Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Kate Miamiban

sztone 2013.10.15. 11:27

Múlt hónapban Kate és én eltöltöttünk néhány napot Miamiban, miután befejeztem egy munkát Orlandoban. Miami az egyik kedvenc városunk, ahová megpróbálunk minden évben eljutni. Talán még gyakrabban kellene oda mennünk, el is mondom miért. 
Kate és én kikapcsolódni jöttünk a városba, élvezni a napfényt, a jó kajákat és a South Beach-i éjszakákat. Becsekkoltunk a Collins Avenue-n lévő szállodánkba, és éppen a lift felé vettük az irányt, amikor az egyik vendég felajánlotta, hogy segít Kate-nek a csomagokat vinni. Igazából nem is felajánlás volt, mert azt esetleg vissza lehet utasítani, hanem rögtön kikapta a bőröndöt a feleségem kezéből, rámosolygott és azt mondta: - Várjon, segítek. 
Kate viszonozta a mosolyt, majd kölcsönösen bemutatkoztunk. A liftben leraktam a bőröndöket, és kezet fogtam az idegennel. Aaron-nak hatalmas keze volt, és amikor Kate is kezet fogott vele, majd a feleségem rámpillantott egy cinkos mosollyal az arcán. 
Ugyanazon az emeleten és ugyanazon a folyosón volt a szobánk. Megköszöntük a segítséget és elköszöntünk Aarontól, de mielőtt bezártuk az ajtót a pasi megkérdezte, hogy meghívhat-e bennünket egy italra a bárban. 
Egy kicsit fáradt voltam az elmúlt két nap tárgyalásai után, és a gyomrom is furán viselkedett. Valószínűleg valami rosszat ettem reggelire, a tárgyalás szünetében előkészített büfében, de nem akartam elrontani Kate első estéjét Miamiban. A feleségem már két hónapja várt erre az utazásra, így elfogadtam Aaron meghívását. 
Felfrissítettük magunkat, Kate egy szűk nyári ruhát vett fel magassarkúval, majd mindketten lementünk a szálloda halljába. Amikor közeledtünk az asztalához, Aaron felállt és megölelte Kate-et, és megköszönte, hogy elfogadtuk a meghívást. Kellemes beszélgetéssel és iszogatással töltöttük el a következő három órát. 
Kate jól érezte magát, ő volt a figyelem középpontjában. Amikor Aaron megkérdezte, hogy meghívhat-e bennünket vacsorára, hogy tovább élvezze a társaságunkat, Kate igent mondott. Sajnos a gyomrom eddigre már eléggé kavargott. Esélytelen volt, hogy bármit is egyek. 
Mondtam a többieknek, hogy menjenek nyugodtan nélkülem. Mielőtt még azt gondolnátok, hogy teljesen hülye vagyok, értsétek meg, hogy bár Kate egy amolyan „tüzes feleség”, évek teltek el a legutóbbi kalandja óta. Azóta mindig hűséges volt hozzám, de úgy éreztem, hogy van egy kis félni valóm. Nem tudtam, hogy Aaron felfedezte-e Kate bokaláncát, és tudja-e, hogy mit jelent. 
Nem izgultam a feleségem biztonsága miatt, mert csak a szálloda melletti kubai étterembe mentek. Mondtam Kate-nek, hogy hívjon fel mobilon, ha nem érzi jól magát a vacsora közben, és egy perc múlva ott leszek. Ezután kimentettem magam, és felmentem a szobánkba. 
Valószínűleg elaludtam tévézés közben, mert a következő dolog, amire emlékszem, hogy Kate bejött a szobába. Az ágyból néztem, ahogy levetkőzik az áttetsző függönyön keresztül beszűrődő holdfényben. Amikor meztelen volt, bebújt mellém a takaró alá. 
- Ébren vagy? – kérdezte. – Hogy érzed magad? 
- Sokkal jobban, elszundítottam. 
- Elszundítottál? Legalább öt órát aludtál. Vacsora után feljöttem, hogy megnézzem, mi van veled. Hangosan horkoltál, úgyhogy, amikor Aaron megkérdezte, hogy elmegyek-e vele táncolni, elfogadtam a meghívást. 
Elnézést kértem tőle, majd hogy kiengeszteljem, megkérdeztem, hogy jól érezte-e magát? 
- Igen, jó volt – válaszolta. Kate eldőlt az ágyon, majd megcsókolt. – Tényleg jobban érzed magad? – kérdezte újra, majd hozzányomta a meztelen testét az enyémhez. A punciját elkezdte dörzsölni a farkamhoz, amely elkezdett keményedni. Magamban megjegyeztem, hogy el ne felejtsem megköszöni holnap Aaron-nak, hogy Kate-et ilyen érzelmes hangulatba hozta. Kicsit meglepett az asszony, amikor ezt mondta: 
- Elég nedves vagyok, érzed? 
- Igen, érzem. Nagyon jó érzés. Mi történt? A sok táncolástól megkívántad a farkam? – A piszkos beszéd most is elérte a hatását. A farkam kőkemény volt, Kate gyorsan magába is csúsztatta. 
- Tényleg tudni akarod, hogy mi történt velem az éjjel? – a feleségem fel-le ringatózott a faszomon, erre már teljesen felébredtem. Most valahogy más volt, nemcsak Kate beszélt többet a szokásosnál, hanem nedvesebb is volt. A képzeletem gyorsan elvonatkoztatott, és a játékaink egyik kedvenc kérdését tettem fel neki. – Szóval, mit akartál mutatni? Csak nem én vagyok a lucskos második? 
- Nem – válaszolta, és várt néhány másodpercet, miközben tovább lovagolt a farkamon. – Inkább a lucskos harmadik vagy! 
Kate emlékei szerint az arckifejezésem minden pénzt megért, és azt kívánta, bárcsak filmeztük volna egymást. Még a lélegzetem is elállt, és beletelt néhány pillanatba, mire egyáltalán meg tudtam kérdezni, hogy miről beszél. 
- Aaron már kétszer megdugott az este – mondta Kate, miközben a szemembe nézett, hogy lássa a reakciómat. Nem tudom, hogy a szemem mit üzent neki, de nem lehetett nagyon különböző attól, amit a farkam akart mondani neki. Egyre keményebb és keményebb lettem. Meg kellett állapítanom, hogy már régen volt ilyen merev a farkam, majd beleélveztem a feleségem puncijába. 
- Nagyon jó volt – mondta tovább – ha készen vagy, visszamegyek Aaron-hoz. Azt üzeni, hogy téged is szívesen lát, egy kis nézelődésre. – Kate leugrott az ágyról, és elindult az ajtó felé. 
- Nos, nem jössz? – kérdezte és még mindig meztelenül kinyitotta az ajtót. Szétnézett a folyosó mindkét irányába, és átfutott Aaron szobájába. 
Kipattantam az ágyból, és követtem őt Aaronhoz, aki éppen akkor kísérte Kate-et a fürdőszobába. – Zuhanyozz le – mondta neki. – Én nem vagyok úgy odáig, hogy lucskos második legyek, mint Bill. Kérlek, mosakodj meg. Bill foglalj helyet, tölts magadnak valamit a minibárból, nem leszünk sokáig. 
Aaron és Kate bementek a fürdőszobába, de az ajtót nyitva hagyták. Miután kiszolgáltam magam, bepillantottam a fürdőbe, és láttam, hogy ezek ketten egymást tisztogatják. Bár Kate-en már meglátszott az orlandoi napon eltöltött idő, még mindig nagy volt a kontraszt Aaron fekete bőréhez képest. 
Visszaültem, és hallottam, hogy abbahagyják a zuhanyozást. Két percen belül Aaron kisétált Kate-et hozva az ölében, aki a lábával körbeölelte a férfi testét. A srác letette a feleségem az ágyra, szétnyitotta a lábát a könyökével, a kezével pedig a melleit markolta meg. Néztem, ahogy a sötét farka egyvonalba kerül a feleségem vaginájával, majd becsúszik az ajkak közé, és mélyen belefúrja magát a feleségembe. A szemem hol Kate arcát, hol a csípőjét figyelte. Minden alkalommal, ahogy Aaron farka behatolt a feleségembe, Kate arcán megjelent az élvezet, amit az okozott neki. 
Röviddel ezután a pasi a hátára feküdt, és Kate rámászott. Ezalatt én átrohantam a szobánkba a kameráért. Amikor visszaértem a szobába, Kate még mindig lovagolt, én pedig készítettem néhány fényképet. 
Aaron négykézlábra állította a feleségem, és belenyomta a nagy farkát a nedvektől csillogó punciba, Kate pedig a párnába temette az arcát, elfojtva így a nyögéseit. A kamerát felvételre állítottam és az asztalra helyeztem, én pedig odamentem az ágyhoz. Miközben a feleségem térdepelt, és egy idegen fasz dugta a pináját, megfogtam a fejét és a szájába nyomtam a kőkemény dákóm. Az asszony felváltva mélytorkozta a farkam és nyögött Aaron lökései miatt. 
Kihúztam a pisztolyt Kate szájából még mielőtt elélveztem volna, és lehúztam az asszonyt Aaron farkáról. Kate seggénél helyezkedtem el, és elkezdtem benyomni a nedves szerszámom az ánuszába. Aaron nézett egy percig, majd megkérdezte: - A szájába dugjam a farkam, vagy a pinájába? 
- A pinájába, mássz alá! – Aaron azt csinálta, amit mondtam neki. Amikor felvette a megfelelő helyzetet, Kate-et belenyomtam a kemény péniszébe. Kate mindent megtett, hogy ne lehessen hallani, ahogy sikoltozik, de a nyögései még így is elég hangosak voltak, hogy bárki meghallhassa a folyosón. A következő néhány percben néha elkaptuk a ritmust és egyszerre mozogtunk, de néha elvétettük az ütemet. Igazából nem számított, ígyis-úgyis szétkúrtuk az asszonyt. Kate már siettette az orgazmusom, mivel eleget kapott a két faszból, úgyhogy elengedtem magam. Erősem fogtam a csípőjét és a seggébe ürítettem a tárat. Kate előrehajolt és a farkam kicsúszott a seggéból. Továbbra is Aaron mellkasán feküdt, amíg én kimentem megmosni magam. 
Amikor visszatértem, Kate még mindig a férfin feküdt, de a csípőjét lassan fel-le mozgatta. Aaron kihasználta a lehetőséget, és bedugta a farkát az általam televert és szabadon hagyott lyukba. Karóba húzta Kate seggét. Felkaptam a kamerát az asztalról, még öt percnyi szabad hely volt a memóriakártyán, mielőtt megtelt. Kihasználtam az időt, hogy közelről lefilmezzem, ahogy a fekete fasz ki-be csúszik a feleségem fehér seggében. Végül egy jó nagy adag gecit engedett a szétkúrt popsiba. A film utolsó momentuma az volt, hogy a srác lőcse kicsúszott a feleségem seggéből, és mindkettőnk spermája elkezdett kifolyni belőle. Legalább tízszer megnéztem a felvételt azóta, és még mindig feláll tőle a farkam. 
Miután Aaron televerte a feleségem seggét, felült az ágyban, rám nézett és azt mondta: - Megváltozott a véleményem a lucskos második helyzetről. Hihetetlen volt! – Megcsókolta Kate-et és a fürdőszobába ment, megmosakodni. Kihasználtam az időt és megkérdeztem a feleségem, hogy hol szeretne aludni az éjjel. – Itt, vagy a szobánkban, vagy bárhol. A lényeg, hogy te is velem legyél – válaszolta. (- Jó válasz! – gondoltam magamban). 
Aaron visszatért a szobába, mi pedig megmondtuk neki, hogy az éjszaka többi részét a mi szobánkban kívánjuk tölteni, és csak valószínűleg holnap találkozunk. Csalódott volt, de úgy gondoltam, hogy fontos számunkra, hogy átbeszéljük az este történteket. Bár már többször láttam, hogy idegenek megdugják Kate-et, de már régen volt a legutolsó alkalom. Szükségünk volt egy kis egyedüllétre. Még mindig meztelenül visszaosontunk a szobánkba, amikor majdnem elkapott minket egy szállodai alkalmazott, aki valamelyik szomszéd szobába vitt éjjeli nasit. De csak egy pillanatra láthatott minket, ahogy becsusszantunk az ajtón. 
Kate megkérdezte, hogy elmenjen-e zuhanyozni, mielőtt mellém bújik, de én határozott nemmel feleltem. Tetszett, hogy érzem rajta a szex illatát. Úgy döntöttünk, hogy majd reggel beszéljük meg a történteket, pihenten, józanul. Úgyhogy bebújtunk az ágyba. 
Én ébredtem korábban, így volt időm, hogy a fejemben visszajátsszam az este történéseit. Láttam, ahogy egy másik férfi megdugja a feleségem, láttam a tekintetét, láttam, ahogy reagált a férfi farkára. Láttam, ahogy a férfi a nagy fekete kezeivel kényezteti a feleségem melleit. Féltékeny voltam? Nem, nem voltam féltékeny, viszont eszembe jutott, hogy a farka jobban feszítette a punciját, és mélyebbre hatolt, mint én. Elég volt a tegnap estére gondolni, és máris kemény volt a faszom. Ráadásul nem is volt olyan nagy a dorongja, mint az otthoni játékaink. Még akkor is ki tudtam elégíteni a feleségem a farkammal, ha előtte egész éjjel azokkal a nagy műfarkakkal dugtam, miközben a csiklóját kényeztettem. 
Kate felébredt, amikor hozzádörzsöltem a kemény farkam a fenékvágatához. Felém fordult és megkérdezte: - Mia..., újra készen állsz? Úgy látom, élvezted a tegnap esti műsort. 
- Igen, élveztem. De úgy gondolom, hogy kicsit beszélgetnünk kellene a tegnap estéről. Kelj fel, és a zuhany után elviszlek reggelizni és kávézni a News Cafe-ba. 
Zuhany után Kate felvett egy másik nyári ruhát és lesétáltunk a kávézóba. Mivel hétköznap volt, elég könnyen kaptunk helyet. A pincér kihozta a kávénkat, Kate pedig elkezdett kérdezgetni, hogy féltékeny voltam-e tegnap, látván, hogy mennyire élvezte a tegnap estét. – Nem voltam féltékeny. Mindig elcsodálkozom rajta, hogy milyen szexin nézel ki. Mi a helyzet veled? Az elmúlt két évben vonakodtál ilyet csinálni. Most hogy érzed magad? 
- Azt mondtad, hogy szexi voltam – mondta Kate. – Hát így is éreztem magam – szexinek. Ez más, mint amikor mi szeretkezünk. Ennek semmi köze a szerelemhez, ez csak kémia. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor szingli voltam és kívánós, és felcsíptem egy srácot a szex kedvéért. Azt gondoltam akkor, hogy ez egy szerencsés srác. Hazavittem és szétkúrtam az agyát is. Itt csak dugásról volt szó, az egyetlen érzelem az volt, hogy kívántam a szexet. A tegnap este arra az érzésre emlékeztetett. Nagyon jó volt, pláne, hogy ott voltál velem, mint közönség. 
- Tehát – kezdtem – mindketten élveztük. Mi legyen most? Fogadok, hogy Aaron alig várja, hogy szóljunk neki, és még egyszer veled lehessen. Mint mondasz, igen vagy nem? 
- Én igen mondanék – válaszolta Kate. De csak akkor, ha nem gondolod, hogy ezzel elrontjuk a közös hétvégénket, és őszintén mondod, hogy nem vagy féltékeny. 
- Hát még sok közös hétvégénk lesz kettesben. Három hét múlva megyünk a hegyekbe is, úgyhogy használjuk és élvezzük ki a lehetőségeinket. 
Reggeli után visszamentünk a szállodába és felhívtuk Aaron-t. – Jó reggelt, úgy gondoltuk, hogy lemegyünk a strandra, velünk tartasz? – Hallottuk az izgatottságot a hangjában, amikor igent mondott. – Még valami. A várostól északra fekvő nudista strandra akarunk menni, így is jössz? 
- Úgy látszik ez az új dolgok hétvégéje a számomra – válaszolta. – Próbáljuk ki azt is. 
Fél órával később mindhárman a várostól északra fekvő Haulover Beach-re tartottunk. Útközben Kate-tel elmeséltük, hogyan kell viselkedni egy nudista strandon. Azt is elmagyaráztuk neki, hogy a strandon minden féle kinézetű emberrel fog találkozni. Ha szép embereket akar látni Miami-ban, akkor South Beach-re kell mennie. Ott kukkolhatja a topless modelleket strandpapucsban. De Kate és én igazi naturalisták vagyunk, és nem szeretjük a fürdőruhát, vagy a fehér bőrfelületet. 
Ahogy megérkeztünk Haulover-be, egyenesen a strand heteró szekció felé vettük az irányt. Péntek volt, de a strand kezdett tele lenni. Kiterítettük a plédet és a törölközőket, és Aaron kezébe nyomtam egy naptejes flakont, hogy kenje be a nemi szervét, még csak az kéne, hogy leégjen, és tönkre vágja a hétvégénket. Egy páran máris megnéztek minket maguknak, annak ellenére, hogy a nudista strandok nagyon liberálisak, de azért elég ritka, hogy egy nő két férfival érkezzen. 
- Most már értem – mondta Aaron. – Nem tudtam rájönni, hogy ti ketten miért vagytok megborotválva. Láttam már képet nőkről, akik borotválták a puncijukat, de tegnap este meglepődtem, hogy Bill farka is csupasz. Ha körbenézek, legalább egy fél tucat férfit látok csupasz pisztollyal. 
- Ez olyan naturalista dolog, gondolom – válaszoltam neki. – Na meg, ha a szőr a fogad közé megy, az nem olyan kellemes, ha kényezteted a partnered. Így Kate-nek nem kell abbahagynia semmit félúton, mert egy szőrszál a torkán akadt. – Aaron elgondolkodott a dolgon. Sok férfinak már a borotva gondolata is undorító, ilyen kontextusban. 
Fél óra múlva Kate úgy döntött, hogy úszni megy. Aaron pedig elkísérte. Én úgy döntöttem, hogy maradok vigyázni a cuccainkra, és inkább nézelődök. Egy kis idő múlva már vállig érő vízben voltak, Kate pedig átkarolta Aaron-t. Nehéz lett volna megállapítani, de az utolsó alkalommal Kate és én St. Martin-on pont így szeretkeztünk. Vajon Kate magába engedte már Aaron faszát? Figyeltem őket, de nem tudtam biztosan megállapítani. Körbe pillantottam, hogy valaki észre vette-e esetleg őket a strandról, de senki nem figyelt rájuk. 
Kate kijött a vízből és lefeküdt mellém. – Gondolnád? – kérdezte tőlem. – Aaron éppen az imént kúrt meg az óceánban, bár nem bírta túl sokáig. Azt mondja, az egész helyzet – a nudista strand, a napsütés, a testem – úgy felizgatta, hogy nem tudott uralkodni magán. Tudod, mennyire imádom, amikor ilyen hatással vagyok rád, hogy nem bírod visszatartani.
Átfordultam a hasamra, hogy ne vegye észre a kényelmetlen helyzetem, mivel a farkam keményedni kezdett. – Mit csinál még Aaron? – kérdeztem Kate-et. 
- Azt mondta, hogy még egy kis ideig eltart, mire ki tud jönni. A farka még mindig kemény volt, amikor otthagytam. Mivel mondtuk neki, hogy az álló farkakat nem igazán nézik jó szemmel a strandon, ő pedig nem akarta megszegni a szabályokat. 
- Hát ezt jól megcsináltad. Most mindketten kemények vagyunk. – Kate kihasználta az alkalmat, hogy tovább izgasson. Úgy ült, hogy a puncija pont a szemem előtt volt, így csak én láttam, amikor szétnyitotta a lábát, és a Kegel-gyakorlatoknak köszönhetően összehúzta a punciját, aminek köszönhetően Aaton gecije elkezdett szivárogni belőle. – Direkt csinálod ezt? – kérdeztem. Kate rám mosolygott, még egyet pulzált a puncija majd átlépett a fejem felett. Szerencsére semmi nem csöppent a fejemre, mert még néhány percig nem akartam felkelni. 
Aaron kijött a habokból, és felénk vette az irányt. Leült mellém, és még egyszer megköszönte, hogy velünk töltheti a hétvégét. Mondtam neki, hogy én is szerencsés vagyok. Mindig félő, hogy ha beveszünk valakit harmadiknak, akkor nem fog-e egy idő után bunkón viselkedni. Segített valóra váltani egy álmomat, nemcsak, hogy bedobtuk Kate-et a közösbe, hanem mindeközben még úriember is volt. 
Kate visszament a vízbe, így már én is fel tudtam kelni a plédről, és bementem a vízbe. Úsztunk egy jó darabig, majd Kate odajött, és átölelt a lábával, majd szenvedélyesen megcsókolt. – Köszönöm, hogy a legjobb barátom vagy – mondta – soha nem fogom elfelejteni ezt a kiruccanást. Most tényleg úgy érzem magam, mint a legszebb és legszexibb nő Miamiban. Te is megdugsz most? – Érezte, hogy a farkam megint egyre keményebb lesz. 
- Várhatnánk, amíg visszaérünk a szobába? – körbenéztem a strandon, és néhányan figyeltek minket, ráadásul két srác a közelünkben úszott. Szerintem arra pályáztak, hogy kilessék, ha kufircolunk. Szétrebbentünk, majd úsztunk még egy darabig. Kimentünk a partra, és eltöltöttünk még egy órát hármasban. 
- Van számotokra egy meglepetésem – mondta Aaron a visszaúton South Beach felé – a szálloda legfelső szintjén található apartman szabad volt, és lefoglaltam magunknak. Ha szeretnétek, eltölthetnénk ott egy éjszakát. 
Kate-tel egymásra pillantottunk, ő elmosolyodott, én pedig bólintottam. – Igen, szeretnénk – mondta mindkettőnk helyett – jó móka lesz. 
Miután visszaértünk a szállodába, megoldottuk a szobaváltást és a bőröndjeink átszállítását az apartmanba. A fürdőszobában volt egy pezsgőfürdő, Kate rögtön tele is engedte forró vízzel. Én először lezuhanyoztam, majd beültem Kate mellé a kádba. Aaron is zuhannyal kezdett, majd amikor kijött, Kate közölte, hogy van még egy hely számára, de előbb megkérdezte, hogy nem akarja-e, hogy őt is leborotválja ott lent. 
- Úgy érted, hogy borotváljuk meg a farkam? – kérdezte. Kate mondta, hogy nagyon óvatos lesz, engem még sosem vágott meg, és lehet, hogy tetszeni fog neki a dolog. A srác végül beleegyezett. Kate leterített egy törölközőt a kád szélére, beszappanozta a férfi ágyékát, majd lassú mozdulatokkal leborotválta a szeméremszőrzetét. Én csak hátradőltem, és nézelődtem. 
Aaron-t talán megijesztette a farka és golyói közelében dolgozó éles borotva ötlete, de Kate tapasztalt keze olyan ügyesen mozgatta a pengét előre-hátra, hogy minden kis zugból eltávolítsa a szőrt. A srác farka duzzadni kezdett. Még egyszer átfutott az agyamon, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy valóra válik ez a fantáziám. Néztem, ahogy Kate megmarkolta Aaron fegyverét, megszorította, majd a körmeit végighúzta a makk alatt. Végzett a fazonigazítással, majd Aaron a zuhanyzóban leöblítette a törölközőt és saját magát, hogy ne hozza be a szőrt a kádba. 
Aaron szőrtelenül jött vissza a kádba, de a farka még mindig meg volt duzzadva, bár még lefelé lógott. Kate leültette a férfit a kád szélére. Most már mindkét kezét tudta használni. Az egyikkel elkapta a golyóit, míg a körmeit végighízta a férfi dorongján. Aaron-nak enyhülésként, nekem pedig vizuális szórakozásként, mélyen a torkába engedte a fekete faszt. Rengetegszer láttam már a feleségem, ahogy a farkam szopta, de soha nem láttam még ebből a szögből. Úgy nézett ki, mint egy pornósztár, miközben majdnem az egész dorongot benyelte. Amikor Aaronnál elindult az orgazmus, talán az én kedvemért Kate kihúzta a faszt a szájából, mivel így láthattam, ahogy az első gecisugár a feleségem arcának csapódik. Ezután visszavette a szájába az élvező faszt, és kiszopta belőle a maradék spermát, amit természetesen lenyelt az utolsó cseppig. 
Mihelyst Aaron farka kicsúszott Kate szájából, felém fordult és megkérdezte: - Te is szeretnéd? – Felültem, a farkam már kőkemény volt a látottaktól, majd elfoglaltam Aaron helyét a kád szélén. Kate ugyanazt a kényeztetést szánta nekem is, mint Aaron-nak korábban. Most viszont a srácon volt a sor, hogy nézzen minket. Amikor elélveztem, ugyanúgy kikapta a faszom a szájából, hogy az első adag az arcára érkezzen, majd visszavette a szájába, és kifacsart belőle mindent, amíg az orgazmusom lecsendesedett. – Most én jövök – mondta Kate. – Melyik szerencsés jelölt fogja kinyalni a puncim? 
- Ha Bill nem bánja, én szeretnék lenni az a szerencsés – mondta Aaron – Még soha nem nyaltam borotvált puncit, és most ki szeretném próbálni. 
Én figyeltem, ahogy Aaron orgazmusig nyalta Kate-et. A csúcs előtt a férfi már három ujját járatta a feleségemben, a csiklóját pedig beszívta a szájába. Ezután Aaron megfogadta, hogy minden jövendőbeli szeretőjét meg fogja kérni, hogy borotválja le a punciját, mivel sokkal jobban tetszett így neki. 
Aaron és én elvittük vacsorázni Kate-et, és táncoltunk egész éjszaka. Nagyon jól éreztük magunkat, de kicsit kifárasztottuk Kate a sok mozgással a táncparketten. Amikor visszaértünk a szobába a feleségem ruhástul, cipőstül eldőlt az ágyon, és nyomban elaludt. Levetkőztettem és befektettem az ágy közepébe, kettőnk közé. 
Másnap reggel még egy fantáziám vált valóra. Még félálomban voltam, amikor éreztem, hogy az ágy mozog alattam egy kicsit. Kicsit kinyitottam a szemem, és láttam, hogy Aaron fekszik a feleségemen. Lassan mozogni kezdett, majd Kate megfogta a kezem. Miután Aaron elélvezett, Kate rám feküdt, megcsókolt és azt mondta: - Szeretlek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr835570605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása