mire a fiú a szégyenlosség és a vágy furcsa keverékével az arcán bátortalanul elore tolta a csípojét. Nejem lázasan masszírozni kezdte a fiú faszát, aminek látható eredményeként az egyre elorébb tolta a csípojét.
Aztán Edit ügyesen és érzékien elkezdte letolni a nadrágot. Láttam rajta, hogy Bélának is játszik.
Azt hiszem mind a ketten megdöbbentünk, amikor a nadrágon lévo dudor egyre nagyobb lett, és amikor megláttuk a fiú feálló faszát. Nem volt túlzás fasznak nevezni, mert legalább 2O centi hosszú volt és igen vastag.
Nyugodtan mondhatom, hogy kisebbségi érzésem támadt, amikor a fasz teljesen szabadon kibukkant a nadrágból.
Béla már feleségem bikinijében matatott. Aztán láthatóan már a pinájában ügyeskedett, mert Edit mozgatni kezdte a csípojét és mélyet sóhajtva rám nézett.
Aztán Béla felé fordulva csókra kínálta a száját. Szinte összecsattantak a heves vágytól. Vadul csókolóztak, de a nejem közben sem engedte el az óriás faszt.
Mondhatni vadul pumpálta, és bár láttam már ilyet, de mégis különös volt látni, amint egy tizennégy éves nyurga fiútestbol eloremeredo 2O centiméteres faszon szánkázik végig vörös körmu keze.
A másik kezével sem tétlenkedett, mert Béla farkát verte.
Ott álltam az ajtónak dolve és néztem amint nejem két hosszú fasszal a kezében, csupasz mellekkel és combjáig letolt bikini alsóval áll két férfi között.
Különös volt a látvány. Talán a fiú fiatal kora vagy a kabin szukössége volt az ok, de sokkal izgalmasabb volt, mint eddig bármi.
Ekkor Béla felrakatta nejem egyik lábát a padra és Öcsit elé rendelve susogva elmagyarázta a pina sajátosságait. Széthúzta a nagyajkakat és megmutatta a csiklót.
Két ujját bedugta a pinába és megmutatta, hogyan kell mozgatni. Aztán megmutatta a nyelvvel végrehajtható nyalási technikákat is.
Edit láthatóan nagyon élvezte a muveleteket, mert segge vadul járt a szakérto kéz munkája nyomán.
Béla rávette Öcsit, hogy nyalogassa nejemet.
A fiú letérdelt és az instrukcióknak megfeleloen ügyeskedni kezdett a jólismert punával. Edit eközben újra kezelésbe vette Béla faszát.
Gyakorlott kézzel verte a nyurga dákót, miközben szemérmetlenül elore nyomta a medencéjét könnyebbé téve Öcsinek a nyalást.
Edit néhányszor súgott valamit Bélának, aki ezután Öcsihez hajolva újabb instrukcióval látta el az egyre magabiztossá váló fiút.
Néztem a szortelen vékony testet, amelyrol az a hatalmas fasz meredezett. Láttam már, hogy nejem hatalmasakat fog élvezni, mert a makk karimája szokatlanul elore állt. Duzzadt gyuruként vette körül az amúgy sem vékony farkat.
Béla Edit feneke felol benyúlva ujjazni kezdte a pináját. Láttam, hogy feleségemnek nagy megeroltetésbe kerül fixen tartania magát. De uralkodott magán, mert nem akart lemondani a fiúk egyik élvezetet adó testrészérol sem.
Béla új pozícióba rendezte magukat. Hallottam amint suttogva mondja Editnek.
--Most szopd ot légyszives. De vigyázz nehogy elélvezzen.
Edit Öcsi elé térdelt és felmosolygott rá miközben egyik kezével a heréjét a másikkal a makkot babusgatta.
A fiú szégyenlosen elfordította a tekintetét, így nem láthatta amint nejem kinyújtott nyelve, közeledik a makkjához. Lehelet finoman cikázott a rózsaszin nyelvecske a vaskos makkon, A fiú felsóhajtott és lenézett, így már láthatta, amint feleségem érzéki ajkaival cirógatja végig fasza teljes hosszát. Alig ért hozzá de a duzzadt ajkak és a forró lehelet egyszerre okozott érzéki és látvány örömet is.
Béla sem bírta a tétlenséget, ezért hátúról elore nyúlva simogatni kezdte a melleket. Aztán ujjaival újra kezelésbe vette nejem punáját.
Edit ajkai már a pihés heréken játszották orjíto táncukat. Valóban a tánc a legjobb hasonlat, mert az ajkak szinte önálló életet éltek a duzzadó bögyölon.
Kedvesem láthatóan nagyon élvezte, hogy ilyen alig pihés szépségen nyalakodhat. Már nyelve is végig cikázott a formás csomagocskán, sot szemeit oldalvást ránk villantva huncutul mosolyogva nyelvével megemelgette a heréket. Már látni lehetett, hogy az ínyenckedésnek hamarosan vége lesz, mert nejem egyre jobban mozgatta formás fenekét. Gyanúm beigazolódott, Edit egyre vadabbul nyalta és csókolta a fiú faszát. Eljött az igazság pillanata is, két kézzel megmarkolta a farkat és egy hosszú pillanatig kéjelegve nézte aztán száját nagyra nyitva, lassan becsúsztatta. A fiú nyöszörgött, Béla odahajolva közelrol nézte. Feleségem láthatóan tudatában volt, hogy megbabonázva figyeljük ot, ezért háttérbe szorítva vágyait, bemutatót tartott nekünk.
Szopását idonként megszakította és nyelvével végig siklott a farok oldalán. Amikor érezte, hogy a hímtag elsülés elotti állapotban van ujjaival megszorította a makk hegyét. Hosszasan játszadozott, élvezte Béla mélyülo szuszogását és az én tekintetemet.
Hogy mindannyiunkat új ingerekhez juttasson egyre vadabb dolgokat muvelt Megfordította Öcsit és popsiijait széthúzva nyelvével cirógatta végig a szemérmesen összehúzott nyílást.
Aztán egyre erosebben, mélyebben nyalt be, nyelvét lágyan, laposan fektetve a nyílásra. Amikor érzékelte, hogy új akciója már nem vált ki mélyebb sóhajokat, szétterpesztette a fiú lábait, és elore döntötte ot.
A vékony de izmos combok közé fúrta a fejét és a heréktol kezdve hosszú nyalásokkal egészen a gerince aljáig szánkázott. Öcsi a falnak támaszkodott és remegtek a lábai.
Béla odahajolt hozzám és rekedten a fülembe susogott.
---Hú! Egy profi kurva nem csinálja ilyen csodálatosan. Micsoda tehetség. Alig várom már, hogy velem is alakítson valamit. Már most megbasznám, de nem akarom Öcsi elott összegecizni a pináját.
Edit ekkor átnyúlt a combok között és elobb egyik, aztán másik kezével megmarkolva a faszt, ütemesen verni kezdte.
Öcsin látszott, hogy mindjárt elélvez. Béla gyorsan odahajolt és már nem ügyelve hangjára azt mondta.
---Ne verd ki a faszát. Azt akarom, hogy elsore egy pinába gecizzen bele.
Edit engedelmesen megfordította a fiút és megszorongatta a makkját.



Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr7212269512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása