Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MAI SZEX

Minden, ami erotikus történet, erotikus képregény, ha egy kis élvezetre vágysz, nálunk biztosan megtalálod!

Partnerek

SZEXPONT.png

ERETT.png

MAISUNA.png

ELIT.png

Ajánló

Utolsó kommentek

  • Kriszxxx: Jó kis történet. :) (2014.04.06. 20:43) Régen látott barátnőm....
  • Mágikus Laura: nem vagyok egy leszbikus fan,de ez egy izgató történet!!!! (2014.01.27. 17:06) A bilincs
  • Mágikus Laura: a készülődés,aztán az élvezet és a mozi együtt,ami egy estét teljessé tesz:) (2014.01.27. 17:06) Édes sokas
  • kicscsávók: Na jó, de egy fotó akkor is jó lett volna :) (2013.10.18. 13:51) Szexi nyaralás
  • Muhammad Balfas: @Kimi1: Ja, a lényeg lemaradt. Sehol egy sunafotó... (2013.10.18. 12:50) Szexi nyaralás
  • Utolsó 20

MAI SUNA

Nincs megjeleníthető elem

Könyvelőlány

sztone 2013.10.16. 15:14

Zsuzsi remegő gyomorral készült az estére. Miközben fazonírozta magát, ezredszer is elátkozta azt a pillanatot, amikor elkotyogta Péternek egyik titkos vágyát. A borotva megremegett a kezében, - ezért kortyolt egy kis bort, oldandó a feszültségét – koncentrálnia kell, mert nem szabad megvágnia magát. Ma semmiképp! 
Miután végzett, végignézett magán a tükörben. Feszült volt, rátört a minden nőt elérő "nem vagyok magammal megelégedve" érzés. Pedig... 
Töltött magának még egy pohár bor, és azt kortyolgatta, miközben válogatott a ruhái között. Fekete csipkebugyit húzott a hozzávaló melltartóval. Sokáig igazgatta a melleit, mire megfelelőnek ítélte. Nem volt kibékülve velük. Eddig minden fickója imádta a hatalmas csöcsöket, de Ő ízléséhez képest túl nagyok voltak. 
Egy piros-fekete felső és egy farmer miniszoknya mellett döntött. Idegesen nézett az órájára - talán még nem késő lemondani. Végül mégsem nyúlt a telefonja után. Töltött még egy pohár bor, csak úgy a konyhapult mellett kortyolgatta el. 
Közben felrémlett benne, hogyan is keveredett a mostani szituációba: 
Péterrel nem jártak, inkább csak testi kapcsolatot tartottak fenn nem is olyan régóta. Amikor úgy alakult, óriásiakat szeretkeztek, de nem volt köztük szoros lelki kötődés. Mindketten kielégítőnek találták ezt így. Azon az estén pedig különlegesen kielégítő volt! Péter kicsit korábban érkezett, a zuhany alól csengette ki Zsuzsit. A lány egy törülközőt tekert magára, amíg beengedte. Pár percet kért, amíg elkészül, de a srác nem bírta kivárni. Miközben a lány a haját törölgette, Péter hátulról átölelte és rámarkolt a hatalmas mellekre és finoman masszírozni kezdte őket. Zsuzsi egy ideig a haját törölgetve élvezte a kényeztetést, majd egyik kezével hátranyúlt és izgatni kezdte szeretője farkát. Élvezte a helyzetet - a srác teljesen felöltözve, míg ő teljesen meztelenül. Amint érezte, hogy a farok megkeményedik, kiszabadította magát az ölelésből és előbányászta kis barátját. Mohón bukott rá a faszra. Péter a hajába túrva próbálta irányítani a lányt, de az nem nagyon hagyta magát. A srác hagyta elkalandozni a gondolatait közben, mert tudta, ha csak a farkán dolgozó szájra koncentrál, akkor pillanatok alatt meg fogja tölteni. Istenien szopik ez a csaj! Pedig ki sem nézte volna belőle, ránézésre az a misszionárius pózos fajtának tűnt, de hamar rá kellett döbbennie, ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna! Az első együttlétük alkalmával kicsit sutának érezte magát, pedig csak nem akarta megbántani a lányt. Zsuzsi azonban azonnal világossá tette, a szexben nincs pardon: orgazmust akart kapni, de adni is! És bizony néha meglepte a sokat megért srácot. 
Érezte, hogy baj lesz, így lépett egyet hátra, a lány nem akarta kiengedni a szájából a farkát. Péter egy kicsit erőszakosan, de nem durván talpra állította őt, megfordította és nekinyomta a tükörnek. A gyönyörű mellek szétlapultak a tükrön, hihetetlenül erotikus látványt nyújtva, de a srác most a figyelmét a puncira fordította. Érezte az ujjai között elinduló folyamot, nem semmi ez a nő! Miközben másik kezével a lány csuklóit nyomta a tükörhöz, egyre több ujját merítette meg a finom punciban. Alig húzott párat, a lány követelőzve nyomta ki a seggét – ráhúzva magát az ujjakra. Aztán próbált volna szabadulni, de Péter nem engedte – hallotta a csalódott sóhajt, amikor kihúzta a kezét a csöpögő punciból, a sóhaj azonban kéjsikolyba csapott át, amikor bevágta a farkát. Kőkeményen baszni kezdte – ráérezve, hogy a lány ma nem szeretkezni akar, hanem egy falrengetőt kefélni. Már a csuklóit sem kellett fognia – Zsuzsi magától tapad a tükörhöz, és minden lökést kéjes sikollyal jutalmazott. Az eszeveszett tempót egyikük sem bírta sokáig. Péter érezte a kezdődő remegést, de már ő is nagyon közel járt. Hallatlan erőfeszítéssel visszatartotta addig a pontig, ahonnan a lánynak már nincs visszaút, aztán kirántotta a farkát és beterítette a lány gömbölyű hátsóját. 
Percekig mozdulni sem tudtak, mint egy szoborcsoport – megmerevedve – próbáltak erőt gyűjteni. Aztán a közös zuhany felfrissítette őket. Incselkedtek egymás testével, de nyoma sem volt a korábbi állatias vadulásnak. Lehevertek a nagy narancssárga kanapéra és lustán élvezték egymás társaságát. A beszélgetés fonala szabadon csapongott, a fürdőszobában történtek után azon az estén nem voltak titkaik egymás előtt. A hangulat és a finom bor együttes hatása lehetett, amikor Zsuzsiból kibukott, hogy a fürdőben fenomenálisat keféltek, ez csak akkor lehetett volna jobb, ha még egy farok besegített volna. 
Péter majdnem félrenyelte az italt – a lány megint meglepte. Nem hagyta annyiban a dolgot és lassan kihúzta belőle, hogy tényleg komolyan gondolja. Zsuzsi kicsit tépelődve, de bevallotta, hogy egyszer kipróbálná, milyen lehet két férfival. 
Mivel a beszélgetés vége szeretkezésbe torkollott, az egész álomszerűvé vált a lány számára. De az álomból valóság lett, amikor pár nappal később Péter felugrott egy haverjával. Akkor nem mondott semmit, de utána megkérdezte, Zsolt alkalmas lenne-e Zsuzsinak harmadiknak. A lány először köpni-nyelni nem tudott, aztán felhúzta magát a dolgon. Petinek kemény munkájába került, amíg megnyugtatta a lány, sőt olyannyira jól sikerült, hogy kicsit idegesen, de belement a dologba. És ma este jönnek! 
Zsuzsi újabb pohár bort töltött, érezte józanul nem tudná ezt végigcsinálni. Valószínűleg a fiúkban is volt egy kis drukk, mert ők sem szárazon érkeztek. Mindannyian tisztában voltak a helyzettel, de mégis kicsit kínos volt mindenkinek. Az alkohol azonban lassan feloldotta a gátlásokat. Eleinte próbálták ellazítani a lányt, hogy ma este nem neki kell teljesítenie, de végül nem a rábeszélőképességük, hanem az alkohol oldotta meg a dolgot. Ahogy egyre felszabadultabbá váltak úgy záporoztak az egyre sikamlósabb megjegyzések, néha már-már úgy tűnt komikumba fordul az este. Zsolt koncentrált talán legjobban a jövetelük eredeti céljára. El sem hitte, amikor Peti megkérdezte benne lenne-e egy édeshármasban a szőke lánnyal. Először azt hitte ez valami vicc! Nemhogy az két fickós felállást, de még egy vad szopást sem nézett ki belőle, Péter azonban megnyugtatta, hogy a látszat csal. 
Mivel csak akkor látta Zsuzsit, amikor felugrottak valamiért, most érkezéskor alaposan megszemlélte. Tetszett neki amit látott. Szerette, ha van mit fogni egy nőn, és Zsuzsi kiváló paraméterekkel rendelkezett. Kerek segg, hatalmas mellek. Hmm remélte, hogy nem visszakozik a lány! Amikor kiment pisilni, kapacitálni kezdte Pétert, hogy húzzanak bele. Gyors haditerv, majd amikor Zsuzsi visszajött Zsolt ment ki. Várnia kellett, amíg lelankad annyira, hogy könnyíteni tudjon magán, majd hosszasan elszöszmötölt mielőtt visszament volna a szobába. Ott azonban olyan látvány fogadta, amitől földbe gyökerezett a lába: 
Péter Zsuzsi mögött ült és érzékien csókolóztak. Zsolt egyenlőre nem mert közelíteni, állt az ajtóban és csak figyelte amint a barátja a hosszú csók leple alatt felhajtja a lány felsőjét és megszabadítja a melltartójától. Megbabonázva figyelte, amint az erős férfikezek gyúrják a gyönyörű halmokat. Péter szembefordította a lány és úgy csókolta tovább. Szája rá-rátévedt a mellekre. Hol apró nyelvcsapásokkal izgatta, hol finoman szívogatta. Amikor ténykedésére halk sóhajok hagyták el a lány ajkait intett Zsoltnak, hogy csatlakozzon. 
Amikor Zsuzsi megérezte a másik férfit maga mögött egy pillanatra megmerevedett, Péter csókjai azonban átsegítették az első sokkon. Érezte, amint újabb kezek simogatják a hátát, nyakát. Volt benne feszültség, de elhatározta innen már nem hátrál meg. Megérezte a másik szájat a nyakán, ahogy finoman csókolgatni kezdi és átadta magát a helyzetnek. 
A fiúk érezték nem szabad elsietni a dolgot, így hosszasan csókolták az ajkait, a hátát, a melleit. A lány arra eszmélt, hogy immár nem Péter ölében ül, hanem a kanapén fekszik és a két srác egyszerre kényezteti szájával a két mellét. A legnehezebb lépés előtt állt: megérintette a két fejet a kezeivel, odaszorította őket a melleihez. Immár aktív részévé vált a triónak. Kezdett felengedi és csak élvezte a kényeztetést, az új érzést. Szinte fel sem tűnt neki amikor mindhármukról lekerült a ruha. Zsolt továbbra is a melleivel játszadozott, de Péter már célba vette a punciját. Amint megérezte a fiú ujjait - összecsaptak a feje felett a hullámok. Ezek az ujjak máskor villámgyorsan a csúcsra tudták röpíteni, de most valahogy nem sikerült kiteljesednie az élvezetének. A feszültség! Majd feloldódik, de addig is viszonozza a fiúk kedvességet. Lecsusszant a kanapé elé és maga felé fordította a srácokat. Ott lengett előtte a két farok, csak az ő tiszteletére meredeztek. Kellemes érzés volt tudni, hogy ezt ő okozta. Péter farkát érintette meg először – hiába a hazai pálya! Ráfonta az ujjait és finoman verni kezdte. Amikor érezte az ütemet, akkor a figyelmét az új jövevény felé fordította. Megérintette, ismerkedett, majd utóbb incselkedett vele. Végül ütemesen verte az egymás felé mutató farkakat. Látta az arcukon a boldogságot, ez tovább inspirálta. Mivel a kezével másodiknak hagyta Zsolt farkát, a szájával őt részesítette előnyben. Többször végignyalta a makktól egészen a golyókig, és csak utána engedte a szájába csusszanni. 
Zsolt felnyögött, ahogy körülölelte a forró száj! Ez maga a paradicsom! Hirtelen nem értette miért hagyta abba a lány, de ahogy kinyitotta a szemét látta, hogy most már Péter farkán bólogat. 
Zsuzsi hosszú percekig felváltva szopta a két faszt! Nem tudott betelni velük. Egy pillanatra átfutott az agyán, hogy egyszerre mindkettőt a szájába tömi, de elsőre túlzás lenne. Majd talán máskor! 
A fiúk látták, hogy Zsuzsi kezd belemelegedni. Innentől ők is bátrabbak lettek. Felhúzták a lányt, majd Péter elétérdelt és a nyelvével izgatni kezdte a csiklóját. Zsolt egyenlőre hátulról markolászta a melleket miközben érezte a lány puha nyelvét a szájában. Aztán ő is letérdelt és finoman harapdálni kezdte Zsuzsi fenekét, majd apró köröket írt le a félgömbökön a nyelvével. Ő pedig csak támaszkodott a két fiú fején és élvezte a kényeztetést. Megrándult ugyan amikor Zsolt nyelve oda-odatévedt a feneke bejáratához, de a dolog inkább izgató volt mint kellemetlen. 
Egy pillanatra elkalandozott, amikor egyszerre érintette a két nyelv elöl is hátul is. Apró sikoly kíséretében dőlt a kanapéra, de még végig sem gondolta mi történt, amikor Péter széttárta a lábait és odaillesztette a makkját a bejárathoz. Még nem dugta be – fokozni akarta a hatást. Zsolt pont azt a pillanatot választotta egy újabb csókhoz, amikor Péter farka beléhatolt. Varázslatos pillanat volt, úgy érzete mintha egy kis felhőről nézne le a saját testére amint két férfi között vonaglik. Zsolt nyelvét aztán felváltotta a farka. Először hatolt a testébe két különböző férfi egyszerre – kifutott belőle a lélegzet – miközben memorizálta a pillanatot. Hihetetlen érzés volt. 
Onnantól kicsit összefolytak az események! Emlékei voltak arról amint a srácok helyet cserélnek, később négykézlábra állították úgy dugta az egyik elölről a száját, a másik hátulról a punciját. A fiúk gyorsan megtalálták a ritmust. Ő pedig csak élvezte amint a szájában lévő farok rátolja a punciját kényeztetőre, majd a következő pillanatban az alulról érkező lökés hatására a torkát ostromolja a szájában lévő fallosz. 
A látvány a fiúk agyába is örök életükre beleégett: A hangok, ahogy Zsuzsi próbálja minél mélyebbre nyelni a szájában pumpáló faszt, amikor egy pillanatra levegőhöz jut, de csak kéjes sikoly hagyja el a száját a puncijába tövig benyomuló másik farok hatására. Ahogy hatalmas gyönyörű mellek minden lökésnél kilengenek! 
Zsolt volt az aki korábban feladta, hangos hördüléssel rántotta ki a farkát az előtte térdelő lányból és artikulátlanul üvöltve locsolta szét a rengeteg spermáját az előtte kavaró popsin. Megbabonázva nézte amint a lány egyik kezével hátranyúl – miközben a másikkal Péter golyóit morzsolgatta – és egy pillanatra ki nem eresztve a szájából a faszt, huncut szemmel keni szét a fenekén a rengeteg meleg ondót. 
Zsolt úgy érezte hogy mozdulni sem bír. Lehanyatlott az ágyra és percekig csak figyelte amint Zsuzsi meglovagolja Pétert. A fel-le mozgó mellek hatására azonban úgy érezte, talán össze tudja szedni magát még egy menetre. Pár korty ásványvíz után megfordította a lányt, aki immár háttal ült a lovon, és szájával megpróbált új életet lehelni Zsolt farkába. Az alkohol ami eleinte oldotta a gátlásokat, most meggátolta a merevedést. Pedig Zsuzsi minden trükkjét bevetette, hogy újra harcképessé tegye a fiút, de amikor Zsolt érezte ez már nem fog menni, kihúzta félmerev farkát a lány ajkai közül. A kényszerpihenő alatt azon gondolkozott, hogy a lány még el sem élvezett. Ugyan Péter még láthatóan bírja, de ki tudja meddig. 
Finoman rádöntötte hát a lányt a barátjára és izgatni kezdte a csiklóját a nyelvével. Kicsit feszélyezte, hogy Péter farka centikre pumpál az arcától, ezért fél szemmel mindig azt figyelte, de azért hősiesen nyalta a lányt. 
Amikor Zsuzsi megérezte a csiklóján munkálkodó nyelvet, érezte hogy nincs tovább. Az este folyamán többször csak pillanatokra volt az orgazmustól, de valahol mélyen a benne lévő feszültség soha nem engedte átbillenni. Most azonban a puncijában dugattyúzó farok és a csiklóján virgonckodó nyelv kezdte áttörni a gátat – ha pedig a gát átszakad... 
Pillanatokkal később be is következett, amire egész este várt. Teste remegni kezdett, egyre erőteljesebben, a kezei már nem tudták tartani így ráomlott az alatta fekvő férfi mellkasára. Ők azonban nem hagyták abba! Zsuzsit hirtelen elöntötte a forróság. Hangosan sikoltozott miközben a kéj eleddig ismeretlen erővel rázta a testét. 
Zsolt meredten nézte az előtte vergődő lányt. Nem merte érinteni a csiklóját nehogy túl sok legyen, így csak bámulta amint a hatalmas mellek vitustáncot járnak, az arc kéjbe torzul, az ujjak elfehérednek. Csodálatos látvány volt! 
Közben Péter sem bírta tovább, a lány orgazmusa olyan volt, mintha valami fejőgépet kapcsoltak volna rá. A rajta fekvő test remegése pillanatok alatt eljuttatta a csúcsra. Nem akarta a lányt megzavarni a beteljesülésben így kirántotta a farkát, és a remegő vénuszdomb fölött Zsuzsi hasára ürítette magját. 
Aztán minden elcsendesedett, hálásan néztek egymásra, mindenkinek élete talán legcsodálatosabb emléke lesz ez az éjszaka! 

A fiúk próbálták később is rávenni Zsuzsit egy újabb közös éjszakára, de a lány valami miatt nem hajlott a dologra. Talán azért mert ezt egyszeri alkalomnak gondolta, talán valamiféle szégyenérzet munkálkodott benne – nem tudni. 
De néha, amikor lucskosan, mosollyal az arcán ébred, a reggeli szendvics közben elgondolkozik azon, vajon milyen érzés lett volna ha akkor éjszaka bevállalja, ha engedi hogy egyikük kitöltse a fenekét is...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiszex.blog.hu/api/trackback/id/tr665576614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása