Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Balatoni afférom

Rosszlányok blog 2015.07.24. 14:00

Ez akkor történt, amikor pár barátnömmel leugrottunk egy hosszú hétvégére a Balatonra, kempingbe. Az idö nagyon jó volt, sokat fürödtünk, napoztunk, röplabdáztunk… A barátnöimnek vasárnap este el kellett menniük, mert nyárra munkát vállaltak, és nem kaptak több szabadnapot. Én még maradtam két napot, mivel úgyse tudtam máshova elmenni nyaralni, mert nem volt rá pénzem. 

Ugyanazt csináltam most is, mint amikor még itt voltak a többiek. Napozás közben néztem a strandröplabdázókat. Vegyes csapatok voltak, de csak néhány lány volt, kb. velem egyidösek lehettek. Én is nagyon szerettem volna röpizni, de látszott rajtuk, h összeszokott csapatok, ismerik egymást. Hát nem mentem oda, csak közelebb húzódtam a törölközövel, és néztem öket. Elég jól játszottak. Majd az egyik fiú észrevette, hogy figyelem öket, de nem csinált semmit, csak játszott tovább. Majd azután elég sokszor felém nézett, és találkozott a tekintetünk. Valószínüleg kiolvasta a tekintetemböl, hogy játszani szeretnék, mivel szólt a csapatának, hogy nem állhatnék-e be. Azok mondták, hogy - de nyugodtan -. Én pedig beálltam. Így a mi csapatunk 5, a másik 4 fös lett. 

Bemutatkoztak, megtudtam, hogy aki kiszúrt, Balázsnak hívják. A felállás pont úgy esett, hogy Balázs elé kerültem. Elkezdtünk játszani. Balázs szervált. Egész jó kis csapat lettünk. Mikor úgy fordultunk, szemezgettünk egymással. Tetszett nekem. A napbarnított börével, izmos testével, tüsi barna hajával, barna szemével. Mikor újra mögém került, miközben ütötte a labdát „véletlenül” hozzáért a combomhoz. Ez még néhányszor így volt, majd befejeztük a játékot. 

Elindultam a cuccaimért, ö utánam szólt, hogy ne menjek még, és azt mondta, hogy ússzunk még egy kicsit. Elmentünk úszni. A röplabdázás után jól esett a hüs víz. Kiúsztunk a bójákon túl, majd visszajöttünk. Még mielött kimentünk volna megcsókolt. Majd kimentünk, már olyan este 10 felé járt az idö. Elkezdtünk sétálni, majd odaértünk a sátrához, bementünk. Elég tágas volt, úgy 2-3 féröhelyes. 

Majd elkezdett csókolgatni, simogatni. Nagyon jól esett. Levette a bikini felsömet, és simogatta, markolászta a mellemet. Végig csókokkal borította el a hasamat, lehúzta a bugyimat, és feltárult a simára gyantázott, kéjnedvtöl csillogó puncim. Nagyon élveztem, amit csinált velem. Simogattam én is a hátát, fenekét. Levettem róla a nadrágot, és megláttam méretes, ágaskodó falloszát. Elkezdtem húzogatni rajta a bört, elöbukkant csodás makkja. Majd kértem, hogy térdeljen fölém, és elkezdtem leszopni. Finoman köröztem a nyelvemmel a makkja körül, és beszippantottam - vákuumot képezve- a farkát. Ö közben nyalta a puncimat, a csiklómat eszeveszetten izgatta. És ujjazott két ujjal. Majd hangos nyögésekkel hatalmasat élveztem. Ö megvárta míg lecsillapodom, fölém térdelt, és belémhatolt. A pénisze teljesen kitöltött. Egyre gyorsabban mozgott. 

Azután éreztem valami furcsát, olyan volt, mintha valaki megnyalta volna a csiklómat. Lenéztem és megláttam az egyik röplabdás csajt, amint nyalja a csiklómat, és meg-megnyalja Balázs farkát. Erre a látványra még jobban felizgultam. Balázs is észrevette persze, és a lányról lehúzta a ruhát, és elkezdte ujjazni. Ö halkan nyögdécselt, és még intenzívebben nyalt minket. Ezután Balázs hamarosan elment, és belémélvezett. Nem sokkal rá, én is elmentem, hála a lánynak. Balázs tovább ujjazta, és most már nyalta is, így ö is elment. Hárman ott pihegtünk egy kicsit, majd elkezdtem beszélgetni a lánnyal: 
- Mi is a neved, elfelejtettem? 
- Nóra. 
- Hogy kerültél te ide? Nem mintha bánnám. 
- Itt van a közelben a sátram, és hangokat hallottam innen, idejöttem. A sátor bejárata nem volt behúzva, benéztem és megláttalak titeket. Nagyon felizgultam rátok, régen voltam pasival, és a végén már nem bírtam, és bejöttem hozzátok. A többit már tudjátok. 

Majd összemosolyogtunk, és ö elment. Én pedig ott aludtam Balázzsal, majd másnap még szexeltünk egyet, délután hazamentem, és azóta nem hallottam róla.
Viszont nem bántam ,mert isteni nyári kaland volt..:)

Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr197652070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása